Online přenos

Zpět na článek

Pražáci volit přijdou, přijďte taky, burcoval Babiš na Moravě. Glosovali jsme jeho cestu živě

108 komentářů

Jan Macharacek
Spolčení hlupců. (Román J.K.Tooleho.) Babiš ví,kam má zajet.
Alois Rudý
Lze souhlasit s tím, jak ti "hoši" ve svém článku naznačují, že Praha není Česko a to většinově volí Babiše.😉
lug70
V Praze se koncentruje největší množství různých lehkoživek, přisátých na státní cecík, které jsou si moc dobře vědomy, že svoje pohodlné parazitální živobytí si udrží jen, když budou volit současnou vládní koalici. To jsou různí aktivisté (ne)ziskovek nebo umělecká šmíra apod. Věřím, že kdyby měla volby vyhrát třeba taková Okamurova SPD, že by to pro ty parazity bylo tou nejhorší noční můrou.
Jaromír Škubal
@lug70 A proč ne, "věřiteli"?
Igor
Jen mě děsí, kolik dostávají tihle chudáci prostoru... Proč? Stále jenom blábolí a v mimině chce být jedním "z nás". Miliardář, který nepustí korunu ani na ptačí budku... Posílá aspoň plat poslance charitě? TVL a už i na iRozhlasu (který má jistý příjem) článek o jiném hovádku, co spadlo z hradu... Ach jo
OldMonkey
@Igor ja nechci byt v mimine!
Frank51482
A proč jste neglosovali, jak dopadl v Ostravě Prolhaný Fiala, kde ho chránili i těžkooděnci? Anebo jak dopadl v Kopřivnici podvodník Stanjura, kde dostal vajíčky. A to nemluvě jak dopadl Fiala v jiných městech. Ten dobrák z Brna se bez ochranky ani nevykadí. To se intervjukům ale nehodí do krámu. Andrej snese asi všechno. Nejsem jeho volič, ale je zábavné sledovat, chaos pětidemolice a jejich redakčních poskoků. Ano, je třeba, aby Moraváci šli ve velkém hlasovat, aby blbci z Prahy, kteří volí šmejdy jako je Benda, neměli šanci.
Petr Minář
@Frank51482
Ztrácíš nervy, lumpe. To se ti teď bude stávat pořád, to si užiješ. A že si to tak bereš, když "nejsi jeho volič". To budeš tedy volič ještě většího grázla. Je to ale vůbec možné, ještě většiho?
Igor
@Frank51482 A Bureš jezdí MHD jen s pepřákem? Ty jsi vůl! 🤣🤣🤣
Bubák Bubák
@Igor těžko říct, kdo je větší vůl, minář ti docela konkuruje!
Losina
@Frank51482 Vox populi, Vox Dei. A pak se uvidí.
Jaromír Škubal
@Losina Vox popapuli.
Petr Minář
Tedy estébák se bojí "svých" Pražáků. To je velmi dobrá zpráva. A k zamyšlení pro hlupáky, co uvěřili pindům o "catch all" hnutí. Houby catch all, i tento blb ví, že Pražáci jsou pro něj ztraceni a zbývá spolehnout se na nejzaostalejší a nejprimitivnější "občany". Které hledá po perifériích. Jen aby jich našel dost (v Česku má přece jen méně těch Horných Dolných s blby, co chtějí připojit k RuSSku -17% ! - jako má Ficko). A ještě doufám, že tím až do očí bijícím spoléhánim na to, že jsou hloupější než "Pražáci", alespoň některé naštve...
Michal Bednárek
@Petr Minář
To je na tom to nejhorší. Nejdebilnější komunita bude rozhodovat o směřování země. To nevymyslíš
OldMonkey
@Michal Bednárek o smerovani zeme bude rozhodovat vetsina volicu
Losina
@OldMonkey A pak se uvidí.
Petr Minář
@Michal Bednárek
"A tak místo legitimní soutěže pravice a levice u nás probíhá občanská válka, kde na jedné straně primitivní a zmanipulovaní hlupáci usilují o nastolení barbarské vlády a barbarské společnosti, takže rozumným a konstruktivním lidem nezbývá nic jiného než bránit elementární kulturu, pravidla a slušné poměry, ať už je jejich založení pravicové nebo levicové". (htt­ps://w­ww.fo­rum24­.cz/66-dni-do-voleb-nesmi-se-rikat-ze-volicske-chovani-souvisi-s-inteligenci-a-charakterem ).
epr3
@Petr Minář Zatím co intelektuální elita jako ty čte Forum24😂😂😂 a ještě těm kecům v něm věří😂😂😂
Anatolij Vasil
@Petr Minář Ty o tom primitivismu něco víš.Vid.Minari octup.Tak tupej a k tomu nevychovanej ***k.
