Komentáře
Sociální demokraty čekají jejich poslední volby. Ať už strana přežije nebo ne, její podstata právě zanikla
34 komentářů
Richard Šebesta
1
Pán redaktor je poměrně mladý a nemá ještě životní zkušenosti . Takže už Jan Werich říkaval,že : NIKDO NEMÁ MÍT NIC ZA DEFINITIVNÍ ! Socani byť nejsem jejich volič se mohou teoreticky ještě znova obnovit. Koneckonců když po únoru 1948 zanikli v lůně ksč taky se nepočítalo že se ještě obnoví a ejhle ono se to po nějakých 43 létech stalo. Pokud jde o volby, tak v posledních volbách dostali 4,7 %. Teď je otázka,kolik z těchto 4,7 % bude volit stačilo a kolik ne ? Těch variant je několik např. mnoho voličů soc.dem.volilo v posledních volbách ANO stejně jako i bývali voliči ksčm volili ANO. To byl vlastně důvod proč obě strany vypadly ze sněmovny. Pamatuji jak tehdejší komentátoři tvrdili,že Bureš vyluxoval soc.dem, i ksčm. ANO je nyní dost nečitelné Bureš říká něco jiného co Havlíček nebo třeba i Bžoch. Teoreiticky se může stát,že nakonec část voličů od ANO dá hlas stačilo nebo SPD. Uvidíme.
Provládní dezoláti rozdělující Česko mají najednou starost aby ČSSD neskončila, asi tedy ČSSD jedná správně😃
Pods*** sociální demokracie zanikla v momentě kdy opustila svůj dělný elektorát a její hlavní starostí se staly menšiny. Od LGBT přes feminizmus po uprchlíky. Její elektorát přešel jinam a socani zůstali mimo. Není důvod je volit, podobné zaměření(a širší) mají třeba Piráti nebo TOPka.
Vidlákovi a Konečné šlo o jedno jediné. Zničit sociální demokracii. A Vidlák se tím ani netají, zveřejnil karikaturu, kde je namalovaný jako stíhací pilot a odškrtává si zabité socany jednoho po druhém. Dnes si odškrtl Šmardu, který dneškem skončil. ČSSD opravdu dneškem skončila navždy, z toho se nevzpamatuje a to ani v případě, že se nějakým zázrakem Maláčová do sněmovny dostane. Nicméně i to je skoro vyloučené, kandiduje v Praze, její výsledek bude směšný, Stačilo v Praze těžko získá nějaký mandát. A to ani cílem Vidláka není, jeho cílem je dodat potřebné hlasy Babišovi, ostatně jednou pro něj už pracoval.
@Uživatel_5734171 ..Praha byla vždycky divná, volí Němcovou, Bendu a podobné zjevy, které se jinde v Česku nemohou prosadit.😎
SocDem ať klidně zanikne. Chybět mi nebude. Mimochodem, Sociální demokraté(mezinárodní) dokonce byli za první světovou válkou. ...Co se týče Stačilo!, tak to je uskupení stran a pokud se někdo přidává, tak musí splnit požadavky. To je snad logické. Když někdo vstupuje třeba do EU, tak také musí splnit požadavky EU a ne obráceně.
Tristní stav. Tradiční strana díky touze po mandátech se spojila s Bobošíkovou a spol... Tomu spolku bude slušet vse pod 5%

Jak sociální demokraty, tak babiše čekají poslední volby.
Čo sa dá robiť. Čas nezastavíš!
Čo sa dá robiť. Čas nezastavíš!
Frank51482
Čím to asi je, že se tady téměř nikdy nedočteme o vládních kauzách ani o vládních kopancích. Ale pisálka trápí nějaká soc.dem.
Pro návrat pohody a bezpečného života pro většinovou část slušných občanů by Česka bylo nejlepší obnovit vládu Národní Fronty přes současné nástupnické strany tehdejších členů NF tj. Lidovců, KSČ a Sociální demokracii, s podporou hnutí ANO. A pokud Lidovci zase navrhnout že vedoucí úlohu bude mít KSČM, STRANA tento nelehký a zodpovědný úkol jistě přijme. A prezident může ve funkci zůstat, průpravu měl dobrou, jistě naváže správným směrem. 😉
Maláčová je hloupá hrobařka ČSSD tak, jak ji známe. Co víc, Maláčová jako politik končí po těchto volbách. Její perspektiva je na úrovní "Kdo z vás to má", "Bazenka Zdendy" nebo "Radara Špidly". Sbohem, NEBUDEŠ nám chybět, Venezuelo.
@Michal Bednárek ..neboj Bednárek, ale možná místo ní přijde někdo jiný, mladší a ten se s takovými dezoláty rozvracejícími republiku jako jsi ty nebude párat.😑
@Alois Rudý
Aloisíku, hovádko tupé. Jestli někdo s někým zatočí, tak s ruďochy jako ty. A jestli doufáš v nový únorový převrat, tak vytáhni hlavu z ***e a ruku z nočníku. Na takové dezoláty co míří na v ýchod zatočíme.
Aloisíku, hovádko tupé. Jestli někdo s někým zatočí, tak s ruďochy jako ty. A jestli doufáš v nový únorový převrat, tak vytáhni hlavu z ***e a ruku z nočníku. Na takové dezoláty co míří na v ýchod zatočíme.
Fialově "systémový" pisálek má starost o socany. Zajímavé, že nemá starost o říšského protektora Reinharda Fialu a jeho SPOLUvlastizrádce.
Jsou za tím prachy, oportunismus, nebo imbecilita?
Jsou za tím prachy, oportunismus, nebo imbecilita?
Jako důchodce se ostřě ohražuji proti tomu, aby tato sprostá, tupá, zrádná a mně nepřátelská sběř ruSSkých kolaborantů a komunisticko-fašistických zločinců si brala do huby důchodce. Stejně tak, jako Čech, aby si jakkoliv vyplachvali hubu vlastenectvím a zájmy českého národa..
@Petr Minář mě taky znechucuje,když si mě ODS bere do huby jako pracujícího,když podporuje výpověď bez udání důvodu. Stokrát raději to hodím ANO nebo STAČILO než jim.
@seng
Věřím, že dezoláta naštve, když je nazván pracujícím.
Ovšem, sprostě a zhovadile lžeš, ODS mluví o ZAMĚSTNANCÍCH a nepoužívá komunistické názvosloví, co máš dodnes v palici. Čest práci!
Mne nezajímá, co komu "hodíš". Klidně si hoď mašli.
Věřím, že dezoláta naštve, když je nazván pracujícím.
Ovšem, sprostě a zhovadile lžeš, ODS mluví o ZAMĚSTNANCÍCH a nepoužívá komunistické názvosloví, co máš dodnes v palici. Čest práci!
Mne nezajímá, co komu "hodíš". Klidně si hoď mašli.
@Petr Minář Dědo tak sem nelezte.Nikdo vás nenutí,aby jste na tyto stránky chodil a psal diskut.Vy stejně píšete jen sprostě a urážlivě a ještě to tady moc prozivate.Jdete k rybníku radši krmit kachny než nás tady urážky a sprostotu.🥱🥱🇨🇿🇨🇿🇨🇿
@Anatolij Vasil
Mne proruSSký, komunisticko-fašistický, odpad urazit nemůže. Jen obcováním s ním bych se mohl ušpinit. To nehodlám.
Mne proruSSký, komunisticko-fašistický, odpad urazit nemůže. Jen obcováním s ním bych se mohl ušpinit. To nehodlám.