Prostor X
Petr Fiala věří ve vítězství: Volby jsou otevřené do posledního dne. Náskok ANO ho neznepokojuje
186 komentářů
Georg Waldman
1
On se po pro*raných volbách vrátí na své teplé profesorské místo a řádný český občan bude muset snášet nejméně 4 roky tu slovenskou estébáckou kreaturu.
ten chlap je úplne mimo
@Jozef Kolek
To teda není. Mluví srozumitelně a k věci. To jen málokdo jiný. Já s ním navíc často souhlasím.
Ráda však poslouchám i Ing. Babiše, ačkoliv s ním málokdy souhlasím, ani slovo mu už hodně dlouho nevěřím, se nezdaří udělat větu, která by dávala smysl. Neustále se dopouští nešvaru, který se nazývá (nazýval v době mé maturity v květnu 1972; podotýkám, neboť čeština, resp. její pravidla jsou velice proměnná záležitost, během mé školní docházky se měnila asi tak 5x) vyšinutí z vazby větné.
Což, pravda, činí z většiny jeho projevů trochu rébus.
To teda není. Mluví srozumitelně a k věci. To jen málokdo jiný. Já s ním navíc často souhlasím.
Ráda však poslouchám i Ing. Babiše, ačkoliv s ním málokdy souhlasím, ani slovo mu už hodně dlouho nevěřím, se nezdaří udělat větu, která by dávala smysl. Neustále se dopouští nešvaru, který se nazývá (nazýval v době mé maturity v květnu 1972; podotýkám, neboť čeština, resp. její pravidla jsou velice proměnná záležitost, během mé školní docházky se měnila asi tak 5x) vyšinutí z vazby větné.
Což, pravda, činí z většiny jeho projevů trochu rébus.
Volby jsou otevřené skutečně až do posledního okamžiku a Fiala bude zavřený až po nich.😉
Jestli vyhrajou Fialovci, tak emigruji do Ruska !!!!!!!
Celá dnešní vláda by měla za Kampeličku, Dozimetr, Bictoiny lhaní a další jít do kriminálu a ne do voleb!!!!
Kdo bude volit Fialovce, ten musí být pouze blázen!
Fiala ať si věří ve vítězství, já věřím, že aspoň pro tyto volby voliči prozřeli a nebudou aspoň pro tentokrát opakovaně volit tuto zlodějskou vládu ODS a Čtyřkoalice.
Zpětně lze konstatovat, že i Jakeš vypadá vedle současného předsedy vlády a ODS Fialy, jako velmi schopný a úspěšný politik. 😎
Nutela ten hajzl chystá pomoci Pepy, ÚS, Senátu, Statniho zastupitelství a Koudi nějakou lumpárnu 🤮🤮🤮
Jak si asi takový volič-ANOblbeček představuje splnění slibů kriminálníka Babiše?
Zlevnění potravin: komunista Babiš přijde ke komunistovi Teplému a řekne: „Soudruh ***, zlevni mi pro „našelidi“ to máslo alespoň na 30 Kč za kostku. Já zlevňuji chleba Penam na 8 Kč za kilo, Česká vejce na 3 Kš za kus a Kostelecký uherák na 80 Kč za kilo. Rohlík za 1 Kč“. Energie může Babiš zlevnit jen zrušením DPH – zde ovšem narazí na pravidla EU o daních. Tak nás vyvede czexitem (za pomoci zločinců Okamůry a Konečné) z EU. Dosáhne zavedení cel na dovoz i vývoz, odchod firem, které tu mají závody. Propuštěné lopaty, co ho zvolily a pracují v montovnách (na víc nemají) půjdou do lesa sbírat šišky (palivo pro naše tepelné elektrárny, zlevní energie!). A budou nadávat na to, že „nás“ Západ „zradil“. Přidá o pár stovek více než Fyjala „našimdůchodcům“ a roztočí inflaci na 10%. A tupci-ANOvoliči budou nadávat na „Fyjalovo bídu“. Čekají nás krásné chvíle, o nichž píše Bureš ve svém díle (Když sním atd.). Volte ANO!
Zlevnění potravin: komunista Babiš přijde ke komunistovi Teplému a řekne: „Soudruh ***, zlevni mi pro „našelidi“ to máslo alespoň na 30 Kč za kostku. Já zlevňuji chleba Penam na 8 Kč za kilo, Česká vejce na 3 Kš za kus a Kostelecký uherák na 80 Kč za kilo. Rohlík za 1 Kč“. Energie může Babiš zlevnit jen zrušením DPH – zde ovšem narazí na pravidla EU o daních. Tak nás vyvede czexitem (za pomoci zločinců Okamůry a Konečné) z EU. Dosáhne zavedení cel na dovoz i vývoz, odchod firem, které tu mají závody. Propuštěné lopaty, co ho zvolily a pracují v montovnách (na víc nemají) půjdou do lesa sbírat šišky (palivo pro naše tepelné elektrárny, zlevní energie!). A budou nadávat na to, že „nás“ Západ „zradil“. Přidá o pár stovek více než Fyjala „našimdůchodcům“ a roztočí inflaci na 10%. A tupci-ANOvoliči budou nadávat na „Fyjalovo bídu“. Čekají nás krásné chvíle, o nichž píše Bureš ve svém díle (Když sním atd.). Volte ANO!
