Komentáře
Jsme Rusové, s námi je Bůh! Putin hrozí jadernými zbraněmi, ruský patriarcha hrozí peklem
94 komentářů
ad REFLEX !
Proč je ticho kolem Zelenského ? ❗️❗️❗️
-----------------------------------------
Zrušil druhou nejsilnější stranu, zlikvidoval kritiky na vedoucích místech, zrušil Úřad , který odhaloval korupci a přesunul všechny pravomoce na jedinou osobu prokurátora a teď vymyslel, že úředníci se budou povinně podrobovat výslechům na detektoru lži❗️
Zelenskyj je narcista, to se vědělo už v r. 2022 , ale sloužil jako užitečný magor Západu proti Rusku. Jenže EU je za demokracii a lidská práva, (jak říká) a ta byla na Ukrajině pošlapávána pronásledováním ruské menšiny ( o tom žádná !)
A Zelenskyj se zavázal toto napravit, ale místo nápravy se na to vybodnul přesně tak, jako předtím Merkelová a celá EU.
Tím Putina v podstatě pozvali to tam rychtovat, protože i Minskou dohodu ty státy + Zelenskyj ignorovali .
Zelenskyj vykazuje diktátorké rysy a Ukrajina je pod ním na tom hůř, než před tím. Ale může si za to sama !
V 2014 vyznamenali Banderovce a přitom tam došlo k upálení Rusů ukrajinskými nácky . Zelenskyj měl nácky po svém zvolení zkrotit patřičnými zákony, ale jak , když mu jeho předchůdci ty nácky vyznamenali ? Tuto sílu si proti sobě nepopudí, Bandera je tam hájenej !
A Zelenskyj na sebe a pár svých oddaných převedl vládu nad Ukrajinou. Kopíruje Severní Koreu!
Mluvím s Ukrajinci ( které nemám ráda, ale chci vědět, jak to tam je.Říkají mi teror, přepadávání a odvlékání mužů na frontu, bída a strach mluvit.) Severní Koreji .
Vzkažte PEKAROVÉ až bude zase servilně tát a nabídne mu tričko, že lepší je pro něho svěrací kazajka.
--------------------------
Vycajchnovali jste se všichni ❗️ , Fialo, Pavle Pekarko Mirko Němcová .V předklonu před EU zuřiví fanatici !Máte medaile za zásluhy v drancování vlastní republiky a ukrajinizace Česka.
👇
ČTI:
Zelenskyj má dvě tváře. Západ musí skončit s psí oddaností vůči němu, tvrdí analytici
Foltýne, jsme pořád s v i n ě ?
(Opovaž se to smazat ! )
-------------
Proč je ticho kolem Zelenského ? ❗️❗️❗️
-----------------------------------------
Zrušil druhou nejsilnější stranu, zlikvidoval kritiky na vedoucích místech, zrušil Úřad , který odhaloval korupci a přesunul všechny pravomoce na jedinou osobu prokurátora a teď vymyslel, že úředníci se budou povinně podrobovat výslechům na detektoru lži❗️
Zelenskyj je narcista, to se vědělo už v r. 2022 , ale sloužil jako užitečný magor Západu proti Rusku. Jenže EU je za demokracii a lidská práva, (jak říká) a ta byla na Ukrajině pošlapávána pronásledováním ruské menšiny ( o tom žádná !)
A Zelenskyj se zavázal toto napravit, ale místo nápravy se na to vybodnul přesně tak, jako předtím Merkelová a celá EU.
Tím Putina v podstatě pozvali to tam rychtovat, protože i Minskou dohodu ty státy + Zelenskyj ignorovali .
Zelenskyj vykazuje diktátorké rysy a Ukrajina je pod ním na tom hůř, než před tím. Ale může si za to sama !
V 2014 vyznamenali Banderovce a přitom tam došlo k upálení Rusů ukrajinskými nácky . Zelenskyj měl nácky po svém zvolení zkrotit patřičnými zákony, ale jak , když mu jeho předchůdci ty nácky vyznamenali ? Tuto sílu si proti sobě nepopudí, Bandera je tam hájenej !
A Zelenskyj na sebe a pár svých oddaných převedl vládu nad Ukrajinou. Kopíruje Severní Koreu!
Mluvím s Ukrajinci ( které nemám ráda, ale chci vědět, jak to tam je.Říkají mi teror, přepadávání a odvlékání mužů na frontu, bída a strach mluvit.) Severní Koreji .
Vzkažte PEKAROVÉ až bude zase servilně tát a nabídne mu tričko, že lepší je pro něho svěrací kazajka.
--------------------------
Vycajchnovali jste se všichni ❗️ , Fialo, Pavle Pekarko Mirko Němcová .V předklonu před EU zuřiví fanatici !Máte medaile za zásluhy v drancování vlastní republiky a ukrajinizace Česka.
👇
ČTI:
Zelenskyj má dvě tváře. Západ musí skončit s psí oddaností vůči němu, tvrdí analytici
Foltýne, jsme pořád s v i n ě ?
(Opovaž se to smazat ! )
-------------
@bella. ukrajince take v lasce nemam ( m.j. mi ukrajinsti zlocinci asi pred 4 lety v Praze ukradli uz podruhe velkou motorku ), ale treba toho starostu Kijewa pres 2 m velkeho Klicko ( Vitali Klitchko) ( Selensky mu saha sotva k pupku) obdivuji mistrem sveta v boxu v tezke vaze a 90% svych souperu deklasoval a navic je akademicky vzdelany.
Západ ale začal nejdříve hrozit změnou režimu v Rusku na svou kolonii bohatou na surovivy, tak se nesmí teď divit.
ad Jiri Cerveny:
Leider schaffte es weder Ihre Mutter nocht die tschechische Grundschule Ihnen beizubringen , ***s man auch auf tschechisch fremden Leuten nicht duzt.
