Komentáře

Zpět na článek

Martin Bryś: Fialův reparát není nemožný. Antibabiš může zabrat ještě jednou

51 komentářů

OldMonkey
Bože jen to ne
PEtr Tobes
jediny spravny postup po prohranych volbach od koaly je nechat v tom polosenilniho podvodnika burese poradne vykoupat..at si vladne s vlastizradnou SPD nebo snad jeste horsimi putlerovymi poskoky ze Stacilo, tedy s Komousi, bude to pro nej jednoznacne provar a to presne si zaslouzi, bude to hnusne, ale ustojime to..nevydrzi to dele nez dva roky a bude to znamenat jeho konec a pak snad konecne pujde brucet!!
porucik
@PEtr Tobes modrá huba nenávisti.
Richard Šebesta
@porucik Přesně tak.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Zatímco tobě rudne huba očekáváním velkého vítězství kriminálníka Babiše a přidružených komuno-fašistů, že, Šebestíku. Vidím, že svět není černobílý.
Karol Chwistek
@PEtr Tobes Ještě že máme Senát a že protirežimní strany, včetně ANO, zatím nemají šanci prosadit ústavní změny. Navíc na Hradě dnes nesedí Zeman ani Beneš. My, co věříme v osobní zodpovědnost a svéprávnost tu jejich vládu nějak přežijeme, ale republika se během jejich vlády promění ve středoevropské Moldavsko. A na ty primitivní nenávistné reakce nedejte, Reflex přitahuje tuto spodinu stejně, jako mršina mouchy. Nemůžou unést, že se tu píše jiná pravda, než ta JEJICH.
Anatolij Vasil
@Karol Chwistek Koukám jak jednu přitáhla až sem.
Petr Minář
@Karol Chwistek Svatá pravda, pane.
Však už vám jeden takový hnusák hned odpověděl. Ale nereagujte, je to provokatér, co vás obratem pro urážku práskne a můžete být smazán. Nereagovat. Ostatně diskuze s tímhle ksindlem (a že jich tu je, to máte pravdu), kterému není vhod jediný článek a přesto zde zasmrádá a netáhne jinam, je zcela zbytečná.
Bubák Bubák
@Karol Chwistek kterou pravdu myslíš, chwisteku? Tu svoji, nebo tu jedinou nejsprávnější od modrého politruka a konvertujícího generalissima, či snad 92% voličů, kteří nechtějí ODS?
Frank51482
V té redakci se opravdu sešla banda myslitelů. Jenom kre.en by volil tu bandu podvodníků a zlodějů co se zabydlela ve Strakovce.
Richard Sebesta
@Frank51482 moje rec
epr3
Fiala je v situaci, kdy uvěřil vlastní propagandě. Nic horšího se mu nemohlo stát a neexistuje z toho cesta ven, na to už je málo času. Za jakýkoli pokus očernit Babiše nějakou vykonstruovanou aférou, se mu vysmějí i jeho vlastní voliči.
Po volbách nejspíš sepíší Brněnští občané petici, že tam toho blbce nechtějí....
Tomáš Prokl
@epr3 mohu se zeptat co mabizi ANO krome antikampane na vladu, nebo spd, nebo stacilo? Nic krome prazdnych slov a ocernovani, takze opravdu skvělá volba. Babis rekl ze zadny program nezverejni protoze ma jen antikoalici. Na Slovensku to udelali stejne zvolili si Fica a mají se lip? Ne. Americani si zvolili Trumpa maji se lip? Ne. My si zvolime Babise a budeme se mít lip? Jen on a jeho particka a za chvili se bude past na jeho repce. Mimochodem on je strujce pridavani bioslozek do paliva. To je to co vam likviduje motory v CR na to ma primo monopol.
Igor Latura
@Tomáš Prokl Ty jsi ale trotl 🙈
epr3
@Tomáš Prokl My jsme si zvolili před čtyřmi roky Fialu a máme se líp? To těžko, že jo. Já sem nepřišel plédovat za Babiše, já jen kritizuju Fialovu ubohost.
