Divoký kačer
Zrušíme důchody a peníze pro důchodce budeme vybírat přes veřejné sbírky, nastínil Babiš
79 komentářů
Petr Minář
10
Ani bych se nedivil, kdyby to nebyl vtip. V hlavě toho skvělého manažera, významného ekonoma, vynikajíciho podnikatele, zachránce tisíců mrtvých, jsou vedle originálních a hlubokých znalostí z astronomie a o biologii a fungování organismu krávy jistě i další skvělé nápady politické i ekonomické. On na ně sice vždy někdo škaredě doplatí, když ale budete volit ANO, Babišovi bude líp. A o to jde.
Přejít do diskuze
Tohle by se Burešová líbilo
A co se nedá důchodcům přidělí se Agrofertu. Takte nakonec důchodci ostrouhaji
A co se nedá důchodcům přidělí se Agrofertu. Takte nakonec důchodci ostrouhaji
@Frank51482 Zrušit by měli především sami sebe frustrovaní chlastenci se ztrátou paměti typu Frank a pár čísel. Nebo si místo věčného fňukání konečně najít plátek, kde se píší články podle jejich chuti. Určitě takové existují. Anebo přinejhorším sesmolit nějaký "disidentský" řetězový e-mail.
Frank51482
A zrušíme kdejakého pomateného vládního poskoka z redakce, který nikdy ani slovíčkem nezakopl o zločince z pětidemolice. Tomu se dneska říká prý žurnalistika a Rudé právo bylo proti tomu jenom plátek břídilů. Klauna Landsmana mají v redakci místo cvičené opičky. Prý to vyjde levněji.
Pokud by důchodci dostávali takovou podporu jako dnes Ukrajinci v Česku, tak lze se zrušením důchodů souhlasit.😎
Jo a důchodci dostanou taky mističky na žebrání s kamerou aby se tyto peníze mohly zdanit a z těmto daní bude placená naše vláda ! To pan Babiš taky řek , jenom to pan novinář zapomněl napsat .Věřte novinářům ty mají vždy pravdu ! Kdo nevěří novinářům a nepomlouvá Babiše , tak je Rusofil, dezolát a fašista .
Slovenské ministerstvo vnitra uzavřelo s Andrejem Babišem smír a uznalo, že byl neprávem evidovaný jako agent StB pod krycím jménem Bureš. Podle vyjádření ministra vnitra Matúše Šutaje Eštoka (Hlas) došlo ke smíru proto, že v případu nastala důkazní nouze.
Jinými slovy, Slovenská republika chtěla předejít tomu, aby Andreji Babišovi musela něco platit. Uznala, že byl evidovaný neprávem, a on se za to na oplátku zavázal, že si nebude nárokovat náhradu škody.
Jinými slovy, Slovenská republika chtěla předejít tomu, aby Andreji Babišovi musela něco platit. Uznala, že byl evidovaný neprávem, a on se za to na oplátku zavázal, že si nebude nárokovat náhradu škody.
@Alois Rudý Vy jste asociál nebo nevíte co blábolíte? Průměrný důchod asi víte kolik činí tak tady máte ty dávky.
Od 6. měsíce (od měsíce následujícího po měsíci, ve kterém bylo dosaženo 150 dní) činí humanitární dávka: pro dospělou osobu 3 130 Kč pro dospělou osobu, která se řadí mezi zranitelné osoby 4 860 Kč (7 290 Kč, pokud se jedná o osobu se zdravotním postižením)
Od 6. měsíce (od měsíce následujícího po měsíci, ve kterém bylo dosaženo 150 dní) činí humanitární dávka: pro dospělou osobu 3 130 Kč pro dospělou osobu, která se řadí mezi zranitelné osoby 4 860 Kč (7 290 Kč, pokud se jedná o osobu se zdravotním postižením)
Babiš má k dokonalosti nekonečně daleko, ale pořád je tisíckrát přijatelnější než proukrajinský fanatik a sociopat Fiala.