Auch ungeachtet dessen , ***s Sie Jiri Cerveny überaus einfach strukturiert sind und Ihre sehr kontemplativen Beiträge bestehen aus :
" Franta je blbej, Pepa jeste blbejsi ale Lojza zas tak blbej neni a ty ses idiot "
Es ist ja sprichwörtlich nicht schlimm dumm zu sein, aber dumm zu bleiben , Jiri Cerveny.
Da sie noch eine kleine Rotznase sind besteht immer noch gewisse Hoffnung , ***s Sie Ihre mentalen Horizonten noch etwas erweitern.
Leider schaffte es weder Ihre Mutter nocht die tschechische Grundschule Ihnen beizubringen , ***s man auch auf tschechisch fremden Leuten nicht duzt.
Auch ungeachtet dessen , ***s Sie Jiri Cerveny überaus einfach strukturiert sind und Ihre sehr kontemplativen Beiträge bestehen aus :
" Franta je blbej, Pepa jeste blbejsi ale Lojza zas tak blbej neni a ty ses idiot "
Es ist ja sprichwörtlich nicht schlimm dumm zu sein, aber dumm zu bleiben , Jiri Cerveny.
Da sie noch eine kleine Rotznase sind besteht immer noch gewisse Hoffnung , ***s Sie Ihre mentalen Horizonten noch etwas erweitern.
@TCerny Piš český ty ***e, tady jsi v Česku blbe
@Jana Anastasie Prachařová ,Vas nesmirne jemny,divci ,vysoce kontemplativni a sofistikovany vokativ prima vista jedne striktne monolingualni pathognomonicke obcanky tohoto Ceska Jany Anastasie Pracharove is really breathtaking ( atemberaubend)!
Jinak uplny b l b a v u l za ktereho mne ma tato dozajista velmi femininni obcanka tohoto Ceska Jana Anastasie Pracharova
byt ale nemohu neb jsem m.j.clen jak Ceske tak Nemecke Mensy s prislusnymi implikacemi a s IQ pouhych 131 bohuzel jen na spodni hranici clenstvi .
Nicmene cely svuj dlouhy zivot jsem se ucil 7 jazyku ( angl.,franc,rusky ,spanelsky etc.) linguistika byla vedla chirurgie mym celozivotnim konickem.
Ad impossibilia nemo obligatur ! ( man kann ja nicht über den eigenen Schatten springen!)
V ucte
MUDr Prag 66,Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin seit 59let
nar. v Praze uprostred valky
neobcan Ceska
Jinak uplny b l b a v u l za ktereho mne ma tato dozajista velmi femininni obcanka tohoto Ceska Jana Anastasie Pracharova
byt ale nemohu neb jsem m.j.clen jak Ceske tak Nemecke Mensy s prislusnymi implikacemi a s IQ pouhych 131 bohuzel jen na spodni hranici clenstvi .
Nicmene cely svuj dlouhy zivot jsem se ucil 7 jazyku ( angl.,franc,rusky ,spanelsky etc.) linguistika byla vedla chirurgie mym celozivotnim konickem.
Ad impossibilia nemo obligatur ! ( man kann ja nicht über den eigenen Schatten springen!)
V ucte
MUDr Prag 66,Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin seit 59let
nar. v Praze uprostred valky
neobcan Ceska
Šťastná to země která má čím hrozit.😎
@Alois Rudý Víš, co si už delší dobu myslím? Že ty jsi taková ušlàpnutá nicka, která nikoho ve svém okolí nezajímá a sem chodíš dělat machra. Jenže jsi Nicka, která nic neznamená a nikoho nezajímá.
@Jiří Červený Im Gegensatz zu Ihnen , einem kleinen oligophrenen Moron Jiri Cerveny , der jederman interessiert und keineswegs eine Nulla ist.
Es reicht , wenn man Ihre Beiträge liest.
Versuchen Sie selbst jiri cerveny zu lesen was vom ofiszitierten Inhalt Sie hier produzieren.
Es reicht , wenn man Ihre Beiträge liest.
Versuchen Sie selbst jiri cerveny zu lesen was vom ofiszitierten Inhalt Sie hier produzieren.
I staty ktere se navzajem k smrti nenavidi maji k sobe historicky velmi blizko.
Kyjewska Rus byla spolu s Bilou Rusi s Minskem a Velkou Rusi s Moskvou soucasti Carskeho Rise po mnoha stoleti .
I ja jsem si cetl spoustu knizek nakoupenych v tehdy velmi krasnem vydani po valce v Ruske Knize na Vaclavskem Namesti o ruskych bohatyrech z Kijeva ( dnes hloupe nazyvanem ukrajinci "Kijiv" ( Lwiw, Charkiw coz pro mne bylo odjakziva Lvov a Charkov) Ilja Muromec, Dobryna Nikitic , Alesa Popovic, Slavik Loupeznik a Curila Plenkovic ) jak ty Bohatyry z Kijevske Rusi nazyva dnesni Ukrajina nevim (Alisi Pipivic Ilji Murimic etc.?).
Ale treba i idiomy mezi Israelem a Araby jsou si velmi podobne a ukazuji na spolecny puvod jejich reci -"mir vespolek" se rekne arabsky "Salam Aleikum " ( odpoved zni "Aleikum Salam) a Hebrejsky totez "shalom aleichem "( mnozi mozna znaji krasnou israelskou pisnicku Hevenu shalom alejchem ).
Cely svuj dlouhy zivot jsem se ucil velmi intensivne 7 jazyku -po valce jsem se s otcem odmital ucit nemcinu kvuli nacistum , ale ucil jsem se jen jen anglictinu a francouzstinu vedle povinne rustiny mym prvnim jazykem prave nemcina
( odrikaneho chleba..).
Onomatopoicky se mi z jazyku co znam nejvice libi francouzstina , spanelstina a rustina i kdyz treba nemecky a anglicky umim samozrejme nesrovnatelne lip ale nemcina neni zvukomalebna , ale presna.
Onomatopoicky se mi nelibi treba portugalstina a polstina ktere mi zneji sislave i kdyz si polaci jiste mysli , ze ta jejich rec zni nejkrasneji na svete.
