Komentáře
Pavel Páral: Spolu ukázalo volební program. Slibuje záchranu před únosem Česka na východ a taky další šetření
22 komentářů
Krásná ukázka, jak se rádoby demokratické medium stalo výhradním pelechem protivládní, proruSSké, rudohnědé sběře: pod tímto informujícím článkem okamžitě vyblilo svou zuřivou nenávist plný tucet (=100%) "diskutujících", bez zaujetí názoru k faktům z článku, jen sprostota a nadávky (europrdi, vypráskat, afričtí opičáci na Západě... prostě přehĺdka duševní úrovně stoupenců ANO, SPD, Stačilo! Otřesné).
Alois Rudý
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak pod osvíceným eurofijalovským vedením jsme na tzv.Západ směřovali celé poslední čtyři roky a ocitli jsme se tak maximálně až po uši ve Štrassbrusselské europrd.li. Jestli někdo chce ještě dál, ať si poslouží ale beze mě.
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mirek Dušín
My šetřili jsme až až , ale vy ne Fialo a jdi si na východ sám s celou vládou !!!
Kdyby čeští voliči byli na úrovni rakouských či německých tak ODS a celé Spolu by už dávno neexistovalo. Česká lidská smečka miluje zloděje, proto nikdy na úroveň toho Rakouska nedosáhneme.
Rozdělování na východ západ znamenalo před 89. rokem socializmus a plánované hospodářství proti demokracii a svobodnému trhu neboli kapitalizmu. Dnes je na východě více svobodného trhu než na "západě", kde je místo demokracie liberální nebo lidová demokracie, která směřuje k cenzuře a omezování svobod a místo kapitalizmu je trh mrzačen spoustou manipulací, zelených, ekonomických a politických.
Ono bezhlavé, nekritické směřování na Západ není dnes žádné terno. Dnešní Západ již dávno není ten Západ, ke kterému jsme dříve, hlavně v době před r. 89 vzhlíželi. Dnešní, různými neomarx. "ismi" upadající Západ, navíc islamizovaný, není ten který jsme si vysnili.
Jsem pro realpolitiku na všechny azimuty a ne jak to Češi umí, tzn. odezdi ke zdi. Nejdříve bezhlavě na Východ, nyní zase na Západ.
Jsem pro realpolitiku na všechny azimuty a ne jak to Češi umí, tzn. odezdi ke zdi. Nejdříve bezhlavě na Východ, nyní zase na Západ.
Mají prima program.Proc nás před růstem cen,snižování mezd,zdražování ne jen potravin atd atd nechránili za celé 4roky?Tato současná vláda musí skončit a už se nesmí nikdy vrátit.
@Anatolij Vasil ...ach jo, opět treskuta myšlenka, naprostá neznalost ekonomie, jsem slušný pisatel , jen hrubě myslim🤮
-----------------------------------------------------
Když👉 vybouchl NordStream Západ a naši mago-ři z vlády + Respek výběr intelektuálů obviňovali Rusko z tohoto činu.(Mimochodem Ukrajina je pořád ještě dlužná Rusku za plyn, to jen aby taky nezapadlo !)
👉Teroristicky pachatelé odrovnali 420 milionů Evropanů a ochromili chod jejich států : energie , teplo, výroba, doprava.........
👉Je to cca 5 měsíců co profrčelo v novinách ( v českých hodně svižně), že čin mají na triku Ukrajinci. Severské státy upozornily a žádaly vysvětlení.Rusko žádalo potrestání.
👉Náš pan prezident Česka ale veřejně oznámil, že když to udělali Ukrajinci, dá se to nazvat vojenským cílem !!!!!!!!!!!!!!!!
👉Tehdy Scholze veřejně a jmenovitě prezidentu Česka Petru Pavlovi přes tisk vzkázal, že takhle NE ! Že tohle byl teroristický čin na civilistech !
👉My , normální lidi víme, že Ukrajina ( a ať Volodymyr nekecá!!!) to udělala jako záškodnickou práci tehdy, aby Evropa aBiden byli povolnější a zásobovali Ukrajinu víc a víc na zbrojení ... a že za to může opět a zase Rusko ! ! ......
My v čele státu máme:
👇
gumu!
Ostud jako mraku.
---------------------------------------------------
to jsi na tom hodně blbě, když nechápeš co jsem napsala a co sděluje sem tam hlava našeho státu národu!
A mimochodem, náš dekadentní Peťas na Hradě je chvílemi dada. Já ne.