Komentáře
spousta zdejčích mamlasů to nepochopí. Přitom je to jednoduché, jak facka. Koalice není podvod, právě naopak, je to poctivější, než hrát komedii o mobilizaci proti soupeři a po volbách si padnout kolem krku. Ale musí to být podle pravidel. Neboli si tím zvýšit kvórum. Třeba u Spolu na 11%, což není málo. Podvod je, když SPD se spojí s PRO, Svobodnými a Trikolórou, ale dál má 5 procent kvórum. Stejně tak Stačilo. Nicméně voličům těchto uskupení to nemá cenu vysvětlovat...
@Lilith Černá Celé 4 roky jste hltala útoky na koalici, kterou vaši loutkovodiči nazývali podvodným slepencem, načež oni sami vytvořili slepence dva, ze stran a straniček plných odpadlíků a vám nezbývá než svůj hněv obrátit jinam. Hol jako vždy posloužila jste mouřenínko a oni si s vámi vytřeli. Oni potřebují mnoho takových jako vy, věrně sloužících nepřemýšlejících.
hezká fotka. taková adamsovic rodinka. ještě jim tam schází ta slovenská, konfidentská sv ině v roli upíra. tfuj tajxl.
Po propagandistovi Bartkovském nastoupil propagandista Sezemský.)))
Zajímavé, že vám to u vládního slepence, kde koalici smatlala údajně pravicová ODS s Piráty a ultrabolševickou Topkou, vůbec nevadilo. A nevadilo vám ani to, že volební zákon ohnul těsně před volbami! bezprecedentně komouš Rychetský. Teď vám nevadí, ani účelové předvolební zavedení korespondenčních voleb, stíhání Okamury za předvolební a zcela pravdivý plakát, šikana Stačilo a vytahování Čapáku.
Zároveň úplně zavíráte oči nad ostudnými kauzami jako je Dozimetr, Kampelička, Bitcoiny (a mnoho dalších). Proč nepíšete o Stanjurovi, Nutellovi a Rakušanovi? Za to vás neplatí, viďte?
Vy jste se jako "novináři" totálně znemožnili a budete doživotně žít s cejchem režimních prostitutů.
Zajímavé, že vám to u vládního slepence, kde koalici smatlala údajně pravicová ODS s Piráty a ultrabolševickou Topkou, vůbec nevadilo. A nevadilo vám ani to, že volební zákon ohnul těsně před volbami! bezprecedentně komouš Rychetský. Teď vám nevadí, ani účelové předvolební zavedení korespondenčních voleb, stíhání Okamury za předvolební a zcela pravdivý plakát, šikana Stačilo a vytahování Čapáku.
Zároveň úplně zavíráte oči nad ostudnými kauzami jako je Dozimetr, Kampelička, Bitcoiny (a mnoho dalších). Proč nepíšete o Stanjurovi, Nutellovi a Rakušanovi? Za to vás neplatí, viďte?
Vy jste se jako "novináři" totálně znemožnili a budete doživotně žít s cejchem režimních prostitutů.
@Richard Šebesta prosím tě tohle mi nedělej. Pochvala od Šebesty, to je jak polibek smrti!
@Uživatel_5577504 - když tobě někdo něco vytkne. Tak se hájíš tím, že z ústavy máš právo na svůj nárok. Pokud někdo vyřkne názor který se ti nelíbí. tak ho odsuzuješ a urážíš.
@Lilith Černá
Nutella je málo, za to ti Sověti nezaplatí ani kopějklu, musíš napsat Nutellenko...
Nutella je málo, za to ti Sověti nezaplatí ani kopějklu, musíš napsat Nutellenko...