Kdybych byl znovu mlad, ucil bych se stoprocentne jeste cinsky a arabsky coz uz ale coby 82 lety dedek nestihnu..
Kyjewska Rus byla spolu s Bilou Rusi s Minskem a Velkou Rusi s Moskvou soucasti Carskeho Rise po mnoha stoleti .
I ja jsem si cetl spoustu knizek nakoupenych v tehdy velmi krasnem vydani po valce v Ruske Knize na Vaclavskem Namesti o ruskych bohatyrech z Kijeva ( dnes hloupe nazyvanem ukrajinci "Kijiv" ( Lwiw, Charkiw coz pro mne bylo odjakziva Lvov a Charkov) Ilja Muromec, Dobryna Nikitic , Alesa Popovic, Slavik Loupeznik a Curila Plenkovic ) jak ty Bohatyry z Kijevske Rusi nazyva dnesni Ukrajina nevim (Alisi Pipivic Ilji Murimic etc.?).
Ale treba i idiomy mezi Israelem a Araby jsou si velmi podobne a ukazuji na spolecny puvod jejich reci -"mir vespolek" se rekne arabsky "Salam Aleikum " ( odpoved zni "Aleikum Salam) a Hebrejsky totez "shalom aleichem "( mnozi mozna znaji krasnou israelskou pisnicku Hevenu shalom alejchem ).
Cely svuj dlouhy zivot jsem se ucil velmi intensivne 7 jazyku -po valce jsem se s otcem odmital ucit nemcinu kvuli nacistum , ale ucil jsem se jen jen anglictinu a francouzstinu vedle povinne rustiny mym prvnim jazykem prave nemcina
( odrikaneho chleba..).
Onomatopoicky se mi z jazyku co znam nejvice libi francouzstina , spanelstina a rustina i kdyz treba nemecky a anglicky umim samozrejme nesrovnatelne lip ale nemcina neni zvukomalebna , ale presna.
Onomatopoicky se mi nelibi treba portugalstina a polstina ktere mi zneji sislave i kdyz si polaci jiste mysli , ze ta jejich rec zni nejkrasneji na svete.
Kdybych byl znovu mlad, ucil bych se stoprocentne jeste cinsky a arabsky coz uz ale coby 82 lety dedek nestihnu..
Do pekla půjde hlavně Zelinář. A to už hodně brzy.
Gratulky do centrály CIA.)))
Gratulky do centrály CIA.)))
@Lilith Černá Ty své jméno nezapřeš 

@King I
Tyhle fustrovaný žensky a ještě k ní patří druhá Anatolijka Vasilka, tak já furt říkám, co se se.ou mezi dospělý !
Tyhle fustrovaný žensky a ještě k ní patří druhá Anatolijka Vasilka, tak já furt říkám, co se se.ou mezi dospělý !
Právě probíhají letní školy. To nejlepší kolem 18 z Ukrajiny, Rumunska, Slovinska, atd., budoucí elita, je schopna naučit se za dva týdny česky na slušné úrovni. Za dva, tři zasrané týdny...! Pak jsou tu tihle porouchaní z mrdi, co to chtějí spálit "ve jménu Boha"... Leda Hov no.
Prostě když se daří tak se daří a nemohou tomu zabránit ani politicky motivované články proukrajinské "Jekatěriny".😉
Ekaterina Kanakova je emigrantka (podobne jako ja jim jsem uz 50 let ) , ktera nenavidi svoji vlast a cim vice nenavistneho o ni bude psat , o to vice bude v zemi kam imigrovala sympatisovana.Pise ze pro Putina ja valka droga a ze Putin bez drog nemuze exitsovat.Kdyz americane vpadli do Vietnamu , Iraku, Afghanistanu,Grenade bombardovali Jugoslavii bylo zustalo po nich treba jen ve Vietnamu a Iraku pres milion mrtvych.V soucasne valce na Ukrajine je jich ( jak priznava i Selenskuj 100 000 bilateralne na obou stranach .Presto ja mam ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, brev kuze a nabozenstvi USA velmi rad a vubec nemyslim jako Ekaterina Kanakova ze Johnson , Bush nebo Clinton by byli posedli drogou "valka".Coby chirurg s 59 letou praxi , ktery v zivote udelal m.j. 63 porodu cisarskym rezem take spoustu interrupci etc. v Nemecku plne souhlasim , ze je zakazovat je hruza hruzouci tak jak to treba dela katolicka cirkev v Polsku , kde za to hrozi temer dozivoti, nebo v islamskych zemich ukamenovani a v soucasne dobe i v USA drakonicke tresty.
Ipsace jak u zen tak u muzu je prirozena a semeno se jiste nemusi instilovat pouze do vaginy ale i do ostatnich orioficii.Ekaterina ve vsech svych clancich k smrti nenavidi svoji vlast coz ja zcela jiste rici nemohu i kdz mam spoustu vyhrad. Kazde nabozenstvi prohlasuje ze s "nim je ten jejich Buh "
Mne muze byt jak nejaky Allah, tak nejaky , jezis ci budha , zidovsky Buh a jini bozi zcela ukraden.
Jinak je pravda ze Rusko vlastni nejvice atomovych bomb na svete a ja coby 82 lety dedek narodivsi se uprostred 2.s.v. si myslim, ze to vsechno brzy opet vyusti v globalni konflikt, tentokrat uz bez vitezu a porazenych.
Ale Rusko , rustinu , ruskou hudbu a predevsim bezkonkurencni rusky balet mam rad a mym nejoblibenejsim spisovatelem je Dostojewskij.
De gustibus et coloribus non est disputandum ( nekdo ma rad holky , jinej vdolky)
Ipsace jak u zen tak u muzu je prirozena a semeno se jiste nemusi instilovat pouze do vaginy ale i do ostatnich orioficii.Ekaterina ve vsech svych clancich k smrti nenavidi svoji vlast coz ja zcela jiste rici nemohu i kdz mam spoustu vyhrad. Kazde nabozenstvi prohlasuje ze s "nim je ten jejich Buh "
Mne muze byt jak nejaky Allah, tak nejaky , jezis ci budha , zidovsky Buh a jini bozi zcela ukraden.
