Komentáře
Průzkum: Čechům se líbí Slováci, Vietnamci a Poláci, Rusy nemusíme. Pohled na Ukrajince je rozdělený
60 komentářů
Bruno Jurečka
0
Někdy diskuse přináší silné názory a emoce, které nutí přemýšlet o všem možném. V takových chvílích cením chvíle klidu a rozjímání. Tady tomu není jinak, proto mi občas přijde vhod značka Krupa Kratom. Pro mě je to způsob, jak dát hlavě prostor na srovnání myšlenek a vrátit se zpět s větším nadhledem.
Díky Úkáčkům tady stojí 80% staveb, vybudovaných v posledních třiceti letech.
Což stále spousta lidí nechápe a tvrdí, že kdyby se našim dalo dvakrát tolik, tak by makali stejně. Ale jde jsou ti "naši"?
Což stále spousta lidí nechápe a tvrdí, že kdyby se našim dalo dvakrát tolik, tak by makali stejně. Ale jde jsou ti "naši"?
Som Slovák a na Slovensku aj žijem a mám aj " korene " v ČR. Aj mne sa páčia Češky, niektoré . A nie som v tom sám ! Už pred rokom 1989 boli obľúbené aj v bývalej Juhoslávii. Miestni vraveli, že Češka " dá " aj za sladoled ...
Spíš by jste se měli zajímat o to,kde se bere ta nenávist Čechů,vůči sobě.
Já takovému průzkumu nevěřím. A to znám dobře svoje spoluobčany. My v podstatě nemáme rádi nikoho. Za mého mládí já a mé okolí jsme měli rádi Američany a Italy. Teď už v tom tak jednotní nejsme. (je to bylo s hudbou+ britská).
Frank51482
Takové vymyšlené průzkumy jsou na howno a na nic. Mě se třeba nelíbí Slovák Buchert.
V průzkumu vycházejí Ukrajinci ještě dobře. Mnohem horší to bude v momentě, kdy válka na Ukrajině skončí.
@Miroslav Zita
Dle statistik Policie ČR je největší podíl kriminality u nás na straně Slováků.
Já osobně nemám nic proti nikomu. Nesnáším už od mládí jen rusaky.
Dle statistik Policie ČR je největší podíl kriminality u nás na straně Slováků.
Já osobně nemám nic proti nikomu. Nesnáším už od mládí jen rusaky.
@Pavel Nyklíček
Určitě k tomu máš důvod, proč je nesnášíš od mládí.
Ani já jsem neměl rád sovětskou armádu na našem území v dobách, kdy byli úsídleni například v Milovicích a proháněli se po Československu a ochcávali si " teritorium". Musí se ale přiznat, že většina těch tzv. "rusáků" bylo převážně z Ukrajiny.
Dnes nám tu očurávají místo Sovětské armády patníky jiné armády.
Nutno podotkonut, že ČR potažmo Československo, je odkázáno na neustále vazalství k někomu.
Ani já bych nechtěl tu dobu už zažít, kdy se tu proháněli Sovětské armády., ale nutno podotknout, že v dobách Varšavské smlouvy a naopočné straně NATO, byl v Evropě geopoloticky klid zbraní a neumírali lidé za zájmy vyšších mocností. Ale nic ve zlém!?
Já respektuji tvůj názor a přeju hezký víkend.
Určitě k tomu máš důvod, proč je nesnášíš od mládí.
Ani já jsem neměl rád sovětskou armádu na našem území v dobách, kdy byli úsídleni například v Milovicích a proháněli se po Československu a ochcávali si " teritorium". Musí se ale přiznat, že většina těch tzv. "rusáků" bylo převážně z Ukrajiny.
Dnes nám tu očurávají místo Sovětské armády patníky jiné armády.
Nutno podotkonut, že ČR potažmo Československo, je odkázáno na neustále vazalství k někomu.
Ani já bych nechtěl tu dobu už zažít, kdy se tu proháněli Sovětské armády., ale nutno podotknout, že v dobách Varšavské smlouvy a naopočné straně NATO, byl v Evropě geopoloticky klid zbraní a neumírali lidé za zájmy vyšších mocností. Ale nic ve zlém!?
Já respektuji tvůj názor a přeju hezký víkend.
@Miroslav Zita A že ten "klid zbraní" byl
vykoupen tím, že jsi žil ve vězení, to ti nevadilo?
vykoupen tím, že jsi žil ve vězení, to ti nevadilo?
V našem domě, kde je 84 bytů, je jeden pracovitý Vietnamec a dalších 11 bytů obývají hrdinní ukáčka bez slušnosti a vychování. Kdo je asi oblíbenější?
@Hrom Měli jsme v domě že 70procent Ukacka.Nucene jsme vlastně žili v jejich komunitě.Vyhrozovani,násilí, krádeže řev většinou až do rána atd.Tri se přihlásí nabýt na poplatky a 20jich z jednoho bytu vylejzalo.Kdo myslíte že ty služby platil?Majitel to vyhazel až když začali vyhrožovat i jemu.Takze dík víc Ukacka ne!!!!Je to Ruska verbez svoloc a ty není nic svatý!
@Hrom
Jak ses tam dostal ty?
Jak ses tam dostal ty?
P.redaktor.Kde berete ty čísla ze statik?Ukacka nemá rádo min.60procent lidi a to samé Rusy.Nejvice se mě líbí národ Vietnamský.Nikoho neobtěžuji,jsou milí,pracují žebrat na úřady nechodí jak Ukacka.Je to komunita kde si když je někdo v nesnázích pomáhají.