Kapacity vašich pseudo žurnalistů jsou mařeny na fake News kravinách jak se v politický chorých mozcích prověřených žurnalistů na zakázku rodí jak zkarikovat politiky opozice.
Co lze čekat od skvadry osob čistě liberálního smýšlení a hodnot jak se v této povedené redakci nashromáždilo od roku 1990.
Tyto hanobící slovní výměšky jsou standardní součástí podjaté žurnalistiky jak na běžícím pásu která se za hodnotnou vydává.
Tak si především přejí majitelé Reflexu a jelikož na takové slovní aktivity pokleslé úrovně posvěcenou státem koncesí už v minulosti podepsali v soudních žalobách podaných na redakci těch co se stali terčem jejich vyprodukované insinuace hraničící s veřejnými pomluvami nehorázného kalibru na kterou mají v svobodě slova nárok plodit slovní splašky.
Reflex si nárokuje postavení politického mediálního kabaretu vyvolávajícího na veřejnosti názorové vášně jak sofistikovaně urážet a dehonestovat.
Výsledkem této dlouhodobé produkce je zápal v mozcích vášnivých demonstrantů v ulicích když se vášeň právě vzedme.
Kdy vyprodukujete pamflet na báječnou ministryni spravedlností Decroix která je sama politickou karikaturou práva a spravedlnosti státní správy a tak výživně představuje jak zbagatelizovat bitcoinovou hanbu dutých hlav předsednictva ODS kterou dokonale spáchali ke své skutečné dehonestaci v liberálně zvrhlé době???
Co lze čekat od skvadry osob čistě liberálního smýšlení a hodnot jak se v této povedené redakci nashromáždilo od roku 1990.
Tyto hanobící slovní výměšky jsou standardní součástí podjaté žurnalistiky jak na běžícím pásu která se za hodnotnou vydává.
Tak si především přejí majitelé Reflexu a jelikož na takové slovní aktivity pokleslé úrovně posvěcenou státem koncesí už v minulosti podepsali v soudních žalobách podaných na redakci těch co se stali terčem jejich vyprodukované insinuace hraničící s veřejnými pomluvami nehorázného kalibru na kterou mají v svobodě slova nárok plodit slovní splašky.
Reflex si nárokuje postavení politického mediálního kabaretu vyvolávajícího na veřejnosti názorové vášně jak sofistikovaně urážet a dehonestovat.
Výsledkem této dlouhodobé produkce je zápal v mozcích vášnivých demonstrantů v ulicích když se vášeň právě vzedme.
Kdy vyprodukujete pamflet na báječnou ministryni spravedlností Decroix která je sama politickou karikaturou práva a spravedlnosti státní správy a tak výživně představuje jak zbagatelizovat bitcoinovou hanbu dutých hlav předsednictva ODS kterou dokonale spáchali ke své skutečné dehonestaci v liberálně zvrhlé době???
@Alois Rudý Jejda! Vás jsem tu, soudruhu, fakt nečekal. Zdrávstvuj továrišč. Jak bylo na dovolené v Moskvě? Co tatíček car Putler? Stále kvoká, stále kvoká?
@Frank51482 Tak za prvé: Reflex avizuje, o čem Divoký Kačer je. Kdo článek bere vážně, dobře mu tak.
Za druhé: lžete, protože Divoký Kačer tepe kohokoli.
Za druhé: lžete, protože Divoký Kačer tepe kohokoli.
@František Los Je to fake news, tudíž se to nejspíše nestane. Záměrně píšu nejspíše, protože od tohoto pána lze očekávat cokoliv
@Zdena Zimerman Tak marně tápu je tahle "Švýcarka" Zdena Z. skutečná osoba nebo je o poruchaná ruská AI?
@Zdena Zimerman
Ne díky. My už si spoříme na vlastní důchod, protože víme, že naše důchody prošustruje Babiš.