@Petr Minář
To volič SPOLUblbeček stejně nikdy nepochopí. Heil Fiala! Heil Ukrajina! Heil bída!
To volič SPOLUblbeček stejně nikdy nepochopí. Heil Fiala! Heil Ukrajina! Heil bída!
Fiala jako průměrný profesůrek placený státem, protože jinde se nemůže uplatnit, proti úspěšnému podnikateli Babišovi, který podnikatelského úspěchu dosáhl díky svým schopnostem. To je jako socializmus proti úspěšnému kapitalismu. Co je vaším vzorem, průměrný a zbytečný profesor nebo úspěšný podnikatel ? 😊
@Alois Rudý StBures je megazlodej a podvodnik cerpac v obrim stretu zajmu a ted uz se z toho nevykrouti, agrofert "ukradl" Petrimexu a ovladl pozdeji z penez velmi pochybneho puvodu, ktere si nakradl kdyz bacoval za komara v Maroku jako PZkar, tedy z nakradenych..zatim mu vse proslo, ale ono nic neroste do nebe a jednou past sklapne!
@Alois Rudý Úspěšný podnikatel? Asi tak jako ty jsi úspěšný člověk. Zbytečný profesor? Ne zbytečné neštěstí vždy ze Slovenska. Bilak, Colotka, Novomestský, Husák, Dzúr, Babiš, Krnáčová.....
@Alois Rudý
Čeká, že mu teď soud ty úspěchy sečte. Doufám, že to dá na pěkný FLASTR. Až si bude kriminálník v teplákách říkat: "Že já v*l nedělal raději nějakého profesůrka! Třeba astronomie, znalosti na to mám, vím, že Slunce je planeta".
Čeká, že mu teď soud ty úspěchy sečte. Doufám, že to dá na pěkný FLASTR. Až si bude kriminálník v teplákách říkat: "Že já v*l nedělal raději nějakého profesůrka! Třeba astronomie, znalosti na to mám, vím, že Slunce je planeta".
Mirek Dušín
Já už se těším na Novoroční projev s. Konečné a Fialova vláda to bude sledovat v kulturní místnosti Ruziňské věznice
Pan Fiala je nemocný člověk.
@Karel Přibyl Karle, jako lekar prozradte jeho diagnozu. Pokud ne, tak alespon svoji!
@Jaroslav Herman Jardo, vy Fialu považujete dosud za duševně zdravého? Někdo je holt pomalejší...
Josef Ženíšek
@Jaroslav Herman Megalomanství (neboli megalománie či velikášství) není samo o sobě duševní chorobou, ale je to chorobné přesvědčení o vlastní výjimečnosti a větší důležitosti, které se může vyskytovat jako blud v rámci některých duševních onemocnění, nejčastěji u schizofrenie. Jedinec s megalomanským bludem si vytváří patologický pocit vlastní důležitosti, který ovlivňuje jeho jednání a vnímání reality.
@Jaroslav Herman Chorobné lhaní (Mýtomanie)Pseudologia Fantastica nebo Bájivá lhavost,je duševní porucha.V některých případech si lhář uvědomuje, že lže,jindy je sám o věrohodnosti svých bájí přesvědčen.Lhaní a vymýšlení slouží jako droga pro získání pozornosti,která by mu byla jinak odepřena,kvůli jeho OBYČEJNÉMU JÁ.Bývá spojená s pocity méněcennosti a nízkým sebevědomím.Může se vyskytovat jako součást jiných duševních poruch,jako je Antisociální,Hraničící,Narcistic-ká,nebo Historiónská porucha osobnosti.Základní ochrana před těmito lháři spočívá v tom, je zavčas rozpoznat.Nedopřát jim sluchu a jejich příběhy se neřídit.Výmysly Mýtomanů, jakkoliv bizarní,mohou totiž padnout na ůrodnou půdu.Je-li tomu tak,mohou být jejich důsledky vážné,a někdy katastrofální.Platí to jak pro lidi, kteří tímto syndromem trpí,tak ještě více,pro jejich okolí.Nemusí přitom jít„jen"o jejich rodinu,kolegy z práce,či ORGANIZACI,ve které působí,ale i další instituce.Například Média,SOUDY,ČI DOKONCE SPOLEČNOST,JAKO CELEK.Ta megalomanie,tam má také své místo (díky).On toho má,chudák pan profesor, víc.
Před Fialou jsme se zadlužovali, kvůli čemu a komu? Za Fialy dluh se ztrojnásobil. Dejte mu ještě 4 roky a bude po starostech? Kdo tomu může věřit?
