Komentáře
Politický kretenismus: Trump se motá v kruhu a dává Putinovi čas na další zabíjení na Ukrajině
57 komentářů
Aljaška Putina nepřivítá, protože ten nebude riskovat zatčení na americké půdě. Trump by tím světu ukázal své schopnosti a Ukrajinu by si mohl škrtnout ze seznamu svých slibů. Jenomže agent agentovi nikdy nevěří. Nadějnější jsou obchodní dohody těch dvou po telefonu.
@Jaroslav Lindner
Myslíš, že zítra Pyta nedorazí?
To se mi nezdá. To by Doník zuřil.
Navíc tuším, že evropské zatykače amíci neberou, jako něco čím by se měli řídit , zvláště pod vedením "všemocného".
Myslíš, že zítra Pyta nedorazí?
To se mi nezdá. To by Doník zuřil.
Navíc tuším, že evropské zatykače amíci neberou, jako něco čím by se měli řídit , zvláště pod vedením "všemocného".
@Jaroslav Lindner je presvedcen , ze Putin zitra do USA na Aljasku ( Nejspis do Juneau, Capital of Aljaska ) -neprijede , ja naopak , ze urcite prijede .
Zatceni Putina kdekoli by uspisilo tu 3.celosvetovou jadernou valku ,ktera ohnehin prijde.
On verra (Uvidi se )
Zatceni Putina kdekoli by uspisilo tu 3.celosvetovou jadernou valku ,ktera ohnehin prijde.
On verra (Uvidi se )
....Americký prezident Donald Trump ve středu prohlásil, že pokud ruský prezident Vladimir Putin po pátečním summitu obou lídrů na Aljašce nebude souhlasit s ukončením války proti Ukrajině, bude to mít pro Rusko velmi vážné důsledky......Nebude s ním až do příští schůzky mluvit😂.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pokud-putin-nebude-souhlasit-s-koncem-valky-dusledky-budou-vazne-rekl-trump.A250813_192101_zahranicni_iluj
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pokud-putin-nebude-souhlasit-s-koncem-valky-dusledky-budou-vazne-rekl-trump.A250813_192101_zahranicni_iluj
Ruska novinarka zijici v Cesku Ekaterina Kanakova produkuje velmi kontemplativne a sofistikovane :"
"Stav, kdy se člověk neorientuje v prostoru, bychom mohli nazývat topografickým kretenismem.
Já jsem se rozhodla oficiálně zavést nový termín pro proces, kdy Donald Trump chodí mezi dvěma borovicemi (Ukrajinou a Ruskem) a nemůže se rozhodnout, kterým směrem se vydat.
Tento termín je politický kretenismus a Donald Trump je jeho hrdým nositelem".
Osel coby kunktator , stojici mezi 2 kupkami sena a nemuze se rozhodnout pro zadnou z nich az umre hlady se nazyva "Buridanuv osel "podle francouzskeho filosofa Buridana od 13 stoleti.
Ekaterina Kanakova toho osla nahradila "oslem kanakove " a tsti ohen a siru vuci sve rodne zemi.
9.7.25 vyprodukovala Ekaterina nasledujici :
"Všimla jsem si zajímavého detailu, že k vyvolání záchvatu u některé kategorie občanů v České republice stačí vyslovit slovo „Ukrajina“.
Přibližně stejný účinek má na epileptiky náhlý záblesk světla. Ale jestliže v druhém případě si lékařská pomoc poradí, tak v prvním případě jsou lidé v bílých pláštích bezmocní, protože nacionalismus je závislost, ano, závislost na nenávisti k jinému národu."
To v pripade Selenskeho neni zcela scestne.
Ja jsem Cech narodivsi se v Praze za protektoratu uprostred 2.svetove valky a nejsem obcan Ceska a nikdy jsem jim nebyl ale nahledy tech obcanu, o kterych Ekaterina mluvi mi nejsou zcela vzdaleny.
A Ekaterinu mohu coby chirurg s 59 letou praxi poucit :
Kretinismus ,ktery Ekatirina podsouva Trumpovi ,je zpusoben nedostakem jodu v potrave behem tehotenstvi a manifestuje se malym vzrustem s kratkymi koncetinami spolu s debilitou, imbecilitou az idiocii etc..
Jak se stravovala Trumpova maminka behem tehotenstvi nevim,ale Trump je nejmene 190cm dlouhy a koncetiny ma adekvatni.