Jinak je pravda ze Rusko vlastni nejvice atomovych bomb na svete a ja coby 82 lety dedek narodivsi se uprostred 2.s.v. si myslim, ze to vsechno brzy opet vyusti v globalni konflikt, tentokrat uz bez vitezu a porazenych.
Ale Rusko , rustinu , ruskou hudbu a predevsim bezkonkurencni rusky balet mam rad a mym nejoblibenejsim spisovatelem je Dostojewskij.
De gustibus et coloribus non est disputandum ( nekdo ma rad holky , jinej vdolky)
@TCerny Co je na tom nenávistného ? Autorka jen popsala pravdu.
Mnoho nočních služeb, chirurgu? Nebo co se ti v hlavě děje ?
Mnoho nočních služeb, chirurgu? Nebo co se ti v hlavě děje ?
Uživatel_5919578
@TCerny Máš taky rád ruský gulag, tatrmane?? Počítám, žes Dostojevského neviděl ani z rychlíku. A ten neandrtálec Tupin též ne. Stultus es 👻
@Uživatel_5919578 Leider brachte es weder Ihre Mutter noch die insuffiziente tschechische Grungschule fertig Ihnen beizubringen , ***s man frenden Menschen nicht duzt.
*** gleiche bezieht sich auch auf Ihren ebenso einfach strukturierten Mitbürger Misazak.
*** gleiche bezieht sich auch auf Ihren ebenso einfach strukturierten Mitbürger Misazak.
@TCerny Ole Bella linda , Proc mi automat vyteckuje v cestine zcela indiferentni slovo "d a s"?
@TCerny Už jsem vám jednou psala že zde jste na českém diskutu,tak česky.Nemcinu si nechte pro vnoučata.
Uživatel_5919578
@TCerny Asi protože jsi jelito, a ty německé kydy si nechej na koledu. Píše se "Grundschule", du Trottel. And there's a necessity for you, turd. To write! 🐂👻
@TCerny Proti gustu ... je správně, mnoho Rusů byli opravdu velikáni, ale co , tak co??? Jsou to oni kdo dělají zlo teď a tady. Je fajn , že jsi vzdělaný, leč ***.
@Vít Chmelař Vase reakce se jiste odlisuje od zdejsich velmi jednoduse strukturovanych oligophrennich moronu typu Joza Oltec,Anatolij Vasil , Josef Tyl etc., kteri zde tvori prislovecnou "birds of a feather, flock together( Gleich und gleich gesellt sich gern ) coz je status quo jiste v kazde zemi.Az na to Vase tykani -mne je 82 let a kolik je Vam ? Mne ucila moje maminka uz od r. 1948 kdy jsem sel do skoly v Praze 8 Na Rokosce , ze v cestine se cizim lidem musi vykat.Cely svuj dlouhy zivot jsem se vlmi intensivne ucil 7 jazyku nejhezci z tech jsou v mych usich franc., span.a rustina
Nejsem Vas spoluobcan ale ambiente v tomto Cesku se velmi zmenilo.
Ono to zlo , ktere delaji Rusove neni zase tak jednoznacne -na Krymu zilo v dobe anexe 80% rusu a jen 16% Ukrajincu a Ukrajina nutila m.j.ruske obyv. Krymu a Donbasu ucit se tak zbytecnou rec jako je ukrajinstina a tak chtel Krym a D. byt soucasti rusky mluvicicho statu , stejne jako 90% nemeckych obyvatel Sudet v r. 1930 chtelo byt soucasti Nemecka.
Podobni separatiste jsou i dnes treba v Katalansku ci Baskicku kteri nechteji byt soucasti Spanelska ale nemaji tam mocne sousedy kteri by jim pomohli jako Rusove Krymu a Donbasu.Treba v Baskicku bylo prejmenovano nadherne mesto "San Sebastian" coz zna kazdy na "Donostia" coz nikdo krom Basku nezna.
Ja jsem poslednich 50 let obcan Nemecka a ziju zde v pratelskem milieu, ale Nemecko mi muze stejne ukradeno jako toto Cesko jehoz obcanem jsem nikdy nebyl a nejsem.
Nejradeji bych chcipnul nekde v mori nebo v Africe na kupce hnoje kam bezesporu patrim.
Kdybyste byl clenem Ceske Mensy jako ja ,velmi rad bych si s nekym z tohoto pro mne ominosniho milieu pohovoril.
Jsem vsak take clenem Mensa Deutschland ale tam Vy nejspis nebudete.
Jste z Prahy ? Ja zacinal pred 59 lety v r. 1966 s chirurgii na Bulovce u prof. Knoblocha.
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
Thomas Alois Cerny
nar. v Praze uprostred valky.
Nejsem Vas spoluobcan ale ambiente v tomto Cesku se velmi zmenilo.
Ono to zlo , ktere delaji Rusove neni zase tak jednoznacne -na Krymu zilo v dobe anexe 80% rusu a jen 16% Ukrajincu a Ukrajina nutila m.j.ruske obyv. Krymu a Donbasu ucit se tak zbytecnou rec jako je ukrajinstina a tak chtel Krym a D. byt soucasti rusky mluvicicho statu , stejne jako 90% nemeckych obyvatel Sudet v r. 1930 chtelo byt soucasti Nemecka.
Podobni separatiste jsou i dnes treba v Katalansku ci Baskicku kteri nechteji byt soucasti Spanelska ale nemaji tam mocne sousedy kteri by jim pomohli jako Rusove Krymu a Donbasu.Treba v Baskicku bylo prejmenovano nadherne mesto "San Sebastian" coz zna kazdy na "Donostia" coz nikdo krom Basku nezna.