Může něco více potvrdit hloupost současné koalice než to, že jejího předsedu neznepokojuje velká podpora hnutí ANO ze strany voličů ? Přijďte k volbám vypráskat tu neschopnou, lživou a zlodějskou koalici. Prásk, Prásk😎
Ak voliči v ČR " ocení " kroky súčasnej vlády, tak to bude pre Fialu a spol. totálny debakel ...
Ocelový nervy Péťa je náš Hrdina. Chladnokrevně.
Bureš nestabilní trotl.
Až na pár zastydlých komoušů to jdeme hodit Fialovi & spol.
Bureš nestabilní trotl.
Až na pár zastydlých komoušů to jdeme hodit Fialovi & spol.
@King I ...podouch nebo hrdina, mi jsme ODS rodina
dejte nám svůj hlas
za čtyři roky se ozveme zas
😂🤣
dejte nám svůj hlas
za čtyři roky se ozveme zas
😂🤣
@King I
Ono to znít jako klišé, ale mezi řádky uvědomme si, že Fiala, ač profesor, prostě v zákulisí ví to, co nikdo z nás netuší.
Pokud vládní strana od revoluce má páky, kontakty, vazby na sponzory a zkušené politiky, tak může klidně hledat věci, které už ji jednou vyšly a s tím tehdá také nikdo nepočítal.
Kontakty na soudní moc, kontakty na policejní složky, v kampaních utratila ODS více peněz než ANO a hlavně tam cítím, že Fiala ví, že Pavel mu jde na ruku. Čestným způsobem, ale symbióza tam je.
A právě prezident tam má zásadní roli.
Může, když bude silný, oddalovat klidně dva roky výběr toho, kdo má sestavit vládu. Klidně. U Zemana bylo dosti čitelné, že to lze.
To, že babiše odsoudí je jasné, jde jen o symboliku trestu, ale podstatné bude slovo vinen.
Pavel nechce spolupracovat se současnou opozicí. Vše co dělají se mu příčí a myšlenku EU a NATO (jeho srdcovku) opozičníci odmítají!
Tohle ví a samozřejmě více Fiala ví. Má dlouhé prsty a hýbe tím, čím může hýbat jen vládní strana.
Fiala je politolog, má zkušenosti, autoritu a vyzařuje na rozdíl od babiše klid. Ten má volič rád.
Navíc v médií chodí do debat, což babiš nemůže, protože není schopen pod tlakem vyslovit myšlenku, které by za něco stála.
Co se kauz týka, všechny kauzy jsou k ničemu a nemají na nic vliv.
Rozhodující je zákulisí a to Babiš v ruce nemá a na soudy je krátký. Tam vládne někdo jiný.
Ono to znít jako klišé, ale mezi řádky uvědomme si, že Fiala, ač profesor, prostě v zákulisí ví to, co nikdo z nás netuší.
Pokud vládní strana od revoluce má páky, kontakty, vazby na sponzory a zkušené politiky, tak může klidně hledat věci, které už ji jednou vyšly a s tím tehdá také nikdo nepočítal.
Kontakty na soudní moc, kontakty na policejní složky, v kampaních utratila ODS více peněz než ANO a hlavně tam cítím, že Fiala ví, že Pavel mu jde na ruku. Čestným způsobem, ale symbióza tam je.
A právě prezident tam má zásadní roli.
Může, když bude silný, oddalovat klidně dva roky výběr toho, kdo má sestavit vládu. Klidně. U Zemana bylo dosti čitelné, že to lze.
To, že babiše odsoudí je jasné, jde jen o symboliku trestu, ale podstatné bude slovo vinen.
Pavel nechce spolupracovat se současnou opozicí. Vše co dělají se mu příčí a myšlenku EU a NATO (jeho srdcovku) opozičníci odmítají!
Tohle ví a samozřejmě více Fiala ví. Má dlouhé prsty a hýbe tím, čím může hýbat jen vládní strana.
Fiala je politolog, má zkušenosti, autoritu a vyzařuje na rozdíl od babiše klid. Ten má volič rád.
Navíc v médií chodí do debat, což babiš nemůže, protože není schopen pod tlakem vyslovit myšlenku, které by za něco stála.
Co se kauz týka, všechny kauzy jsou k ničemu a nemají na nic vliv.
Rozhodující je zákulisí a to Babiš v ruce nemá a na soudy je krátký. Tam vládne někdo jiný.
@Pavel Nyklíček Profesor ? Učitelík Češtiny a Dejepisu, ktorý sa zašíval v archíve, lebo sa mu nechcelo učiť a potom si " vymyslel " politológiu, " vedu " o zbytočnosti ...
@King I Co hodit? Fialoví se nedalo věřit už před volbami, a potom, co předvedli, to by byla čirá pitomost. Ať si hodí sám i s celým Spolu a spol.
Na rohu ulice postava v saku rukama rozkládá a hle u zábradlí zvrací, a to předseda ODS Fiala ze zasedání vlády se vrací.😁
@Alois Rudý
A Alois Rudý všechno to vidí, za vládu ODS se stydí.