Uživatel_5919578
@Anatolij Vasil Ty jsi dělal někde průzkum, kopyto?? Možná u vás ve 3. třídě zvláštní školy 😃😃
@Uživatel_5919578 Nechápu proč mu hned nadáváš. Sám nemáš vychování, dřeváku
@Uživatel_5919578
Odepisujes ženský. Názory má jako chlap a jméno též, ale stále jen to jen pouhá žena.
Odepisujes ženský. Názory má jako chlap a jméno též, ale stále jen to jen pouhá žena.
@Pavel Nyklíček Nyklicku a jaký je rozdíl jestli názor řekne chlap či žena?To by mě tedy tvůj názor zajímal.
@Uživatel_5919578
Píšeš si se ženskou..👌
Má jen blbý jméno a příjmení!
Asi dávná sovětská rozvědčice 😁
Píšeš si se ženskou..👌
Má jen blbý jméno a příjmení!
Asi dávná sovětská rozvědčice 😁
Pokud mohu mluvit za sebe mám rád Maďary i Poláky oba národy si dost vytrpěli a Poláci jsou dobří bojovníci .Maďarům ukradl ,"spravedlivý " západ po 1.válce 2/3 uzemi. Slováky vnímám rozporuplné ale dá se říct že je beru .Ne vždy se k nim Češi chovali fér .Na druhou stranu v roce 1939 nás Čechy vyhodili ze Slovenska.Muj strýc přesto že měl manželku Slovenku musel do protektorátu Böhmen und Mähren .Měl jsem rád i Němce pro jejich drill a pořádek ovšem to už dávno neplatí .Dnes se z Deutschlandu stává chalifat
@Richard Sebesta Ještě dodatek k Vietnamcům .Kdyby se všichni migranti chovali tak jako Vietnamci u nás nemusel by být západ na tom tak zlé.
@Richard Sebesta
Škoda , že na ten západ co se má tak "špatně" se všichni tlačí.....🙏
Nedělají chybu?
Rusko má otevřenou náruč a od loňského vyhlášení možnosti žít v rusku možnost využilo 400 ks občanů.👌
Ale západ se má špatně. Ty taky?
To ruskonje pořád dostupné. Zvaž to.
Apropo už jsme minule probírali, jaký je nával v rusku co se týče migrace. Vzpomínáš?
Škoda , že na ten západ co se má tak "špatně" se všichni tlačí.....🙏
Nedělají chybu?
Rusko má otevřenou náruč a od loňského vyhlášení možnosti žít v rusku možnost využilo 400 ks občanů.👌
Ale západ se má špatně. Ty taky?
To ruskonje pořád dostupné. Zvaž to.
Apropo už jsme minule probírali, jaký je nával v rusku co se týče migrace. Vzpomínáš?
@Pavel Nyklíček zapomněl jsi nyklíčku na skoro 4 milióny Ukrajinců, kteří se vystěhovali do RF
@Pavel Nyklíček Ukaž mi kdo se dnes tlačí na západ ? Jo Ukrajinci kteří utíkají před válkou a dal ? Já ti mohu Nyklíčku třeba říct,že naopak jsou případy tamních obyvatel,kteří odtamtud prchají. Ve Francii lidé židovského původu,mají obavy o svůj život kvůli těm smradlavým muslimům,protože je tamní policie neschopná. Rovněž i někteří němečti důchodci se stěhuji pryč. Jenže o tom se moc nepíše.
Uhádneš proč ?
Uhádneš proč ?
@Richard Sebesta
Jo to jsi mi připomněl. Mám taky rád maďarský guláš 👍
Jo to jsi mi připomněl. Mám taky rád maďarský guláš 👍
Nikdo nikomu nic neukradl. Od počátku věků si každý svoje území musel vybojovat a následně udržet. Nebo si myslíš, že existuje úřad , který někomu přiděluje nebo prodává státy ? Stejná hovadina jako když blb napíše, že Ameriku ukradli Indiánům Američani. Pokud už někdo kolonizoval Ameriku, většinou to byli Evropané. Indiáni, v té době, neznali ani kolo, ani koně. @Richard Sebesta
Pak nejsem Čech. Protože Slováky bych dal až někam na chvost. Líbí se mi některé Vietnamky, ale o tomto etniku si nedělám iluze. Mám rád Poláky a pokud dojde k nějakému konfliktu, chtěl bych být právě na stejné straně, jako tento hrdý národ. 90 % Poláků nenávidí rusáky a je to dlouhodobé. U nás to bude tak 60%, na Slovensku je to obráceně. Přesně proto jsem rád, že tu mrtvolu V4 konečně zahrabali. Bureš ji bude chtít exhumovat, ale nepovede se mu to, Poláci ho pošlou někam. Jinak mám rád Skandinávce, mám rád Brity, mám rád každého, kdo je hrdý a slušný...
@Uživatel_5734171
Já mám rád vietnamské hovězí PHO, slovenské halušky, ruský borsč, vídeňský knedlik a španělské ptáčky.😁
Nemám rád americké hamburgery, vše co přišlo z ruska, kromě avizované boršče a nesnáším babisovy uzeniny a jeho nabušenou ršdoby drůbež.
Já mám rád vietnamské hovězí PHO, slovenské halušky, ruský borsč, vídeňský knedlik a španělské ptáčky.😁
Nemám rád americké hamburgery, vše co přišlo z ruska, kromě avizované boršče a nesnáším babisovy uzeniny a jeho nabušenou ršdoby drůbež.
@Uživatel_5734171
Mám na to velmi podobný názor. Navíc mi příjde, že vše co je za Beskydy, je Balkán. Se vším všudy.
Mám na to velmi podobný názor. Navíc mi příjde, že vše co je za Beskydy, je Balkán. Se vším všudy.