Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Česko jako politická swingers party. Největší orgie nás čekají na podzim

62 komentářů

Uživatel_5734171
Když už Maláčová nemá stylistku, to nemá do psí lebky nějakou kamarádku, která by jí řekla, že když je obézní, tak nemůže nosit upnuté šaty a už vůbec ne ČERVENÉ? Ta vana je strašlivá...
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Pak už zbývá jen ta STRANA !
STRANA se postará, STRANA zařídí, STRANA se zaručí, STRANA výchová STRANA i uvězní.
A neni to málo Antone Pavloviči?
Michal Kelner
Výborně, pane Mertlíku.
Směju se nahlas, Vaše články jsou v Reflexu ty nejlepší👍
King I
Rakouská ministryně zahraničí: Jsem připravena debatovat o vstupu do NATO

„Jedna věc je jasná: neutralita sama o sobě nás neochrání. To, co chrání Rakousko na pozadí stále nejistější bezpečnostní situace ve světě a stále agresivnějšího Ruska, jsou investice do našich vlastních obranných kapacit, ale také do partnerství. V zásadě jsem velmi otevřena vedení veřejné debaty o budoucnosti rakouské bezpečnostní a obranné politiky,“ řekla ministryně

Šebestovi se právě zhroutil svět.

Asatin
Swingers party přerušila Konečná výkřikem, já mám dost,stačilo.A tak vznikla strana pro všechny.
Uživatel_5919578
Proč má Maláčová šaty řití dopředu?? Vlastně je to jedno. Všem na tom obrázku stejně padá z huby to co z řiti 👻
Michal Kelner
@Pavel Nyklíček no tak se zase spletl, to je toho.
Co chtít od retardovaný koblihy, když na něj systém vzdělání tak nějak pozapomněl.
Je mi ho, dezoláta, docela líto.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Nezapomněl si jeden smajlík?
Nějak mi počet nesedí...🤣
Jiosef Tyl
@Uživatel_5919578 - to je asi proto, že i když jde ona vpřed, tak se s ní vlastně řítíme do řiti.
Jiosef Tyl
@Asatin nezakřičela náhodou "já už byla, stačilo!"
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Petr Minář
Jaromír Škubal
@Michal Kelner Mertlík se s tím nemazlí, moc mu fandím. Nebojí se. Více takových Mertlíků!
Alois Rudý
Maxwell a já jsem si zase koupil deštník, je to fajn, hlavně když prší.😎
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
ještě jí řeknou, že je holka krev a mlíko... Podobných krvomlíčnic potkávám denně stovky a ještě to vyšperkují legínami, odhaleným pupkem, čouhajícími tangy a kérkou.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5734171 tak to ty neznáš kamarádky. Ty jí to pochválí. A pak mají radost když má z ostudy kabát, pardon, šaty.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - e***3, tvé neinteligentnosti a zcestné ideologii nedochází, že hanění od takového komouše a tobě podobných, jako jsi ty, je pro Reflex pochvalou. Znamená to totiž, že tu svou práci dělají dobře.
Michal Kelner
@Uživatel_5734171 to odkoukala od Hranolky Ály.
Pavel Nyklíček
@Milos Barta
Mě taky. A to jsem ho nečetl...😁
King I
@Michal Bednárek Přesně, ale Šebestovi to neříkej. Nepobral by to.
King I
@Richard Šebesta "Jedna věc je jasná: neutralita sama o sobě nás neochrání. "