Mimochodem, Babiš není strůjcem přidávání MEŘO do paliva, on je jeho producentem využívající idiotské dotace a podpory, které si vymyslela Unie. Povinnost lít tu sr.čku do vašeho motoru vám zařídil někdo úplně jiný.
Bubák Bubák
@Tomáš Prokl nabízí to, co jim 5tlupa nedala, či dokonce vzala, a snížení astronomického manka této tlupy.
Pavel Maleček
No Fialova koalice, ovšem opět s Piráty (to bude prča) jakous takous šanci má. Ovšem za podmínky, že přestane vršit kopanec za kopancem - viz Decroix oprášení bitcoin aféry či kandidáti za ODS podporující Prague pride. To nemluvě o soudním otevření STAN kauzy Dozimetr těsně před volbami. Okolo toho bude muset Fiala koalice velice opatrně našlapovat.
K tomu na podzim s koncem sezónních prací vyletí nezaměstnanost, stoupnou ceny potravin, bude se víc a víc mluvit o grýndýlu pro domácnosti a o migračním paktu. A kdoví co se bude dít na Ukrajině.
No bude to zázrak když tohle Fiala ustojí. Ovšem ne díky hloupým voličům, ale díky tomu jak 4. roky na voliče kálel.
Igor Latura
@Pavel Maleček Piráti a Zelení, to je teda výhra 🙈
Uživatel_5734171
Nalijme si čistého vína. Většina lidí v této zemi jsou sobečtí blbci, nebo blbí sobci. Možná i dvě třetiny. Voliči ANO, SPD, Stačilo, Motoristů apod. Takže možná by mohla stávající vláda uspět, ale muselo by se sejít několik náhod. Část blbců by musela zůstat doma, Stačilo a Motoristé by museli získat 4,99 % atd. Ale pořád by tu byly ty dvě třetiny sobeckých blbců. Jinými slovy, pokud tu má vládnout sobecká lůza, ať je to raději hned. Protože to bude méně bolet. Do roka se rozhádají, sežerou se navzájem a jejich vymaštění voliči příště zůstanou doma nebo se roztříští do nějakých obskurních partiček. A navíc dojde (snad) k sebereflexi u demokratických stran, vyprofiluje se tu (snad) nějaká nová demokratická strana. Nalevo i napravo. Bureš jednou provždy zmizí a za dva roky si to zopakujeme...
Anatolij Vasil
@Uživatel_5734171 Ty kámo dobře jsi se zde popsal.Lepe by to nikdo nezvládl 👍
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 ukaž mi jedinou "demokratickou" partaj. Budeš muset jít o dům dál, v ČR ji nenajdeš.
Tomáš Prokl
@Bubák Bubák a to si jako predstavujes ze si budes moct delat co chces? To jde fakt jen v rusku pokud jsi prezident nebo mas dost prachu na uplatky. Zakony se zprisnuji v zavislosti na tom jak moc lidi na ne kaslou. A ti co je nejmin dodrzuji si nejvice stezuji pokud se zprisni. Zamysli se nad tim treba ti to docvakne.
Bubák Bubák
@Tomáš Prokl ty jsi hodně jednoduchý, viď, prokle. Demokracie tady není, nebyla a ještě dlouho nebude. Jen takové částečné drobné posuny. Demokracie je totiž jen diktatura většiny menšině, bohužel ani to není v ČR.
Jarek Musial
@Uživatel_5734171 Doufám, že jsi kašpárku, už daroval veškerý majetek banderovcům a bojuješ v 1.linii na Ukrajině) A neboj Nutella s kolaborantem Pávkem, tě kryjí z týlu....)
Zdeněk Kaláb
@Uživatel_5734171 slušnost chybí především Vám s heslem AntiBabiš se volič nedozví jak zdraží domácnostem Grean deal účty Vaše hesla jsou vzpomínkou na 50 léta i tak hodně zdravi pravou střídá levou tak to chodí
porucik
@Uživatel_5734171 pane vachmajstr vy jste určitě modrá a podla hlava zbytečného blivajce.
