Prostor X
Uživatel_1320707
0
Nevím ale jedná se o vrozený ***ismus.
Blažek je cokoliv, ale rozhodně ne naivní. Je to hráč, který ví, co bude za třemi rohy nebo o 5 tahů v šachu dál, na rozdíl od Fialy...ne nadarmo je to jeho "otec" v ODS. Ale pokud tomu Fiala věří nebo má potřebu to trousit....? Ve výsledku rozhodně stejně Blažek.
Blažek a naivní? Tento všemi mastmy mazaný právník moc dobře věděl co dělá. Aby se zachránila situace, tak ze sebe nechá dělat blbce.
Fiala-Nutela je buď pomýlený nebo lže. Poté co vyšla kauza najevo,tvrdil,že ministr Blažek se rozhodl správně a že jeho úmysly byly čisté. Ani slovo o nějaké chybě.
....Blažek udělal velkou politickou chybu. Byl naivní...Souhlas.Pana Fialu udělal šéfem ODS a pak předsedou vlády...,Věřím že pan Blažek není slabý hráč...a vše napraví...Má na to.
Program většinové části slušných občanů Česka je jasný, vypráskat tu neschopnou, ulhanou a zlodějskou koaliční vládu jednou a napořád. Přijď k volbám si také zapráskat, prásk, prásk😉
A to je přesně jeden z důvodů, proč Bureš roste a Fiala klesá. ANO mělo svoji mordýřku čoklů a stačilo sotva pár hodin a byla odejita z funkcí, kandidátky i strany a Burešem byla označena za nežádoucí osobu. Naopak Blažek se držel ještě několik dní ve funkci, než se povedlo jej ukecat k rezignaci, ze strany jej nikdo nevyhazuje a místo aby se od něj distancoval, tak Fiala prohlásí že Blažek udělal politickou chybu...
Mirek Dušín
Aby Péťa neskončil třeba v kanalizační rouře ...
@Mirek Dušín jste mi pripomnel moji oblibenou poesii:
MORHA SE CHVĚLA NA DLÁSNECH
T.R. FIELD
Morha se chvěla na dlásnech
večerní stín se ztrácel,
z kanálu zazněl horký vzdech,
pak kdosi zarourácel.
Potom zas ticho v ulici…
jen bahno v kanále čvachá
a teď zas cos těžce funící
k mřížce se kanálu štrachá.
Kovová mříž se nadzvedla –
skutečnost je to či sen?
pitvorně postava ubledlá
vyhřezla z kanálu ven.
Praménky z pýtena stékaly
přes řapuch ke chlístoru,
s khry hrozivě těkaly
divnému tomu tvoru.
Vyplivl přehoušel blebele,
tělo své zbavil vody,
k Pinkasům jaksi vesele
zamířil do hospody.
Na prahu stanul jako stín,
vádlem teď komusi hrozí,
kde jsi, ty, z pekla ach ďáblův syn,
prokletý profesor Rosi.
Ty jsi mě z kanálu vyvolal,
kde jsem se podnes skrýval,
básničky na mě veršoval,
oplzlé písničky zpíval.
Co tě to jenom napadlo,
smrtelné bylo to rouhání.
S personou mou hráti divadlo –
přetěžké bude tvé pokání"
Tajemství mého setřels pel,
vydal mě v posměch davu,
proto jsem přišel, já, Lomikel,
abych ti nabil hlavu!
Dořekl toto Lomikel,
přesmykl vádlo – a vráz
jazyků cizích učitel
našup měl zlámaný vaz.
Zlého jsem zbavil vás plevele,
můžete klidně teď spát,
za to si zasloužím blebele,
tuhleten z Plzně já rád!
Cvak si – a zmizl jak duch,
kam asi, vědí jen bozi.
Ve vzduchu po něm zůstal puch,
na zemi mrtvý pak Rosi.
MORHA SE CHVĚLA NA DLÁSNECH
T.R. FIELD
Morha se chvěla na dlásnech
večerní stín se ztrácel,
z kanálu zazněl horký vzdech,
pak kdosi zarourácel.
Potom zas ticho v ulici…
jen bahno v kanále čvachá
a teď zas cos těžce funící
k mřížce se kanálu štrachá.
Kovová mříž se nadzvedla –
skutečnost je to či sen?
pitvorně postava ubledlá
vyhřezla z kanálu ven.
Praménky z pýtena stékaly
přes řapuch ke chlístoru,
s khry hrozivě těkaly
divnému tomu tvoru.
Vyplivl přehoušel blebele,
tělo své zbavil vody,
k Pinkasům jaksi vesele
zamířil do hospody.