Co ti na tom, Rain Mane, není jasné? Prostě ti sebereme půlku důchodu. K čemu ti bude ve válce?
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Udělat je počet smajlíků v pořádku.
Odpovídající slovní nedostatek byl nahrazen zcela v souladu s uvedeným textem.👌
Pavel Nyklíček
@King I
Tlačil to kluk zubama i nehtama.😁
Rád si bral na paškál neutralitu Rakouska.
Prostě jsou lidé co zamrzli a i takový Zeman, budiž mu politická země lehká, příležitostně prohlašoval, že jen blbec nemění názor....
Bude muset Šebik změnit názor, jinak zde hrozí pokračující trend....
Peter Hosek
@Uživatel_5919578 Pani Malacova nema, s velkou pravdepodobnosti, v jeji residenci zrcadlo. Kdyby mela, tak po shlednuti musi rict sama sobe: " prusvih tak se nemohu ukazat na verejnosti".
Uživatel_5734171
@Michal Kelner
to ano, ale Hranolka si zaplatí lidi, aby ty fotky pak upravili a ubrali jí tam 30 let a 30 kilo.
epr3
@Jiosef Tyl, @Pavel Nyklíček Je to blbost a slátanina, kde je přání otcem myšlenky, co? Nejste až tak pitomí, abyste to nepoznali a ještě sem, jako Barta, chodili oslavně hýkat nadšením. Ale že je Reflex sr.čka zaměstnávající prodejné zoufalce se vám taky nechce přiznat, takže vám nezbývá, než hrát intelektuály, kteří jsou nad věcí....😂😂😂
Alois Rudý
Hlavní je vyhnat tu škodící koaliční vládní chamrať a ten kvikot a hýkání jejích příznivců, to je jenom taková třešnička na dortu. Jinak Rusko samo o sobě není hrozbou, hrozbou pro mír jsou ti, kteří se napadáním Ruska snaží z něj tuto hrozbu udělat. Tito váleční štváči jsou hrozbou pro celou Evropu.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Už s tim také pár hodin bojuju....
Pokud Maláčová potřebuje vytvořit v případném voliči lítost nad ní samou a její stranou, tak tohle je prekérka jak vyšitá.
našinec
Jj, jak by řekl Mertlík, Eva Decroix odhodila svého partnera Uhlíře a bude se spoléhat na Spermobanku.
epr3
@Jiosef Tyl Jak myslíš Kajetáne, ale nic si za to nekoupí, to je pro prodejné sračk.mety málo, musí se nějak živit.
Tak že by jsi si šel předplatit?
Jiosef Tyl
@King I hlavně ji došlo, že Russko se na nějakou neutralitu ohlížet nebude. Naopak by to pro něj byla snadná kořist.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý Lojzo, stále doufáte v to, že stokrát opakovaná lež se stane skutečností. Nestane! Museli byste nás tady mít pod kulomety. Jako za socíku.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - já to také často nečtu. To, o čem to je se dovím tady v diskuzi.
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ..STRANA je tu pro všechny i pro tebe Niklíček 😉
Milos Barta
Skvělý článek. Fakt mě pobavil.
King I
@Pavel Nyklíček nejsou to ani dva dny, co mi to chtěl vysvětlit. Ale když už si z něj dělají pr del i Rakušáci, ...