Už vidí rudý úsvit a na vládu Ano už čeká.
Už vidí koblihy jak k němu letí.
Už vidí štěstí rozesmátých dětí.
Ale bohužel sny jej semelou.
Koblihy jsou plněné NUTELOU.
A Alois Rudý všechno to vidí, za vládu ODS se stydí.
Už vidí rudý úsvit a na vládu Ano už čeká.
Už vidí koblihy jak k němu letí.
Už vidí štěstí rozesmátých dětí.
Ale bohužel sny jej semelou.
Koblihy jsou plněné NUTELOU.
@Losina ..NUTELA 🤮
@Losina Pochop, vy v Čechách obviňujete Babiša z bolševizmu, pritom on uskutočnil svoj podnikateľský sen a zbohatol ! A chcete voliť Fialu, príživníka z éry socializmu, ktorý vie iba kecať a žiť na úkor štátu . A ešte k tomu zvolíte na čelo štátu komunistu a nemakačenka z radov armády ...
@Uživatel_6133272 bures je leda tak megazlodej, agrofert "ukradl" a ovladl z penez velmi pochybneho puvodu, tedy nakradenych..zatmi mu vse proslo, ale ono nic neroste do nebe a jednou past sklapne!
Já už docela zřetelně vidím povolební kongres ODS, kde s Fialou vyrazí dveře....
@epr3 To se divím že tě ještě dnes ti demokrati zde nenazvali blcem.Dnes jim jdou místo argumentů jen nadávky a urážky.
@Anatolij Vasil Přišel jsem až teď. A z Mináře a ostatních troubů mám jen srandu😊.
....Dodal, že cílem SPOLU zůstává přesvědčit co nejvíce voličů, aby dali hlas právě jim.....To bys ale nesměl chodit přesvědčovat ty dávnou přesvědčené, imbecile. To bys musel do jámy lvové, kde bys ale bez ochranky dostal přes držku.
Petr Fiala věří ve vítězství:
... To znamená jedno jediné,... Je to ještě větší blbec než jsme ̶m̶y̶s̶l̶e̶l̶i̶ ̶ věděli.
... To znamená jedno jediné,... Je to ještě větší blbec než jsme ̶m̶y̶s̶l̶e̶l̶i̶ ̶ věděli.
Poslanci už řeší kolik dostanou na výslužku.....😛😂😂😂😂 Při odchodu. No přidali si už plat proč by nevyslali zbytek....asi 550000tisic.....Pekarová 1500000
Hurá hurá hurá...jak jsem za ně šťastný.......🤣🤣🤣😂 Co na to ,,,,,Praha....udělá na ně sbirku....🐂😛🐱👍
Hurá hurá hurá...jak jsem za ně šťastný.......🤣🤣🤣😂 Co na to ,,,,,Praha....udělá na ně sbirku....🐂😛🐱👍
Jestli autor chtěl potopit koalici spolu a zesměšnit světového lídra a předsedu nejlepši vlády od roku 1938 tak se mu to povedlo na výbornou.
Petr Fiala by mohl okamžitě vystupovat jako typický pražský politický mimoň. A to by jistě úspěchu dosáhl napříč Českem.😂🤣
Nyklicku u nás přeci hladem nikdo netrpí a zdravotnictví máme zcela zdarma jsi psal.Tak se chochu prober.Prispivam dětem,kteří trpí hladem.Tak tu ty blbosti vůbec nedávej do éteru.
Tady je zase chytrolinu.A pak že by jsme do vlády nenašli lidi.Jen si zde vybrat.Jeden chytřejší víc než druhej.Akorat že je to tu samej Fialovej hnůj.To by se tedy daleko nedošli.Zejo kluci?Kdo nejde s vámi je hned komunista, fašista....A přemýšleli jste někdy že jsou lidi co jim je to jedno.
Minule volby bylo také jasno a nakonec bylo vše jasné....
Říkal to už Šídlo mnohokrát.
Volby nikdy nedopadly dle preferencí.
Agentury zpracovávají čistě názor v danou chvíli, ale ve chvíli, kdy má volič opravdu rozhodnout, dojde ke zvláštnímu vnitřnímu pocitu, který má volič právě jen těsně před volbami s lístkem v ruce.
Pak volí tak, že volby dopadnou jinak.
Doslova se těším na výsledky 👍.
Říkal to už Šídlo mnohokrát.
Volby nikdy nedopadly dle preferencí.
Agentury zpracovávají čistě názor v danou chvíli, ale ve chvíli, kdy má volič opravdu rozhodnout, dojde ke zvláštnímu vnitřnímu pocitu, který má volič právě jen těsně před volbami s lístkem v ruce.
Pak volí tak, že volby dopadnou jinak.
Doslova se těším na výsledky 👍.
Ad Uživatel_5734171 - s eree mě takový nick jako máš ty, ale píšeš dobře. Ale stále platí - v mládí levičák středním věku demokrat na stáří levičák.
