Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Filip Turek mládeži nepřístupný. Rada Babišovi, až si Konečná a Vidlák řeknou o křesla

56 komentářů

Alois Rudý
Máme to dobře rozjeté vyhrajeme, jenom nesmíme zapomenout škůdce potrestat, žádné pardon, žádné odpuštění, nejsme jako oni..😑
našinec
Mně baví, že příznivci Spolu vyčítají Stačilo!, že se chová jako oni.
Bendová mlcte. Podobné kecy nemají žádný objektivní základ. Byla jste škůdcem celé 36lete doby po převratu s jasnou vizi.
Tou je ničeni. pěkně zemičky.
Saša Krach
Milá Janičko...
Zkuste prosím nejdříve poradit této vládě či seskupení co dneska nám vládnou....a pokud jste radila a podporovala a poškodila tuto zem,, proč to zkoušite po druhé.
Je čas na čtyřletý odpočinek....
Dobrou...
Jan Macharacek
Bravo ,výstižné. A vtipné.
Uživatel_5577504
Imbecil Fiala, který zasekl sekeru skoro 1 200 miliard, blouzní o rozpočtové odpovědnosti? Z polstrované celý v Bohnicích? ***!!!
Jan Macharacek
@Uživatel_5577504 A vy tam v Bohnicích můžete mít mobil?
Pavel Nyklíček
@Jan Macharacek
Musí. Babiš mu tam posílá vědomosti a on se dozvi co si má myslet🤣
Miloš Hora
,,Rada Babišovi" jak obsadit ministerská křesla.
Kde jste, milá zlatá, byla, když křesla obsazoval Fiala? Tam by se každá dobrá rada moc hodila. Faráře na ministra zemědělství, piráta na Místní rozvoj a Ministerstvo zahraničí...
Uživatel_5577504
@Miloš Hora
Současná vláda je ze hry Járy Cimrmana:
"Debil, blbeček. Debil, blbeček. Jen v té poslední lavici, to je výjimka - dva blbečci vedle sebe!"
Jan Macharacek
@Uživatel_5577504 Pozor,Mlha se hlásí! Tfuj,taváriš
Alois Rudý
Kdyby se stalo, že podvodem zvítězí ve volbách současná neschopná vláda, je nutné vyrazit do ulic, nesmíme povolit, aby xindl dále škodilo Česku. Jak už říkal Jan Žižka o podobném xindlu "hnát ty huby ulhané, hnát ta břucha nenažraná, hnát je ze země, až se jim bude za patama prášit".😎
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Že by nám klesal vitězný Únorový pocit vitězstvi STRANY?
Není možná🙊.. Vstanou noví bojovníci a ti krvavě pomsti tu opětovně vítěznou vládní lůzu
Čest.
King I
@Alois Rudý Líbí se mi, jak úzkostně volíš slova tak, aby tě nezavřeli Neboj se toho, ty srá či, rozbal to na plnou hubu. V base tě čeká co máš nejraději - bolest.
Alois Rudý
@King I ..Až po volbách, potom nastane čas vypořádání a trestání, potom to rozbalím...😉
našinec
@Alois Rudý Jsme stejní jako Ukrajinci. Do ulic vyrazíme, když to někdo zaplatí.
Pavel Janča
@Alois Rudý ty jsi cyp
Uživatel_5734171
Abych ozřejmil svůj názor níže. Já si nedělám iluze o bolševické chamradi, nedělám si iluze o neonacistech a dalším ksindlu. Píši o tom, že jako občané NESMÍME dovolit, aby se tento ksindl podílel na výkonné nebo zákonodárné moci. Jakmile bude chtít Havlíček, Nacher nebo Schillerová udělat koalici s Foldynou, Rajchlem nebo Konečnou, musíme vyrazit do ulic. Toho jediného se bojí. Půl milionu lidí na Letné a oni vycouvají... A já jsem na demonstrace připraven, nehodlám přihlížet tomu, že se u nás tento ksindl rozleze...
epr3
@Uživatel_5734171 Tak to už jste s Ajatýnem a Minářem tři. Od Kinga pomoc nečekej, ten osnuje povstání jen na internetu....
Jan Macharacek
@epr3 Zato vás,kolaborantů
jsou, s Esesér a s rudou Čínou,miliardy. Što,tavárišč?
epr3
@Jan Macharacek No, rusky tady mluvíš ty, neměl by tě někdo proklepnout?
