Padni komu padni

Zpět na článek

Totální nasazení Andreje Babiše. Víme, jak po volbách vyřeší svůj střet zájmů

77 komentářů

Vladimír Veselý
Po dvaceti létech, kdy vládl ve společném státě Čechů a Slováků Gustáv Husák si Česí po 13 leté přestávce zvolili do vrcholné politiky opět Slováka, oligarchu a stbáka, který je ovládá naprosto primitivními lživými hesly "bude líp", "dělám vše pro lidi"...demence národa v přímém přenosu.
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
V teplákách nebude. Pouze bude vinen, ale je podstatná ta předchozí část, kde na základě trestně stihané osoby nemá šanci sestavovat vládu.
To by byl samozřejmě exces a pobidka pro všechny zločince, kteří by věděli, že ani trestní stíhání jim nemůže zarazit postup.
U prezidenta je to avizované s předstihem a Babiš už jede cestu Havlíčkovi.
Do dueleu už žádného babiš nepůjde no na mýtincích jede naučenou rétoriku, ale v duelu vždy vyhořel a to bylo pár let mladší.
Uživatel_5734171
Bureš jede all in. Neboli vabank. Na ruce má dvě devítky, ale blufuje, tváří se, že má dvě esa. Postavil VŠECHNO na kampani proti Fialovi a EU. Loví voliče v těch nejsmradlavějších vodách. Přitom NECHCE jít do vlády s Okamurou. Opravdu nechce. Pořád věří tomu, že se do sněmovny dostane někdo jako Motoristé (minule sázel na Šlachtu). Pak by uplatil nějakého přeběhlíka od Okamury nebo z ODS a sestavil vládu. Nepodaří se mu to. Motůrci se do sněmovny nedostanou. Tak bude vydírat SPOLU, že když mu nedají podporu, udělá vládu s SPD. Ale udělat ji nebude chtít, bude je mít jen jako beranidlo. Ostatně přesně to už jednou udělal. Vládl menšinově s ČSSD a hlasoval s SPD a KSČM proti ČSSD. ČSSD vymazal z mapy. Já doufám, že si to především v ODS uvědomují a ty hlasy mu nedodají. Kdyby přeci jen dodali, vyrazím do ulic a nebudu sám. Ať si vládne ANO s SPD, rozhádají se do roka, Bureš zmizí z dosahu evropské jurisdikce i s lupem a začneme znovu....
Anatolij Vasil
Byli jsme se na Andreje podívat a velice nás překvapila velká ucast mladých lidí.Atmosfera byla skvělá.Diky Andreji
1.hasič
Pokud si mám vybrat mezi Fialou a Babišem, tak raději Babiše. Co se týká údajných problémů Babiše a jeho podnikání tak to je ten případ, kdy se konkurenční partaje snaží Babiše vyštvat z politiky, protože jim kazí kšefty. Taky ten zákon nazývali lex Babiš, mimochodem jeden zákon se jmenoval lex Schwarzenberg, když kumunisté chtěli zamést s knížetem. A soud kvůli Čapímu hnízdu? To je snaha současní vládní garnitury o totéž.
Pavel Nyklíček
Tohle téma lidi hodně zajímá!
Dá se říci, že vlastně miliony voličů se o existenci samotného pana poslance zajímají.
On má špatnou minulost, samozřejmě 47 miliard dluhů navrch a volič chce vědět, kde na to vezme na sklonku života nebo ho případně zavřou....
A udělal si to sám. Neměl do té politiké lézt!
Alois Rudý
Koho zajímá jak po volbách vyřeší Babiš údajný střed zájmů a proč vůbec by něco takového řešil, že? Rozhodujícím tématem voleb je vypráskat současnou koalici a po volbách vyřešit potrestání členů současné koaliční vlády .😎
Jiosef Tyl
Já bych Babiše přál hlavně těm jeho voličům. Do roka tu bude velký hluk. To, jak oni budou tlouct s hlavami do zdi. Přežili jsme toho už hodně, přežijeme i Babiše na těch pár měsíců.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Lže a blábolí jako Šebesta. Nic jiného neumí. Tahle šebestovská sběř chce mít ovšem také pána (slouží mu už teď) - osvědčeného pána/soudruha v Kremlu.