Ne díky. My už si spoříme na vlastní důchod, protože víme, že naše důchody prošustruje Babiš.
@Zdena Zimerman
Protože jste z toho Švajcu trochu asi na hlavu a není vám jasné, která bije v Česku, přečtěte si zde:https://www.forum24.cz/72-dni-do-voleb-debata-se-stoparem-o-zabednenosti-lidu
Speciálně pro vás je tam toto: (cituji) „Jak to, že tolik lidí nevidí, že Fiala je normální člověk a že jeho vláda je taky normální, zatímco Babiš je naprostý buran a idiot?“
Zkuste se zamyslet. Nejde to?
Protože jste z toho Švajcu trochu asi na hlavu a není vám jasné, která bije v Česku, přečtěte si zde:https://www.forum24.cz/72-dni-do-voleb-debata-se-stoparem-o-zabednenosti-lidu
Speciálně pro vás je tam toto: (cituji) „Jak to, že tolik lidí nevidí, že Fiala je normální člověk a že jeho vláda je taky normální, zatímco Babiš je naprostý buran a idiot?“
Zkuste se zamyslet. Nejde to?
@Zdena Zimerman
Nepřepsala jste se ve jméně? Nemá tam být Cimrman?
Ale k věci: a proč bych nebyl proti Babišovi, komunistovi, estébákovi, lháři a křivopřísežníkovi, podvodníkovi a zloději, nyní i kriminálníkovi? Udejte jediný důvod. Vy takové kreatury ráda? A co je vám vůbec,hrdé Švýcarce, do Babiše potažmo do těch, kteří tohohle lumpa nesnáší? Pracovala jste pro vládu - to jste tedy byla pěkná prokádrovanámrcha. Já pracoval (samozřejmě v rámci svých možností) PROTI vládě komunistických zločinců. Zaplatil jsem za to v osobním životě i v profesní kariéře, ale jsem na to dodnes hrdý. Vždyť mi zůstala čest. Pro takové jako vy mám leda plivanec.
Nechtěla byste si vzít toho lumpa Babiše do Švajcu? Takový odborník by se vám tam hodil, tam jistě všichni ministři jsou alespoň nositelé Nobelovy ceny.
Nedělejte Cimrmanko z lidí voly. Já ve Švajcu také byl a něco o něm vím.
Nepřepsala jste se ve jméně? Nemá tam být Cimrman?
Ale k věci: a proč bych nebyl proti Babišovi, komunistovi, estébákovi, lháři a křivopřísežníkovi, podvodníkovi a zloději, nyní i kriminálníkovi? Udejte jediný důvod. Vy takové kreatury ráda? A co je vám vůbec,hrdé Švýcarce, do Babiše potažmo do těch, kteří tohohle lumpa nesnáší? Pracovala jste pro vládu - to jste tedy byla pěkná prokádrovanámrcha. Já pracoval (samozřejmě v rámci svých možností) PROTI vládě komunistických zločinců. Zaplatil jsem za to v osobním životě i v profesní kariéře, ale jsem na to dodnes hrdý. Vždyť mi zůstala čest. Pro takové jako vy mám leda plivanec.
Nechtěla byste si vzít toho lumpa Babiše do Švajcu? Takový odborník by se vám tam hodil, tam jistě všichni ministři jsou alespoň nositelé Nobelovy ceny.
Nedělejte Cimrmanko z lidí voly. Já ve Švajcu také byl a něco o něm vím.
Ano, pan Landsman má pravdu. Zrušme důchody a výsluhy! A bude dost peněz na válku a Ukrajince.
@Ladislav Pelánek jste uplne ***amotni slusne napsano!!
Pracovala jaem za bolseviku na letisti jen pro vladu!!Ministr prof.MUDr.Prokopec Csc!!
Dnes jsou to ***amotni opice!!Hnus! Byla lepsi kvalita v potravinach a zadna drahota!!
Pracovala jaem za bolseviku na letisti jen pro vladu!!Ministr prof.MUDr.Prokopec Csc!!
