Prostor X
Eva Tomanová o Sperminátorech: Mitch má 110 dětí. U některých mužů už je darování spermatu závislost
9 komentářů
Pavel Travnik
4
No, trochu to vypadalo jako reklama na samozvaného amatérského gynekologa Mitche, který spojil prodej svého spermatu s prodejem legračního a odborně úplně nesmyslného inseminačního setu. Kupovat si takto podloudně sperma je velmi rizikové, jak z hlediska genetického, tak i pro snadnou možnost nakazit se závažným infekčním onemocněním. Trochu úsměvný byl komentář MUDr. Petra Uhra. Ani velké množství spermií v ejakulátu nebo podíl progresivně pohyblivých spermií nezaručuje plodnost. Všechno trochu tragikomické.
Přejít do diskuze
Asi je pořád lepší být potomek "Sperminátora" než potomek ofčí babičky a stepního ukrajince, ale říkám možná, hodnověrný průzkum v tomto směru neexistuje.
@Jaroslav Cimrman 👍 Mno, tak když je to zadarmo, tak bych si vzal 0,5 l na polevu z bílků na buchtu. 😂
@našinec Kamarád mě jednou chytil za hlavu a říká: To snad není možný - ty máš fakt i ten pahrbek, akorát níž 🤷🏻♂️🤣
Rád pomůžu zdarma 🤣 (samozřejmě i bez sexu). Můžu nabídnout vysoké IQ i EQ a zábavnou povahu amatérského vědce/vynálezce 🤷🏻♂️ (vysokou jsem z objektivních důvodů sice nedokončil, ale studoval jsem 3 roky molekulární biofyziku 🤷🏻♂️) Děti jsem zplodil 3 (partnerky většinou otěhotněly do několika týdnů), nejsem promiskuitní a nemám žádné pohlavní choroby, a klidně nechám kontakt, kdyby dítě jednou potřebovalo ledvinu nebo něco✌🏻😎