Naproti tomu Selenskij se svymi 150 cm je mnohem podezrelejsi z diagnosy Ekateriny, ktera se jiste vyzna v tom "wie der Hase läuft".
"Stav, kdy se člověk neorientuje v prostoru, bychom mohli nazývat topografickým kretenismem.
Já jsem se rozhodla oficiálně zavést nový termín pro proces, kdy Donald Trump chodí mezi dvěma borovicemi (Ukrajinou a Ruskem) a nemůže se rozhodnout, kterým směrem se vydat.
Tento termín je politický kretenismus a Donald Trump je jeho hrdým nositelem".
Osel coby kunktator , stojici mezi 2 kupkami sena a nemuze se rozhodnout pro zadnou z nich az umre hlady se nazyva "Buridanuv osel "podle francouzskeho filosofa Buridana od 13 stoleti.
Ekaterina Kanakova toho osla nahradila "oslem kanakove " a tsti ohen a siru vuci sve rodne zemi.
9.7.25 vyprodukovala Ekaterina nasledujici :
"Všimla jsem si zajímavého detailu, že k vyvolání záchvatu u některé kategorie občanů v České republice stačí vyslovit slovo „Ukrajina“.
Přibližně stejný účinek má na epileptiky náhlý záblesk světla. Ale jestliže v druhém případě si lékařská pomoc poradí, tak v prvním případě jsou lidé v bílých pláštích bezmocní, protože nacionalismus je závislost, ano, závislost na nenávisti k jinému národu."
To v pripade Selenskeho neni zcela scestne.
Ja jsem Cech narodivsi se v Praze za protektoratu uprostred 2.svetove valky a nejsem obcan Ceska a nikdy jsem jim nebyl ale nahledy tech obcanu, o kterych Ekaterina mluvi mi nejsou zcela vzdaleny.
A Ekaterinu mohu coby chirurg s 59 letou praxi poucit :
Kretinismus ,ktery Ekatirina podsouva Trumpovi ,je zpusoben nedostakem jodu v potrave behem tehotenstvi a manifestuje se malym vzrustem s kratkymi koncetinami spolu s debilitou, imbecilitou az idiocii etc..
Jak se stravovala Trumpova maminka behem tehotenstvi nevim,ale Trump je nejmene 190cm dlouhy a koncetiny ma adekvatni.
Naproti tomu Selenskij se svymi 150 cm je mnohem podezrelejsi z diagnosy Ekateriny, ktera se jiste vyzna v tom "wie der Hase läuft".
Jde spíše o to abychom po výměně naší neschopné vlády dokázali přesvědčit našeho Slovanského bratra, že většinová část slušných lidí Česka ho nepovažuje za nepřítele.😎
Článek mohu jen podepsat.Ani Bůh neví jak to dopadne, ale místní dezoláti už teď ví kdo vyhraje.
@Asatin .....to máš ferdo tak, chytrému napověz, hlupákovi řekni😉
@Asatin "Pokud Putin nebude souhlasit s koncem války, důsledky budou pro Rusko velmi vážné." Donald Trump
Mirek Dušín
Čeští papaláši se můžou přidat ...
Nevážená banderovkyně,
brát si do mordy jediného člověka, který dělá vše pro ukončení zabíjení lidí na divokém východě je nehorázná drzost.
Lidské zrůdy jako vy a zelenský by zasloužily trest nejvyšší. Společně s politickým ***em, žel Bohu premiérem naší země fialou, který naše občany okradl o téměř 250 miliard korun a poslal je na Ukrajinu k rozkradení.
Korumpovat a krást, v tom jste vy Ukrajinci fakt dobří. O ničem jiném nevím.
brát si do mordy jediného člověka, který dělá vše pro ukončení zabíjení lidí na divokém východě je nehorázná drzost.
Lidské zrůdy jako vy a zelenský by zasloužily trest nejvyšší. Společně s politickým ***em, žel Bohu premiérem naší země fialou, který naše občany okradl o téměř 250 miliard korun a poslal je na Ukrajinu k rozkradení.
Korumpovat a krást, v tom jste vy Ukrajinci fakt dobří. O ničem jiném nevím.
Paní Kanakova,
Vždy se mi vaše stránky líbily a nechala za nimi pozitivní komentáře.
Avšak takhle hrubě nazývat amerického presidenta, s tím mám trochu potíže.
Jednání na Aljašce je jen první kolo, do druhého bude Zelenski přizván .
Též bych nezapomínala, kolik zbraní US poskytlo ( prodalo, samozřejmě) a jak stmelilo EU.