Pokud jsou nejasnosti, je třeba ZPŘESNIT Ústavu. Otázka je, zda je k tomu vůle. U SPD je to naprosto jasné obcházení zákona, to je koalice a má mít vyšší kvórum. Totéž Stačilo. Přitom Okamura to nedělal z toho důvodu, aby zvýšil svoje volební zisky, nebo dokonce aby sjednotil "vlastenecké" síly a zabránil propadnutí hlasů, ale aby jednou provždy zlikvidoval konkurenci. A nebylo nijak složité ty jednotlivé lídry (Rajchl, Vondráček, Majerová) přesvědčit, aby strčili hlavu na popravčí špalek, výměnou za téměř jistý flek ve sněmovně. My rybáři to velmi dobře známe, že dravci likvidují konkurenci. Štika 60 cm, zaútočí na štiku 40 cm, i když by daleko snadněji ulovila malou plotici. Nedělá to z hladu, ale aby jí ta malá štika nelovila v jejím revíru. A přesně to je důvod, proč Okamura likviduje Rajchlovu PRO nebo Trikolóru. Takže pokud jsou nejasnosti, stačí, abychom zpřesnili zákon.
@Pepa Zahrádka
Musím pochválit váš naprosto oprávněný a pravdivý názor.👌
Tito palidé vždy plamenně jdou do pomluv a vyvolávání nenávisti vůči lidem se kterými by měli žít v souladu, ale oni je proto sobě vědomě štvou.
Svým vnitřním rozkolem živí svou nenávist k systému, který nad nimi drží ochrannou ruku a přesto nevyužijí možnost jít do země zaslíbené, kde včera snědli to co měli na zitra....CCCP
V diskuzích zatim vždy prohrávají, ale je dobré když je budeme označovat abychom věděli, že stále tu naši demokracii chceme mít.
Ať se daří a krásný den.
Musím pochválit váš naprosto oprávněný a pravdivý názor.👌
Tito palidé vždy plamenně jdou do pomluv a vyvolávání nenávisti vůči lidem se kterými by měli žít v souladu, ale oni je proto sobě vědomě štvou.
Svým vnitřním rozkolem živí svou nenávist k systému, který nad nimi drží ochrannou ruku a přesto nevyužijí možnost jít do země zaslíbené, kde včera snědli to co měli na zitra....CCCP
V diskuzích zatim vždy prohrávají, ale je dobré když je budeme označovat abychom věděli, že stále tu naši demokracii chceme mít.
Ať se daří a krásný den.
Demokracii jsme získali poměrně snadno, bez zbytečného násilí, které provází tyto změny.
O demokracii přicházíme opět velmi snadno, jelikož demokraté vždy bojují proti sobě a oproti tomu fašismus má výhodu jednoty názoru a společného nepřítele jakým je demokracie.
Musíme si vybrat.
Každopádně v současných opozičních řadách je spíše vidět odklon od demokracie, podněcování násilí, vulgarismy a žádná historie.
Možná proto jsou v opozici.
Takové SPD je klasický případ, kdy řeči vydělávají a vládnout se nechce. Majitel má špatnou historii, vzhledem jistě nepatří do našich řad, ale sociální sítě ho živí.
A to je špatně.
Zde nemůžeme očekávat nic.
Jak řikávala moje babička: Kde nic není, ani smrt nebere!
Okamura je smrt naší demokracie, byť o ní velmi rád hovoří, ale zřejmě původ mu brání aby mu necelých 87% voličů nerozumělo a tak to může zůstat i nadále.
O demokracii přicházíme opět velmi snadno, jelikož demokraté vždy bojují proti sobě a oproti tomu fašismus má výhodu jednoty názoru a společného nepřítele jakým je demokracie.
Musíme si vybrat.
Každopádně v současných opozičních řadách je spíše vidět odklon od demokracie, podněcování násilí, vulgarismy a žádná historie.
Možná proto jsou v opozici.
Takové SPD je klasický případ, kdy řeči vydělávají a vládnout se nechce. Majitel má špatnou historii, vzhledem jistě nepatří do našich řad, ale sociální sítě ho živí.
A to je špatně.
Zde nemůžeme očekávat nic.
Jak řikávala moje babička: Kde nic není, ani smrt nebere!
Okamura je smrt naší demokracie, byť o ní velmi rád hovoří, ale zřejmě původ mu brání aby mu necelých 87% voličů nerozumělo a tak to může zůstat i nadále.