Jak novinářský pisálek opatrně naznačuje, je skoro jisté, že současná koalice dostane ve volbách napráskáno, prásk, prásk. Přijď si k volbám také do vlády prásknout, prásk.😉
@Alois Rudý
Tak co to tvoje stepní ukáčko Brežněv?
Už mu STRANA vymazala z legitky ten tvůj tebou podbízený ukrajinský původ s těma rusáckejma rodičema?
Aby to pak nedopadlo, jak s narozením samotného Putina, kde táta mámě nejdřív vypichl oko vidlema a pak ji udělal synátora jakého svět neviděl, jak tu jitrnici.
Tak co to tvoje stepní ukáčko Brežněv?
Už mu STRANA vymazala z legitky ten tvůj tebou podbízený ukrajinský původ s těma rusáckejma rodičema?
Aby to pak nedopadlo, jak s narozením samotného Putina, kde táta mámě nejdřív vypichl oko vidlema a pak ji udělal synátora jakého svět neviděl, jak tu jitrnici.
@Pavel Nyklíček ty , nyklíčku, nerozumíš vůbec ničemu, Brežněv narozen v Ukrajině, matka Ukrajinka, otec nejistý, pravděpodobně ruského původu.v dokladech uvedeno národnost ukrajinská. Tak drž hloupou frasnu.
Asi na tom něco bude: podle toho jak vztekle a nervózně na něj vystartovali sprostí dezolátní štváči z řad příznivců "opozice".
@Petr Minář ti musí být dobře placení, protože jsou v každé diskuzi naprosto ihned a v jednom šiku. Asi fungují na enter ↵ z Moskvy✔
@Jiosef Tyl
Jistě. Premiér je neschopný imbecil, ale kdo to řekne nahlas, je hlasem Moskvy.
Ty vole, ty máš dobře vydlabáno!
Jistě. Premiér je neschopný imbecil, ale kdo to řekne nahlas, je hlasem Moskvy.
Ty vole, ty máš dobře vydlabáno!
@Uživatel_5577504 - fšichni píšý, že to máš vydlabaní ty. Premiér, přiznávám je nepraktický a na svou funkci rozhodně není ideální. Ale je to čestný a vzdělaný člověk. Takže ten imbecil jsi spíš ty, když to nerozeznáš.
Ač nejsem volič protestních stran. Musím říct že Fiala to prostě neumí a sdělovací prostředky mu rozhodně neusnadňují. Takovýto výrok a takováto titulka, je jako červený hadr pro býka, pro dnes velkou část obyvatel.
@Jiosef Tyl
tak on nemůže říct: Jdeme si pro nakládačku... Někdo z vládních stran můj hlas dostane, ale jsem smířen s prohrou. Každopádně nikoho NESMÍ ani napadnout, udělat s ANO nějakou oposmlouvu II. Ať si to estébák, Nacher, Havlíček a další zmetci vyžerou s Okamurou, Rajchlem a Sterzikem. Rozhádají se do roka, Bureš zmizí možná i ze země a zbavíme se jich všech. Lůza dílem přestane chodit k volbám, dílem se rozprchne do nejobskurnějších projektů, demokratické strany se BUDOU MUSET změnit a snad se z toho dostaneme. Tahle žumpa je ZÁMĚR, pracoval na tom už Zeman s Klausem a Babiš s Okamurou to dovedli k dokonalosti... Naší záchranou bude paradoxně to, že dojdou peníze...
tak on nemůže říct: Jdeme si pro nakládačku... Někdo z vládních stran můj hlas dostane, ale jsem smířen s prohrou. Každopádně nikoho NESMÍ ani napadnout, udělat s ANO nějakou oposmlouvu II. Ať si to estébák, Nacher, Havlíček a další zmetci vyžerou s Okamurou, Rajchlem a Sterzikem. Rozhádají se do roka, Bureš zmizí možná i ze země a zbavíme se jich všech. Lůza dílem přestane chodit k volbám, dílem se rozprchne do nejobskurnějších projektů, demokratické strany se BUDOU MUSET změnit a snad se z toho dostaneme. Tahle žumpa je ZÁMĚR, pracoval na tom už Zeman s Klausem a Babiš s Okamurou to dovedli k dokonalosti... Naší záchranou bude paradoxně to, že dojdou peníze...