Ja jsem poslednich 50 let obcan Nemecka a ziju zde v pratelskem milieu, ale Nemecko mi muze stejne ukradeno jako toto Cesko jehoz obcanem jsem nikdy nebyl a nejsem.
Nejradeji bych chcipnul nekde v mori nebo v Africe na kupce hnoje kam bezesporu patrim.
Kdybyste byl clenem Ceske Mensy jako ja ,velmi rad bych si s nekym z tohoto pro mne ominosniho milieu pohovoril.
Jsem vsak take clenem Mensa Deutschland ale tam Vy nejspis nebudete.
Jste z Prahy ? Ja zacinal pred 59 lety v r. 1966 s chirurgii na Bulovce u prof. Knoblocha.
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
Thomas Alois Cerny
nar. v Praze uprostred valky.
Russia nezměnila své agresivní tupé chováni už 150 let, proto je nejlepší aby Evropa zavedla železnou oponu.Bude větší šance držet válečné zločince za plotem.
@Asatin Ty znalce dějin lžeš a lžeš .Jistě že Rusko bylo agresivní ale stejně tak se chovaly i západní země Evropy zejména ty velké.Francie,VB Německo i Itálie. Sám jsi válečný zločinec ty dupo.A nauč se dějiny pořádně .Jinak jsi trapny
@Richard Sebesta Žádná změna,pořád debil.
Uživatel_5919578
@Richard Sebesta Šebesta, tebe prostě postavit na ruský hranice a kopnout tě do řiti. Spadl bys do ruskýho ráje a do tejdne bys pošel . Bylo o dobytka méně a všichni by byli spokojeni. Írán Irák - čuran ču... Šebesta 😀😀
Dejte ruskému medvědovi pokoj a on přestane cenit zuby a zaleze zpět do svého brlohu. Co nám vlastně takového zlého dělá Rusko? Sankce na něj uvalujeme my. Rusko nám neordinuje Green deal, nechce nám zakázat auta na spalovací pohon, ani nám nevnucuje černé migranty. Nesvazuje nás tisícemi příkazů, zákazů a regulací a nevyhrožuje nám sebráním peněz, pokud se nepodřídíme. A že Rusové vtrhli na Ukrajinu? Dnes se ukazuje, že Zelenský a jeho režim má dvojí tvář. Žádní svatoušci to nejsou. Už o tom píšou i na Novinkách pod názvem "Zelenskyj má dvě tváře. Západ musí skončit s psí oddaností vůči němu, tvrdí analytici". Já vím, strašení Ruskem vyhovuje zkorumpovaným liberálním vládám, včetně té naši. Můžou na Rusko hodit problémy, co sami způsobili. K vůli liberálům a jejich sebezničujícímu Green dealu to v celé EU jde od desíti už rovnou k nule, ale oni řvou, za všechno může Putin.
Uživatel_5919578
@lug70 Zreguloval bych blbce. Ty bys byl první 👻
@Uživatel_5919578 to je zase myšlenkový výkřik, hodný "vzdělance" ze školy zvláštního určení. No jo, jak už to tak bývá, pro blbce je každý blbý. Blbec si neuvědomuje, že je blbý a každého má za svého rovného. Třeba to tak brát, tak říkajíc s nadhledem. Takže si tu klidně ještě blbě pokecej a potom se můžeš zregulovat.
Pomalu se začíná malovat hranice státu Palestina...Bude to trvat ale bude to.....Pokud Palestinci uznají Izrael pak tak zváni demokraté budou mít problém proto toto řešení nechtějí....ale jako odpustků shodi jídlo dětem padákem .ale muselo jich nejdříve pár zemřít hlady .😱😱😱😱😱no i to je dnešní svět....
Sovětský svaz se rozpadal nějakých 19let....Rusové se poučili ...Rusové až na inflaci válku nevnímají. Chyba.- v TV ano...Církev je pro Rusko důležitá A Rus ji uctívá i když je nevěřící...Kněz musí být především čistý Rus.
Každé omezení pro Rusko je omezení pro EU....USA je opatrné.Nechce ublížit sobě....
Válka bude trvat dlouho....Ukrajina bude úplně vyčerpaná....a je možné že po válce si každý z ní vezme kousek...Území naturálie....a zbyde dluh.....obrovský.A.je možné že Ukrajina vyřeší tuto situaci na ulici....
Každé omezení pro Rusko je omezení pro EU....USA je opatrné.Nechce ublížit sobě....
Válka bude trvat dlouho....Ukrajina bude úplně vyčerpaná....a je možné že po válce si každý z ní vezme kousek...Území naturálie....a zbyde dluh.....obrovský.A.je možné že Ukrajina vyřeší tuto situaci na ulici....
@Saša Krach Souhlasím a ten dluh Ukrajina nesplatí ani za 1000 let.
@Saša Krach jen tak na okraj :mne , neobcanu Ceska ukradli ukrajinsti zlocinci pod egidou Iwana Krawcuka pred 3 lety v Praze motorku Suzuki 1250 ccm Bandit .Ceska Policie je chytila , dostali kolem 6 let neb tech nakradenych aut a motorek v Praze byla spousta.a jak mne informoval mestsky soud v Praze 1 ze byli predani k vykonu trestu na Ukrajinu.Nyni mi oznamil soud , ze tito trestanci utekli a zmizeli beze stopy.
V Praze toho take nakradli tolik, ze by to ani za 1000 let stejne nemohli splatit.Jinak Neemcko vlastni 12 Patriot Systmu , kazdy za 1 miliardu €-2 Patrioty darovalo Ukrajine a 2 pujcilo Polsku coz je o.k.USA proda NATO take nekolik Patriotu pro Ukrajinu v cene 1 miliarda USD za kus a NATO to jiste zaplati.