Chvíli si myslel, že má nějaké slovo. Osud...
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Uvidíš, že to zvládnou a v nejhorším ti brnknou a detaily dořešíte s rakušákama po telefonu.
My ti každopádně věříme 👌
Asatin
@Saša Krach Doufám žes to Konečně udelal pořádně.Jinak bys dostal stranickou důtku.
Richard Šebesta
@King I No a u nás je zase grupa lidí,která je otevřena vést debatu o vystoupení z NATO. Neboj obejdo. Rakousko vydává na zbrojení ani ne 2% HDP. Paní ministryně bude muset taky sdělit,kde chce prachy na navýšení až na 5 % vzít ? To ti v té blbé pale nedošlo. Apropos Rakousko má taky plno vyžírek (migrantů) takže uvidíme zda se prachy najdou ? Navíc mi to připomíná lži zastánců NATO o tom že členství v NATO je levnější než být mimo . U Rakouska to 100 % platit nebude.
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Šebesta, co je to "by jsi"?? Budeš bit, jestli se nenaučíš česky aspoň jako řadový Ukrajinec 😃😃
Michal Bednárek
@King I
Rakousko si může hrát na neutralitu uprostřed zemí, které v NATO jsou. Příkladem budiž Finsko, které sdílí hranici s Ruskem. Rakousko by bylo dotlačeno do stejného rozhodnutí, pokud by bylo na místě Finska. Jejich neutralita vychází z historických událostí a v době míru si na ní národ "zvyknul".
Richard Šebesta
@Petr Minář Ty ti tvoji podřízení tě měli rádi i s tvým lhaním ? Protože ty lžeš skoro v každé větě,proto nevěřím,že by jsi tehdy nelhal. Netvrdím,že třeba nelže i Konečná ale já ji taky nevolím,ale ty si s ní podej ruku a přizvi nuteláka.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Už jsem ti psala že tento repertoár je ohrany.Jiny argumenty nemáš,tak tu všechny jen urazis fasistama a rudýma komunistickými vrahy.Si opravdu zamindrákovaný starý člověk.Zkus někdy psát příspěvky s argumenty k věci a bez urážek DĚDO.A zamýšlí se nad sebou někdy proč tě nemá Nikdo rád.🤔
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Současná modernizace politickych seskupení docela spěje k té hromadné možnosti spojování 🤣
Anatolij Vasil
Článek je pěkně ujetej.No když se člověk nad tím pozastaví a ono i v politice každý s každým.....
Pavel Nyklíček
Těším se jak nikdy, protože nejsem politik 👍🤣
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ... Jen co se bude opravenej Strahov😎
Michal Kelner
@Richard Šebesta co to je:
"Ty ti tvoji podřízení tě..."
Nějak se ztrácím ve složitých algoritmech tvé prosťoučké myslí🙂
Pavel Nyklíček
@King I
Počkáme. Trefená husa se vždy ozve.🤣.
Asatin
@Jiosef Tyl Ona rvala děkuji vám soudruzi,a omdlela.
Saša Krach
A pokud se po přednáškách neudě­láte­...př­ečtě­te si Mertlíka a pak si poslechněte někoho koho má Mertlík v oblibě.....A budete hotový na měsíc­....­.😝😝😝😝🤣­🤣🤣🤣🌙🌙🌙🌙
Jiosef Tyl
Pěkně pitomý název "swingers party" - tam si všichni užívají a každý s každým. Což je v naší politice absurdní!
Jóža Oltec
@Maxwell Snow Správná odpověď zní: "Kiss your own ass, schmuck!"
Jakub Bareš
Tak na první dobrou, bez dotazu na AI, můžu říct, že Michal Gulyáš hrál manžela Lenky Vlasákové ve filmu "Ženy v pokušení". Kromě toho znám to jméno z různých dokumentárních pořadů, které namlouvá do češtiny. Takže zas tak ÚPLNĚ neznámý herec to není.
bella.
@Maxwell Snow
Vypadni !
Losina
@Alois Rudý Hlavně je vyhnat tu škodící komunistickou chamraď a ten kvikot a hýkání jejich příznivců, to je jenom třešnička na dortu. Jinak Rusko samo o sobě je maximální hrozba pro mír. Hrozbou pro mír nejsou ti kteří se snaží Rusku oponovat.To váleční štváči podporující Rusko jsou hrozbou pro celou Evropu.
Richard Šebesta
@Michal Kelner Vidíš jaký jsi DEBIL ? Jen to nevíš. Pokud to píšeš o mně tak Rakousko ještě v NATO zdaleka není to za prvé a za druhé já určitě nejsem Burešův volič, RETARDE ! Pindáš tady a jsi tak blbý,že si nic nezjistíš. Prostě jen lžeš a lžeš. Jako vy všichni voliči této hnusné vlády.
Maxwell Snow
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta Minář p.Sebesta to napsal přesně za mne.
Anton Augustin
Účel světí prostředky.
PEtr Tobes
@Jiosef Tyl to je presne ono!! ))
Saša Krach
@Asatin Aspoň něco vzniklo..
Spolu tam nebylo...tak nic nevzniklo..🤣🤣🤣🤣🤣Bez kouli to ne jde..
To znáš...😂😂😂😂😂🐂