@Uživatel_5734171 ano, to je idealni scenar, protoze volby jsou samozrejme pro 5k davno prohrane..jak nekdo porusi toto "svate pravidlo" dopadne to mnohem katastrofalneji..burese spoluprace s otevrenymi kolaboranty na vladni urovnii znici, on sam ji nechce, byt to pred volbami rikat moc nemuze, on chce koalu s ODS, nebo i se STANem a samozrejme hnusarny si prohlasuje s SPD nebo komousi, a to by prave byla naprosta cesta do pekel..no ale vabit urcite bures bude, snad mu to nevyjde, patri davno za katr
@PEtr Tobes
Naštěstí je tu příklad ČSSD, která v rekordně krátké době zcela zmizela z mapy. Strana s více, jak stoletou tradicí, strana s miliardovým majetkem, strana s třetinovou podporou voličů a během pár let zcela vymazána z mapy. A rozhodlo právě spojení s estébákem. Hamáček, Zaorálek, Maláčová a spol. to byli hrobaři. Lidé jako Kuba nebo Skopeček by klidně s estébákem šli, ale nedovolí jim to zbytek strany a hlavně voliči. Socanským voličům to bylo jedno, voliči ODS by vyšli do ulic... Já tedy určitě,,,
Naštěstí je tu příklad ČSSD, která v rekordně krátké době zcela zmizela z mapy. Strana s více, jak stoletou tradicí, strana s miliardovým majetkem, strana s třetinovou podporou voličů a během pár let zcela vymazána z mapy. A rozhodlo právě spojení s estébákem. Hamáček, Zaorálek, Maláčová a spol. to byli hrobaři. Lidé jako Kuba nebo Skopeček by klidně s estébákem šli, ale nedovolí jim to zbytek strany a hlavně voliči. Socanským voličům to bylo jedno, voliči ODS by vyšli do ulic... Já tedy určitě,,,
@Uživatel_5734171 no.... opět se budeme muset nechat strhnout na dno, abychom se od něj zas mohli odrazit. Ale proboha po kolikáté už?
Skvasile - na morální dno se nemohu dostat, protože jsi ho obsadil se svými kumpány. A za druhé se tam nemohu dostat, protože neškodím nikomu a to ani své vlasti. Na rozdíl od tebe a tobě podobným. A za odsudky pro tebe, mě Svatý Petr poslal SMS, že už tam mám docela slušný počet krucifixů.
@Jiosef Tyl
Je to generační problém. My, co ještě pamatujeme nesvobodu, si demokracie vážíme, část dnešní mladé generace si myslí, že tu je demokracie navždy a že to je zadarmo... Pochopí to, ale bude to bolet... Ale zas tak černě to nevidím, znám spoustu mladých lidí, co to má v hlavě srovnané... Ale také znám spoustu mamlasů, co jim je to jedno...
Je to generační problém. My, co ještě pamatujeme nesvobodu, si demokracie vážíme, část dnešní mladé generace si myslí, že tu je demokracie navždy a že to je zadarmo... Pochopí to, ale bude to bolet... Ale zas tak černě to nevidím, znám spoustu mladých lidí, co to má v hlavě srovnané... Ale také znám spoustu mamlasů, co jim je to jedno...
@Jiosef Tyl reaguji na odpoved vyse - jak se zachova prezident tezko rict, ale spis burese poveri, protoze nebude pravomocne odsouzeny...a SPOLU nejenze dostane o dost mene nez ANOfert, to uz je jiste, ale jednoduse petikolka nebude mit ani 101+ mandatu, budou mit kolem 90 +- autobus a s tim se vlada na soucasnem pudorysu slozit neda, takze tak..
@Jiosef Tyl
Snad máte pravdu, ono už říci Fiala rozběsní jisté bezmozky. Asi se ho bojí a určitě to nedělá špatně, když ho lůza tak zuřivě nenávidí. Že by to bylo proto, že třeba i mně ubral něco na valorizaci nevěřím této lůze ani ze srandy. O jeji boj za mne nestojím.
ALE PŘECE SE PROBOHA NEBUDEME BÁT jejich "rozběsnění" a proto raději o "Fialovi" mlčet?
Pamatuji, že když byl zvolen předsedou ODS (já to osobně moc nevítal, neznal jsem ho), tak mi v diskuzi v našem sdružení řekl (a tím si mne získal), že ví, že některé lidi nepřesvědčíme a ANI SE O TO NEBUDENE SNAŽIT. To je ta smečka ruSSkých švábů, co tak zuří při každé zmínce o něm. Tak ať puknou vzteky, jak řikal Husák: "Zasmrdí, na víc nemají".
Snad máte pravdu, ono už říci Fiala rozběsní jisté bezmozky. Asi se ho bojí a určitě to nedělá špatně, když ho lůza tak zuřivě nenávidí. Že by to bylo proto, že třeba i mně ubral něco na valorizaci nevěřím této lůze ani ze srandy. O jeji boj za mne nestojím.
ALE PŘECE SE PROBOHA NEBUDEME BÁT jejich "rozběsnění" a proto raději o "Fialovi" mlčet?
Pamatuji, že když byl zvolen předsedou ODS (já to osobně moc nevítal, neznal jsem ho), tak mi v diskuzi v našem sdružení řekl (a tím si mne získal), že ví, že některé lidi nepřesvědčíme a ANI SE O TO NEBUDENE SNAŽIT. To je ta smečka ruSSkých švábů, co tak zuří při každé zmínce o něm. Tak ať puknou vzteky, jak řikal Husák: "Zasmrdí, na víc nemají".