Na prahu stanul jako stín,
vádlem teď komusi hrozí,
kde jsi, ty, z pekla ach ďáblův syn,
prokletý profesor Rosi.
Ty jsi mě z kanálu vyvolal,
kde jsem se podnes skrýval,
básničky na mě veršoval,
oplzlé písničky zpíval.
Co tě to jenom napadlo,
smrtelné bylo to rouhání.
S personou mou hráti divadlo –
přetěžké bude tvé pokání"
Tajemství mého setřels pel,
vydal mě v posměch davu,
proto jsem přišel, já, Lomikel,
abych ti nabil hlavu!
Dořekl toto Lomikel,
přesmykl vádlo – a vráz
jazyků cizích učitel
našup měl zlámaný vaz.
Zlého jsem zbavil vás plevele,
můžete klidně teď spát,
za to si zasloužím blebele,
tuhleten z Plzně já rád!
Cvak si – a zmizl jak duch,
kam asi, vědí jen bozi.
Ve vzduchu po něm zůstal puch,
na zemi mrtvý pak Rosi.
Všichni tady stejně víme, že to hodíme Fialovi, protože volit takovýho hňupa, jako je Babiš, je stejná prasárna jako přejet seniora na přechodu.
@King I Ještě tu existuje množina přemýšlejících a svobodných lidí, kteří to Fialovi určitě nehodí, tak si nebuď tak jistej.
Je docela úsměvné když jeden podvodník kritizuje druhého podvodníka. Po volbách ale půjdou oba sedět, nezapomínáme, neodpouštíme.😂🤣
Fiala opět lže!! a dle jeho slov, bitcoinová kauza není nešťastná politicky a komunikačně, jak tvrdí. Je to především zločin, kde vláda chtěla vyprat špinavé bitcoiny. Jenom zaslepení tupci, mohou těmto lidem jako je Fiala, ještě věřit.
Vláda SPOLU byla velká chyba od začátku. Ale ještě to něco přes měsíc musíme vydržet a to už dáme.
Naivní je Fiala, Blažek je od 90.let protrely gauner. Jen bohužel zatím nevidíme tu chobotnice, která do toho byla zapojena.
Chybou bylo že takový neschopný nymand jako Fiala-nutela naší republice šéfoval .Vysledek je vidět nic nefunguje spíše byl premierem Ukrajiny a jeho vláda je navíc vládou zločineckou viz.kauzy Bitcoin a Dozimetr .To je jen část jeho negativ .Psát více nebudu psal bych do rana .
@Richard Sebesta
Co mi řekneš k tomuhle?:
Symbolika spolku Svatopluk nápadně připomíná fašismus. Pruty si ve 20. letech vzali do znaku italští fašisté. Jeho cílem je podle lídra Petra Druláka spojit krajní levici s pravicí, aby společně čelily „liberálnímu středu“, změnily politický režim v zemi a opustily Evropskou unii, což se dle jejich slov ale neobejde bez toho, že by tekla krev.
Jak ty to vidíš, malej fašounku? Chceš si zastřílet do spoluobčanů, porucho?
Co mi řekneš k tomuhle?:
Symbolika spolku Svatopluk nápadně připomíná fašismus. Pruty si ve 20. letech vzali do znaku italští fašisté. Jeho cílem je podle lídra Petra Druláka spojit krajní levici s pravicí, aby společně čelily „liberálnímu středu“, změnily politický režim v zemi a opustily Evropskou unii, což se dle jejich slov ale neobejde bez toho, že by tekla krev.
Jak ty to vidíš, malej fašounku? Chceš si zastřílet do spoluobčanů, porucho?
@King I Táhni k certu smrade
@King I Účelově vyložená symbolika. Kdybys nebyl trouba, viděl bys, že Svatopluk je především názorový, debatní kroužek. Ale protože se v něm přemýšlí, je tudíž proti mediální propagandě imunní a vládní věrchuška se ho bojí.
Chytit, odsoudit, terminovat. Všechny vlastizrádce.
Ten blbec nazývá zločin chybou? Všichni byste měli už dávno sedět, ale to bychom museli žít v demokracii.
Nutella za kampeličku a praní prachů z UA, Stanjura, Blažek za bitcoiny (brněnské byty), Rakušan za dozimetr, Černochová za mnohonásobně předražené a nevýhodné nákupy na MO.
A pak jsou tu takové "lapálie" jako brněnské byty, nemocniční ubytovna proměněná ODS na luxusní byty, Válek a státní zakázky pro kámoše z golfu, dotace na barmské ženy....