V Praze toho take nakradli tolik, ze by to ani za 1000 let stejne nemohli splatit.Jinak Neemcko vlastni 12 Patriot Systmu , kazdy za 1 miliardu €-2 Patrioty darovalo Ukrajine a 2 pujcilo Polsku coz je o.k.USA proda NATO take nekolik Patriotu pro Ukrajinu v cene 1 miliarda USD za kus a NATO to jiste zaplati.
ruSSko je hnisající vřed planety Země 💩🐷🇷🇺🐷💩
Kanakova je pro mně falešná ženska,která využívá nebo spíše zneužívá protiruských nálad v naší zemi kterou živí současná vláda a ji spřízněna média.
Pokud Putin hrozí jadernými zbraněmi je to jen propagandistické vyhrožování. Dobře musí vědět,že kdyby se k tomu odhodlal,zasáhla by Rusko stejná odveta.Je to pouze psychologická válka. Rusko pro nás opravdu není hrozba, proč to už jsem uváděl nejednou,nebudu to opakovat stále dokola. Pro nás je opravdu větší nebezpečí to co se děje na západ od nás. Hlavně Německo,kde opět nějaký muslimský smrad na jejich nějaké sešlosti vyzývá k vraždění jinověrců a policie nečinné přihlíží. To je ABSURDISTÁN NON PLUS ULTRA. Tamní úřady stále chtějí vyrušit AFD ,která po právu poukazuje na onu neúnosnou situaci,kterou přiznal nedávno i Merz ale policie i úřady stále nic nekonají. U nás jeden politik pouze upozorní na možné nebezpečí ani náhodou nevyzývá k vraždění oněch kobylek a hned se najde šmejd který ho nabonzuje policii a chce ho nechat zavřít a jeho stranu zrušit. Co by Pospíšil asi dělal ,kdyby Okamura vyzýval k fyzické likvidaci muslimů(migrantů) jako ten syrský šmejd v Německu ? Kanaková by se měla vystěhovat do Německa a měla by se jít projít někde v Berlíně v nějaké čtvrtí třeba v malem Istanbulu. Hned by poznala ten pravý unijní západ a tu demokracii jak v praxi funguje. Ta by čuměla a nejen to.
Pokud Putin hrozí jadernými zbraněmi je to jen propagandistické vyhrožování. Dobře musí vědět,že kdyby se k tomu odhodlal,zasáhla by Rusko stejná odveta.Je to pouze psychologická válka. Rusko pro nás opravdu není hrozba, proč to už jsem uváděl nejednou,nebudu to opakovat stále dokola. Pro nás je opravdu větší nebezpečí to co se děje na západ od nás. Hlavně Německo,kde opět nějaký muslimský smrad na jejich nějaké sešlosti vyzývá k vraždění jinověrců a policie nečinné přihlíží. To je ABSURDISTÁN NON PLUS ULTRA. Tamní úřady stále chtějí vyrušit AFD ,která po právu poukazuje na onu neúnosnou situaci,kterou přiznal nedávno i Merz ale policie i úřady stále nic nekonají. U nás jeden politik pouze upozorní na možné nebezpečí ani náhodou nevyzývá k vraždění oněch kobylek a hned se najde šmejd který ho nabonzuje policii a chce ho nechat zavřít a jeho stranu zrušit. Co by Pospíšil asi dělal ,kdyby Okamura vyzýval k fyzické likvidaci muslimů(migrantů) jako ten syrský šmejd v Německu ? Kanaková by se měla vystěhovat do Německa a měla by se jít projít někde v Berlíně v nějaké čtvrtí třeba v malem Istanbulu. Hned by poznala ten pravý unijní západ a tu demokracii jak v praxi funguje. Ta by čuměla a nejen to.
@Richard Šebesta Ekaterina Kanakova je asi tak10x chytřejší a vzdělanější člověk než jsi ty. Prostě ty jsi typický důkaz toho, že hlupci nesnáší chytré lidi, navíc ještě drze poučující hlupec bez špetky soudnosti a vzdělání. To jsou všechno vlastnosti, které tebe a tobě podobné ženou do náruče Pitomia, který si z vás dělá tak akorát pr.el a který si skrze vaše hlupství zajišťuje velmi pohodlné živobytí beze špetky zodpovědnosti.
@tempter Temper dobře si se zhodnotil.
@tempter No vidíš šmejde, přesně to si myslím já o tobě. Jsi nevzdělaný PRIMITIV. Když už píšeš tak od seriózního člověka bych čekal nějaké argumenty,které ty moje vyvrátí. Já bych s nimi buď souhlasil třeba částečně nebo bych ti oponoval zase argumenty. To je v demokratické diskusi normální. Jenže to by udělal seriózní člověk v rámci výměnu názorů. Jenže to ty nejsi. Nemáš argumenty,nemáš inteligenci. Jsi jen to co jsem už psal tedy PR..... IV.
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Ty jsi vzdělaný jak?? Ani česky pořádně neumíš. Kdo ví, zda bys udělal zkoušku A2 z češtiny, kterou musí absolvovat Ukrajinci, když chtějí trvalý pobyt. O inteligenci radši nemluv. Ta se tě fakt netýká 😃😃
@Richard Šebesta Šébo, když už o někom píšeš, že je primitiv, zkontroluj si po sobě psaný text.
V Temperově příspěvku se nevyskytuje žádná gramatická chyba, v tvém příspěvku jich je šest.
Takže kdo z vás dvou je primitiv?
V Temperově příspěvku se nevyskytuje žádná gramatická chyba, v tvém příspěvku jich je šest.
Takže kdo z vás dvou je primitiv?