Igor Latura
@Uživatel_5734171 Blbe 🙈
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 blbci jsou pouze v Praze, tam pravděpodobně budou chtít zachovat stávající hrůzu. Protože tam všichni hlupáci sídlí na vysokých postech. Ostatní voliči v jiných krajích to vidí úplně obráceně, velmi jednoduchý uživateli 5734171
Alois Rudý
Nebylo by lepší nečekat až na volby a vypráskat vládní koalici už teď ?😎
PEtr Tobes
to uz se nepodari, resp pomohl by jen zazrak a ty se stavaji jen malokdy. Pokud v preferencich vede ANOfert porad cca o 10 procent, tak je to dva mesice pred volbami nemozna mise. Fiala uz to prokoucoval, nemel kandidovat, protoze on uz Burese neporazi, prestoze je to dotacni podvodnik, chaot a jde mu ted hlavne o beztrestnost a pak o dotace pro holding, nic jineho ho uz zajimat nebude coz je dost desna predstava, ale je to tak. Pak bude zajimave, jestli se nekdo po volbach utrhne a podlehne Buresovu vabeni, coz je samozrejme cesta do pekel po vzoru Socanu..ale v ODS by se jiste mnozi takovi nasli...
Richard Sebesta
Já si myslím že Fialův reparat je hlavně zbožné přání pana redaktora .Osobně doufám že se nepovede.Bures je pro mne taky nepřijatelný ale kdybych měl volit mezi nutelovou KATASTROFOU a Burešovou tak raději Bureše .Před chvílí jsem poslouchal na CNN Prima News Bzocha a toho tlustoprda Lipavskeho .To co vykládal tlustoprd se nedalo poslouchat samé lži a nesmysly.Radeji jsem přepnul kanál.Bzochovy názory jsou taky pod čarou ale to co tvrdil tlusťoch to je přímo neuvěřitelně .Bzoch měl v jedné věci pravdu a sice v tom že se vláda předhání v tom kdo více pomáhá Ukrajině.To je její hlavní starostí.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Lump, co tu roky oblbuje, jak "nesnáší" Babiše, kápl božskou. Lhář do morku kosti Šebesta. Křivák Šebesta, za jehož přízeň se snad i Babiš stydí.
Mám ti Šebesto najít, jak jsi tu kvičel, když jsem napsal, že ve skrytu podporuješ kriminálníka a estébáka Babiše a že jsi jeho volič?
Anatolij Vasil
@Petr Minář Ale že tě vždy kluci naprdnou dědku.Sprostak zůstane sprostakem a b....ec vždy b....EM.Jo jo Minář.Ani mě nepiš.Ja se ti stejně vždy vysměju.Uz nevíš do koho se nevazet.Drahej pucliku pa pa😘
Petr Minář
@Anatolij Vasil
Jasně jsem ti napsal, že s provokujícím práskačem, navíc tvé duševní úrovně, nehodlám nejen diskutovat, ale ani reagovat na jeho provokace. Najdi si jiného. A také, co si o tobě myslím.
Jelikož jsi to asi přehlédl nebo nepochopil text na poprvé, tak ti to NAPOSLEDY zopakuji:
Najdi si v knize
Arkadij a Boris Strugačtí "Piknik u cesty", vydání Triton 2021, přeložil Konstantin Šindelář, stránku 118, 3. odstavec shora.
TAM SI PŘEČTI, CO PRO MNE JSI A TAKÉ, CO MÁŠ UDĚLAT. Důležité je právě toto vydání, ve starších ruSSká/sovětská cenzura tento odstavec cenzurovala a tedy tam chybí.
A prásknout mne můžeš u autorů, nebo překladatele, nebo v nakladatelství.
Bubák Bubák
@Petr Minář ty jsi opravdu všech hlupáků futrál, mináři, 8% tlupa ODS v čele s politrukem, 4 roky devastace celé ČR. To si ani Češi nezaslouží.
Bubák Bubák
@Petr Minář , volba Babiše žádné superterno není, ale pořád o několik levelů lepší než stávající rozkladná protiobčanská 5tlupa.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Čili - pan ministr zahraničí Lipavský naprdnul ruSSkého švába a kolaboranta Šebestu. Čím dál lépe Šebestíku.