PEtr Tobes
@Petr Minář tak nepochybne..a je dost mozne ze je nasel..je jich tu opravdu dost a vetsina jsou tzv. narudli duchodci..ti ho doslova "uctivaji" a nic s nimi nehne..navic jim slibuje vyssi duchody na dluh a to uplne staci..
Petr Minář
@PEtr Tobes
Já jsem také důchodce a jestli rudnu, tak leda vzteky, když vidím tu kreaturu (jistě chápete, že žertuji, i když sranda to není). Ale platí, jako kdysi, za komoušů: kdybych potkal tohohle všiváka a chtěl mne agitovat, tak rád půjdu domů bos, když moje bota zůstane hluboko ve všivákovi zezadu.
Richard Sebesta
@Petr Minář No primitiv a spodina jsi i ty .Zejména dle toho co a jak píšeš.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Zastal jsi se svého kriminálníka Babiše, kterého ovšem vůbec "nemusíš"? (Jako na Divokém východě: "Podporujte svého kriminálníka !").
Hlavně že TY píšeš jak se na "yntelygenta" - lopatu ze spolku Svatopluk sluší. Fyjalo octup, nejhorší válečná vláda, všechno lepší než oni atd. Už tu ale konečně rozepiš, v čem a jak bude lepší vláda s Okamůrou, Kotenem, Rajchlem, Konečnou, Vondráčkem, Brabcem a Schillerovou a v čem jsou lepší tyhle kreatury osobně ve srovnání s Fyjalou. Nějak se k tomu nemáš.
Bubák Bubák
@Petr Minář všechno je lepší, než současná 5hrůza, víš, mináři!
Asatin
Dva státy v Evropě nevpustili do své země české komunisty pro jejich bezpečnostní ohrožení svého státu.Jsou naší komunisté bezpečnostní riziko pro náš stát?..Podle mě 100% ano.A co na tento podnět státní zastupitelství,bude jednat?...
ze zákona je k tomu povinná.No , jako vždy bude ticho.
Jiosef Tyl
@Asatin protože je tam všude ještě pořád dost estébáků a komunistů.
Jaromír Škubal
@Jiosef Tyl Ano. Stále je tam ještě až příliš mnoho prasat.
Jiosef Tyl
Nyklíček - jsem tě dle tvých příspěvků považoval za celkem rozumného člověka. Ale s tím SPD jsi to posjal vole! Právě tě předběhl i Šebesta.
Petr Minář
Měli se estébáka na oplátku zeptat, které jsou planety a kde v krávě vzniká mléko. Taková malá výměna otázek. A estébák by odtud utíkal do nejbližšího kanálu jak namydlený.
Jiosef Tyl
@Petr Minář - já vím proč si Babiš rozumí se svými voliči. Protože jsou na tom s inteligencí podobně. A taky že se držely za socíku hesla: kdo nekrade okrádá rodinu a udávali sousedy. Takže jim chování Babiše vůbec nepřipadá divné.
Petr Minář
@Jiosef Tyl
Ano, hlupáci si přejí mít vládu hlupáků a zvolit si svého krále hlupáků. A to se místo slova hlupák může dosadit i zloděj a platí to také. Ještě štěstí, že tyto dvě množiny se víceméně kryjí, takže snad nebude tak zle. Potřeboval by Babiš ještě dovézt nějaké voliče od bráchy Ficky, tam je takových asi víc.
Jiosef Tyl
@Petr Minář *- on by se mu hodil i dovoz s Orbánska.
Uživatel_5734171
Jsem smířen s tím, že tahle tlupa uspěje, V této zemi bohužel žije většina hlupáků a sobců. Takže ANO bude mít s SPD většinu. Nicméně dopadne to pro ně zle. Sežerou se navzájem do roka, déle to trvat nebude. První vládu Bureše doslova zachránil covid, bylo možné rozhazovat peníze z vrtulníku. To teď nebude možné. Doplatí na ty svoje sliby. Prostě těm hlupákům a sobcům ty pečené holubi do huby nepřiletí a budou to právě tito hlupáci, co nakonec ANO zahubí...
Alexandr Mach
@Uživatel_5734171 Hlupák je člověk který se diví že muže existovat jiný názor. A je po čtyrech letech nespokojenosti s jeho vládou překvapen...s odporem části voličů...
Asi chybí sebe­refle­xe..­..pr­ostě nadmutý hlupák...a omluva.