Ale to je nakonec jedno, protože vaše články už číst nebudu.
Vždy se mi vaše stránky líbily a nechala za nimi pozitivní komentáře.
Avšak takhle hrubě nazývat amerického presidenta, s tím mám trochu potíže.
Jednání na Aljašce je jen první kolo, do druhého bude Zelenski přizván .
Též bych nezapomínala, kolik zbraní US poskytlo ( prodalo, samozřejmě) a jak stmelilo EU.
Ale to je nakonec jedno, protože vaše články už číst nebudu.
Ekaterina Kanakova pise :"Donald Trump opět smazal z Putina cejch řezníka "
Ekaterina Kanakova ( "Kanake" je v nemcine peiorativni nazev pro ***amotne migranty -"*** sind alle Kanaken" -to je ta posledni sebranka -konec jazykoveho koutku ) je presvedcena , ze vsichni nahlizeji themaimanentne stejne , nicmene ji omlouva , ze je jeste nezkusena a tech rezniku tolik nepoznala.
Kdyz USA vpadlo pred lety do Vietnamu, Iraku , na Grenadu etc. ci plosne bombardovalo Balkan, zbylo po americkych vojacich nekolik milionu zabitych.
Naprostou vetsinu lidi ale nenapadlo , oznacit Johnsona, Nixona , Clintona etc coby" rezniky ".
Ve valce Ruska s Ukrajinou padlo dle udaju prcka Selenskeho asi 100 000 lidi coz je samozrejme tristni ale neni to ani zlomek toho , co pozabijeli USA pro vpadu do Vietnamu , Iraku etc. a ja osobne mam ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA velmi rad a Ukrajinskeho presidenta (co v r. 2010 prohlasil mnohotisicoveho vraha polaku a zidu Banderu za nositele radu " Hrdina Ukrajiny"posthum vubec rad nemam.
Jak si predstavuje tato Ekaterina Kanakova ze ubije Rusko vlastnici nejvice atomovych bomb na svete a sice 5600 odpovida nahledu legendarniho Hurvinka jak si predstavoval valku.
Trumpa jsem ale ja take nikdy v lasce nemel ale pote co se snazi o komunikaci s Putinem zacina mi byt sympaticky.
Muj svetonahled je samozrejme zatim minoritni a ja, ktery jsem osobne zazil
2. svetovou valku a ktereho v Praze osvobodila Ruda Armada jsem presvedcen , ze konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou preroste v 3.svetovou nuklearni , kde uz nebude ani vitezu ani porazenych jen se zemi srovanana stredni Evropa vcetne Ceska i Nemecka , jehoz jsem obcanem poslednich 50 let.Ten Cesky usmrkany a baculaty ministr zahranici , pirat z Karibiku, ktery by mohl byt mym vnukem vsak z celosvetove nuklearni valky zadny strach nema a uz se tesi " jak se opet brzy bude koupat na Krymu" jak rikal v nasi TV.
Ekaterina Kanakova ( "Kanake" je v nemcine peiorativni nazev pro ***amotne migranty -"*** sind alle Kanaken" -to je ta posledni sebranka -konec jazykoveho koutku ) je presvedcena , ze vsichni nahlizeji themaimanentne stejne , nicmene ji omlouva , ze je jeste nezkusena a tech rezniku tolik nepoznala.
Kdyz USA vpadlo pred lety do Vietnamu, Iraku , na Grenadu etc. ci plosne bombardovalo Balkan, zbylo po americkych vojacich nekolik milionu zabitych.
Naprostou vetsinu lidi ale nenapadlo , oznacit Johnsona, Nixona , Clintona etc coby" rezniky ".
Ve valce Ruska s Ukrajinou padlo dle udaju prcka Selenskeho asi 100 000 lidi coz je samozrejme tristni ale neni to ani zlomek toho , co pozabijeli USA pro vpadu do Vietnamu , Iraku etc. a ja osobne mam ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA velmi rad a Ukrajinskeho presidenta (co v r. 2010 prohlasil mnohotisicoveho vraha polaku a zidu Banderu za nositele radu " Hrdina Ukrajiny"posthum vubec rad nemam.
Jak si predstavuje tato Ekaterina Kanakova ze ubije Rusko vlastnici nejvice atomovych bomb na svete a sice 5600 odpovida nahledu legendarniho Hurvinka jak si predstavoval valku.
Trumpa jsem ale ja take nikdy v lasce nemel ale pote co se snazi o komunikaci s Putinem zacina mi byt sympaticky.