Hnus. Lidé bděte! nenechte se oblbnout sprostými lháři jako Šebestové.
Frank51482
Já bych řekl, že v redakci tohoto plátku vědí kulové, ale hrají machry. Nejsem jeho volič, ale přeji mu to. Tu fialovou zločineckou svoloč je třeba vypráskat posraným bičem. A nejen to, ale udělat pořádný audit a pak padni komu padni.
Pavel Nyklíček
@našinec
Havlíček také bude muset hájit zájmy "státu" v roli premiéra. Myslím zájmy ruského státu, aby nezvedli úroky za miliardové půjčky jeho guru právě u ruské banky...👌
I činská banka už tlačí.
Obchody nejdou a dotace prořídly...😢
Petr Minář
@1.hasič
Jsi hasič? Tak si pokrop hlavu, přepálili se ti v ní spoje. A blábolíš. Volit si můžeš koho chceš, i když svěřit volbu takhle NEmyslícím je skoro nezodpovědné, vlastně zločin.
Schwarzenberg se dostal k majetku také tak, že jako estébácký lump.kradl, kudy chodil? A stíhat sprostého zloděje je "snaha o zametení"? Ty budeš asi také zlodějský lump.
1.hasič
Možná sis nestačil povšimnout, že Babiš po celou dobu co byl ministr financí a potom premiér měl rozpočty víceméně vyrovnané, průšvih nastal za kovidu. Fiala za čtyři roky nasekal dluhy za více než bilion. A to žvanil, jak se s tím popasuje. Zlatý voči.
epr3
@King I To se ti muselo líbit, jak se s ním J.A.R. vypořádalo, viď? Akorát je na tom divný to, že jim třicet let nevadilo, že byl v seznamu spolupracovníků STB a vytekli až ve chvíli, kdy se nechal zapsat na kandidátku v podstatě neškodné strany.
To jsou paradoxy.
epr3
@Jiosef Tyl Je fakt, že ti modří už mají kebule otlučené do krve a je potřeba je vystřídat....
Pavel Nyklíček
@Zdena Zimerman
Cítím zde naprosté vyčerpání a z ní pramenící frustraci podpořenou ne zcela nezbytným vulgarismem.
Nemáš to za potřebí, při své vzdělání a zbytečně se shazuješ.
A jak už říká naše české pořekadlo: Vzdělání od blbosti nechrání.
Krásný den všem.
Richard Sebesta
@epr3 Fiala má navíc dva pány na Ukrajině a v Bruselu
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Spi dál...
Uživatel_5734171
@Michal Bednárek
ono je to jednoduché. Starý pitomec byl kdysi mladým pitomcem, z mladého pitomce jednou bude starý pitomec. Neboli je zcela přirozené, že na akcích estébáka jsou lidé všech generací. Změna je jen v tom, že se ti pitomci dnes už nestydí tam chodit...
našinec
Je skvělé, jak premiér Fiala dokáže skvěle hájit zájmy státu, ukrajinského státu. Pro ČR je ho škoda. Měl by být tam, kde tluče jeho srdíčko - na Ukrajině. ....Sice by škarohlíd mohl říci, že když český premiér hájí zájmy cizího státu, že je to trestní čin, ale co, vždyť politici z koalice jsou nad zákon.
Uživatel_5734171
@Anatolij Vasil
nakradla sis nějaké to pivo i do petky?
Michal Bednárek
@epr3
Takoví dva blbci jako ty a Anatolij mají jen vlhké sny. Že máte zpackaný život a čekáte na zázrak po volbách, je vaše věc. Nicméně to se nestane. Pořát budete tlachat stejné nesmysly a život poplyne dále. A vy dva budete ve stejné hrdeli jako teď.