Uživatel_5734171
@Alexandr Mach
Lidi, co volí zloděje, podvodníka a lháře a doufají, že se tím zlepší jejich život, jsou hlupáci. To je stejné, jako když ti budou chybět peníze na nájem a půjdeš to řešit tím, že si zajdeš zahrát skořápky...
Jiosef Tyl
@Alexandr Mach - hele další hlupák. Nezdá se ti že těch hlupáků je tady kolem tebe nějak moc? Nebo to bude spíš naopak. Tady nejsi na parlamentních listech jestli sis nevšiml.
Richard Sebesta
@Alexandr Mach souhlasím zcela odsuzusuje komunisty i Bureše a chová se stejně jako oni.Je to primitiv
Petr Minář
@Richard Sebesta
Tedy primitiv jako ty, Šebestíku? Ty co odsuzuješ komunisty a jsi jedna ruka se Skálou a také Bureše a přičinlivě mu pomáháš vyhrát.
King I
@Uživatel_5734171 Jsi smířen, že se tohle koště zapojí do preventivního útoku na rusko? Dyť se ten blbec musí všude ptát, kde je Polsko.
OldMonkey
@Uživatel_5734171 zachranil kovid? ste normalni clovece? ta vase nenavist uz je trochu za hranou
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 kdo je hlupák a sobec předvedla celkem jednoznačně 5hrůza a peníze rozhazuje 3x vyšším tempem než AB. A to nemají žádnou celosvětovou krizi jako byl covid. O tom není žádných pochyb.
Petr Minář
Pár blbů se veřejně přiznalo, že jsou blbové.
Jako v té slavné scénce:
- Prej zajistí, že hříbky porostou pod každým stromem.
- Tak toho vole volím, budou hříbky!
IQ Anovola ve 2 větách.
Alexandr Mach
@Petr Minář aááá naš nejchytřejších...a nahraný...😂😂😂
Petr Minář
@Alexandr Mach
Těšíš se na hřiby?
OldMonkey
go ANO go!!!
Petr Minář
@OldMonkey
Ano, tam, kam chodil i císař pán pěšky. Dobro došli!
velblodice
Dívám se na fotky, ti senioři jsou nějací unavení. Nepili včera?
Jiosef Tyl
@velblodice *- nepili protože na to nemají. Budou na to mít až za Babiše.
Michal Bednárek
@Jiosef Tyl
Ale jo, urřitě jeli bomby. To vidíš každý den v marketu. Na vrcholu potravního řetězce je duchna, co tlačí narvaný košík před sebou. Jen si všimni kdo kupuje mlíko, mouku nebo máslo po kartonech. Češi jsou 2 nejobeznější národ v EU. Proč asi. http­s://ww­w.id­nes.cz­/onad­nes/zd­ravi/­cesi-jsou-druzi-nejtlustsi-v-eu.A0­70423_­090016­_hub­nuti_­bad
Jiosef Tyl
@Michal Bednárek no jo, jenže víš co taková tlustá těla spotřebují! Vyšší důchody jsou "nezbytné" 😂😂
Pavel Nyklíček
A ty roušky vám doveziem až k vám domů....
Uffff
Michal Bednárek
Babiš může kandidovat jen tam, kde je největší počet hlupáků na km2. Ideálni by bylo, kdyby jel kandidovat do Horních Uher. Tam by měl ještě větší šanci.
Alexandr Mach
@Michal Bednárek Kde bydlíš 😂
Jiosef Tyl
@Alexandr Mach nechybí ti v jméně na konci r? Protože jsi typický týpek. Když dochází argumenty tak nastupuje násilí (vyhrožování) jo napíšu ti to španělsky: typýcho!
Alexandr Mach
@Jiosef Tyl Ty mužeš a já ne....divné že..­.😂😂😂😂😱­Hlupá­ku..sám děláš to co se ti nelíbí...kde bydlíš....
Jiosef Tyl
@Alexandr Mach aha tak ty jsi někde viděl že já ti vyhrožuji? Ale nyní začnu. Protože ty si prý říkal, že moje máma neumí bruslit. To si vyřídíme!
Michal Bednárek
@Alexandr Mach
To je irelevantní. Ale region znám
Igor
Tihle volí Mažňáka... 🤣
Pavel Nyklíček
@Igor
Podle kšiltovek spíš Červenáčka 😁
Jiosef Tyl
Většina důchodců se snaží velmi podporovat své potomky. A pak jim zvolí Babiše. To jsou ty paradoxy, jak vždycky říkal Havel.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Dnešní mládež si nic jiného ani nezaslouží 🤣
Petr Minář
@Pavel Nyklíček
Na to byl kreslený vtip: takový dezolát (něco jako epr nebo Šebesta) se rozhlíží a říká: dům mám (je tam taková barabizna), auto mám (vrak staré Škodovky) a děti mi dělají také radost (dva fakani se rvou). Tak jim alespoň po*eru život, volím ANO!