Dnes jsou to ***amotni opice!!Hnus! Byla lepsi kvalita v potravinach a zadna drahota!!
Tak to je zas nějaký předvolební tah opozice.Babis by tak pitomý nápad neměl,veříme mu na 1000% že nesklame jediného občana této republiky.Je to poslední naděje naší budoucnosti.
Veřejné zbírky je blbost, co takhle brát výpalné od různých lumpů ?
Don Pablo ukázal cestu jak na to. První pokus úplně nevyšel, ale chybama se člověk učí. To ta nová ministrině není nezkušená v různých šméčkách a podvodech, ta se napálit určitě nenechá...
Don Pablo ukázal cestu jak na to. První pokus úplně nevyšel, ale chybama se člověk učí. To ta nová ministrině není nezkušená v různých šméčkách a podvodech, ta se napálit určitě nenechá...
@Alois Rudý O situaci, kdo je za něj považován, by se dalo hodně debatovat. Pan Zahrádka to určitě není. To Vy, továrišč
@Petr Březina Vzteky se Vám třesou prsty na klávesnici. Co že jste nám to chtěl sdělit? Že nechápete ironii předem avizovanou?
@Bedrich Prochazka A že je stále a stále čtete? Asi proto, abyste měl důvod nadávat. Bureš s námi za takovéto jeho voliče
@Mibus drz klapacku!!Slusne napsano!Cesko ma konecne DEMOKRACI!!To neznamena. ze budes urazet!Jestlinse ti neco nelibi tsk to nemudis cist!!Skoda ze neni jiz KSC to kazdy drzel klapacku!
Pro urcite lidi by to bylo super!
Zimerman
Pro urcite lidi by to bylo super!
Zimerman
@hany987
Asi jsi jeste v tvem zivote nikdy neodepisoval Svycarce!!tja my mame uplne jiny zajmy!!Ceska zavist a omezenost boli!!Az budes mit vzdelani jako ja!!4 cizi reci! ZAMESTNANI OD DIPLOMACIE NA AMBASADACH!! STEWARDKA POUZE PRO VLADU a jsem hrda a muj pasCH ZADNY ASYL!
Asi jsi jeste v tvem zivote nikdy neodepisoval Svycarce!!tja my mame uplne jiny zajmy!!Ceska zavist a omezenost boli!!Az budes mit vzdelani jako ja!!4 cizi reci! ZAMESTNANI OD DIPLOMACIE NA AMBASADACH!! STEWARDKA POUZE PRO VLADU a jsem hrda a muj pasCH ZADNY ASYL!
Jste opravdu chudaci a jen kritisujte p. BABISE vase velka zavist!Jestlize nekdo vice vydelava tsk ti praskne cevka!Vsichni jste mohli a muzete podnikat!Jelikoz tvuj mozek je zakrnely tak si nestezuj tjaCeska zavist je hnus!!
Jsem v soku jak stale napadate p.Babise!!??Pak to nalepkovani komunista"
Kritizujte PETISRACKU !Fiala velky idiot a jeho ministri Stanjura wau ten ***AMOT!!Vsichni ministri velka katastrofa!!Jurecka = traktorista ha a sedlak??wau. STAN RAKUSAN ucitel...vezmete si priklad z nasi vlady Svycarska!!Proc se mame dobre !Nas Svycarsky Frank! wau super!Prestante nalepkovat a kazdy si zamet pred svym prahem!
Kritizujte PETISRACKU !Fiala velky idiot a jeho ministri Stanjura wau ten ***AMOT!!Vsichni ministri velka katastrofa!!Jurecka = traktorista ha a sedlak??wau. STAN RAKUSAN ucitel...vezmete si priklad z nasi vlady Svycarska!!Proc se mame dobre !Nas Svycarsky Frank! wau super!Prestante nalepkovat a kazdy si zamet pred svym prahem!
