Komentáře
Uživatel_5734171
9
Tohle je přímo prototyp ruského kolaboranta. Ten je schopen za peníze prodat mámu. Já jen doufám, že podobné typy monitorují naše tajné služby. Od toho je přesně máme. Že sledují podezřelé finanční transakce, že sledují podezřelé kontakty. Ona svoboda má svoje mantinely a vzpomeňme si třeba na první republiku. Ruský kolaborant Gottwald vyhrožoval demokracii tím, že jí zakroutí krkem, že se to učí v Moskvě. Pak sem pozval sovětské poradce a demokracii zakroutil krkem... Demokracie se MUSÍ umět bránit...
Přejít do diskuze
@Petr Minář
přesně tak. Bolševici, Okamura a další ruští kolaboranti pracují na tom, abychom z NATO a EU vystoupili a zároveň používají obě členství jako argument, že není čeho se bát...
Demokracie tu není navždy a rozhodně není zadarmo. Pokud ji nebudeme bránit, tak o ni přijdeme... A první krok ke ztrátě demokracie je volba šmejdů z ANO, SPD a dalších uskupení...
přesně tak. Bolševici, Okamura a další ruští kolaboranti pracují na tom, abychom z NATO a EU vystoupili a zároveň používají obě členství jako argument, že není čeho se bát...
Demokracie tu není navždy a rozhodně není zadarmo. Pokud ji nebudeme bránit, tak o ni přijdeme... A první krok ke ztrátě demokracie je volba šmejdů z ANO, SPD a dalších uskupení...
@Richard Šebesta
Co ZASE lžeš, lumpe. Je tu prý NATO a EU. A Šebesta, pracující ve spolku s dalšími podobnými lumpy na tom, aby ČR z EU i NATO vystoupila. Prostě lump Šebesta gottwaldovského typu. Gottwald před volbymi 1946: "Když vám bude někdo říkat, že KSČ tu zavede kolchozy, tak ho žeňte svinským krokem". Víme jak to dopadlo. Teď je třeba hnát ŠEBESTY.
Co ZASE lžeš, lumpe. Je tu prý NATO a EU. A Šebesta, pracující ve spolku s dalšími podobnými lumpy na tom, aby ČR z EU i NATO vystoupila. Prostě lump Šebesta gottwaldovského typu. Gottwald před volbymi 1946: "Když vám bude někdo říkat, že KSČ tu zavede kolchozy, tak ho žeňte svinským krokem". Víme jak to dopadlo. Teď je třeba hnát ŠEBESTY.
STAČILO není "Vidlákovo", ale nás všech, kteří si přejeme oprostit demokracii od lží, podvodů, EU poradců a ODS. Půjde to pomalu, ale půjde to😉
@epr3
Ty (TY) jsi nějaký šéf, abys mohl někoho vyhazovat? Sám odpad, který by měl být VYHOZEN jako první.
Ty (TY) jsi nějaký šéf, abys mohl někoho vyhazovat? Sám odpad, který by měl být VYHOZEN jako první.
Už se mi ty Sezemského sr.čky ani nechtějí komentovat. Vidlák a radikál? Četl ten blb někdy jeho blogy? Co je na nich radikálního? To, že to co nefunguje musí být nahrazeno něčím novým, funkčním? Co je na tom radikálního? V normálním podniku, kde je svět ještě v pořádku, když nadřízený objeví, že někdo nepracuje, nebo na svou funkci nemá předpoklady, tak dotyčného vyhodí. A to je nutné teď udělat s Fialovou vládou. Co je na tom radikálního? Je to pouze logické a sebezáchovné. V tom Foru24 by už měli přestat chlastat...
Budu stručný.
Komunismus už tu byl a neosvědčil se.
V zemích, kde přetrvává lidé trpí.
Návrat komunismu k nám zavede zpět vše špatné co s komunistickým režimem bylo v minulosti spojeno.