Nutella za kampeličku a praní prachů z UA, Stanjura, Blažek za bitcoiny (brněnské byty), Rakušan za dozimetr, Černochová za mnohonásobně předražené a nevýhodné nákupy na MO.
A pak jsou tu takové "lapálie" jako brněnské byty, nemocniční ubytovna proměněná ODS na luxusní byty, Válek a státní zakázky pro kámoše z golfu, dotace na barmské ženy....
Jak jakože jste měli skvěle rozjetou kampaň?Fialo ty taky mluvíš pravdu jen,když se omylem spletes.Ja už se nedivím že tví přívrženci lžou jeden víc než druhej!Mají v Tobě krásný příklad.Ty jim snad v tom lhaní dáváš lekce?!
Blažek byl od počátku kukaččí vejce v ODS. Ta jeho schůzka v knajpě s Nejedlým nebyla žádná náhoda. Celé to bylo jen zinscenované divadlo...
@Uživatel_5734171 vypada to tak..a kdo za tim vsim asi stoj neni tezke si domyslet...to je hnus
@Uživatel_5734171 ono je toho více jen není vůle. Co předražené polní nemocnice a kontejnery pro bývalé senátory za ODS. Co brněnské městské byty? Co změna územního plánu ubytovny na byty pro politicku ODS ve Znojmě? Tahle partaj nemůže Babisovi vůbec nic vyčítat.
Je to celé o hlouposti, chtivosti a závisti. Hlavně o hlouposti a nevidění si na špičky nosů... Člověk se až diví, čeho jsou naši všichni politici schopni
A nebyla to chyba prvni, přesto jste ho tam dal drželi. A pak se divíte, jaké preference má Babiš?
Teď na ČT uváděli prohlášení Fialy že policie mohla včas varovat vládu před touto aférou. Takže Fiala chce svou trestní odpovědnost svalit na policii, jak příznačné pro ODS. V právním státě by Blažek, Stanjura a Fiala by jako ostatní občané by se nemohli vyvléknout tzv. politickou odpovědností, ale nesli by plnou trestní odpovědnost.
Blažek nebyl naivní, ale nenažranej. Naivní jsi ty, ty vocasi.
@epr3 Fiala má jinak skvělý instinkty. Od začátku invaze ví, že rusko bude poraženo. Brzy budou padat bomby na tu tvou zasranou Moskvu. Raduj se.
Trump dnes: "Interesting times ahead!!!"
Trump dnes: "Interesting times ahead!!!"
@King I Instinkt "že Rusko bude poraženo" je tedy za všechny peníze. Ty naše. Jinak je to znak jeho idiotství a ideologické zaslepenosti. Chápu, že tobě se to líbí, máte to s Fialenkem společné.
Kdyby sis přečetl seriózní zpravodajství z ukrajinské fronty, věděl bys, že ukrajinskému vítězství už nevěří nikdo mimo tebe. Ani ten Fiala ne, ale hraje svou hru až do konce(svého)😂
Kdyby sis přečetl seriózní zpravodajství z ukrajinské fronty, věděl bys, že ukrajinskému vítězství už nevěří nikdo mimo tebe. Ani ten Fiala ne, ale hraje svou hru až do konce(svého)😂
@epr3 No jak myslíš. Ne abys pak brečel, jinak dostaneš dělo ještě ode mě.
Ještě pořád můžeš dokopat Vajgla k míru. Ale čas se vám krátí.
Ještě pořád můžeš dokopat Vajgla k míru. Ale čas se vám krátí.
@Kyng Na své mládí jsi dost senilní. Ten, kdo je dokopáván k míru, je Zelenský. Putin ho zase tak moc nepotřebuje, Trump už vůbec ne.
S dělem vyhrožuj u vás v hospodě, ale jen opatrně, abys stačil včas zdrhnout...😂
S dělem vyhrožuj u vás v hospodě, ale jen opatrně, abys stačil včas zdrhnout...😂
@epr3
koukej... copak vidíš na obrázku? test inteligence
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/115067056991519965
koukej... copak vidíš na obrázku? test inteligence
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/115067056991519965
@King I Fiala moooc dobře ví že Moskva neprohrává.To jen ty se ukajis nad pohádkou zapomeni.🤚
Ono je dobré .....pane premire je někdy dobré vědět co se děje ve vládě ...asi tak jste vůdce této země...a co nic
Jsem rád, že Fiala dává Blažkovi pochvalu, vždyť tím chválí i sebe, protože Blažek mu pomohl do křesla ODS a následně do vlády. Prostě lidská svi ně sobě rovného si hledá a tady se to povedlo na 100%.😐
epr, nechejme toho...