Prostor X
Herec Jakub Žáček: Mám rád tradiční věci. Tradiční rodinu, knedlíky i tradiční homosexuální vztahy
27 komentářů
Jiosef Tyl
0
Mezi homosexuály jsou někteří nesoudní. Nestačí jim, abychom je tolerovali, chtějí abychom je obdivovali.
Dave Dave
0
@Jiosef Tyl vy je nedokážete ani tolerovat,tak se nedívte, že se ozývají. ... Škoda,že vás nikdo neobdivuje.je mi to líto! : )
Je zajímavé, kolik bukvic se najde mezi tzv. umělci a celebritami. To je snad každý druhý. Jelikož to jsou veřejně známé osoby, tak tomu dávají propagaci, že být bukvicí je in. Z toho pro ně dnes plynou výhody, tedy větši reklama (jsou v médiích více vidět), takže jsou víc obsazováni, častěji s jejich partnery zváni na žranice, více honorováni. Je to uzavřená komunita, dobře organizovaná a držící při sobě, která získává stále větší vliv, což je pro tradiční lidskou společnost velmi nebezpečné. LGBT, gender agendy nevznikly jen tak samy od sebe. Dnes je to už tlačeno i do škol, do hlav našich dětí.
@lug70 - píšeš hnusně jako vždycky, jako o všem. To špatné jednání těch některých jedinců, neškodí nám, spíš to škodí jim samotným.
@lug70 A co je těch uchylaku na rozhodujících místech ve státním.
Patrik Pánek
@lug70 : Přesně tak...
Frank51482
Jaké to jsou ty tradiční buze--nské vztahy? Ony existují i ty netradiční? Dejte už s těmi úchyláky pokoj! Jsou to jen zmetci přírody, nic víc. Ať si žijí jak chtějí, ale ať s tím neotravují normální jedince.
To že naše společnost bere cikány, Ukrajince a homosexuály jako běžnou součást lidské společnosti, nebo je dokonce protěžuje před normálním "bílým" občanem, ukazuje jenom na hloubku lživosti současného politického systému.
Nejsou jako my, jsou jiní, tím netvrdím, že horší, pouze a prostě jenom jiní😎
Nejsou jako my, jsou jiní, tím netvrdím, že horší, pouze a prostě jenom jiní😎
@Alois Rudý - ty na ty "moudra" umřeš. A nyní pro ostatní: je to De bill.
@Jiosef Tyl ..proč jsi pořád tak vulgární, vždyť jde jenom o diskuzi, nebo myslíš, že urážením a sprostotou nahradíš chybějící věcné argumenty ? A já nepíši, že jsi horší, ale pouze jiný.😎
@Alois Rudý - já vím že ty jsi naprogramovaný. Protože bys nepsal takovéhle pitomosti. Navíc .... o jakou diskuzi u tebe jde? Vždyť tady provádíš protizákonnou propagaci komunismu a jejich ideálů a štveš lidi proti sobě.
@.... Jsi jiný ale i tak by jsi mohl pochopit, že i pravda může být propagací. A ani komunisté zákonem nezakazovali jiné názory, jako totalitní demokracie.😎
Tradiční ***ske vztahy,to je i na mne moc,fuj,pryč s tím,pak se mají rodit děti homoušum?
@Fojta Jirka Fojta ***um se nerodí děti.Oni si je koupí.A pak ty následky na těch dětech......🙈
hi hi, pampeliškou jste mi udělali radost alespoň na dva dny...a vůbec s Jakubem musí být psina
Já nic proti homosexuálům nemám, teda pokud po mně nic nechtějí. Ale psát tady "tradiční" homosexuální vztahy - takovéto kecy jim ale spíše škodí. Stejně jako v těch jejich průvodech, se mnozí chovají (předvádějí) jako úchylové. A pak je těžké, je považovat za normální.
@Jiosef Tyl Je to tak, tak nějak to dlouho praktikovaly americké vojenské složky dle pravidla "Don't Ask, Don't Tell:. V praxi to znamenalo že do toho bylo každému velké houno a měli nařízeno nevyzvídat,. Na druhé straně se homouši v uniformě neměli co chlubit, natož svou orientaci propagovat. Bylo to bohužl zrušeno r 2010 neb si někteří z nich nedali pokoj až to dotáhli k soudům a ty to pravidlo nakonec zrušily. Homoušský a lesbický až misionářský zápal jim mezi heterosexuály hodně škodí.