Online přenos
Lipavský utekl před demonstranty, mluvil jen s několika voliči. Glosovali jsme živě kampaň v Praze
35 komentářů
Richard Šebesta
8
Lipavský nejhorší MZ od listopadu 89 a dále bezcharakterní chlap. Vlastní straně vrazil hned dýku do zad jen aby si zachoval koryto. Vypovídá to mnohé o jeho charakteru. Profesoru Drulákovi nesáha ani po kotníky.
Přejít do diskuze
Podle Lipavského má 10 životů palestinských civilistů nižší hodnotu než jeden život ukrajinský. Před volbami měl poněkud jiné názory. Pan Lipavský je taková názorová korouhvička za účelem zisku. Kdysi Zeman řekl, že názory nemění jen blbec. Ale měl na mysli dlouhodobý názorový vývoj a ne že měním názory dle objednávky. Tomu se říká politická prostituce. Lipavský je politická prostitutka. Napsat, že politický Gigolo, je nepravda. Stačí se podívat, jak se chová.
Lipánek by si měl po sobě uklidit kancelář a vypadnout. To, že tam do konce volebního období nebude, nikdo ani nepozná.
Je veřejným tajemstvím, že šedou eminencí, co má velký vliv na ministerstvu zahraničí je bývalý ambasador v Izraeli, Tomáš Pojar, který si Lipavského vodí na drátkách, jako Hurvínka. Otec Tomáše Pojara, Miloš Pojar byl pravým a nefalšovaným agentem StB práskačem s krycími jmény "Jarmil a Náklad". Je zajímavé, jak rodinné klany velkých zvířat z dob minulého režimu, ideologicky pevně ukotvených komunistů a StBáků si udržely vliv v politice i byznysu v novém režimu. Jejich dětičky pokračují. Bychom se divili, kolik takových je, co dnes drze lidem kážou liberální hodnoty. Ani se nedivím, že mnoho takových ve svých životopisech, radši vůbec svoje předky neuvádějí.
@Anatolij Vasil koho asi synáčkem nebo vnukem je Lipavský? Pocházet z obyčejné rodiny určitě nebude. To by jej do globální chobotnice Aspen institute nepřijali..
Dočetl jsem tu exhibici dvou hochů až do místa, kde redaktor Martin Bartkovský napsal ""hadřík na otření brýlý". Holt, i tohleto se dnes může živit žurnalistikou.
A to býval Reflex před nějakými pětadvaceti lety dost slušný časopis.
A to býval Reflex před nějakými pětadvaceti lety dost slušný časopis.
@lug70 Bohužel je to tak.Jsou nalezli všude po celý republice.Jo prominentní dětičky STB a zarytých komunistů.Meli moc tehdy a dnes ji mají taky.
@Pavel Nyklíček Hele, já nevím, ale je asi dobře si nepamatovat ministry, kteří nevybočovali a svou práci konali dobře.
@epr3 Obávám se, že by se to poznat mohlo. Nepřátelé vlády ČR, kteří mají ale kladný vztah k ČR, by mohli ....
@Richard Šebesta Dlužno podotknout, že Lipavský byl původně výrazně propalestinský.
@Pavel Nyklíček Výrazná ministryně Helena Langšádlová byla odvolána pro nevýraznost. Kolik vyjmenuješ ministrů, když tě o půlnoci vzbudí? Z 18ti? Moc to nebude a já jsem na tom stejně. Takže to bylo vždy UA na prvním místě a nic jiného tato vláda neumí. Nemá témata, neumí oslovit voliče. A tuto koalici budou volit jen lidé, co nechtějí Babiše a rodinní příslušníci. Tato vláda udělala pozitivní věci, nepopírám to, ale zhoršila politickou kulturu(především TOP09).
@Bubák Bubák
Jsem si jist, že pokud bys měl ministry zahraničí teď vyjmenovat tak jsi v koncích. Nebo se mýlím?
Pak nesuď, když ani nepamatuješ ty předchozí.
Jsem si jist, že pokud bys měl ministry zahraničí teď vyjmenovat tak jsi v koncích. Nebo se mýlím?
Pak nesuď, když ani nepamatuješ ty předchozí.
@Jan Bejšovec To my nevíme. Pokud mluvíte o průměrném palestinci je to VELMI nepravděpodobné, neb tito nebydlí v Gaze a průměrný člověk všech ras se o politiku pokud ho nekope (důkaz je cestovatelská zkušenost) nestará. Pokud mluvíme o Gazanech tak i tam si nemyslím, že jsou tak napojeni a informovani a i blbí (teror Hamasu spíš podmíní reflex smutku neb záhy odkudsi z tenku raket či drunu priletí náhodné mstišrapnely.čili zabejkovše trocha logiky do toho rasismu aby to dáválo smysl ne
@Bořivoj Zelený proto ho nechtěl jmenovat Zeman. V politice se mění co momentálně vyhovuje. Před pár lety chtělo ANO korespondencni volbu a ODS byla zásadně proti. Nyní je to přesně opačně.
@Pavel Nyklíček právě proto, že si pamatuji většinou bývalých ministrů, tak mohu naprosto s přehledem prohlásit, že Je naprosto jednoznačně nejhorší !
@našinec Ne 10. 1000. Plastelínský tzv. civilista jásá když Humás spáchá teroristický čin. Toto rozhodně Ukrajinský civilista nedělá.
Že si je nepatuje ale tvrdíš jenom ty. Možná se skutečně mýliš, což ti zcela evidentně nebrání ve fabulaci.
@Pavel Nyklíček Souhlas. Buď to byla nebetyčná blbost nebo vyřizování si nějakých účtů. Za mne to byla chyba. A nejzajímavější je, že od té doby jsem ji neviděl. To skoro vypadá, že za odvoláním stál STAN.