Lidé bděte a na STRANU se vyprdněte !
Komunismus už tu byl a neosvědčil se.
V zemích, kde přetrvává lidé trpí.
Návrat komunismu k nám zavede zpět vše špatné co s komunistickým režimem bylo v minulosti spojeno.
Lidé bděte a na STRANU se vyprdněte !
Kolaborant Sezemský se už neštítí ničeho. Ještě zbývá pochválit Fialu za vytunelování naší země a zelenského za rozkradení pomocí Ukrajině. Neuvěřitelné!
Tak TOHLE je prý lepší než členové dnešní vlády, co do inteligence, vzdělání, kvalifikace, jednání a projevu, charakteru ... ano, tenhle ksicht. To se může národ tedy těšit.
Uživatel_5919578
Tenhle hajzl zaslouží jenom jedno: klackem mezi parohy. Otravný hmyz se musí hubit.
@Alois Rudý
Správně. Jedině STRANA a žádná jiná!
Vezmeme si zemi zpět a zas budou ty popravičky, věšeníčka, mučenička, přijdou noví agentíčci burešovci a Vidláček komoušek.
ZA STRANU ! Nebo zasra.ů .....som z toho voĺaký zmetěný?
Správně. Jedině STRANA a žádná jiná!
Vezmeme si zemi zpět a zas budou ty popravičky, věšeníčka, mučenička, přijdou noví agentíčci burešovci a Vidláček komoušek.
ZA STRANU ! Nebo zasra.ů .....som z toho voĺaký zmetěný?
@epr3 jak ty můžeš někomu říkat blbečku? Vždyť seš tady všem pro smích. Ty můžeš říkat blbečku, jenom když se díváš do zrcadla.
@epr3 já tě chápu, že se ti nechce komentovat. Ale tvůj zaměstnavatel je nekompromisní že jo. A ty, ty rubly potřebuješ, abys měl z čeho žít.
@Pavel Nyklíček Jo Nyklicku souhlas ale tvůj " oblíbenec " Bureš komunistům vyluxoval volice v roce 2021 ale Fialův gang je svojí strašnou politikům vrátí zpět.Cili Buresovi by jsi měl poděkovat a nadávat na Fialu .
@Anatolij Vasil
Milá stařenko.. Když čtu odpovědi na tvá moudra a invektiva, musím si postesknout...😢.
TOS to dopracovala. 👌Prostě to v té hlavě není a obávám se, že s věkem moudrost nenarostla...
Východní medicína hovoří o "sklenici plné vody", ale tím tě nebudu zatěžovat.
Milá stařenko.. Když čtu odpovědi na tvá moudra a invektiva, musím si postesknout...😢.
TOS to dopracovala. 👌Prostě to v té hlavě není a obávám se, že s věkem moudrost nenarostla...
Východní medicína hovoří o "sklenici plné vody", ale tím tě nebudu zatěžovat.
@Anatolij Vasil
Je projev RuSSáka a morálního i duševního ubožáka předhazovar někomu jeho věk. Tak tedy, drzý spratku, nikdo a nic ti nezaručuje, že se vůbec dožiješ mého věku, aby tě jiný harant mohl zesměšňovat. Ale když se nedožiješ, škoda to nebude.
Je projev RuSSáka a morálního i duševního ubožáka předhazovar někomu jeho věk. Tak tedy, drzý spratku, nikdo a nic ti nezaručuje, že se vůbec dožiješ mého věku, aby tě jiný harant mohl zesměšňovat. Ale když se nedožiješ, škoda to nebude.
@Anatolij Vasil
Nech si pro sebe to své sprosté urážení "všech". Nebo máš důkazy?
A také kradeš, když "všeci tuná kradnú"?
Nech si pro sebe to své sprosté urážení "všech". Nebo máš důkazy?
A také kradeš, když "všeci tuná kradnú"?