Muj svetonahled je samozrejme zatim minoritni a ja, ktery jsem osobne zazil
2. svetovou valku a ktereho v Praze osvobodila Ruda Armada jsem presvedcen , ze konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou preroste v 3.svetovou nuklearni , kde uz nebude ani vitezu ani porazenych jen se zemi srovanana stredni Evropa vcetne Ceska i Nemecka , jehoz jsem obcanem poslednich 50 let.Ten Cesky usmrkany a baculaty ministr zahranici , pirat z Karibiku, ktery by mohl byt mym vnukem vsak z celosvetove nuklearni valky zadny strach nema a uz se tesi " jak se opet brzy bude koupat na Krymu" jak rikal v nasi TV.
@TCerny bylo mi smazano slovo "n e g r amotne ".
Nicmene cely zivot jsem byl samozrejme zaprisahly antirasista.
A kdyz cesi vyslovuji jmeno "Schwarze- *** " s chybnym slovnim prizvukem , opravuji je vzdy ze se to cte "Schwarzen -egger" neb ta druha cast jeho jmena neznamena "cernocha, ***a " ale orace ( Egger -derjenige der pflügt-je ten ktery ora -obraci zeminu ) Konec jazykoveho koutku.
Nicmene cely zivot jsem byl samozrejme zaprisahly antirasista.
A kdyz cesi vyslovuji jmeno "Schwarze- *** " s chybnym slovnim prizvukem , opravuji je vzdy ze se to cte "Schwarzen -egger" neb ta druha cast jeho jmena neznamena "cernocha, ***a " ale orace ( Egger -derjenige der pflügt-je ten ktery ora -obraci zeminu ) Konec jazykoveho koutku.
@TCerny A ještě tu o tom, jak jsi dělal toho doktora, prosíííím 

Řekl bych, že pokud jde o politický kretenismus, tak na úrovni REFLEXu je Jekaterina jeho futrál.😂🤣
Jsem si naprosto jist, že pokud v současné době někdo někoho ovládá, tak to je Trumpova žena právě Doníka.
Už se oficiálně tato zpráva uváděla ve všech médií, kde naprosto duševně zaostalý stařec potřeboval pomocnou ruku, kterou maželka přeložila a bylo to znát v obratu.
Teď už Donik jede dle not paní domu.
Už se oficiálně tato zpráva uváděla ve všech médií, kde naprosto duševně zaostalý stařec potřeboval pomocnou ruku, kterou maželka přeložila a bylo to znát v obratu.
Teď už Donik jede dle not paní domu.
Ty nálepky "vrah a tyran" svědčí o poměrně mdlejším chápání reality té pisálkovské protiruské ženy. Vítěz konfliktu na Ukrajině, který má počátek v odstřelování ruskojazyčného Donbasu ze strany Ukrajiny po převratu na Majdanu v roce 2014, je fakticky znám a jenom pro ty kteří se zatím nedokázali probudit ze svých vlhkých snů o porážce Ruska, tak tím vítězem není Ukrajina ani EU. A při dohadování příměří na hlasech těchto dvou subjektů opravdu nezáleží. Ostatně z obecného hlediska nikdy nezáleží na názoru poraženého nebo na názoru neschopného žvanila.😑
Zelenskij už veškeré přírodní bohatství Ukrajiny zadarmo daroval USA a to bohatě Trumpovi zatím stačí a teď je logicky na řadě Rusko a to Trump určitě dobře ví i bez evropské nápovědy.
Mraky let soupeří sovětský svaz, respektive rusko s USA o nadvládu. Nyní se aspoň v něčem síly vyrovnaly. Oba státy vedou blbci podobné úrovně.
@Jiosef Tyl Pokud to přijmeme jako výchozí bod pak ale Evropě vládnou BLBCI na desátou . Tedy vedení EU plus další mnohé země včetně české vlády. Tyle,fakta neobkecáš.
@Richard Šebesta - pomatenče, co do toho taháš Evropu. Mluvíme o Rusko a USA.
@Jiosef Tyl Pomatenec jsi sám. Ty máš ikve tykve.Rusko a USA nejsou ve vakuu a do ukrajinské války má snad co mluvit i Evropa ? Koneckonců se o to vehementně hlásí. Takže jaksi nechápu proč je nemůžeme vzájemně porovnat ? Vlastně chápu,nehodí se ti to do karet,protože evropští lídři z toho vychází nejhůře jako nejhloupější. Taková Kalasová,nebo Ursula nebo Starmer či Macron to je přímo přehlídka ubohosti.