@Petr Minář. jo ale v této pozici se nemůžou dělat věci neodborně. Vem si jak šikovný Prchal udělal z Babiše málem boha.
@Petr Minář Fiala ty bezmosku pokud prohraje volby skončí i ve funkci předsedy ODS.Osud této mafiánské strany je mi ukraden ovšem vykopnuti Fialy bude jediné rozumné řešení .S Fialou v čele je čekají jen další debakly.Co je jen dobře ať skončí jako socani nebo komousi v historii navždy
@Petr Minář nikoliv nepřesvědčí některé lidi. 92% občanů je proti němu a jeho těžkým přehmatům. Za 4 roky podělal doslova co se dalo. Už tady bylo hodně neúspěšných vlád ODS, od ogara s gulama Topolánka, přes Kalouskovu podržtašku Nečase k arcidemagogickému politrukovi. Výrazně klesající tendence úrovně. O tom není sebemenších pochyb.
Jen se pochval ty lháři a užij si poslední měsíc.
Pražáci toto je váš lídr .Prý máte výši vzdělání než ostatní republika.🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
@Saša Krach Ano Pražáci na rozdíl od dezolé ví jak se píše vyšší.
@Pepa Zahrádka a nenapadlo ťe že jsem.... Pražák...😂😂😂😂😂 Hlupáku.....
@Saša Krach Ale Pražák co neumí psát. Nebo "ťe" je pražsky? Pražák jsi 5 let, nebo od narození?
Mirek Dušín
Doufám , že bude rád po volbách , aby se ukryl k zelenému mužykovi i s blbou blondýnou
@Mirek Dušín No někdo kdo kritizuje blbou blondýnu a vytvoří mužika s tvrdým Y musí mít IQ na záporných hodnotách.
Mirek Dušín
@Pepa Zahrádka intoši, y je úmysl , kapišto ?
Tomu blbovi už nepomůže ani svěcená voda - leda korespondenční hlasování a další podvody jako třeba zákaz opozičních stran pod úplně trapnou záminkou. Kdo ty zoufalce může ještě volit?
@Lilith Černá no bez mozků se najde...ale je to jejich věc...Tak volí...
Záleží na vyspělosti voliče...U nás velmi malá..
Záleží na vyspělosti voliče...U nás velmi malá..
@Lilith Černá - "slušný občan" jak se sama sebelilie černá nazvala, zde nazývá demokraticky zvoleného premiéra blbem a osočuje ho bez důkazů z připravovaného ovlivňování voleb.
@Lilith Černá Viditelně nechápete mnohem jednodušší věci než podmínky korespondenční volby a co máte na mysli tím zákazem opozičních stran on snad premiér někoho zakazuje?
@Pepa Zahrádka A co je podle vás trapný soud s Okamurou (podotýkám, že dodnes nebyl souzen dozimetr, kampelička a ani bitcoiny - prý jde o "politickou" odpovědnost). Co jsou zákazy komunistických symbolů po 35! letech nebo gumové zákony o "podvracení republiky a spolupráce s cizí mocí"? No, mně to notně připomíná předlistopadovou éru načuchlou fašoidními prvky (SA úderky Oganesjana - řadí se k němu Řeporyjec a ještě jeden odeesáček, Foltýn, Řehka zasahující do voleb, armáda šmírující opozici...). Můžete to popírat, jak je libo, ale takovýhle hnus tu nikdy nebyl!
@Lilith Černá Vy ani neznáte fakta případů, které vyjmenováváte. Soudit Fialu za nepřiznaný členská podíl v družstevní záložně, navíc několik let před propuknutím skandálu? Jestli jste členem bytového družstva a předseda si ulije prachy tak vás pošlu dle vašeho návodu sedět. A Okamura se jistě rád obhájí, proč podněcuje k násilí u nás proti migrantům z dovozu, on sám dovezený ekonomický migrant o kterého se naše země postarala potom co jeho matka nemohla.
@Lilith Černá
Co může pomoci blbce? Jí nic, jejimu okolí, že se svou nenávistí zalkne. Kéž by, bylo by tu méně smradu.
Co může pomoci blbce? Jí nic, jejimu okolí, že se svou nenávistí zalkne. Kéž by, bylo by tu méně smradu.
@Lilith Černá Já, protože nechci aby zase byli uliční výbory a ty a Álojs jste byli předsedové.
@Losina Dnešní zločinecká vláda nepotřebuje uliční výbory, když ovládá justici i policii. Nikdo už soudům a policii nevěří. Pěkná vizitka "demokracie".)))