Quod licet Iovi, non licet bovi?
Dvojí metr? Demokracie v praxi? Nebo návrat v podání liberálů k totalitě?
Dvojí metr? Demokracie v praxi? Nebo návrat v podání liberálů k totalitě?
TOP09 s podporou Starostů nebyla skrytá koalice?
Soudruzi z Reflexu už jsou tím liž***kováním fialové řiti trapní.
Soudruzi z Reflexu už jsou tím liž***kováním fialové řiti trapní.
@Tomáš Kostelecký
I když politiku rád sleduji, tak na obrázku vlastně nikoho neznám.
Okamuru znám, ale je pro mě zbytečný ve svých názorech a neviděl jsem ho už měsíce, Fiala je pro mě viditelnější, úe ho posílají do debat, ale jeho názory a politicky přehled je natolik tristní, že z něj čiší nadměrná hloupost kterou nedokáže ani zakrýt, někde vzadu Raichel, ale toho jsem nikdy mluvit neslyšel a kouká tam snad Ševčík kterřho jsem kdysi slyšel v televizi v souvislosti s fakultou , což je jistě chytrý chlap, ale jinak o něm nic nevím.
Celé seskupení mi připominá francouzský film Tonoucí se stébla chytá. Ten byl zábavný, což toto seskupení se vzájemně odlišnými názory být nemůže a navíc je evidentní, že se zde dělá jen byznys
I když politiku rád sleduji, tak na obrázku vlastně nikoho neznám.
Okamuru znám, ale je pro mě zbytečný ve svých názorech a neviděl jsem ho už měsíce, Fiala je pro mě viditelnější, úe ho posílají do debat, ale jeho názory a politicky přehled je natolik tristní, že z něj čiší nadměrná hloupost kterou nedokáže ani zakrýt, někde vzadu Raichel, ale toho jsem nikdy mluvit neslyšel a kouká tam snad Ševčík kterřho jsem kdysi slyšel v televizi v souvislosti s fakultou , což je jistě chytrý chlap, ale jinak o něm nic nevím.
Celé seskupení mi připominá francouzský film Tonoucí se stébla chytá. Ten byl zábavný, což toto seskupení se vzájemně odlišnými názory být nemůže a navíc je evidentní, že se zde dělá jen byznys
@Petr Minář Až bude v ČR nezávislá justice, která nebude jednat na pol.objednávku a až bude ČR demokratická. Teď se nám můžete vysmívat, protože víte, že policie každé trestní oznámení odloží (viz trestní oznámení např. dr.Rajchla). Když sedí na vnitru Dozimetr Rakušan, tak se to asi moc vyšetřovat nedá.
Ale přijde den...
Ale přijde den...
Je to blbost.
Kdyby byly v článku nějaké zásadní informace pro ČR, nebude vydán jen pro vybrané čtenáře jako
,,PREMIUM ".
Takže jen tlachání o ničem..
Kdyby byly v článku nějaké zásadní informace pro ČR, nebude vydán jen pro vybrané čtenáře jako
,,PREMIUM ".
Takže jen tlachání o ničem..
@Uživatel_5734171 Opět plácáš bludy .Poslouchal jsem komentáře a něco podobného už tu bylo . Např u Zelených když byli ve vládě s tím korupcnikem Topolánkem
@Lilith Černá A proč vámi vyjmenovaní nebyli u soudu, ale vaši loutkovodiči by tam již mohli mít minimálně slevu na kávu a automatech jak jsou tam často vám nedochází?
@Lilith Černá Pokud justici zpochybní příznivec soudně uznaného lháře ex-premiéra, soudně uznaného lháře ex-prezidenta a soudně uznaného Pitomia tak prosím tato vyjádření zařadit do rubriky bájivé pohádky ze života dezolé scény.
@Lilith Černá - dát si takovou práci s vysvětlováním takovému individuu, jako je Lilije černá je něco jako: házet perlu svini.
@Jiosef Tyl Ty jsi dobrý srandista, to přesně dělají Minář,King, Kelner a další " demokraté " v rámci zdejší diskuse.