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 No vidíš tomu říkám demokracie. Já zase vyrazím do ulic,když KOMUNISTA Pavel odmitne jmenovat vládu vzešlou z voleb. Bude to jasné porušení ústavy ! Když to dělal Zeman všichni jste mu po právu nadávali včetně mně. Když to samé udělá komunista Pavel budete držet huby a budete spokojeni ? Větší FALEŠ si neumím představit. Nadáváš na komunisty a spolu s komunistou Pavlem se sám jako komunisté chováš !
Jan Macharacek
@Richard Šebesta je příkladný pokrytec. Tak mu to nedá a nedá psát zhovadilosti. Tfuj.
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
Buď lžeš záměrně, nebo jsi tak hloupý... Zeman odmítl jmenovat třeba Šmardu, protože prý nemá VŠ. Byla to je záminka, skutečný důvod byl jiný. Nebo odmítl jmenovat Němcovou, i když měla 101 podpisů. Opět jen záminka, aby mohl jmenovat Rusnoka atd. A klidně vyraž do ulic, máš na to právo zaručené Ústavou...
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 nelži obkecavat umíš skvělé víš že mám pravdu ale ty neumíš uznat že někdo krom tebe může mít pravdu dezolate
Asatin
Konečná je komunisticka *** která prošla ze zločinecké organizace.KSC.A jako taková se nesmí dostat do žádné vlády v demokratické státě , co taky zaručuje naše ústava i s tím,že se proti nim muzeme bránit i ozbrojenými složkami ,aby zabránili změnu rezimu.A to je taky občanská povinnost to udělat.
epr3
@Asatin Až na tu hlavu, viď Ajatýne?
Richard Šebesta
@Asatin To že komunisté nebyli zakázáni po listopadu je vina Havla a jeho disidentů, kteří byli u moci. Těm můžeš poděkovat. Dnes po 35 létech dělat zákony proti komunistům když ani nejsou ve sněmovně je trapné a debilní. Navíc ksčm už není, komunisté se rozmělnili ve stačilo. I když uznávám pro mne i tak stačilo je nevolitelné.Jinak by mně zajímalo jak tomu chceš zabránit ty " demokrate ",když náhodou uspěji ve volbách a budou ve vládě ? Budeš držet na protest hladovku ?
epr3
@Asatin V tom případě ti hrozí minimálně dva paragrafy:
§ 318a – Účast na ozbrojené skupině:
Nový paragraf z r. 2021, umožňující trestání i neformálních struktur, pokud se „jeví“ jako potenciální hrozba.
§ 356 – Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.
A taky to, co tu tvrdíš, žádná naše Ústava nezaručuje, to sis sám namluvil, když jste někde s Minářem chlastali.
King I
@epr3 Ty půjdeš první
epr3
@King I Neozbrojuju se, ani nepodněcuju k nenávisti vůči skupině jiných osob, ale chápu, že fialajugend a všechny jeho podobné pohůnkovské party si důvod najdou...
PEtr Tobes
@Asatin tak ustava toto samozrejme umoznuje, jmenuje se to "pravo na odpor", ale pouze v pripade, ze by se treba nekdo chopil moci mimo ramec demokratickych pravidel a chtel se tam zabetonovat na "vecnost", at uz nejakou mimoustavni kulisarnou, nebo treba zneuzitim silovych slozek podobne jako komousi v roce 48, ono se da vzdy neco vymyslet a je zrejme, od koho tohle potencialne hrozi. Takze jen to, ze by se komousi treba podileli na vlade s Buresem, tak to by samo o sobe nestacilo, byt uz to by bylo dost nechutne, zalezi, jak daleko by zasli, ale nepochybuji o tom, ze by to zkouseli napinat jak by to slo, pak uz zalezi i na nas..ale porad verim ze rude svine nakonec neprojdou, bohate bude stacit Bures s SPD..