Smutná situace..Ale, politici a politik má předpokládat co se stane pokud překročí hranici,, únosnosti svého rozhodnutí a souseda vyděsí...Politika sice oprávněná ale hloupá...Celá situace se dala řešit i federaci a ne vstupem do NATo. Ale i jiné možnosti .Ukrajina prohrává a pokud se Rusům povede prûlom je vymalováno....co říci Nechoď, Vašku, s pány na led, neboť mnohý příklad známe, že pán sklouzne a sedlák si za něj nohu zláme.“ no a chyba,milion mrtvých A Trika čeká práce ...pro hlupáky.musi makat...
@Alexandr Mach
Pokud sleduješ strategii války, zjistíš, že průlom není možný.
Válka se přesunula na statické pozice s občasnými výpady malých skupinek o několika mužích a pár kusů techniky.
Buďto se skupinka nevrátí, nebo projde a zůstane osamocena bez podpory týlu a opět konec.
Na tyhle osamoceně skupinky stačí operátoři dronů.
Průlom ve slova smyslu opravdového posunu fronty tu nikdy nebude.
Stagnace fronty o tom vypovídá zcela přesvědčivě.
Pokud sleduješ strategii války, zjistíš, že průlom není možný.
Válka se přesunula na statické pozice s občasnými výpady malých skupinek o několika mužích a pár kusů techniky.
Buďto se skupinka nevrátí, nebo projde a zůstane osamocena bez podpory týlu a opět konec.
Na tyhle osamoceně skupinky stačí operátoři dronů.
Průlom ve slova smyslu opravdového posunu fronty tu nikdy nebude.
Stagnace fronty o tom vypovídá zcela přesvědčivě.
Ekatěrino, neblouzni. ....Dodnes nepochopili, že bez souhlasu Ukrajiny nelze její území rozdělovat...To ty jsi nepochopila, že Ukrajina je dnes 100% závislá země, která pokud přestane dostávat milodary, nezbyde jí, než nastrčit Rusovi prd.l. Nikdo se jí na její dojmy a přání nebude ptát.
@epr3 Přesně.Vistizneji bych to nenapsala.👍👍👍
@Anatolij Vasil - děvče, tvůj ruský původ se v té češtině naprosto zobrazuje.
@Jiosef Tyl
Jak říkával můj táta. Za dva chechtáci, pytlíci na brouci...
Misto, aby si tato naplavenina vážila svobody a demokracie, tak krafe.
Mohla by se i vrátit, ale nechce. Proč?
Pyta stále pozvánky nezrušil. Pas ruský má, tak nač váhá.
V zemi kde včera snědli to, co měli na zitra by nenapsala ani řádku.
Jak říkával můj táta. Za dva chechtáci, pytlíci na brouci...
Misto, aby si tato naplavenina vážila svobody a demokracie, tak krafe.
Mohla by se i vrátit, ale nechce. Proč?
Pyta stále pozvánky nezrušil. Pas ruský má, tak nač váhá.
V zemi kde včera snědli to, co měli na zitra by nenapsala ani řádku.
To nejspis v ceske TV reportovat nebudou.
Coby narozeny uprostred 2. svetove valky si myslim , ze se ta 3., tentokrat nuklearni valka, kde uz nebude ani vitezu ani porazenych jen zhirosimizovana stredni Evropa neodvratne blizi neb Rusko ma s odstupem nejvice nuklearnich bomb na svete ( Rusko 5600, USA 5000, Cina 500 , EU 290 ( Francie), GB 220,Indie 170,Pakistan 170, Israel 90, severni Korea 50 .
On verra.
To je jiste mozne , ale ja jsem presvedcen, ze kdyz bude Putin ( resp. Rusko) zahnano zcela do kouta , vypusti ty sve nuklearni zbrane, neb do hrobu si je s sebou nevezmou, neb to co by je cekalo pri prohre by za ziti moc nestalo.
To je jiste jen muj osobni nahled a samozrejme je zcela legitimni , ze mate opacny,navic jednoznacne vetsinovy.
Mne osobne by to vubec nevadilo, neb jsem mel nadherny predlouhy zivot, ale je mi lito tech mladych co takove stesti jeste nemeli.
Mais on verra ( ale uvidime rekl slepej.
Abwarten und Tee trinken ( "klid a nohy v teple" jsme rikali v Praze za mlada.