Michal Bednárek
Andy jede bomby v MS kraji, protože větší hustotu tupců na km2 žádný jiný kraj nemá.
Alois Rudý
Pisálkovští hošani nebojte se, on to Babiš po volbách vyřeší a nejen to.😎
epr3
Anatolij Vasil Pro ČR by to byla ta nejlepší zpráva.
Anatolij Vasil
@epr3 Že by celá Petikolka a ukrajinský premiér Fiala šli taky do tepláků?!
epr3
@Pavel Nyklíček To trestní stíhání ale hrozí téměř celé Pětikolce. Že by si už žádný z nich v politice neškrtl? Žádná škoda.
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
přesně tak. Právě proto je třeba nechat ANO v tom vyráchat. Ať si sestaví koalici s proruskou lůzou ze Stačilo, PRO a SPD. Navzájem se požerou, voličům nedají nic. Bude nás to trochu bolet, ale přežijeme to. A za rok Babiše virtuálně pověsí jeho vlastní voliči. Minule ho zachránil covid. kdy mohl rozdávat peníze dle libosti. Teď už mu to neprojde...
epr3
@Jiosef Tyl Místa dost, piš a neboj se, je to zadarmo. Ty stojíš na té správné straně, tobě se nic nestane.
Anatolij Vasil
@epr3 To jsem nevěděla že se velmi potichu přijal zákon proti cizí moci.Takze už moje,tvoje či jiná myšlenka je trestná.Hura vrátili jsme se do r.1948.A to si petikolka říká pravicová demokratická?!Kdyby včera byli volby bylo skoro pozdě.No bude mít ANO co dělat tento bordel po současné vládě uklidit.
epr3
A teď mi vysvětlete, v čem nemá pravdu:
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/ne­ni-sektor-jako-sektor/
epr3
@Vladimír Veselý Mimochodem, úplně stejně to dělá i Fiala. Koho tedy vidíte jako lepšího?
epr3
Bednárku, všichni polistopadoví premiéři byli buď deb.lové nebo slaboši nebo obojí. Já určitě nic lepšího nečekám a umím s tím žít.
Frantisek Najman
Podle mne střet zájmů Babiše v minulosti kdy nebyl vůbec v politice vyřešily po dlouhé době už po sobě 2 soudní rozsudky, ovšem záhadně následně oba zrušené, takže důvěryhodnost současné justice je nulová. Je to vlastně střet zájmů ODS a té tzv. pětikoalice, či už jen čtyřkoalice.
Pavel Nyklíček
@Michal Bednárek
STRANA babiše zplodila a dá mu opět druhou šanci dělat do smrti poslance ve žvanírně.
Na víc to už nebude.
Michal Bednárek
@Anatolij Vasil
Tak to muselo být úžasné. Ale že se tupým rodičům rodí tupé děti není nic nového.
Miroslav Kašpar
Že by seppukou? No, na to nemá
našinec
Tak ÚS prohlásil ve svém nálezu, že zákony mohou být i retrospektivní. Tak tady by možná bylo řešení.
PEtr Tobes
@1.hasič haha, to je fakt trapna argumentace, Bures covid totalne nezvladl nejen rozpoctove a rozjel dluhove eldorado..tato vlada ho zkrotila jen velmi malo, ale aspon se o to trochu snazila, az se vrati bures, pojedeme dal mocalem kolem temnych skal..pak hodnot
King I
@epr3 Ty toho stbáka odsuzuješ?
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Musíš děvče holt do země, kde včera snědli to co měli na zitra.
Šťastnou cestu...
epr3
@Uživatel_5734171 Protože celá řada těch jako ty, tady opakovaně píše, že Sterzik je proruský dezolát, který nás odtáhne na východ. Mě by jen zajímalo, kde to v tom textu je?
V momentě kdy byste se měli alespoň trochu zamyslet v čem je to v rozporu s normálním vnímáním a klidným prožíváním života, nemáte najednou slova. Klasické mainstreamové nálepky se jeví i vám v konfrontaci s jeho textem, jako totální a průhledná k.k.tina
Jiosef Tyl
@Frank51482 ty jsi asi nějak jistý. komu padne!