@Michal Bednárek
Kdyz uz mi pises tak pis spravne moje jmeno!pi.Zimerman!!
Zadna Zdenka nejsem!!
Kdyz uz mi pises tak pis spravne moje jmeno!pi.Zimerman!!
Zadna Zdenka nejsem!!
Veřejné sbírky s povinností přispívat bankami, energetickými mafiány a všemi kteří posílají peníze do zahraničí. Ano jsem pro.
Proboha, k čemu všemu se budete ochotni ještě snížit, hlavně neustále a za každou cenu jet akci "Antibabiš"!?!? Už je to opravdu více než směšné. Objasňujte aktuální dění v naší vládě, jéé tolik témat, tolik, dosud neobjasněných skandálů....
Jsi uplne blby slusne napsano!!
Co by jste delali kdyby nebyl p. BABIS!!Jste horsi nez byli bolsevici!!Petisracka KRASNE Cesko nici vse je uplne ve velke RITI!!Hnus!!
Co by jste delali kdyby nebyl p. BABIS!!Jste horsi nez byli bolsevici!!Petisracka KRASNE Cesko nici vse je uplne ve velke RITI!!Hnus!!
@Dana Kubešova
Mě už zklamal v minulém volebním období. Jo aha, já neberu žádnou dávku. Tak to bude asi tím.
Mě už zklamal v minulém volebním období. Jo aha, já neberu žádnou dávku. Tak to bude asi tím.
Jsi uplne debilni'!! Minstri ODS ***amotni opice hnus !!
Stanjura Blazek Pekarova ...to je velka ostuda Ceska!!
Stanjura Blazek Pekarova ...to je velka ostuda Ceska!!
Pouze Hnuti ANO a bude opet lip nez za toho upoceneho Fialu a jeho ***amoti ministri hnus STANJURA TO JE OSTUDA HORSI NEZ BYLI BOLSEVICI TO SAME JE NA ZDRAVOTNICTVI ....
Delate si legraci!!Slusne napsano!
Za p.Babise bylo v Cesku lip! Jeho ministri meli vzdelani!!Pi.Schilerova super ministryne Financi a dnes ti z ODS je to velka katastrofa Petisracka hruza!! Hnus!!
Za p.Babise bylo v Cesku lip! Jeho ministri meli vzdelani!!Pi.Schilerova super ministryne Financi a dnes ti z ODS je to velka katastrofa Petisracka hruza!! Hnus!!
@Ladislav Pelánek
Musim rici ja jsem byla velmi spokojena s HNUTI ANO!!p
BABIS A pi.Schilerova maji znslosti vetsi nez z ODS elektrikar ucitel Rakusan Pekarova...to je velka katastrofa!!Tady nyni nemaji vzdelani a odtuda v ZAHRANICI!
Musim rici ja jsem byla velmi spokojena s HNUTI ANO!!p
BABIS A pi.Schilerova maji znslosti vetsi nez z ODS elektrikar ucitel Rakusan Pekarova...to je velka katastrofa!!Tady nyni nemaji vzdelani a odtuda v ZAHRANICI!
Nechapu proc jste stale proti p.'Babisovi!! Je uecite lepsi nez upoceny Fisla co rozhszuje jen rukama!! Ministr Stanjura elektrikar wau!! Dnesni vlada jsou ***amoti a opice!!Ucitel ministr vnitra to je sila!!Znala jsem vsechny ministry za bolseviku pracovala jako stevardka pouze pro vladu!!Dnes je to hnus!Nyni jako Svycarska obcanka a ziji v Praze kde neni vubec blaze!!Zadna asylantka Cesi delali vsude na ZAPADE ostudu!Kradli v obchodech!!V Zürich byly cedulky pozor CESI !
Jsem hrda Svycarka a jsem hrda na muj pas!!
Jsem hrda Svycarka a jsem hrda na muj pas!!
