Fotogalerie

Zpět na článek

Fotogalerie: Místo koblih čepice a kolonoskopie. Podívejte se, jak Andrej Babiš láká moravské voliče

41 komentářů

Jiří Němec
Babiš je sociopat a jeho voliči jsou naivní hlupáci. Cesta s ANO je cesta do pekla a té opravdové bídy jakékoliv barvy. Chudáci naše děti a vnoučata.
Jan Kolomazník
Makak je boží,kolonoskopie tomu ještě scházela.Ví,jak na to,všechno všem,na všechno bude.A ta Alenka tak krásně tančí....
Richard Sebesta
Bureš je u mne práskač StB zloděj a lhář.Navic jeho ANO je nečitelné .Bureš zvatla neco ale jiní zase pravý opak.Navic si mnozí neuvědomují že až Bureš skončí jeho ANO skončí taky.I když tady smrdí už 12 roku je to strana na jedno použití .
Jiosef Tyl
@allsaintday - nedávejte sem ani články o něm.
Jiosef Tyl
Na ČT24: "Nenávistné projevy na internetu připomínají jazyk duševních poruch". eprd3, Lojza Rudý, Krach, Šebesta a další podobní. Měli byste se dát vyšetřit.
Jiří Bubeníček
Babiš je poctivost sama jen na okraj odsouzený luhár ,Stačilo. Obsah slov co řiká slibuje je vata pro naivni lidi podobně mluví řada dalších politiků až tak zásadní rozdíl mezi nimi není ,chtějí pro lid blahobyt slyšel jsem od r.45 až do nyní už zbýva oprášit pětiletky! Nežijeme špatně zdaleka ne ,znám dost důchodců dost dobře maji se vice než dobře, svoji zasluhou ,pracovití ,spořiví ekonomicky myslicí ,ale nadávaji stále a dokola ,nadávali na komunisty dnes ho budou volit ,nechápu?! Rozhodujici je být solidnim členem EU ne stalým buričem a být v NATO ,nechapou nadávaji ,jako miliardář!Malé Česko nebude určovat politické udalosti Evropy ani světa to jenaivni predstava ,zasadni nebezpecí pro Česko doslova je Rusko zažil jsem r.68 bylo by hůř!
Petr Minář
@Jiosef Tyl
Kolonoskopií - v jejich případě ovšem zavedené do hlav.
allsaintday
Prosím, nedávejte sem fotky Babiše .
Jaroslav Chlup
@Richard Sebesta škoda že s tím nemohl nic dělat, že ? Vždyť byl jenom 8 let ve vládě. Btw nejdýl ze všech. Tak snad příště se už povede.
epr3
Jinými slovy, Babiš dělá poctivě svoji kampaň a není mu zatěžko jezdit i do zapadlých vesnic.
To akademik na to jde jinak. Na několika málo místech sehraje a pečlivě zaznamená předem nacvičenou komedii s Pazderkovou a placenou klakou, které mu tam servilně podkuřuje. Věří tomu jen on sám.
Petr Minář
@Uživatel_5734171
Estébák je VÉHLASNÝ odborník na zažívací trakty: u krav odhalil, že v žaludku vzniká mléko.
A co vzniká v Babišově hlavě? No přece to, co u normálních tvorů včetně lidí vzniká v trávicím traktu.
Petr Minář
@Ladislav Pelánek
ANO 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
BABIŠ 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
jejich volič 🐂🐃🐄🐂🐃🐄
Uživatel_5734171
Z Andreje se stal odborník na zažívací trakt a není divu... Už tam někdo z vás měl současně Schillerovou, Nachera, Havlíčka a Juchelku s Dostálovou?
Jiosef Tyl
@Richard Sebesta no jo, ale to nesmí jezdit každej rok na Seychely.
Jiosef Tyl
@Alexandr Mach - vrahy a zloděje také stále napadají. Asi to také dělají dobře.
Jaroslav Lindner
Přidává také na závěr oblíbenou scénu Vichr z hor?
Jiosef Tyl
@Jan Kolomazník - po volbách si bude Babiš pobrukovat: to se nám to žije, když nám půjčují.
epr3