Anatolij Vasil
@Petr Minář Ale cukrosi tak si konečně přiznej že Šebestové a podobní mají pravdu a ty jsi se v současné vládě spletl.To není ostuda si pochybení přiznat.
Jaroslav Lindner
Babiš se může dohodnout s Havlíčkem a se Schillerovou, že si po každých vyhraných parlamentních volbách budou vzájemně přeprodávat Agrofert, prezidenské a premiérské křeslo. Kus za kačku. A vždy ten třetí bude Pánem Agrofertů.
Pavel Nyklíček
@Frantisek Najman
Pokud bys sledoval větší soudní kauzy, tak hravě zjistíš, že 15 či 20 let se napuosto noumáuní Úďo.
Neboli během mé služby se nic zvláštního nestalo....
Petr Minář
@Richard Sebesta
Ale Šebestíku, nač tak složitě. Je prostě blbá. Nebojme se to označit. A zde je praktikována inkluze slaboduchých do diskuze. Zde je možno psát jakékoliv lži, dmagogii, ruSSkou propagandu, blábol beze smyslu, štvát proti vládě a jejím politikům i naopak propagovat ničemné lumpy (doložitelně ničemné!) jako krominálník Babiš, fašista Okamůra nebo, se svými pruty (fasces, Sebesto), teoretik nového fašismu Drulák a jeho poskoci. Jen se nebvyjadřovat k obsahu článku, ke kterému je diskuze. A když tak sprostě napadat autora článku, jako tato blbka hned v první větě.
Tahle je ale tak blbá, že i zde to budí obdiv. A to je při příspěvcích epr3, lug70 či Rudého a Lilith Černé opravdu něco.
(Možná, že by si rozuměla se samotným Babišem, jeho projev je podobný blábol bez hlavy a paty v neskutečné řeči.)
Anatolij Vasil
@Michal Bednárek Bednarek je na bednu.🤣🤣🤣
Anatolij Vasil
@Zdena Zimerman Jsem nepochopila proč sem vlastně píšete?
Zdena Zimerman
Wau diky za ty komentare to je velice usmevne jak debilni pisalek pise aniz by mne znal!!?Odpoved pro tebe velky DEBILE!!
NIKDY JSEM NEBYLA V KSC!!
Pouze jsem mela vyssi a lepsi znalosti !!Mluvit a psat plyne Nemec­ky,An­glic­ky,Ho­landsk­y,Ital­sky,Rus­ky!!Bo­huzel to nikdo nezvladne v te Fialove PETIS­RACCE!­!Pra­covat a zit v ruznych ZEMI:eutschland-München,Holand-EDE,Italia-Roma,Schweiz-Zürich, Ceska Republika Praha do 1966 a pak ostatni ZEME!!Nikdy zadna asylantka kde mnoho Cechu jen velka ostuda=kde v uvedenych ZEMI byly cedulky pozor Cesi kradou­!!ob­chodec­h=Svy­carsko­!Vsu­de jsem dostala i muj PAS =NL a CH!!V Mnichove s NL pasem a Svycarsko je do dnes moje ZEME a jsem hrda na muj pas!Ty debile se nikdy nenaucis ty reci co ovladam a tak o mne nepis!!Karma si te najde!
Michal Bednárek
@Alois Rudý
Osle, a co strana? Ta asi nevyřeší nic, že.
Anatolij Vasil
@Uživatel_6113744 No tak to je,když člověk píše přes telefon.Nebo už taky zblbnul.🙊🥸
Anatolij Vasil
@epr3 Znáte to?;Až budou fialovci vyset na větvi.......
Anatolij Vasil
@epr3 To tedy ANO.Potrestat je za to vse,a že Fialous nás zatáhl do války.👍👍👍
Petr Minář
I jak ho vyřeší, když bude, dálipánbu, KONEČNĚ v teplákách?