@epr3
Ty máš ovšem školu kremelskou, co? Snad ještě z doby Vožďa Stalina. Ty už nic nového do své blbé hlavy nedostaneš než to, co tě tenkrát naučili: "Sláva KSČ a SSSR!"
Ty máš ovšem školu kremelskou, co? Snad ještě z doby Vožďa Stalina. Ty už nic nového do své blbé hlavy nedostaneš než to, co tě tenkrát naučili: "Sláva KSČ a SSSR!"
@Petr Minář Mináři, běž někam na doučování, kde ti vysvětlí význam psaného textu. Kde píšu, že JÁ chci někoho vyhazovat? Já jsem pouze volič, který zvolí toho, jehož názory považuji za správné a logické. (přímé vysvětlení pro tebe ty blbečku, Fiala to nebude)
@Alois Rudý to už jsi říkal, když jsi dělal konfidenta StB a podržtašku lidových milicí.
@Asatin
Šebesta pod dohledem byl, ale zpravodajec se dostal do těžkých depresí a nebyl už ani schopný složit trojčlenku.
Šebesta pod dohledem byl, ale zpravodajec se dostal do těžkých depresí a nebyl už ani schopný složit trojčlenku.
Nejlépe se ovládají lidé strachem., ale kdo se vlastně nejvíce bojí?.. Pravděpodobně ti, kteří nemají čisté svědomí, kradou, lžou a podvádí své občany, ale podvádí především své voliče. Kdo byl tedy nejvíce podveden?
tenhle nechutny kolaborant je docela otevreny putleruv sluha a hlasna trouba nepratelskeho Kremlu..ale my uz dobre vime co je zac..jak prekroci urcitou hranici, tak skonci spatne, takoveto kolaboranty s nepritelem si tady hrat na prsou dovolit nemuzeme..vseho do casu ruda chatro!
@Uživatel_5734171 .. Ferdo, zamysli se nad tím, co ti vlastně ta "Moskva" udělala. Ten nepořádek, bordel, nejistota u nás nemá na vině Moskva, ale bezbřehá svoboda demokracie. Vždyť jde fakticky o bezvýznamný konflikt dvou postkomunistických zemí bývalého SSSR. A ten pokles životní úrovně a celého hospodářství nemá na vině "Moskva", ale je to výsledek nesmyslných sankcí proti Rusku. Já vím, je to těžké se zamyslet, vždyť na ČT24 říkají něco jiného, ale zkus to. Pokud ale nechápeš, tak na to zapomeň a dál piš o zlém Rusku a hodné Ukrajině.😉
@Uživatel_5734171 Kecy a lži to ti jde dobře. Nejsem volič stačilo a nikdy nebudu. Gottwald byl masový vrah a zločinec, to je jeden z důvodu proč je nevolím,ale odvolávat se dnes na skoro 100 let starou Gottwaldovu řeč,kdy jsou úplně jiné mezinárodní podmínky a situace je blábol.Každý rozumný člověk ví,že opakování toho co bylo ve 20.století je nesmysl. Je tu NATO a EU. Což tehdy nebylo. Poslední věc, pokud se stačilo dostane do sněmovny tak na tom má svou vinu nebo zásluhu
jak chceš z velké části jednak Fialová vláda díky své špatné politice a taky politika EU. Můžeš se rozčilovat jak chceš ale je to tak.
jak chceš z velké části jednak Fialová vláda díky své špatné politice a taky politika EU. Můžeš se rozčilovat jak chceš ale je to tak.
@Uživatel_5734171
Tehdá taky nikdo netušil, kdo Gottwald je.
Dnes je situace obdobná. Jen jsme opět ztratili pud zebezachovy a realitu myšlení.
Pak bude pozdě.
Bude tu japonský popelář, jeden estabacký slovák a ruský špion Vidlák.
Opravdu krásna představa.
Hloupy to pochopi až ve chvíli, kdy bude ještě chudší, diktatury sociální podpory totiž nemají a bude ještě hůř jak říkal jeden imbecil ze slovenska.