@Uživatel_5734171 Kecy v kleci. Škoda že jsi to netvrdil o Schwarzenbergovi . Byl členem ODA a kandidoval ze Zelené a v Topolánkově vládě,byl ministr zahraničí. No a takových příkladů bychom našli více v minulosti. Poslední věc,i ústavní právníci potvrzují co není zakázáno je povoleno.
@Anton Augustin nemusíš nám tady sdělovat jak to chodí v tvé rodině. V naší demokracii má každý rovná práva.
@Lilith Černá
Bez jakýchkoliv, alespoň třeba zdánlivých, důkazů označit celou politickou stranu (tedy dnes pořád přes 10 000 spoluobčanů, kteří jsou členy, a desítky tisíc jejích voličů) za "zločinnou", může jen buď naprostý slabomyslný blbec, který neví co vůbec blábolí (blábolí totiž podle něčího návodu) nebo sám zločinec komunistického typu. Prohlášení celých stran nebo jiných organizací a spolků občanů za "zločinné", nepřátelské (pracujícímu lidu), jsem i já už za svého života zažil. I co to přineslo. Bestie, které toto vyřvávají patří před soudy jako první. Jde při tom o stejnpu sběř, která má v diskuzi při souzení DOKÁZANĚ kriminálních činů svých fýrerů (Babiš, Okamůra) plné huby kampáááně, účelovky, pokusu zlikvidovat opozici - i když NIKDO NIKDY neobvinil CELÉ STRANY opozice...
Jen zhovadilá a až nepříčetná nenávist lůzy vede soudružko Černá k takovýmto prohlášením - bez ohledu na to, že justice má samozřejmě i své nedostatky jako vše na tomto světě. Stále to ale není taková "justice" ("právníků" jako Rajchl, Vondráček, Urválková, práskač Filip-Falmer), jterou by si komunističtí grázlové přáli. Sorryjako.
Ta poslední věta jen potvrzuje, za jaký lidský póvl tu vyřvává soudružka Černá. Den lůzy jako byl třeba 25.únor 48 NEPŘIJDE.
Bez jakýchkoliv, alespoň třeba zdánlivých, důkazů označit celou politickou stranu (tedy dnes pořád přes 10 000 spoluobčanů, kteří jsou členy, a desítky tisíc jejích voličů) za "zločinnou", může jen buď naprostý slabomyslný blbec, který neví co vůbec blábolí (blábolí totiž podle něčího návodu) nebo sám zločinec komunistického typu. Prohlášení celých stran nebo jiných organizací a spolků občanů za "zločinné", nepřátelské (pracujícímu lidu), jsem i já už za svého života zažil. I co to přineslo. Bestie, které toto vyřvávají patří před soudy jako první. Jde při tom o stejnpu sběř, která má v diskuzi při souzení DOKÁZANĚ kriminálních činů svých fýrerů (Babiš, Okamůra) plné huby kampáááně, účelovky, pokusu zlikvidovat opozici - i když NIKDO NIKDY neobvinil CELÉ STRANY opozice...
Jen zhovadilá a až nepříčetná nenávist lůzy vede soudružko Černá k takovýmto prohlášením - bez ohledu na to, že justice má samozřejmě i své nedostatky jako vše na tomto světě. Stále to ale není taková "justice" ("právníků" jako Rajchl, Vondráček, Urválková, práskač Filip-Falmer), jterou by si komunističtí grázlové přáli. Sorryjako.
Ta poslední věta jen potvrzuje, za jaký lidský póvl tu vyřvává soudružka Černá. Den lůzy jako byl třeba 25.únor 48 NEPŘIJDE.
@Lilith Černá Takže teď jste i libertánka, když tam vrazili svobodné? Holt když za vše špatné co se vám děje a za váš bídný život mohou ti druzí tak se asi stanete vším. Ale oni vám vysvětlí jak to máte a vy to tu budete trousit podle jejich not, loutko nyní libertánko.