Bubák Bubák
@Richard Sebesta tři pány, ještě Vashington
Tomáš Kučera
@1.hasič Kazdy zakon se jmenuje Lex. To je latinsky.
Michal Bednárek
@epr3
Proto hned jednoho debila zvolíš a pro jistotu ze Slovenska. Takových blbů máme 30% republiky
Michal Bednárek
@Miroslav Kašpar
Nemá. Je to blb a myslí jako prvok
Michal Bednárek
@Anatolij Vasil
Neboj Vasilko, nepraskne. Ty jsi taky potomek jedněch tupých voličů, viď.
Uživatel_5734171
@epr3
a teď mi vysvětli, proč bych ti měl něco vysvětlovat...))) Někteří lidé mají pocit, že je povinností ostatních se jim zodpovídat, nebo dokonce za ně demonstrovat. Pokud ti to vadí, máš tisíc na jednu možnost s tím něco dělat. Mně to nevadí, proti kolaborantům bych ještě přitvrdil...
King I
Klempíř je jméno nebo krycí jméno?
Tiffany Richbitch je holka s ptákem nebo kluk s kozama?
Burešův magnetismus fakt přitáhne 1 % vesnice?

SAMÉ OTÁZKY
Jiosef Tyl
@epr3 - mně je pro tebe líto té černi, na písmenka.
Jiosef Tyl
@Jaroslav Lindner - a dotovat čapí hnízdo a pekárnu toustového chleba.
Jiosef Tyl
@epr3 "A teď mi vysvětlete, v čem nemá pravdu": na to je tady málo místa.
Jiosef Tyl
@našinec - to ale platí i o tobě, šupky šupky do Ruska!
Jiosef Tyl
@Zdena Zimerman - magorka ožralá svým egem. Takový Klaus ženské sukni. Nikde nevidím tvůj příspěvek tak nevím jak mám reagovat. A když je tvoje země Švýcarsko tak co se tady do nás ***š. Někdo má talent na jazyky někdo na rozum a to tě míjí.
Saša Krach
No ...nevíte nic...🤣🤣🤣😂
Anatolij Vasil
@Uživatel_5734171 A ty krades.?Podle sebe soudím druhý
Anatolij Vasil
@Uživatel_5734171 Medvidku to chce klid.
Anatolij Vasil
@Michal Bednárek Bednarek nesmíš to tak prožívat,praskne ti žilka......
Richard Sebesta
@Anatolij Vasil možná je na drogách
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 máš krátkou paměť nebo záměrně lžeš ? Ano Bureš vymazal socany ale i komunisty.To je prostě fakt.Ze se tahle banda vrátí možná zpět do sněmovny je především vína tvého guru Nutelaka díky své nemožné politice .To je prostě další fakt.Takze závěr ? Bureš není můj šálek kávy ale t.u jednu zásluhu ma
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 je to tak..chce to urvat za kazdou cenu, a asi se mu to povede..at si vladne s Pitomiem nebo komousi, to ho semele...pokud teda v ODS po neuspesnych volbach nenastane "palacovy prevrat" a nevyhraje probabisovske kridlo, coz se muze po prohranych volbach stat, to by byl asi konec ODS, Bures by je znicil jako znicil socany...a jsem zvedav na PF po volbach, protoze ten zazrak, ktery slibuje, tedy ze jeste dokaze odstavit Burese, nema uz on sanci splnit a pak to dostane po zasluze sezrat..pritom Bures by byl k porazeni, vzdyt je to trestne stihany dotacni podvodnik a bude v obrim stretu zajmu..co k tomu dodat..
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Jestli jste si pak umyli ruce, nemělo by se vám nic stát....
Pavel Nyklíček
@Michal Bednárek
Tak kde je bída, tam je babiš a kde je babiš, tam je bída.
Ono to tak nějak jde ruku v ruce co ho znám.
Uživatel_6113744
@Anatolij Vasil Viset ty moulo.....