Komentáře
Jana Bendová: Co čekat od nového začátku Konečné? ODS začala u Klausů v kuchyni, Motoristé v hospodě
55 komentářů
King I
5
@Richard Šebesta Musejí tě prověřit, protože všem tvrdíš, že nejsi komouš a proruský a všichni vědí, že lžeš sám sobě. Neber to jako útlak, chtějí, aby ses na starý kolena vyznal sám v sobě.
Přejít do diskuze
@Richard Šebesta
Já bych se zas tak necítil ublížený. Všechny přiběhy musí mít nějakou časovou posloupnost a ta co po ní volám, byla přetřásána dva celé předchozí měsíce...🙏
Ty jsi to nečetl?
Já bych se zas tak necítil ublížený. Všechny přiběhy musí mít nějakou časovou posloupnost a ta co po ní volám, byla přetřásána dva celé předchozí měsíce...🙏
Ty jsi to nečetl?
V putyce začínali i komouši. V roce 1921, hospoda U kaštanu, Praha - Břevnov. Nepodceňujme vylitý palice. A stejně tak začínal v putykách i Adolf Hitler se stejným xindlem NSDAP.
@Richard Šebesta
Napiš článek a šup s ním na Parlamentní listy nebo do Mafry se kterou kriminálník Babiš nemá nic společného. Tady si čti, co píší a neopruzuj. Nelíbí se ti - vypadni
Napiš článek a šup s ním na Parlamentní listy nebo do Mafry se kterou kriminálník Babiš nemá nic společného. Tady si čti, co píší a neopruzuj. Nelíbí se ti - vypadni
Konečná je komunistická ***, která Putinovi ráda porodí i malého pouličního gangstra pro svoji zločineckou stranu jen aby její strana mohla vládnout.
Orbán neustále sní o Velkém Maďarsku. Neboli revizi Trianonu. Komické je, že největším spojencem Orbána je Fico, protože revize Trianonu znamená, že Maďarsko si vezme zpět svá území, včetně části Slovenska, Rumunska a Srbska. Maďarsko má JEDINOU šanci. Zvolit si někoho jiného. Jinak ho čeká živoření na periferii. Nepomůže mu ani rusko, protože putin Maďary nenávidí. putin si rád hraje na pána všeho slovanského a pána pravoslaví. Maďaři jsou přesný opak. Momentálně je putin využívá jako beranidla, ale jejich spojenec to rozhodně není. A stačí si připomenout rok 1956, který byl řádově krvavější a násilnější, než naše zkušenost v roce 1968.
@Petr Minář Tak teď jsem četl zrovna, že prezident Pavel náhlému konci Uhlíře nerozumí...To je divný, viď? Sám prezidentčík, který je skoro něco jako Chuck Norris, který klidně rozbrečí cibuli, je z konání Evičky vedle...
Paní Bendová kope za vládní demoliční četu, toť jasné. Proč zde třeba není příspěvek o ministryni Decroix,která odvolala koordinátora Uhlíře. Na seznamkách je přímo článek,že Uhlíř byl odvolán,protože zjistil nepříjemné věci. Nepříjemné komu ? No jistě vládě a ODS.Nebo jak poslanec ANO Růžička přišel s tím od vojáků,že se chystalo šmírovaní politiku a zjíšťování opozičních názorů.Kdo včera sledoval Události komentáře by nemile překvapen. Kauza se ještě zřejmě bude odvíjet dál.
@Richard Šebesta Dezorientovaná Bolševická Špíno, je rozdíl mezi Civilizací a Bažinou. Je rozdíl mezi kouřením a respektem. Tebe bych donutil pokleknout hned. Zkus to ty se mnou a uvidíš, jak dopadneš.
@King I ......STRANA se ti zaručuje, že si pr del utírat lopuchovými listy nebudeš muset a budeš moc s neutřenou pr delí chodit jako dnes.😁
Skutečný komunizmus je nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti. A kdo jiný by nás měl vyvést ze žumpy ulhané a morálky prosté demokracie a vést nás vpřed, než STRANA ?😎
Moja strana rodnaja.Strana vždy bude při tobě stát.Strana ochrání slušné lidi v této republice.Strana se o tebe vždy postará.Tak na co ještě čekáte?S námi i vami mír.🧐
@Tomáš Kostelecký Vylitý palice jsou nejspíš pořád lepší možnost, než ty nafrčený kokainem...