Nestabilita je vedle propadu morálky společnosti jedním z pilířů existence demokracie. Ti lidé fakticky napadají naší těžce vybudovanou demokracii.😎
@Frantisek Najman A co STAN nebo lidovci? Jurečka za desítky milionů dotací pro bráchu, Nutella taky za tunel jménem barmské ženy, Blažek s Vaňkovou za brněnské byty, Černochová, Řehka za korupci na MO, Válek za státní zakázky pro kámoše z golfu...
Otřes, kam jsme se dopracovali.
Otřes, kam jsme se dopracovali.
@Uživatel_5734171
Spojení SPD + další je legální a historicky bylo takových uskupení více. Dlužíš vysvětlení, v čem by to měl být podvod? Můžeš začít, když je to tak jednoduché.
Spojení SPD + další je legální a historicky bylo takových uskupení více. Dlužíš vysvětlení, v čem by to měl být podvod? Můžeš začít, když je to tak jednoduché.
Že by v rámci demokracie pokus vyhrát další volby...No tonoucí se stébla chytá...A možná ulice rozhodne....A to snad nebude...potřeba....
@Pepa Zahrádka Jo po 4 letech pomlouvání slepence jste skončila v nesourodém x slepenci sloužící vůdcům jen pro získání koryt, holt vaše volba je vidět ta intelektuální vyhraněnost.
@Pepa Zahrádka Co to melete? Já volila střídavě SPD, Triko i Svobodné! Nevidím tam žádný velký rozpor v programech. Liberálka jsem byla odjakživa, a to i v soukromém životě. Jen mi to slovo dnešní noví bolševici úplně znechutili. Proč se staráte o nás, nám to sloučení vyhovuje. A klidně bych volila i Stačilo - nic horšího než tahle vládní galérka neexistuje.
Soudruzi a podporovatelé vládní zločinecké galérky - to, že nám vládne mafie, jaká tu za celou historii Československa nebyla , vidí i naprostý blb. Vaše žvásty mě vůbec nezajímají. Pokud ti šmejdi nezfalšují i výsledky voleb, uvidíte sami, co si o nich národ myslí! Patří před soud!
@Jiosef Tyl
I samizdat byl alternativní a také nám soudruzi tvrdili to co vy ,,... "rozuměj protistátní"
Hrajete si na demokrata, ale znáte starou bačkoru.
I samizdat byl alternativní a také nám soudruzi tvrdili to co vy ,,... "rozuměj protistátní"
Hrajete si na demokrata, ale znáte starou bačkoru.
@Pavel Nyklíček A hlavně naší zemi kritizuji a pomlouvají z pohodlí západní civilizace a ještě přitom vykřikují o cenzuře..... Pěkný den,
@Jiosef Tyl
Kupříkladu u babiše vidíme v přímém přenosu dvě varianty.
Když babiše neodsoudili, je justice dle jeho slov kvalitní a ve chvíli, kdy ho pravděpodobně odsoudí, je justice zkorumpovaná.
Pokud se ale najde člověk tipu Černá, vime, že blafuje zcela záměrně bez sebemenšiho důkazu.
Kupříkladu u babiše vidíme v přímém přenosu dvě varianty.
Když babiše neodsoudili, je justice dle jeho slov kvalitní a ve chvíli, kdy ho pravděpodobně odsoudí, je justice zkorumpovaná.
Pokud se ale najde člověk tipu Černá, vime, že blafuje zcela záměrně bez sebemenšiho důkazu.
Tak kromě toho,že je to zbožné přání současné vlády, když není zájem o korespondenci volbu,tak stačilo by neprošlo,SPD bude mít víc než 11% a piráti by take neprosli.Takze výsledek nula od nuly pojde.
@Richard Šebesta Ano byly a nikdo si na jejich kritice postavené na lžích o podvodech, přesile, či nazývání slepencem nestavěl svou volební antikampaň to až nyní. A pokud vám paměť slouží tak koalice s přehledem splnily a původní % pro vstup co současné rudohnědé slepence ani náhodou a proto ta panika. Navíc to vám nevadí, že novelu zákona o volbách podepsal i Zeman?
naLilithá Černá
"Až bude v ČR nezávislá justice" ona zpochybňuje nezávislost české justice. A pak si myslí že jí tady bude někdo něco věřit.