@Lilith Černá Vy jste "to" nikdo co soudům nevěří, ostatní nezpochybňují nezávislé instituce jen podle toho komu šlápnou na kuří očko. Holt vizitkou demokracie je, že i individua demokracii zpochybňijící mají právo se vyjádřit a že nás ostatní to bolí je také pravda, naštěstí jste v menšině tak jako každá deviace.
lůza si myslí, že když si zvolí šmejdy z ANO, SPD, PRO nebo Stačilo, bude se mít lépe. Nebude, přesně naopak. Spadne rating země, zdraží se financování dluhu (to je mandatorní výdaj, platí se jako první), erár nebude mít na korupci voličů peníze. Jsem smířen s tím, že tyhle projekty získají jasnou většinu. A to je PŘESNĚ to, co demokratické strany potřebují. Mokrým hadrem přes tlamu. Aby se probraly. Budou tu pochopitelně snahy vytvořit projekty, které se budou snažit situace využít. Ať už nějaké obskurní projekty typu Motoristé, nebo palácový převrat v ODS (lidé jako Kuba, Benda, Udženija, Skopeček atd. budou u toho). A je na nás, na voličích, abychom jim to nedovolili. Ať si estébák Bureš, morální bonsaje jako Havlíček, Nacher nebo Schillerová užijí koalici s Okamurou a Sterzikem. Do roka se rozhádají, Bureš zmizí ze scény (možná i mimo dosah evropské jurisdikce, čeká ho soud ve Francii) a začneme znovu. Každopádně pokud budou chtít demokratické strany příště uspět, budou se muset změnit...
@Uživatel_5734171 Co kdybyste to nechal na "lůze"?)))
Chápu, tahle vojenská junta, jež splňuje atributy zločinného spolčení, je asi vaše krevní skupina. Svůj k svému.
My, slušní občané, si přejeme vidět ty grázly před soudem!
Chápu, tahle vojenská junta, jež splňuje atributy zločinného spolčení, je asi vaše krevní skupina. Svůj k svému.
My, slušní občané, si přejeme vidět ty grázly před soudem!
@Lilith Černá
na jednu stranu ti vadí, když je někdo korektní a pak ti vadí, že nazývám věci pravými jmény. já si totiž o voličích estébáka, Havlíčka, Sterzika nebo Konečné opravdu myslím, že to je lůza...))) Budeš se s tím MUSET smířit...
na jednu stranu ti vadí, když je někdo korektní a pak ti vadí, že nazývám věci pravými jmény. já si totiž o voličích estébáka, Havlíčka, Sterzika nebo Konečné opravdu myslím, že to je lůza...))) Budeš se s tím MUSET smířit...
@Uživatel_5734171 Babiše nevolím, ale Pávek je mimochodem podstatně větší stbák než Babiš. Ale to je váš! stbák, že? Odmakal si to.)))
A co máte k Sterzikovi? Ten se živí poctivou prací. Pokud o něčem nezákonném víte, podejte trestní oznámení nebo držte zobák! Ale chápu, že vás jeho sarkastický humor, s nímž si vtipně utahuje z vládních lůzrů, irituje. A tak to je správné!
A co máte k Sterzikovi? Ten se živí poctivou prací. Pokud o něčem nezákonném víte, podejte trestní oznámení nebo držte zobák! Ale chápu, že vás jeho sarkastický humor, s nímž si vtipně utahuje z vládních lůzrů, irituje. A tak to je správné!
@Lilith Černá a pak že se dnes nezasměji: lillyje černá - prý, my slušní občané. 😂😎🐂
@Jiosef Tyl Na rozdíl od Nutelly, Stanjury, Blažka, Rakušana a spol. nekradu a nestýkám se s mafiány. Takže JSEM slušný občan! Vy evidentně ne, když tu špínu podporujete.
@Lilith Černá No zatím je před soudem jen váš vůdce migrant Andrej.
@Pepa Zahrádka Když soudy ovládá mafie jako v Palermu, není se čemu divit. Soudí i Okamuru za pravdivý! předvolební leták.))) A Dozimetr se bojí soudci soudit. Jste k smíchu, šmejdi! S Čapákem se jděte vycpat, ten už po deseti letech nikoho nezajímá a Babiš byl už dvakrát osvobozen. Tak to jedou znovu... Trapnost.
@Lilith Černá To už tady bylo. Slušní občané tuto republiku ve 48 pohřbili.
@Uživatel_5734171 Hůře už být nemůže, než s tímto sedmilhářem a kuliočkem!!
Ta "úžasně rozjetá kampaň" mi někoho připomíná. ☺
Vlhké sny předsedy vlády a ODS mimoně Fialy jenom ukazují hloubku odtržení tohoto človíčka od reality. Myslím, že ODS by nemělo čekat až po volbách a zvolit si nového předsedu už teď. Možná by to ODS ve volbách přidalo nějaké hlasy.😋
Tak nám tu Fiala otevřeně přiznává že ví jak vznikají průzkumy.A ten si je jíst svým vítězstvím.Takze volby budou cinknute.Dela pro to vše.No to sem zvědavá jak toto vše dopadne.Nevim komu dám hlas,ale 5demolici určitě ne.Bohuzel,ale koho volit?Toť otázka.Mensi zlo.Kdyz nepočítám Fialovce s petikolkou tak kdo je ve zbytku menší zlo?