Bubák Bubák
@Petr Minář my všichni, a je nás 92%, jsme především nevoliči ODS
Petr Minář
@Bubák Bubák
Musíš být blb hodný ANO. 92% (čeho % ?) jsou NEvoliči ODS a ODS současně preferuje v průzkumech 20%... Inu, jak inteligentní jsou vůdci "opozice" (Babiš, mléko v žaludku krávy a planeta Slunce, nebo polojaponský popelář o Konečné ani nemluvě), tak inteligentní mají voliče.
Volte opozici a připravte si bulvy pro pláč. Blbce vzbudí až náraz do zdi.
Pavel Nyklíček
@Richard Sebesta
Jedině SPD ! Majitel je nezištný, zbytečně nehovoří a jde k věci, spoustu toho už dokázal, stmeluje společnost, vypadá jako Slovan a není veden v žádné kauze.
Já volím SPD. Stejně jako ty. Bohužel jsme jen dva 😢...
Anatolij Vasil
Fialoví chudákovi už nezbylo než se otírat o Babiše.Selhali na plné čáře.Jakakoli vláda bude lepší než to co tam teď sedí.Ale muzem si zde psát co chcem oni si to stejně všichni udělají tak jak budou chtít .
Michal Kelner
@Anatolij Vasil můžeš si psát, co chceš, ale dodržuj pravidla českého pravopisu.
Richard Sebesta
@Michal Kelner Ta čeština je tvoje jediná starost a obsah tě nezajímá .Ty jsi fakt debo.Hodne lidí píše z mobilu a ty mají různé nastavenou češtinu.Bez se podívat na Armyweb .Píše tam jeden " borec " pod přezdívkou czertik .To bude pro tebe zážitek. Jinak jsi opravdu primitiv .Když nemáš argument začneš pindat o češtině .
lug70
@Richard Sebesta to jedna ze známých trollských taktik. Když na tebe troll se svou inteligencí nestačí a je v koncích, začnou osobní útoky, nálepkování a taky trapné narážky na pravopis. S takovými idioty se fakt nemá cenu bavit. To nejsou partneři do diskuse. Většinou to stejně bývají samotní novináři plátku s porevolučním těžce inkluzivním vzděláním, srovnatelným akorát tak s předrevolučním učňákem. Sami dělají prvopisných chyb, jako máku, ale ostatní budou poučovat.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Zajímavá korelace: stoupenec opozice ANO, SPD, Stačilo! atd. a proruSSký kolaborant
a
hrubé pravopisné chyby.
Michal Kelner
@Richard Sebesta hele, že ty přispíváš na Armyweb pod přezdívkou czertik😁
Kouknul jsem tam a ty jeho příspěvky jsou opravdu hustý.
Jenže Šébo - dělá úplně stejný pravopisný chyby jako ty.
Hele, mě je ukradený, jestli preferuješ tyhle nebo tamty, jestli volíš Tomia, Andyho nebo Petra.
O tom jsou volby a říká se tomu demokracie.
Nejsem tady na tebe hustej proto, že máš jinej názor
Vadí mi, že lžeš (např.dnešní lživá reakce na článek o Turecku).
Věřit proruský propagandě (čili protibruselský) může dnes jen idiot, za kterého tě pokládám.
Troll na rozdíl od Lojzy, epra a dalších fakt nejsi, protože i troll musí umět základy rodného jazyka.
Anatolij Vasil
@Michal Kelner To víš že jo kocourku.😻
Petr Minář
@Michal Kelner
🤣🤣🤣. Pravidla pravopisu? Ten ani neví, jakého je vlastně pohlaví... o národnosti vůbec nemluvě.
Anatolij Vasil
@Petr Minář A to tě štve nejvíc viď pucliku.Tak moooooc by jsi chtěl vědět,abys mohl zase dělat poslušně hlásím......Sem ti jednou psala ty to neřeš tebe to trápit nemusí.Umis snad česky?pa pa miláčku 🤚😍
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Pohlaví? Tady je jasné. Blbé až velmi blbé🤣
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Jáma lálycha?