Komentáře

Zpět na článek

Co dělají „vlastenecké ikony“? Radují se z přátelství Trumpa s Putinem a lákají příznivce do MLM firmy

10 komentářů

Uživatel_237602
Nevlastenecké mohou akorát prskat, na víc nemají. EU nemá páky ani na Trumpa, ani na Putina.
Iniciativa České republiky na dodání stovek tisíc dělostřeleckých granátů na Ukrajinu nepomáhá, Rusové stejně postupují a Ukrajincům už chybí i vojáci. ☻
Uživatel_5734171
Slovníkem superstar se jedná o Hvězdnou pěchotu. Pro bulvár nepochybně zajímavé, ale opravdu netuším, proč dávat této lůze prostor. Vždy bude platit Nekrmte trolly...
bella.
Tak jako vždycky!
Když chci někoho proti někomu poštvat vytáhnu " penízky " a nechám to na závisti Čechů.
Prchalová ,
já jsem pro objektivná pravdu a ta říká, že nám nikdo nikdy z vlády 5kolky neřekl pravdu o tom, proč válka na Ukrajině začala a neřekla nám to ani Unie.
Máme zde milion navíc nových skoroobčanů, kteří mně se nelíbí a nezastírám to.Prodělali jsme na pokřivené " solidaritě " k válce Fialy a Pavla majlant .Pavel a Fiala nás ( i Vás, madam ! ) okradli o hodně velký kus budoucnosti a naší jistoty bytí a pokud zde Ukrajince v tomto množství budoucí vláda nechá, okradli nás Pavel s Fialou i o národní svébytnost, protože , madam Prchalová, ani Vy množství jejich zde narozených už potomků ani Vy s kámoškami nepřerodíte!

A protože jsem o kus dál, než nějaký ad hoc redaktůrek v Reflexu říkám:
👉 bez Ruska obchody možné nejsou a bez USA taky ne.
👉náš Petr Pavel nás nediplomaticky znepřátelil s Trumpem, Putinem a celou Čínou.(Za Dalajlámou soukromě může, ale na své koloběžce, ne vládním letadlem.Pak to soukromé není.) Hodnocení státníků výroky o odpudivé osobě, anebo masovém vrahu, ať si nechá Pavel na hovory H se svou 1. dámou doma v kuchyni. (Já osobně mám této vyžírkovské dvojky na Hradě plné zuby! 👎
👉Lidská práva byla utlačována na Ukrajině honbou na Rusy a objektivně je řešila Unie 11 let !Nyní padl rozsudek k odškodnému obětem ukrajinského násilí , kdy zavřeli v budově Rusy a škrtli sirkou.
👉Tohle v 21. století v zemi, která chce do EU i NATO ?
👉Poláci zaklekli Zelenského, že jim nebude diktovat, protože vrahy Banderovce vyznamenává UA skoro v každé ulici.
-------
Rusy jsme v Česku nenáviděli ! UA nám byla ukradená.
👉DÍKY únavné monotónní monotématické nalejvárně Fialy Pavla o "bezúhonné Ukrajině " a Ukrajincích je to s myšlením dnes jinak a proto je zde cenzor Foltýn a nová normalizace.No fuj !
------
Opovaž se mi to, Foltýne, smazat!
Pavel Nyklíček
@bella.
Rusko u nás bude mít vždy špatnou reputaci.
Historie "spřátelených národů vzala za své a ti co to zažili na vlastni kůži stále žijí....
Můžeme o tom diskutovat, můžeme to rozporovat, ale to je tak asi vše co proti tomu můžeme dělat a rusák zůstane v našich hlavách pořád jako hnusák.
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček mluv za sebe , nyklíčku!!! V jednotném čísle.
Jaroslav Lindner
@bella. Mnoho slov, žádný smysl. Nebyla by zkrácená verze?
bella.
@Jaroslav Lindner
mnoho slov pro podobné, jako jsi ty.
Nebyla.
Bubák Bubák
@Jaroslav Lindner je tam pravdivé shrnutí, co na tom nechápeš, lindnere?
Jan Macharacek
@bella. Bella,tak jako vždycky. Směs zloby,hlouposti a paranoie.
Brrr..
bella.
@Jan Macharacek
Nečti !
Jsou jedinci se zachovaným kritickým myšlením , tzn. jedinci , kteří si ověřují fakta.Je to dáno ale lidem s vyšším IQ, tebe se to netýká.🤫
---------------------------------