"Až bude v ČR nezávislá justice" ona zpochybňuje nezávislost české justice. A pak si myslí že jí tady bude někdo něco věřit.
U všech kolovrátkových "kauz" nevíme, o čem je konkretní problém a kdo je a v čem viníkem. Nebyl soud. U Babiše je známo krycí jméno STB a jeho kauzy jsou zmapovány a soudně pojmenovány. V rozsahu EU a možná i USA.
@Pepa Zahrádka Kecáte bludy Zahrádko, spojení (koalice) podobné té jaká je u SPD byly i v minulosti.O jedné píšu výše. No a jistě,že podvody byly slepence spolu a pirstan. Tehdy před volbami 2021 je povolil nestandartně rychle a účelově US počátkem roku 2021. Proč najednou tak rychle je nasnadě. Předtím musela mít koalice dvou 10 % a tři 15 % po novele stačilo koalici tři jen 11 %.
Tak jako ČT, tak i plátek pseudonovinářů z Reflexu nedělají novinařinu, ale v podstatě politiku. Není se pak čemu divit, že lidé čtou raději alternativní média.
@Lilith Černá
Podávej jedno trestní oznámení za druhým, sprostá nactiutrhačko a drzá komunistická lhářko. Bohužel, není trestné vykydat ze sprosté huby do veřejného prostoru jakoukoliv lež a kanálie na nenáviděné politiky - to by bylo trestné až "přijde den", jak tu drze veřejně vyhrožuje reperezentantka lůzy Černá. (Dokonce to ponechává, ať jde o jakkoukoliv spostou a nesmyslnou lež, nepovšimnuté i dozor na dodržováním pravidel diskuze...)
Takže politici, demokratičtí politici, to musí v demokratickém státě snášet a vydržet. Slušní občané ovšem mohou (a měli by !) na tyto roznašeče komunisticko-fašistického urážlivého lživého hnoje leda s opovržením plivnout. Což tímto činím na soudružku Černou i s její "Fialovo barmskou ženou a jinými korupcemi".
Podávej jedno trestní oznámení za druhým, sprostá nactiutrhačko a drzá komunistická lhářko. Bohužel, není trestné vykydat ze sprosté huby do veřejného prostoru jakoukoliv lež a kanálie na nenáviděné politiky - to by bylo trestné až "přijde den", jak tu drze veřejně vyhrožuje reperezentantka lůzy Černá. (Dokonce to ponechává, ať jde o jakkoukoliv spostou a nesmyslnou lež, nepovšimnuté i dozor na dodržováním pravidel diskuze...)
Takže politici, demokratičtí politici, to musí v demokratickém státě snášet a vydržet. Slušní občané ovšem mohou (a měli by !) na tyto roznašeče komunisticko-fašistického urážlivého lživého hnoje leda s opovržením plivnout. Což tímto činím na soudružku Černou i s její "Fialovo barmskou ženou a jinými korupcemi".
@LUF3 Ať laskavě Sezemský nemluví za voliče SPD - ti jsou naprosto spokojení! Přáli jsme si spojení opozice, aby nepropadaly naše hlasy a tak nám bylo vyhověno. Odpadá mi dilema, zda volit Rajchla, Svobodné, SPD nebo Triko. Mám to v jednom. A na zásadních věcech se strany shodnou, tak si nedělejte starosti, soudruhu Sezemský. Starejte se o vaše vládní zločince, ti to potřebují mnohem víc. Protože pokud vyhraje opozice, hrozí jim letitý kriminál!
Tenhle trik naopak umožňuje korigovat nedostatek demokracie ve volebním systému, kde je hranice 5% pro vstup do sněmovny. Voliči stran pod 5% tak nemají politické zastoupení a stává se, že jich je dohromady víc než má některá strana v parlamentu.