Tehdá taky nikdo netušil, kdo Gottwald je.
Dnes je situace obdobná. Jen jsme opět ztratili pud zebezachovy a realitu myšlení.
Pak bude pozdě.
Bude tu japonský popelář, jeden estabacký slovák a ruský špion Vidlák.
Opravdu krásna představa.
Hloupy to pochopi až ve chvíli, kdy bude ještě chudší, diktatury sociální podpory totiž nemají a bude ještě hůř jak říkal jeden imbecil ze slovenska.
@Bubák Bubák
Už jsem se začal "bát", že dnes s tímhle nikdo "nevyrukuje".
Ale vy - rudí trollové - nikdy "nezklamete", že.
Už jsem se začal "bát", že dnes s tímhle nikdo "nevyrukuje".
Ale vy - rudí trollové - nikdy "nezklamete", že.
@epr3
Je pak ale zvláštní, že se ti chce je číst!
(Vždyť tě přece do toho nikdo nenutí.
Russácký trolle)
Je pak ale zvláštní, že se ti chce je číst!
(Vždyť tě přece do toho nikdo nenutí.
Russácký trolle)
@Lilith Černá
Co se mě týče, nikdy jsem od Vidlaka nic nečetl a ani ho neslyšel někde vystupovat.
To jméno se dobře pamatuje, ale tak nějak už za ta léta intuitivně tuším, že ho nepotřebuji dostat do podvědomí bo za 10 týdnů končí.
Má příliš málo stoupenců v porovnání s ostatními.
Beru to jako propadlé hlasy a I tak dostane od státu nějaký ten milion a proto se politika dělá, což v jeho případě chápu.
Co se mě týče, nikdy jsem od Vidlaka nic nečetl a ani ho neslyšel někde vystupovat.
To jméno se dobře pamatuje, ale tak nějak už za ta léta intuitivně tuším, že ho nepotřebuji dostat do podvědomí bo za 10 týdnů končí.
Má příliš málo stoupenců v porovnání s ostatními.
Beru to jako propadlé hlasy a I tak dostane od státu nějaký ten milion a proto se politika dělá, což v jeho případě chápu.
@epr3
Však proto také tvůj názorový kumpán Šebesta cvičí v jednotkách "prutu obrany" spolku Svatopluk na 4.odboj. Už také cvičíš, epře?
Budeš to potřebovat, vyhazovači vlády.
Však proto také tvůj názorový kumpán Šebesta cvičí v jednotkách "prutu obrany" spolku Svatopluk na 4.odboj. Už také cvičíš, epře?
Budeš to potřebovat, vyhazovači vlády.
Vidlák není žádný radikál! Ale chápu, že vás jeho popularita děsí. Je to takový vtipný venkovský glosátor, jehož čtenost předčí i ty vaše dotované mediální "experty".)))
@King I Při prvním pohledu na tebe by tě kopli do prd.le. Zkus to u Fialajugend, Oganesjan shání přesně takové blbečky na provokace, jako jsi ty.
@Richard Sebesta
To asi tak nebude, jelikož volič komunistů je pořád jedna a tatáž osoba jen pod jiným troubou
To asi tak nebude, jelikož volič komunistů je pořád jedna a tatáž osoba jen pod jiným troubou
@Alois Rudý - jo jo. to je, jak vás vyškolili v Moskvě. Jak nekomunistům zakroutit krkem.
@Petr Minář
Tupost obyvatel jedné třetina národa nesmíme podceňovat, to jistě, ale jak chceš hlupakovi vysvětlit, že je tupý, jak vidle od stodoly.
Tupost obyvatel jedné třetina národa nesmíme podceňovat, to jistě, ale jak chceš hlupakovi vysvětlit, že je tupý, jak vidle od stodoly.
@Alois Rudý
Kdo chvíli stál, už stál opodál a to STRANA nedopustí!