Jiosef Tyl
@Petr Minář - já to zkrátím - děti zlobily: zvolím jim Babiše!
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - no, jací tak asi mohli být? Když vidíš kdo je vychovával.
Jiosef Tyl
Všimli jste si, že když vezmete poslední 3 písmenka názvu REFLEX, tak k tomu stačí jen přidat Babiš?
PEtr Tobes
co k tomu dodat, proste slibem nezarmoutis..stejne tam chodi vetsinou presvedceni, viz fota vetsinou duchodcu a ti mu sezerou cokoliv..ale saskarna je to ukazkova, nezminil se tam taky nahodou o svem "vystavnim" stretu zajmu a trestnim stahani, ktere ted pro nej nevypada dobre? hadam ze to asi tezko, ale mohl by to tam nekdo aspon pripomenout, chtelo by ho to trochu nasr...
Petr Minář
Věru, že při pohledu na zchátralého kriminálníka, doprovod jeho pohůnků a jeho věrné voliče "Silného Česka" nemohou nenapadnout slova Terence Hilla z filmu Bůh odpouští, já ne:
"Ty nemáš žádnou budoucnost, mrtvolo". 🤣
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Do švestek....😁👌.
Pak pude k Turkovi 🤣
Petr Minář
Zlodèj a kriminálník Babiš přijel tam, kde má nejvíce stoupenců - zlodějů jako on:
http­s://e­hutnik­.cz/zp­ravy/­zlode­ji-kradou-uplne-vsechno-od-pytlu-az-po-hadicky
Tam je mezi svými.
ZLODĚJI VOLÍ ANO!
OldMonkey
@Petr Minář obkladek si dejte
Pavel Nyklíček
Lepší Česko volí nejzabezpečenějsi entita národa -dříve narození.👌
Opět důchodci budou rozhodovat volby.!
To těm komparzistům nemohl Babiš alespoň sundat ty přiblblé rudé rádiovky 😁 za ještě lepší trumpetovsko?
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Nyklíčku ať chceš nebo ne, je to tak,důchodců je zhruba 2,4 miliónů takže to je síla se kterou musí strany počítat. Takže logicky platí kdo chce vyhrát volby neměl by na tuto mohutnou grupů lidí zapomínat. Jak píšeš důchodci mohou podstatně ovlivnit výsledek voleb. Letos tomu nepochybně bude také tak. Ta poslední věta se ti povedla, to beru,úpřimně jsem se zasmal. Bureš je opravdu taková trumpeta,nebo trumbera ? Jako Fiala je nutelák, asi tak.
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta tady vidíš jak jsi tupý. To trumpetovsko nebylo odvozeno od nějaký trumpety, ale od Trumpa.
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl používej češtinu, nebo drž přihlouplou frasnu. Trumpeto od trumpety.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Je fakt, že volby do kterých vstupují důchodci, nepodporuji.
Už můj praděda se kvůli tomu rozčiloval a to byl důchodce.
Držím rodinnou tradici, ale letos jdu volit SPD 🤣
Michal Bednárek
@Richard Šebesta
Bylo by krásné Šebesto, kdyby tato mohutná volební skupina volila pro budoucnost a ne pro momentální možnost prožrat co se dá a nadluh. Většina z nich nezná rozdíl mezi DPH a HDP. Byli zvyklí za komančů dostávat vše zdarma, nebo skoro zdarma. A tyhle návyky se jen těžko mění. Nakonec dopadneme tak, jak UK při Brexitu. Budoucnost budou volit ti, kteří si ji užijí nejméně.
Jiosef Tyl
@Michal Bednárek - jen více Bednárků.
PEtr Tobes
@Michal Bednárek ano, vypada to tak, o budoucnosti zasadne rozhodnou ti, kterych se bude jednak uz nejmene tykat, a rozhodnou o ni casto lide mentalne na urovni starsich zaku, tedy castecne senilnich a vzpominajicich na stare dobre "bolsevicke casy"...a to je dost zasadni problem, duchodci by meli mit vahu hlasu cca na polovine, a duvodu je pro to opravdu dost..dokud se to nestane, tak budeme smerovat cim dal do vetsi ri.i
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta hele "bubáku" o tom kdo je tady hloupý rozhoduje většina přispěvatelů. Ne ty. Myslíš že na mě uděláš bu bu bu, tak se po.... jo? Jestli je podle tebe hloupý člověk ten, který udělá gramatickou chybu ale píše pravdu..... Tak pak si ten hlupák ty.
