Divoký kačer

Zpět na článek

Stačilo si přidalo do programu okupaci Československa. Bude se zase víc stavět a lidé budou mít bydlení, tvrdí Sterzik

33 komentářů

BudhaS
Reálně tohle je tak snadno přestavitelné že to není moc vtipné
Tesinak
Z Komunisty velmi opatrně protože oni když nemají moc tak slibujou hory doly a že budou hodni a podobně a nedej Bože kdyby se dostali k moci
jaroslav stehule
Ten co napsal tento článek je asi nějaký pomatený blázen
Asi by se měl živit něčím užitečným protože to psaní mu teda nejde
Já být zaměstnavatelem a někdo mi předložit takovýto článek nesmysl na minutu ho vyhodim
Petr Minář
@jaroslav stehule
Ty, lopato, zaměstnavatelem naštěstí nikdy nebudeš.
Ale kdyby hlupáci a zločinci zvolili Sterziky a další komunistické zločince, mohl bys být cenzorem, vyhazujícím nepohodlné novináře z práce a zakazující jim psát. Nebo estébákem, který je bude zatýkat. Nebo bachařem v lágru, kam je zavřou. To vše už tu bylo. A co myslíš, kata bys také zvládl?
Ivana Horká
To je vlastizrádce. Jeho názory jsou úplně zcestné. Chce se mi zvracet.
Petr Minář
@Ivana Horká
Sterzig? Konečná? Ano, vlastizrádci. Když zvracet tak na ně.
Jiri Rejhon
Jsi RUDÝ pomatenec! Ty zemřeš jednou na tu tvoji nenávist. Už teď se v ní topíš. Žiješ smutný, zakyslý nenávistný život. 😫Ostatní se veselý a mají radost, ty se zlostí dusíš.😫😢 Smutné pro tebe. My máme radost. 🌞🌞🌞🍀
Petr Minář
Rudý je provokatér. Nereagovat.
Alois Rudý
V prvních řadách okupantů přijeli v srpnu 1968 na tancích vojáci z Ukrajiny. A už se Ukrošema Česko zase hemží a opět na pozvání vlády.😑
Jiri Rejhon
Rudý magor píše. Fakt jsi těžké NABLBLO!!!👎👎👎
Jiosef Tyl
Vzkaz pro Stačilo: stačilo!
Alois Rudý
Nebýt okupace tak proběhla reforma KSČ, tehdy podporovaná většinou společnosti. Je tak velmi pravděpodobné, že by potom nebyl ani 17. listopad 1989 a u moci by u nás stále byla reformovaná KSČ, které by to tam o volbách házelo tradičně kolem 90% voličů. Takže "kačer" má tentokrát pravdu. Okupace Československa provedená na rozkaz Ukrajince Brežněva nám ve svém historickém pokračování přinesla demokracii. Otázkou je zda takovou demokracii, ve které není místo pro slušné lidi, opravdu chceme.😎
tempter
@Alois Rudý Demokracie je jen jedna. Chápu a jsem rád, že se u nás v demokracii necítíš komfortně. Lidé přivyklí životu ve východní despocii mají v demokracii zpravidla vždycky problém
Alois Rudý
@tempter ..Jo to Němci říkají při pohledu na Česko😉
tempter
@Alois Rudý JJ lojsku, demokracie přichází od západu. My už ji máme a ty pořád dřepíš a nejspíš ještě dlouhou dřepět budeš v zemljance. Když ne fyzicky, tak určitě mentálně.
Alois Rudý
@Alois Rudý ...jo,jo , ze západu k nám nikdy nepřišlo nic dobrého a pokud bude prozápadní EU pokračovat se svou politikou jako dosud, tak se do zemljanek vrátíme všichni a mně který jí už má, budete závidět.😉
Bubák Bubák
@tempter kterou demokracii myslíš? Tu jedinou fialovou, nebo i jinou? A hlavně v žádném státě není, jen se přibližují, nejvíce Švýcarsko.
Petr Falta
Pamatuju si jak chtěl prodávat lidem k bydlení mongolske jurty, no to byla pěkná blbost.
Uživatel_5734171
Kam se hrabou Sládkovi republikáni. Stačilo jako magnet přitáhlo ty největší kreatury české politiky. Ještě čekám, kdy tam přestoupí Foldyna... A možná, že na stará kolena i klaus, tomu zatím všechny projekty zkrachovaly, nejraději mám Hlavu vzhůru s Bobo, tam tehdy Klaus získal krásných 0,26%
P.S. Kam vysublimoval mladý Klaus? Od provalení Vrbětic zcela zmizel z veřejného prostoru. To i o Paroubkovi občas člověk zaslechne, po mladém Klausovi jako by se slehla zem...
Miroslav Kašpar
Jasně! Agent Bureš může zkusit stavět tak leda s Viagrou, jestli mu to bude něco platný
Uživatel_5919578
Jsem zvědav, zda tu chamraď v lednu pozavírají...
King I
obecní blb sterzik. loklální ajnštajn. on a bureš = to bude kino...
Petr Procházka
Stačilo, už jednou jste tady škodili, rozpustěte se. Děkujeme.
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Ty nejsi žádná oběť!!!Obětí byli lidé,kteří tě poznali.Udaval jsi je STB!!!Nelži že ty jsi oběť!!!
Anatolij Vasil
@Petr Minář Blbě ku nevíš co je divoký kačer?!Už aby ti praskla cévka a byl od takovýho stbackyho hnoje pokoj.
Uživatel_5919578
@Anatolij Vasil Poser se, hovadoide.
Bubák Bubák
@Petr Minář ty jsi byl v roce 1945 nějak poškozen?
Petr Minář
@Bubák Bubák
To víš, bubáčku nejapný. Byl. Ač osvobozen Američany, spadl jsem nakonec pod "osvoboditele" RuSSáky... samozřejmě jako celý národ, ale to nic nemění na tom, že NIC HORŠÍHO už mne v životě postihnout nemohlo.
Saša Krach
Rodina děti bydlení....levná půjčka.
Stačilo má kvalitní lidí....bohužel
No mají mladí nad čem přemýšlet...nebo volit piráty ale ti skončí v náru­čí.Fi­ali.­..😝😝­😂😂😂😂😂A budou za funkce dělat křoví...
Tak to je...
Zdravim
Petr Minář
@Saša Krach
Pozdravy si nech i se svými rozumy.
Sbohem.
Bubák Bubák
@Petr Minář on nezdraví tebe, mináři, to se nedělá. On zdraví slušné lidi, to ty neznáš, mináři, o tom není naprosto vůbec žádných pochyb.
Anatolij Vasil
@Saša Krach 🤚👍👍👍