@Frank51482
Neurážej rudou můru, SOUDRUŽKU Konečnou, oslovením "paní".
Já za to, že jsem učiteli říkal "pane učiteli" a ne soudruhu kdysi dostal poznámku do žákovslé knížky. Ty bys měl dostat po papuli.
Neurážej rudou můru, SOUDRUŽKU Konečnou, oslovením "paní".
Já za to, že jsem učiteli říkal "pane učiteli" a ne soudruhu kdysi dostal poznámku do žákovslé knížky. Ty bys měl dostat po papuli.
@Alois Rudý STRANA už jednou před lety zajistila, že jsme chodili s neutřenou ***í. Neb nebyl toaletní papír v celé republice.
@King I Ty jsi DEBIL že většího není.Angláni vykořistovali a vraždili Iry celá staletí plno jich uteklo do Ameriky a dnes mají s VB jaké vztahy ? Takové jako třeba my s Ruskem ? Nebo my a Němci mlátili nás do krve 6 let a jaké máme s nimi vztahy totálně nepřátelské,že ? Ty už radši nic nepiš nic. Byť vím,že tobě žádná rada nepomůže.
@Uživatel_5734171 No to mi vysvětli - takže Maďaři byli zbiti do krve, znásilněni a teď kouří vajgla dobrovolně?
@Uživatel_5734171 Rudý zabil svou matku a od té doby putuje po diskuzích a hledá vykoupení přes bolest. Vždycky dostane na tlamu a bere to jako karmu.
@Alois Rudý
nepochybuji o tom, že jsi jen troll a jen tu provokuješ... Nevystupoval jsi před lety pod přezdívkou "mažňák"? protože jednoho takového trolla jsem na diskuzích zažil...
nepochybuji o tom, že jsi jen troll a jen tu provokuješ... Nevystupoval jsi před lety pod přezdívkou "mažňák"? protože jednoho takového trolla jsem na diskuzích zažil...
STRANA není jenom Konečná. STRANA je zde aby pomohla do Česka navrátit prosperitu. Přijď i ty mezi nás a pomoz nám navrátit Česku pohodu života.😎
Jak co čekat od Konečné? Ptej se, co ona může čekat od tebe kur va. Tenhle pasívní způsob tě jednou semele. Jestli přemýšlíš takhle, jsi nula a potřebuješ dostat od ruska pořádně na pr del.
@Pavel Nyklíček ...rozumný možná utíká, ale to se tebe netýká. Meleš jak natažený na klíček, no prostě nyklíček😉
@Alois Rudý
Jen STRANA je nejvyšší stupeň něčeho co hvězd se dotýká a rozumný před tím utíká...
Jen STRANA je nejvyšší stupeň něčeho co hvězd se dotýká a rozumný před tím utíká...
@Richard Šebesta
Ještě, že rusko není velká země. To by si mohla také něco vzít, jako to NATO, že?
Ještě, že rusko není velká země. To by si mohla také něco vzít, jako to NATO, že?
@Richard Šebesta
Musíš doufat!
Je to jediné, co ti zbývá a kdo si počká , až se ucho utrhne 😁
Musíš doufat!
Je to jediné, co ti zbývá a kdo si počká , až se ucho utrhne 😁
@Anatolij Vasil
No já čekám. Čekám, čekám, čekám, pořád čekám a ještě čekám a už jsem z toho čekání na STRANU úplně učekaný....
A vono furt nic...
Že by Lenin přeci jen byl po smrti 🙊?
No já čekám. Čekám, čekám, čekám, pořád čekám a ještě čekám a už jsem z toho čekání na STRANU úplně učekaný....
A vono furt nic...
Že by Lenin přeci jen byl po smrti 🙊?
@Richard Šebesta až vsadíš a prohraješ všechny svoje exekuce, bude zase líp😁
Hoď se do klidu, začínáš být emocionálně přepjatej.