Richard Šebesta
Tak Fiala toho nasliboval, o německých platech o tom že nebudou zvyšovat daně šahat na důchody o tom že se musí EU reformovat a nesplnil nic. Kdo mu přesto věří je blázen. Ten poslední co uvedla autorka je jen důkaz jeho falešnosti.ANO to je taky grupa lhářů a blábolistů. Něco jiného říká Havlíček jak správně píše autorka ale něco jiného říká Bureš. Možná že po volbách se ANO rozdělí na dva tábory na Burešův a na ty druhé. Nebo Bureš ustoupí Havlíčkově partě,ale může to být i naopak. V každém případě je ANO naprosto nečitelný a falešný spolek,jeden hot a druhý čehy.Autorka možná "zapomněla"
na dva exoty dnešní politiky. Soudruha Votápka od pirátů a mistra podvodníka Zdechovského od lidovců.I jejich story je zajímavé proč o něm nepíše ?Zdechovský je bývalý podvodník který dělal před 13 léty u jedné firmy,která slibovala půjčky ale spíše šlo o podvody.Je zvláštní že lidovcům takový " borec " nevadí ? Soudruh Votápek to je taky RARITA. Dnes velký RUSOBIJEC za totáče učitel marxismu-leninismu a přesvědčený komunista. Ksč opustil až v roce 1992,tedy tehdy kdy už měl jistotu,že se režim nevrátí. Dnes kandiduje za Piráty v Karlovarském kraji a Piráti s něho mají bolehlav a zvažují zda ho nemají vyloučit z kandidátek. Soudruh Votápek totiž když vstupoval k Pirátům "takticky" zamlčel své členství v ksč a to že učil marx-leninismus. To je fiškula co ? Dnešním rusobijectvím to Votápku nespravíš ! To máme v některých stranách čestné straníky a kandidáty,že ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Je docela pravděpodobně, že tě čekají zas 4 roky útlumu, neb nenáviděné hnutí ANO pravděpodobně může se současnou vládou pokračovat, nebo s její části a tvůj vyvolený Okamura bude pouze v opozici jen sbirat zlaťáky.👌 .
Okamurův xtremismus nechce vlastně nikdo a další extremisty hrad dál nepustí z principu věci odmítání NATO a EU.
Frank51482
Nějaká nanynka chce radit Babišovi? To už je opravdu síla, co si kdejaký škrabálek přisvojuje. Proč nanynka neradila ukrajinskému premiérovi Fialenkovi, který tuto zemi dostal do marasu, ze kterého se jen tak nedostaneme.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
V jeho věku už poradce opravdu potřebuje a že jich má.
Není to opravdu lehké.
Babiš v hodinových projevech sice plamenně hovoří, ale pak jde spát i za denního světla!
Večer naopak nespí, čímž se dostává do spánkového deficitu a opět tu máme sníženou schopnost komunikace.
Pobírá trojkombinaci léků a vedlejší účinky jsou pro tělo vždy škodlivé.
On to sám přiznává a proto už ví, že po volbách se uklidí a pokud se mu podaří sestavit vládu, což bude opět oříšek s cca 30%, tak ho dříve dostihne soudní výrok vinen a prezident jeho premiérstvi neschválí.
Věk nezastaviš a Babiš je po enormní tlakem. Měl by se šetřit .
Uživatel_5734171
Na televizi se nedívám. Zprávy jsem neviděl tři roky. Včera jsem zcela náhodou uviděl v televizi rozhovor s Konečnou, která svoje odpůrce nazvala Fialajugend. Svoboda slova, svoboda projevu, ale tohle si demokratický politik NESMÍ dovolit. A když si to dovolí, další politici se s takovými lidmi NESMÍ bavit. Lidé už jsou u nás otupělí, ale tohle je opravdu něco strašného. V podstatě se u nás čeká jen na to, až dojde k nějakému politicky motivovanému násilí...
King I
@Uživatel_5734171 Vítej v realitě. Dochází Ti vůbec, že dokud nebude vybombardováno rusko, Tvoje morálka tak úplně platit nebude?
Uživatel_5734171
@King I
Asi si mě s někým pleteš, moje vnímání reality je v pořádku. Jen se odmítám smiřovat s tím, že z mých daní jsou placeni politici, co hodlají spolupracovat s bolševickými zmetky, co odpůrce značkují s odkazem na nacistické bojůvky a aby toho nebylo málo, bolševici ze Stačilo dokonce zakládají vlastní bojůvky a mluví o čtvrtém odboji...
King I
@Uživatel_5734171 A ty na ně s vrabcem zvaným morálka?? Tak to se budeš trápit doživotně. V klidu moralizuj, my odvedeme špinavou práci. Starý dobrý svět končí, příteli, teď jde o to urvat si co můžeš a zadupat je do země.
epr3
@Uživatel_5734171 Fialajugend ale úplně přesně vystihuje, co ti sr.či ve jménu podpory Fialenka a jeho ekipy dělají. Najdi si jméno Oganesjan, je to provokatérský zm.d a ten blbeček kterého normálně vyvedli od hnízda KSČM, kde vysíral, sprostě nadával a obecně opruzoval a provokoval se zapnutým telefonem, aby si nahrál až mu jedna přiletí a on to mohl prodat na některé ze sociálních sítí, patří do jeho party.