@Richard Šebesta já taky vidím největší nebezpečí z druhé strany z Bruselu a Německa. Němci zase dostali choutky vládnout všem a že chtějí masívně zbrojit, nevěstí nic dobrého. Poláci s nima mají velké problémy už teď. Německá policie již několik měsíců den po dni vozí na hranice s Polskem ten nejposlednější a nejproblémovější migrantský odpad. Zřejmě se souhlasem zkorumpované Tuskovy vlády. Napřed Němčouři migranty vozili na běžné přechody a posílali je do Polska za bílého dne. Když vznikly na hranicích občanské hlídky, které tomu začaly bránit, tak drzí Němčouři začali migranty k polským hranicím vozit pozdě v noci, ale už do míst mimo oficiální přechody, do polí a lesů. Přímo při činu je načapala jedna polská novinářska Karolina Pajączkowska se svým štábem a ten pokus německé policie propašovat migranty na polské území natočili. A druhá věc, kanadská firma na zadání polského státu hledala ropu v polských vodách u Svinoústí a fakt našla velké ložisko. Němčouři samozřejmě hned vyskakují na Poláky a vyhrožují, pokud se o něj nepodělí s Německem, tak udělají všechno proto aby Poláci nikdy tu těžbu nemohli spustit. Takoví to jsou sousedi. Po 80 letech, co dostali na zádel, zase vystrkují rohy, vyhrožují sousedům, když odmítají se podřídit vlivu Německa a vnucují jim migrantský odpad. Dokonce plánují další válku s Ruskem. Už mají naplánován i termín 2030.
@Richard Šebesta jsi tupý bolševický nok soudruhu dezoláte 🖕💩🐷🇷🇺🐷
@Richard Šebesta já tě moc nesleduju, mohl bys mi zopakovat, proč pro nás rusko není hrozba?
@Richard Šebesta no jak se chovala katolicka cirkev k " nevericim" ve stredoveku - doporucuji treba film Bernadetta kde kat ocelovymi klestemi vytrhava delohu prekrasne divky kterou prohlasili za carodejnici pod primym dohledem papezskeho nuncia a pro niz nasledne upaleni na hranici bylo vysvobozeni.
K te AfD -dnes pise Der Spiegel treba o celnych predstavitelych teto ominosni partaje , kteri doporucuji pouze manzelske a reprodukcni svazky pouze mezi etnickymi Nemci !!! a ne s nejakou pakazi treba z Ceska etc.
Jsem nemeckym obcanem uz 50 let a nikdy jsem s nasimi 5 miliony muslimu a 3000 mesit nemel naprosto zadne problemy.
Samozrejme , ze mezi muslimy jsou bestie stejne jako mezi nami "nemuslimy".
Mne muze byt jak nejaky Allah tak nejaky jezis ci ostatni bozi a buzkove zcela ukradeni.
Skoro vsichni TV moderatori v ARD , ZDF etc. jsou vemi sympaticti turecti muslimove mluvici velice prijemne perfektni nemcinou.
AfD je Vam mozna proto blizka , ze jeji rasisticke nahledy (euphemisticky nazyvane xenofobni ) jsou stejne jako v Cesku ,coz je mne osobne naprosto degoutant.
K te AfD -dnes pise Der Spiegel treba o celnych predstavitelych teto ominosni partaje , kteri doporucuji pouze manzelske a reprodukcni svazky pouze mezi etnickymi Nemci !!! a ne s nejakou pakazi treba z Ceska etc.
Jsem nemeckym obcanem uz 50 let a nikdy jsem s nasimi 5 miliony muslimu a 3000 mesit nemel naprosto zadne problemy.
Samozrejme , ze mezi muslimy jsou bestie stejne jako mezi nami "nemuslimy".
Mne muze byt jak nejaky Allah tak nejaky jezis ci ostatni bozi a buzkove zcela ukradeni.
Skoro vsichni TV moderatori v ARD , ZDF etc. jsou vemi sympaticti turecti muslimove mluvici velice prijemne perfektni nemcinou.
AfD je Vam mozna proto blizka , ze jeji rasisticke nahledy (euphemisticky nazyvane xenofobni ) jsou stejne jako v Cesku ,coz je mne osobne naprosto degoutant.
@Richard Šebesta Kelnere ty debile píšu z mobilu a tak se může chybička vloudit.Nikdo není dokonalý.Ale místo argumentů ukazovat na chybu v textu může opravdu jen primitiv.Nema argumenty a tak píše 3,14 oviny
@Richard Sebesta Ty debile já jsem tam v jeho textu napočítal hned dvě .Takže lžeš a lžeš.Hlupaku
JEKATĚRINO,
pokud jste Ruska, styďte se.
Pište o Zelenským, předpovídejte ( to Vy ráda ) co se najde pod jeho židlí, až z funkce vypadne a jak to zase slízne těch pár Ukrajinců co dosáhlo na kvalitní učení a má tedy mozek .
Mimochodem : Ukrajinci způsobovali peklo Vašim občanům, Rusům na Ukrajině, to se dá dohledat v písemné formě a videa také. A ta ruská menšina byla jimi až nácovsky pronásledována a Merkelová, která potřebovala od Putina plyn slibovala za EU pomoc , existovala i Minská dohoda. Národnostní menšiny je třeba bránit ( pokud v cizí zemi strádají a přitom tam žijí staletí, nemyslím ale ty hordy hajzlíků co nalezou do cizích zemí s rukou nataženou a nárokují si a parazitují). Zkorumpovaná Ukrajina vystřídala prezidenty a premiéry a nikam to nedotáhla.Teď mají Zelenského, o kterém já 3 roky říkám, že je to malý diktátor, co čuchnul k moci.Zkorumpovaný byl už před funkcí , je na seznamu ulitých prachů.
Vysvětlete mi, Kačenko, kdo je vlastně Váš nepřítel!!!
Vaše Rusko, nebo Ukrajina ?
Anebo Vaše vzdělání?
--------------------
Sorry, já nevím co je ve Vašem článku, kam jsem nyní dala tento koment, protože Katuše, Jekatěríny a pod. co zdrhnou z domova a z venku si hrají na opěrný sloup světové demokracie a kafrají do všeho já upřímně, upřímně nesnáším.Sem jsem dala koment proto, že zasvítilo jméno Jekatěrína a já Vám chtěla tohle říct.Nejste novinářka, jste jen TA z Reflexu, tedy jsem to pojala jako hyde park a řekla na Vás svůj názor, což snad Foltýn a Pávek dovolí!
pokud jste Ruska, styďte se.