STRANA si vezme svou zemi zpět!
Kdo chvíli stál, už stál opodál a to STRANA nedopustí!
STRANA si vezme svou zemi zpět!
@Uživatel_5919578 No vidíš šmejde spravně by tě měli stíhat, za nabádání k vraždě ! Pošlu to Pospíšilovi uvidíme co ten zmetek udělá. Ale vím to přesně nic. Ty můžeš vyzývat k fyzické likvidaci druhých. Máš totiž ty správné názory. To je ta Fialova pseudodemokracie ! fUj.
@Pavel Nyklíček
To není zábava. Pohůnci katů nebo rovnou kati jako Rudý jsou připraveni. Svinstvo o procesech si tu v tomto státě přinejmenším od nornalizace nikdo nedovolil veřejně hlásat ... a nemělo by se takovému svinstvu jen tak tupě a lhostejně přihlížet.
To není zábava. Pohůnci katů nebo rovnou kati jako Rudý jsou připraveni. Svinstvo o procesech si tu v tomto státě přinejmenším od nornalizace nikdo nedovolil veřejně hlásat ... a nemělo by se takovému svinstvu jen tak tupě a lhostejně přihlížet.
Minář Za to ty jsi se ještě zmáčknul a nastudoval jsi: "Sláva Ukradině". Na starý kolena dobrý, vole.
Jiosef Tyl Blbečkům, kteří nejsou schopni vytřídění informací a logické úvahy, říkám blbečku. Tobě to do příspěvků nepíšu, ale za blbečka tě považuju taky, Kajetáne.
Minář má v sobě navíc zažrané myšlení a jednání kovaného bolševika padesátých let minulého století. Jak to, že jsi na to ještě nepřišel, vysokoškoláku?
Minář má v sobě navíc zažrané myšlení a jednání kovaného bolševika padesátých let minulého století. Jak to, že jsi na to ještě nepřišel, vysokoškoláku?
@Pavel Nyklíček vrať se do školy, evidentně jsi buď chyběl, nebo jsi tak strašně hloupý. Kdy v této zemi byl komunismus????
@Richard Šebesta
Asi že není ani fašista (Černé košile), ani nacista (SA) ani komunista (LM). Ani Šebesta, všeho schopný.
Asi že není ani fašista (Černé košile), ani nacista (SA) ani komunista (LM). Ani Šebesta, všeho schopný.
@Petr Minář Jo dědo já se doziju víc než ty.Svedomi mě netizi na rozdíl od tebe.Zivot mám fakt hezkej na rozdíl od tebe.Moje rodina drží při sobě a navzájem jsme si oporou na rozdíl od tvé.Co bych si mohla ještě od života přát?Nic klid mám pohodu taky peníze nejsou problém.Takze dědo na rozdíl od Tebe je můj život báječnej.A neříkej mě harant.Buhvi co jsi zač.Maji tě sousedí a rodina rádi?Řekla bych že vůbec NE!
,Soc.dem. bych zcela nezatracoval. Po rozpadu ANO k čemuž nepochybně dojde po Burešově odchodu z politiky, se ještě může zmátořit. Po rozpadu ANO vznikne obrovská grupa voličů a značná část bude orientovaná do leva a proč by v budoucnu nedali hlas třeba soc.dem. ? Jedinou podmínkou je aby značka soc.dem. nezanikla ve stačilo.
@Bruno Ferari - jenže ten co sežere všechny, porodí nové. Na vlivných místech je stále moc bývalých komunistů, anebo těch které oni drží za koule. A tak dokud tu tito budou, nikdy se "nedotáhne" ten zákaz propagace komunismu.
Ta situace u nás je velice vážná ,je nutné založit 5 odboj.Stacilo má bojovouj jednotku a u jedné říčky cvičili se zbrani.Jsou taky fotky.Doufam,že toj je pod kontrolou.