Divoký kačer
Stačilo si přidalo do programu okupaci Československa. Bude se zase víc stavět a lidé budou mít bydlení, tvrdí Sterzik
33 komentářů
BudhaS
0
Reálně tohle je tak snadno přestavitelné že to není moc vtipné
Z Komunisty velmi opatrně protože oni když nemají moc tak slibujou hory doly a že budou hodni a podobně a nedej Bože kdyby se dostali k moci
Ten co napsal tento článek je asi nějaký pomatený blázen
Asi by se měl živit něčím užitečným protože to psaní mu teda nejde
Já být zaměstnavatelem a někdo mi předložit takovýto článek nesmysl na minutu ho vyhodim
Asi by se měl živit něčím užitečným protože to psaní mu teda nejde
Já být zaměstnavatelem a někdo mi předložit takovýto článek nesmysl na minutu ho vyhodim
@jaroslav stehule
Ty, lopato, zaměstnavatelem naštěstí nikdy nebudeš.
Ale kdyby hlupáci a zločinci zvolili Sterziky a další komunistické zločince, mohl bys být cenzorem, vyhazujícím nepohodlné novináře z práce a zakazující jim psát. Nebo estébákem, který je bude zatýkat. Nebo bachařem v lágru, kam je zavřou. To vše už tu bylo. A co myslíš, kata bys také zvládl?
Ty, lopato, zaměstnavatelem naštěstí nikdy nebudeš.
Ale kdyby hlupáci a zločinci zvolili Sterziky a další komunistické zločince, mohl bys být cenzorem, vyhazujícím nepohodlné novináře z práce a zakazující jim psát. Nebo estébákem, který je bude zatýkat. Nebo bachařem v lágru, kam je zavřou. To vše už tu bylo. A co myslíš, kata bys také zvládl?
To je vlastizrádce. Jeho názory jsou úplně zcestné. Chce se mi zvracet.
Jsi RUDÝ pomatenec! Ty zemřeš jednou na tu tvoji nenávist. Už teď se v ní topíš. Žiješ smutný, zakyslý nenávistný život. 😫Ostatní se veselý a mají radost, ty se zlostí dusíš.😫😢 Smutné pro tebe. My máme radost. 🌞🌞🌞🍀
V prvních řadách okupantů přijeli v srpnu 1968 na tancích vojáci z Ukrajiny. A už se Ukrošema Česko zase hemží a opět na pozvání vlády.😑
Nebýt okupace tak proběhla reforma KSČ, tehdy podporovaná většinou společnosti. Je tak velmi pravděpodobné, že by potom nebyl ani 17. listopad 1989 a u moci by u nás stále byla reformovaná KSČ, které by to tam o volbách házelo tradičně kolem 90% voličů. Takže "kačer" má tentokrát pravdu. Okupace Československa provedená na rozkaz Ukrajince Brežněva nám ve svém historickém pokračování přinesla demokracii. Otázkou je zda takovou demokracii, ve které není místo pro slušné lidi, opravdu chceme.😎
@Alois Rudý Demokracie je jen jedna. Chápu a jsem rád, že se u nás v demokracii necítíš komfortně. Lidé přivyklí životu ve východní despocii mají v demokracii zpravidla vždycky problém
@tempter ..Jo to Němci říkají při pohledu na Česko😉
@Alois Rudý JJ lojsku, demokracie přichází od západu. My už ji máme a ty pořád dřepíš a nejspíš ještě dlouhou dřepět budeš v zemljance. Když ne fyzicky, tak určitě mentálně.
Pamatuju si jak chtěl prodávat lidem k bydlení mongolske jurty, no to byla pěkná blbost.
Kam se hrabou Sládkovi republikáni. Stačilo jako magnet přitáhlo ty největší kreatury české politiky. Ještě čekám, kdy tam přestoupí Foldyna... A možná, že na stará kolena i klaus, tomu zatím všechny projekty zkrachovaly, nejraději mám Hlavu vzhůru s Bobo, tam tehdy Klaus získal krásných 0,26%
P.S. Kam vysublimoval mladý Klaus? Od provalení Vrbětic zcela zmizel z veřejného prostoru. To i o Paroubkovi občas člověk zaslechne, po mladém Klausovi jako by se slehla zem...
P.S. Kam vysublimoval mladý Klaus? Od provalení Vrbětic zcela zmizel z veřejného prostoru. To i o Paroubkovi občas člověk zaslechne, po mladém Klausovi jako by se slehla zem...
Jasně! Agent Bureš může zkusit stavět tak leda s Viagrou, jestli mu to bude něco platný 

Uživatel_5919578
Jsem zvědav, zda tu chamraď v lednu pozavírají...
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Petr Minář Ty nejsi žádná oběť!!!Obětí byli lidé,kteří tě poznali.Udaval jsi je STB!!!Nelži že ty jsi oběť!!!
@Petr Minář Blbě ku nevíš co je divoký kačer?!Už aby ti praskla cévka a byl od takovýho stbackyho hnoje pokoj.
Uživatel_5919578
@Anatolij Vasil Poser se, hovadoide.
Rodina děti bydlení....levná půjčka.
Stačilo má kvalitní lidí....bohužel
No mají mladí nad čem přemýšlet...nebo volit piráty ale ti skončí v náručí.Fiali...😝😝😂😂😂😂😂A budou za funkce dělat křoví...
Tak to je...
Zdravim
Stačilo má kvalitní lidí....bohužel
No mají mladí nad čem přemýšlet...nebo volit piráty ale ti skončí v náručí.Fiali...😝😝😂😂😂😂😂A budou za funkce dělat křoví...
Tak to je...
Zdravim
obecní blb sterzik. loklální ajnštajn. on a bureš = to bude kino...