Komentáře

Zpět na článek

Dojít k urně a volit kohokoliv jako obranu proti komunistům. Stačilo! je pro Česko skutečnou hrozbou

18 komentářů

Alois Rudý
STRANA je zde zpět pro všechny slušné lidi. Přijďte k volbám, dejte nám svůj hlas a pomozte nám vytáhnout Česko ze zahnívající žumpy kam nás zatáhla současná vládní koalice. 😎
Pavel Nyklíček
@Tomáš Kostelecký
Oni se prý polepší.
I Rudý psal, že včera spálil legitimaci s hvězdou.
Prý je nová doba a musíme jít tomu štěstíčku trochu naproti 🤣.
Dnes ještě nenapsal.
Je na převazu s popáleninami horních končetin.
Na poslední chvíli si to rozmyslel a když byly plameny největší, začal tahal legitku s ohně....🙊.
Miloslav Sodoma
@Jóža Oltec Ti co teď vládnou slibovali to samé (abychom je volili), tak jsou to ti hnusní komunisté, nebo demokraté, protože to nesplnili? Moc jsi mi to nevysvětlil.
Miloslav Sodoma
Nerozumím už ničemu. Komunista prezident vychvalovaný do nebes a ostatní komunisti do pekla? Jak se pozná dobrý a špatný?
Který to s námi myslí dobře a který jen na svůj prospěch? Prosím o vysvětlení, kdo dává redaktorům zadání?
Jóža Oltec
@Jaroslav Kopal Seznam je k pláči i smíchu, musí zaměstnávat armádu cenzurujících jinochů, a mít také nastavenou databázi "závadných" slov na automatické odstranění z příspěvků. Vyzkoušel jsem na ně ale brněnský hantec a tvrdě pohořeli
Frantisek Najman
Stačilo! je jedna z možností proti skutečné hrozbě představované současnou vládou v čele s ODS!
Pavel Nyklíček
A prosím prosím a budou zas ta mučeníčka, sledováníčka, kadrováníčka, věšeníčka, hodní astébíčka a narodí se nobí udávačíčci babišovčíci?
Tak to jo.👍
To do toho jdu.
Kateřina sice nikdy nepracovala, ale teď se z Bruselu o nás postará.
Vezme si zemi zpět, jak říkala, Vidlak už píše vítací dopisy do Mockby a zas bude hen len ten mier, je pozitíva a sociální jistoty a budeme si všichni rovni.🙏
Já su tak štastné💪.
A rudá záře nad Kladnem zas zazáří.
Tomáš Kostelecký
Debilní stát, jakým Česká republika je, nemá nárok na svobodu, pokud nechá vyřvávat teroristy a zločince, jakými komunisté jsou. Na jednu stranu pronásledujeme projevy nacismu a na druhou stranu, stejný xindl tolerujeme.
Honza F
@Alois Rudý Zavítat lidi za jiné názory do kriminálu, vyvlastňovat soukromé majetky a popravovat je, by se vám zase chtělo? NaZ ať!
Miloslav Sodoma
@Jóža Oltec Ty jsi ale moudrý, ale okupanty měl moc rád,nebo jen lhal?
Jóža Oltec
@Miloslav Sodoma Ti hnusní slibují i dnes, že dají stádu lacino nažrat, napojit a ustájí je. To Prezident nikdy nesliboval, stačí jako rozlišení? A teď utíkej hlasitě radostí hýkat do svého stáda.
Bubák Bubák
@Jaroslav Kopal ale nejdříve bude lobovat za nákup ponorkové flotily na Lipně a Orlíku. Nějak se těch 400 miliard ročně utratit musí, když už to je nařízeno.
Jaroslav Kopal
@Pavel Nyklíček Ty jsi ale blbej - že by absolvent Aspenu? Tam knechtům tohoto režimu tloučou do hlavy takové sorošské moudrosti.
Jaroslav Kopal
@Pavel Nyklíček To jste se ve víru cenzurovaných informací nějak zamotal. Stranickou legitimaci prý spálil náš soudruh prezident. Ale jak ho znám, tak to není pravda - sichr je sichr. Co kdyby se to znovu obrátilo. Mohl by zas dělat šéfa Varšavské smlouvy nebo čínských vojsk nebo šéfovat i husitům.
Jaroslav Kopal
@Jóža Oltec Děkuji za nápad. Mám za manželku Valašku, ale to do hantecu má ještě daleko. Snad až se setkám s tou brněnskou vládnoucí garniturou, dostanu pár dobrých lingvinistických hantecových tipů. Ale od Fialy toho moc nečekám, ten je spíše na ty signály a těm já nerozumím.
Jaroslav Kopal
Vzkaz na adresu Respektu: i když jste hlásná trouba současného stokrát profláklého politického režimu, jedno vám nemůžu upřít. Napsal jsem mnoho příspěvků, za které mě jiné weby natrvalo poslaly do trvalého zákazu diskuze, u vás se mi to ještě nestalo. Jestli ctíte ideu, že internet je platforma svobodného vyjadřování myšlenek, tak to s vámi není tak špatné. U takového SEZNAMU mám trvalého zaracha za mnohem menší hlody, které vy jste bez problému nechali projít. Teď nevím, jestli jsem vám to nepohnojil u cenzorských fízlů tam nahoře, ale tak to cítím. Bohužel zmíněný Seznam má pod cenzorskou správou desítky dalších menších webů, takže dneska protlačit svůj názor na věc, který není v souladu s vládním narativem, je téměř nemožné. Přitom všem se tvrdí v jaké žijeme demokracii, že cenzura je výmyslem dezolátů, ruských švábů a sviní (cituji giga cenzora Foltýna). Takže co závěrem: malý dík aspoň za to, jak to děláte.
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...tebe ale nevytáhne😶
Mirek Dušín
Poděkujte Fialovi, že to dotáhl až ke Kateřině ...