Divoký kačer
Jana Bobošíková osobně vyšetří pravý důvod blackoutu. Budu sahat na dráty a uvidím, jestli to kopne, plánuje
17 komentářů
boubek58
1
Hlavně necouvnout soudržko Bobošíková, bylo by to věčná škoda a selfíčko by šlo taky ?
Prosím poraďte. Může za blekaut Putin Babiš nebo Fiala?
@Uživatel_5700640
Vím to zcela přesně.
Byl to fyjala. Viděl jsem ho jak překousával drát VVN a chtěl tak snížit preference zasloužilému důchodci babišovi.
Vím to zcela přesně.
Byl to fyjala. Viděl jsem ho jak překousával drát VVN a chtěl tak snížit preference zasloužilému důchodci babišovi.
@Pavel Nyklíček samozřejmě, že v tom má prsty fialová hrůza. Nákupy flintiček a fedrpuší má přednost před investicemi do něčeho co slouží občanům ČR. To u této parodie na vládu nehrozí.
Frank51482
Redakčního šaška prý v mládí kopl do hlavy kůň. Možná to ani nebyl kůň, ale osel.
Trochu pozdě od ní, autora "kačera" už to koplo, měl ten nápad dřív.😂🤣
@Alois Rudý
Pane, z Vašich příspěvků mám pocit, že nemáte zrovna hezký život, z Vás čiší frustrace na sto honů
Pane, z Vašich příspěvků mám pocit, že nemáte zrovna hezký život, z Vás čiší frustrace na sto honů
@Eliška Janalíková .. Zamyslím se nad tím, můžete prosím převést jednotku "hon" na metrickou soustavu ?😎
@Eliška Janalíková
Každý má to, nač byl stvořen.
Karma je zdarma.
Je to jistý druh klece v které dotyčný uvizne ani nevi jak. Situace graduje, tlak na negaci podvědomí narůstá a spánek není kvalitní.
Související nástup únavy a frustrace dění kolem je již nevratným průvodním jevem a dotyčný není schopen, stejně jako alkoholik si přiznat, že cesta do pekel je vydlážděna. Jejíž vlastně přivyklý.
S takovou klientelou se bohužel občas setkávám.
Někdy stačí jen dobře se vyspat, ale kdo s negací vstává a usíná, jako kupříkladu Babiš tak ty 3 hodiny spánku jsou naprosto nedostatečné! Ani 6 !
Pokud probíráte stravu je toho nedílnou součástí a za posledni 3 roky se do toho zcela zásadně vložila vakcinace s jejím dokonalým účinkem překyselení a doražení všeho, co v těle jesté zbylo.
Každý má to, nač byl stvořen.
Karma je zdarma.
Je to jistý druh klece v které dotyčný uvizne ani nevi jak. Situace graduje, tlak na negaci podvědomí narůstá a spánek není kvalitní.
Související nástup únavy a frustrace dění kolem je již nevratným průvodním jevem a dotyčný není schopen, stejně jako alkoholik si přiznat, že cesta do pekel je vydlážděna. Jejíž vlastně přivyklý.
S takovou klientelou se bohužel občas setkávám.
Někdy stačí jen dobře se vyspat, ale kdo s negací vstává a usíná, jako kupříkladu Babiš tak ty 3 hodiny spánku jsou naprosto nedostatečné! Ani 6 !
Pokud probíráte stravu je toho nedílnou součástí a za posledni 3 roky se do toho zcela zásadně vložila vakcinace s jejím dokonalým účinkem překyselení a doražení všeho, co v těle jesté zbylo.