Pište o Zelenským, předpovídejte ( to Vy ráda ) co se najde pod jeho židlí, až z funkce vypadne a jak to zase slízne těch pár Ukrajinců co dosáhlo na kvalitní učení a má tedy mozek .
Mimochodem : Ukrajinci způsobovali peklo Vašim občanům, Rusům na Ukrajině, to se dá dohledat v písemné formě a videa také. A ta ruská menšina byla jimi až nácovsky pronásledována a Merkelová, která potřebovala od Putina plyn slibovala za EU pomoc , existovala i Minská dohoda. Národnostní menšiny je třeba bránit ( pokud v cizí zemi strádají a přitom tam žijí staletí, nemyslím ale ty hordy hajzlíků co nalezou do cizích zemí s rukou nataženou a nárokují si a parazitují). Zkorumpovaná Ukrajina vystřídala prezidenty a premiéry a nikam to nedotáhla.Teď mají Zelenského, o kterém já 3 roky říkám, že je to malý diktátor, co čuchnul k moci.Zkorumpovaný byl už před funkcí , je na seznamu ulitých prachů.
Vysvětlete mi, Kačenko, kdo je vlastně Váš nepřítel!!!
Vaše Rusko, nebo Ukrajina ?
Anebo Vaše vzdělání?
--------------------
Sorry, já nevím co je ve Vašem článku, kam jsem nyní dala tento koment, protože Katuše, Jekatěríny a pod. co zdrhnou z domova a z venku si hrají na opěrný sloup světové demokracie a kafrají do všeho já upřímně, upřímně nesnáším.Sem jsem dala koment proto, že zasvítilo jméno Jekatěrína a já Vám chtěla tohle říct.Nejste novinářka, jste jen TA z Reflexu, tedy jsem to pojala jako hyde park a řekla na Vás svůj názor, což snad Foltýn a Pávek dovolí!
@bella. Proč by se měla stydět za dobrý článek, smradlavý rusáčku pod ženským nckem? Val si dát další butelku vodky, abys nevystřízlivěl.
@Jóža Oltec
jak říkám, je to o vzdělání.
Jóžo, jdi dojit kozy na Ukrajinu, sténají mají mlíko, nemá je kdo dojit.Nejsou lidi, jsou v Česku.
Tím nemyslím Kačku z Ruska,
Nekomentuj mě, jsi hloupý jedinec a argumentačně to se mnou nedáš.
jak říkám, je to o vzdělání.
Jóžo, jdi dojit kozy na Ukrajinu, sténají mají mlíko, nemá je kdo dojit.Nejsou lidi, jsou v Česku.
Tím nemyslím Kačku z Ruska,
Nekomentuj mě, jsi hloupý jedinec a argumentačně to se mnou nedáš.
Už to chápu: vajgl považuje Ukrajinu za svou ženu a má potřebu přebít semeno Západu. CUCKOLDRY. Ještě to musí slízat.
Jekatěrino, máte představu jak odporná je reputace našich bezpečnostních služeb, vedených generálním čučkařem? Zatím jsou jen k smíchu, ale to tak nemusí být pořád...
@epr3 Koudelka dostal nejvyšší vyznamenání CIA a EPR mu ho odborně odejmul. EPR je víc, čte totiž alternativní pravdy.
@epr3
Probůh jen nečíst tvůj názor!
Přemýšlel jsi alespoň chvilku, jak dalece je tvá dedukce vůči realitě?
Chápu, že ses dostal do spisu BIS, že dlouze spolupracuješ se SIA, takže máš z čeho čerpat a byl jsi probradu na hradě za Zemanem, ale když hloupost tak fatální, že?
Probůh jen nečíst tvůj názor!
Přemýšlel jsi alespoň chvilku, jak dalece je tvá dedukce vůči realitě?
Chápu, že ses dostal do spisu BIS, že dlouze spolupracuješ se SIA, takže máš z čeho čerpat a byl jsi probradu na hradě za Zemanem, ale když hloupost tak fatální, že?
@epr3 Generální čučkař je spíš autor tohoto výroku:
"Už před několika dny jsem řekl, že podle mého názoru žádná válka nebude. Protože Rusové nejsou blázni, aby se pouštěli do operace, která jim přinese více škody než užitku. Pokud jde o americké tajné služby, je to jejich třetí blamáž."
A i když on sám už je dávno k smíchu, jeho loutkovodiči jsou daleko nebezpečnější,
"Už před několika dny jsem řekl, že podle mého názoru žádná válka nebude. Protože Rusové nejsou blázni, aby se pouštěli do operace, která jim přinese více škody než užitku. Pokud jde o americké tajné služby, je to jejich třetí blamáž."
A i když on sám už je dávno k smíchu, jeho loutkovodiči jsou daleko nebezpečnější,
Vrah a ukrajinsky nacisticky zlocinec Bandera , ktery vychazi dokonce na novych ukrajinskych postovnich znamkach a kteremu se stavi na Ukrajine pomniky byl uz v r. 35 v Polsku odsouzen k restu smrti za vrazdu polskeho ministra.
Trest smrti byl ukrajinskemu vrahu Banderovi pak zmirnen na dozivotni zalar kde ukrajinsky vrah Bandera sedel az do r. 39 kdy ho nacisticke bestie prepadnuvsi Polsko v Polsku osvobodily
.Legendarni vrah Bandera se pak pod egidou a ve spolupraci s nacistickymi bestiemi podilel na dalsich vrazdach tisicu zidu a polaku .
Israel mnohokrat protestoval u teto Ukrajiny proti neuveritelne glorifikaci vraha Bandery , ale marne.
Vanitas vanitatum omnia vanitas!
Nicmene uz hned po valce jsme si coby mali kluci hrali na zlocinecke banderovce a hodne partyzany na tabore v Cimeri.
Jinak trpaslici Rotznase ( snutty boy ) narcis Selenskij je v mych ocich degoutant, lec v tomto smeru mam jiste neobjektivni oci stareho dedka.