A studuj, ať tu nejsi za největšího pablba.
Hoď se do klidu, začínáš být emocionálně přepjatej.
A studuj, ať tu nejsi za největšího pablba.
@Petr Minář Vidiš šmejde že s tebou nemá cenu diskutovat.. V rámci demo diskuse mohu mít připomínku,když je lady jasně provládní a neobjektivní ! Vsadím,všechen svůj majetek,že být to naopak budeš tu řvát a urážet nejvíc. Táhní k čertu !
@King I
I takové to excesy jsou naprosto reálné.
Babiš se klidně vychrape s Konečnou, jen aby vládnul...🤣
I takové to excesy jsou naprosto reálné.
Babiš se klidně vychrape s Konečnou, jen aby vládnul...🤣
@Petr Minář
Úplný exes byl,.když za normalizace přišel pacient k doktorovi a oslovil ho soudruhu doktore...🙊.
Už jako dítě jsem to nedával a i učitelé oslovoval bez přídomku soudruh.
Prostě mi to nešlo přes pysky.
Úplný exes byl,.když za normalizace přišel pacient k doktorovi a oslovil ho soudruhu doktore...🙊.
Už jako dítě jsem to nedával a i učitelé oslovoval bez přídomku soudruh.
Prostě mi to nešlo přes pysky.
@Richard Šebesta Šébo, ty přihlouplá kobliho, kam Ty na ta svoje moudrá chodíš?
Ze školy to nemáš, tam jsi určitě nikdy nebyl.
Český jazyk za 5, historie za 4-.
Proč se tu pořád ztrapňuješ?
Ze školy to nemáš, tam jsi určitě nikdy nebyl.
Český jazyk za 5, historie za 4-.
Proč se tu pořád ztrapňuješ?
@Uživatel_5734171 Jako vždy tam máš mnoho nepřesnosti. Orbán sní o velkém Maďarsku oprávněně. Velmoci po 1.válce okradly Maďarsko o 2/3 území. Každá takto brutálně okradená země by se ozvala. Anglaní okupuji část Irska a nechtějí ho vrátit ani náhodou. Jen neříkej,že to bylo výsledkem demokratických voleb, znalče. Nebo jak si další naťak Turecko vzalo s.Kypr. To bylo taky pomoci demokratických voleb,že ? Pokud jde o slovensko-maďarské vztahy navracení jižního Slovenska je sice legitimní Maďaři na to mají nárok, ovšem špatně znáš jejich vzájemné vztahy na to,že se o ně stále otíráš.Tady je červená čára, ví to Orbán a ví to i Fico,neboli tahle věc je TABU.Maďary by nikdo nepodpořil v jejich snaze o velké Maďarsko. To jen velké země NATO mohou krást cizí území (VB a Turecko) . Ty menší mohou tak akorát držet hubu.
@Alois Rudý S jakou ***í chodím teď ti může být u ***e. Ty se hlavně starej o to, jak se mi o ni můžeš postarat ty, podržtaško.
A s komunismem přijde i kanibalismus, debžo. Jednou už to stačilo. Už jste ukázali, co jste za umělce. Děkujte Havlovi, že jste to přežili. Já bych se s vámi ne sral.@Alois Rudý
Ty to máš v bedně pěkně rozdaný. Permanentní, doživotní opice a zdarma.To je bonus trotla.@epr3
@Michal Kelner
já na ty jeho nesmysly už ani nereaguji. On je opravdu HODNĚ dezorientovaný,,,
já na ty jeho nesmysly už ani nereaguji. On je opravdu HODNĚ dezorientovaný,,,
@Uživatel_5734171 a co takhle si připomenout 400000 mrtvých za Protektorátu. To se ti nehodí, viď.
@Pavel Nyklíček Taky čekám,čekám a ono stále nic.Asi už to tak bude že je Lenin v pánu Bohu.Nech je mu zem lehká.Amen
@Michal Kelner Ty DEBILE mlč,ty neumíš nic jen pindat a lhát.No a ty Č.J. 6 a Dějepis 6. To je podle německých známek kdyby jsi nevěděl špíno.