Saša Krach
Pokud dělám to samé jako můj soupeř ...a nejde mi to,,mohu ho pomlouvat.....
😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Napodobit babiše opravdu nelze, neboli budeme ho muset pomlouvat dál.
Že on do té politiké chodil....
Jakmile Andy někde slyší nepravdu, musí se.ozvat...🙊.
Takový slovenský Robin Hood....👌
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Jo v té naší politické bídě...aspoň jedna osobnost...
Jiosef Tyl
@Saša Krach - ale Nyklíček psal že není politik.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Osobnost je označení člověka důstojného, vzdělaného a politicky korektního.
Důstojný člověk nehovoří vulgárně, dokáže naslouchat, neni spojen s kriminální činnosti a vystupuje na veřejnosti s noblesou.
Babiš je je buran, co mu čouhá parte z kapsy.
Pepa Zahrádka
@Pavel Nyklíček Jo bohatým bral a chudým mával
martin simunek
To je bomba, ti důchodci v trumpetích čepicích🤣. A tak vypadá budoucnost naší země 🙄
Pavel Nyklíček
@martin simunek
To se povedlo. Minulý týden kšiltovky Andrej zakopaval, Mračkova tvrdila, že žádné ksiltovky nemají a teď tam staří bobři vyrazili s červenýma kebulema 👍.
Tak to nevymyslíš ...
Anatolij Vasil
@martin simunek Tam je jeden důchodce.A může si chodit v čem chce.Nebo potřebuje tvoje schválení?
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Ale di ty brepto.
Miloš Hora
Kluci, tohle je hodně nastavovaná kaše... Já vím, není se čeho chytit. Vyjeďte s Fialou a jeho přítelkyní po boku, tam bude legrace a určitě i frky.
King I
Ti chromajzli s kulomety a kšiltovkou Silné Česko jsou TOP!
King I
Bureš řeší v EU broky z olova, S Uršulou. Velký věci... Šebesta aspoň řeší celosvětový mír. Já chci premiérem Šebestu, ne tohohle blba.
Uživatel_5919578
@King I Šebesta už je premiérem v pavilónu 17D 👻
King I
@Uživatel_5919578 To je otevřené ženské oddělení. Tam vyřeší tak pyču.
Jiosef Tyl
@King I tady také
King I
@Jiosef Tyl
Bubák Bubák
@Uživatel_5919578 určitě by byl o několik levelů lepší než současná pětihrůza.
Pavel Nyklíček
I já tibě Ándey děržam pálce.
Náša STRANÁ těbjá óčen ĺjúbi a té kraviné čo tam táráš nám óčeň nrávitsja.👍
KGB stója za ťebou a něbójsa Ándrej. Něboj!
Zdrávstvuj .
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Domníváš se že Bureš umí rusky ? Ja něznaju ? Zkusím jeho jméno napsat v azbuce : Bypeč
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Matka jeho umělá. Pocházela hodně z východu.
Něco mohl pochopit. On se chytá každý blbiny.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Souhlas,ale jak jsem nedávno četl patřila tam k německé menšině. Měla německý původ.
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta no jestli si myslíš že tohle je azbuka, tak jsi nepřekvapil.
Anatolij Vasil
@Pavel Nyklíček Nyklicku Nyklicku.Rustina a Slovenština .Trochu by to chtělo ruštinu oprasit.
King I
Bureš, stejně uřvaný důchodce jako žoržo. Když si vezmeš, jaká je žoržo lopata, vyjde ti, jaká lopata chce řídit zemi. Co mu je? Takhle to přece dopadnout nemuselo.
Richard Šebesta
@King I Nemuselo, ale pokud to tak dopadne, kdo za to může ? Nutelový premiér,pokrytec a stejný lhář jako Bureš,který někdy Bureše v plácaní nesmyslů i překoná.Budeme mít německé platy, za další 4 roky. Budou i německé důchody ? Jsme ve válce s Ruskem a podobné hlody.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Rusko nás napadlo už mnohokrát a pokračuje v tom i nyní.
Jsme na seznamu nepřátel ruska a zasahují do vnitrniho chodu státu a dělají záskodnicke akce na.nasem území.
Tohle specalni vojenská akce dle ruska ale dle meho hybridní válka jako prase.
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček a teď tu o Červené Karkulce, tyhle pohádky co vypravuješ , musí nudit i tebe samého.