Uživatel_5734171
@epr3
Troubo, takže ty tu vážně mluvíš o tom, že ho poslal Fiala? Zdejší trumberové jsou na tom ještě hůř, než jsem si myslel...
epr3
@Uživatel_5734171 To, co tihle blbečci vyvádí, nahrává Fialovi. On je určitě neposlal, tak pitomej není ani on. Oni se tím živí. Záběry vytočených politických oponentů se dají dobře zpeněžit.
epr3
Petro Uršulín Fialenko prohlašoval už na začátku svého mandátu, že oni budou tou rozpočtově odpovědnou vládou, že ví jak na to a že budou snižovat deficit. Výsledek, alespoň ti soudní a příčetní, znají. Sekera zaseklá ještě mnohem hlouběji, než ji zaťali ti "rozpočtově neodpovědní", kteří tady podle provládních propagandistů nezodpovědně rozhazovali a plýtvali.
Hnusnějšího a bezpáteřnějšího tvora, jakým je Fiala, jsem fakt za celý život nepoznal...
King I
@epr3 Poděkuj vajglovi, tvému chlapovi. A pak se střel do hlavy, že mu za to ještě líbáš ***
epr3
@King I Fiala je jeho levoboček? To jsem fakt nevěděl...
tempter
@epr3 Ok, řekněme, že ti Fiala úplně nesedl. Můžeš nám tedy rozsvítit světýlko na konci tunelu a prozradit, poradit, jaká alternativa na politické scéně by učinila tvou zahořklou dušičku plnou žluči šťastnější?
King I
@tempter Alternativa je jednoduchá, přijede vajgl bez košile, zapíchne mu do ***e ruskou vlajku a epr pocítí maximum intenzity.
epr3
@King I O světýlku tu první psal Terpentýn, ale už mě ani nepřekvapuje, že nedokážeš sledovat vlákno.
epr3
@tempter Terpentýne, nedělej blbýho. Světýlko vám tu rozsvěcuju neustále, dávám vám sem odkazy na alternativní média a vy mi tu všichni do jednoho opakujete, že dezolátní tisk nečtete. Tak když nečtete, tak nes.rte, běžte to hodit znovu Fialovi, když jste přesvědčení, že je tak dobrej a věříte mu každé slovo. Vy asi věříte i na ten německej plat, co?
Richard Šebesta
@epr3 Přesně oni věří na ty německé platy. Blbí jsou na to dost. Oni se přesně hodí do toho pořekadla: SLIBY SE SLIBUJÍ BLÁZNI SE RADUJÍ !
King I
@epr3 Jo tak ty ses pasoval na Světlonoše? Já vidím Užitečnýho Idiota. Ani ty *** nedokážeš obhájit.
tempter
@epr3 Blbého ze sebe děláš ty. Já se neptal, jaká média do sebe cpeš každé ráno na wc, zatímco to nejlepší z tebe právě odchází. Já se ptal, koho nám doporučíš jako relevantního nositele těch tvých správných alternativních pravd na politické scéně. Bys nás hloupější trošku nasměroval a nemuseli jsme pořád volit jenom toho tvého tak oblíbeného Fialu. Čumím, s jakou grácií a úctou se dokážeš vyjadřovat o jednom z vrcholných představitelů našeho státu, zvoleného v demokratických volbách. Jinak souhlas s Kingem, trefil tě dost přesně, světlonoši...
epr3
@tempter To, že je někdo "vrcholný představitel našeho státu" ještě nevylučuje, že je to k.k.t.
Za debila jseš tu ty, když ti mám poradit, koho volit. Proto dávám odkazy na nezávislý tisk, aby si exempláře jako jsi ty, King a mnozí další, udělali názor sami. Jenže to představuje taky schopnost vlastního uvažování a to jsem vás zřejmě přecenil...😂
Alois Rudý
STRANA je tu pro všechny😎
King I
@Alois Rudý Lojzo, co si myslíš o vystoupení z NATO?
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Malá STRANA? Jo tak na tu musí všichni 🤣