@Jiří Němec Cesta se Spolu a STANem je úplně to samé, jen jiná turistická značka. Chudoba našim dětem a vnoučatům byla už dávno zařízena vstupem do EU a připojením se k jejím euroidiotským nápadům.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - proč kladně? Ono stačí pravdivě, na rozdíl u Babiše.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ano Lojzíčku, zase sis zapomněl vzít prášky že.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...pište jenom o předsedovy vlády Fialovy a pokud možno jenom kladně. Já vím, že to je těžké, ale něco vymyslíte. 😂🤣
Jiosef Tyl
@Jaroslav Lindner - ti tvoji ANO.
Alois Rudý
Babiš je bůh a bude vládnout😎
Alexandr Mach
Asi to ten Babiš dělá dobře když ho stále napadají...
Georg Waldman
@Jan Kolomazník Jo a po kolonoskopii nás čeká Babišův pořádnej klystýr až se z toho po*ereme.
Pavel Nyklíček
@Ladislav Pelánek
NE 🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿
Ladislav Pelánek
ANO 🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿
Richard Šebesta
@epr3 100 % souhlas.
Jaroslav Lindner
@epr3 Všichni zvolení politici mají na prvním místě osobní prospěch. Na voličích jim záleží jen do sečtení hlasů.
Saša Krach
@Jiří Němec Asi budeš národohospodář říznutý s jasnovidcem....nebo jen blaf.
Richard Sebesta
@Jiří Bubeníček Znám dost důchodců co žijí od důchodu do důchodu.Znama má důchod 21 tácu a to je v tom i vdovský .Dělala poctivě ale kvůli zraku byla nějaké roky v invalidním.Ceka ji nějaká operace se zuby.Jen konzultace ji stala 3 tácy a celá operace ji bude stát 35 tácu.Musela prodat veškeré zlato a stále jí chybí 17 .Zdravotní pojišťovna ji nedá ani korunu.Podotykam nejde o žádné nastrely jde o nutný zakrok .Co ji tedy zbývá když banky důchodcům moc nepůjčují. ? Hodit si mašlí
Richard Sebesta
@Jaroslav Lindner a nemáš smradlavé nohy. ?
kiri
Kdysi, když u vás ještě pracoval Jirka Doležal tak se zabýval radarem v Brdech, a již tenkrát jsem mu psal, potkal jsem dvě rockerky /asi/ byly celé v černém, asi tak šestnáct až sedmnáct let a vyslechl jejich hovor, né že bych špehoval, stály na Pavláku v metru vedle mě, "vole pudem na tu demonstraci? vole na jakou? no na tu ty vole co bude, a co je to ty vole za demonstraci? ty vole to já nevím jak to mám vědět, ale co tam ty vole budem dělat? vůbec nic ty vole, ale bude tam ***....." Tak asi takhle pane esté­bácko­dotač­nípod­vodní­ku.
Marek Dvorský
@Ladislav Pelánek NE
Jiosef Tyl
@Bubák Bubák lepší být jednoduchý, než lhář jako ty. Jakože si poradil babiš s covidem? A současná vláda neměla žádnou krizi jo. A co energie. Odchod od dodávek ropy a plynu od Ruska. Co válka na Ukrajině. Přijetí běženců z Ukrajiny. Vyšší výdaje na zbrojení. To všechno něco stálo.
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl ty jsi takový jednoduchý, viď. Tuhle zemi naprosto bezprecedentně zadlužila současná 5tlupa. Za 4 roky 2 x vyšší než za 8 let u AB a to neměli žádnou krizi. AB si musel poradit s celosvětovou krizí covid.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
STRANA je víc!!
LENIN ještě vic !!
A nejvíc je LENIN NA STRANĚ...🤣
Bubák Bubák
@Jaroslav Lindner kdyby volby mohly něco opravdu změnit, politici by je zrušili a zakázali už dávno.
Jiosef Tyl
@Jiří Němec a hlavně důchodci pro pár stovek k penzi jsou ochotný obětovat lepší budoucnost dětí a vnoučat.
Uživatel_5734171
@Jaroslav Lindner
Vavákova stodola zavalila Nachera...
Jiosef Tyl
@Jaroslav Lindner už duje.