@Bedrich Prochazka omylem jsem poslala positivni zpravu!!Vy jste horsi nez byli bolsevici v Cesku!!Hnus!!Zazila jsem vsechny ministry pracovala jsem na Ruzyni jen pro vladu!!Ti ministri meli vzdelani!!Prokopec jezdil do Zenevy na sympozia nemicnice byli super lekari a on zalozil Nuklearni medicinu!!Dnesni ministri zadne vzdelani a Cesko pada dolu!
Urcite bude lepe nez za dnesni Petisracky!!Ministri nemaji vzdelani elektrikar traktorysta ucitel to he horsi vlada nez za bolseviku!
Ministr zdravitnictvi byl MUDr.Prof.Csc Prokopec a zdravotnictvi klapalo!!Ministr Vnitra Obzina ....dnes jsou ucitel traktorysta ..ODS velky hnus ***amotu!!Krasne Cesko jde kazdy den je do pr.....le!!Hnus!!!
Ministr zdravitnictvi byl MUDr.Prof.Csc Prokopec a zdravotnictvi klapalo!!Ministr Vnitra Obzina ....dnes jsou ucitel traktorysta ..ODS velky hnus ***amotu!!Krasne Cesko jde kazdy den je do pr.....le!!Hnus!!!
@Ctirad Koryčanský
Jsem ve velkem soku na vas komentar!!Ovsem mne tesi ze budete take jednou duchodce a to nemuzete zmenit!
Tak si na mne muzete vzpomenout!@
Jsem ve velkem soku na vas komentar!!Ovsem mne tesi ze budete take jednou duchodce a to nemuzete zmenit!
Tak si na mne muzete vzpomenout!@
Chtela bych vedit jakou formou budou v Cesku vyplaceny duchody'??Stale se vysoce zdrazuje a duchody v Cesku jsou velice nizke zvlaste pro rocniky 1948!!
Jak si mohu zajistit slusne stari bez velkych stsrosti ze nebudu mit dost penez vse zsplatit!
Jak si mohu zajistit slusne stari bez velkych stsrosti ze nebudu mit dost penez vse zsplatit!
@Mibus Budete se divit ,ale pár lidí znám co pracuji u Babiše. Řidičů zemědělských strojů a vůbec si na výplatu nestezuji ,spíš naopak.
@seng
Za mě teda do důchodů v 50. Co bychom pro "naši lidi" neudělali. Jestli to projde, budu ho volit taky.
Pak ještě navrhuji zvednout minimální mzdu na dvojnásobek, ať z toho mají i něco otroci v ANOfertu.
Za mě teda do důchodů v 50. Co bychom pro "naši lidi" neudělali. Jestli to projde, budu ho volit taky.
Pak ještě navrhuji zvednout minimální mzdu na dvojnásobek, ať z toho mají i něco otroci v ANOfertu.
@Bubák Bubák To zdarma u všeho co vyjmenováváte je sprostá lež, kterou neumíte doložit fakty, třeba nařízením vlády nebo prováděcím předpisem. MPSV, ale vy asi věříte, že plnou u shellky dostanou uprchlíci po ukázání pasu, že? A dislokováni ty byli vaši od r.68, ten slovník vás slušně demaskoval....
@Alois Rudý Za vola je ten kdo neumí počítat a lže, nebo máte jiná čísla? Zkuste argumentovat ne urážet, prosím.
To je prostě provokativní legrace, pan Babiš má smysl pro humor. Je jasné, že Reflex dává prostor fejkům, jen pozor na Jurečku a podobné, oni jsou schopni všeho!
@Pepa Zahrádka připočítat je třeba bydlení a energie zdarma, zdravotnictví ,školství, doprava zdarma, další všemožné sociální dávky k tomu základnímu. Podle MV je tu dislokováno 570000 UK. Pravda někteří pracují ( většinou ti předváleční )ti noví dost často na černo. Když připočteme ještě povinné dodávky zbraní.....
@King I Jemu ne.Ale asi tobě,když neumíš číst česky.Si to přečti ještě jednou ty koště.