Komentáře

Zpět na článek

Tři podmínky, za kterých může Fiala obhájit premiérské křeslo a uskutečnit sen o německých platech

66 komentářů

lug70
Fiala patří se svými kumpány za mříže a ne aby ještě znovu obhajoval premiérské křeslo. Poštvali lidi proti sobě, zaprodali nás cizí moci a nadělali tu tolik škod, jako žádná jiná česká vláda v historii. I když, jestli se dá vůbec nazvat českou vládou.
Richard Sebesta
@lug70 100 ,% pravda
Frank51482
Nevěřím, že je v této republice tolik idiotů, kteří by toho zločince stále volili.
Uživatel_5221781
Jak by chtěl Fiala dosáhnout na další vítězství ve volbách, když zvýšil zadlužení státu o víc než 2 biliony Kč? O platech jako v Německu, to myslí, že bude zase vládnout na dluh ? Je to ignorant nebo snílek nebo co?
Paul Seiler
4. Česká republika vyhlásí společně s Hnutím ochotných válku Rusku, zavede válečný stav, di odvolání zruší veškeré volby

5. Zemi napadnou Marťani, nastane bod 4., nebo alternativně unesou Babiše a Putina lud v euforii bude velebit mirutvorce a Spasitele Evropy, nového ukrajinského megapremiera Pjotra Fijalenka. A Češi naučení pouze masové euforii půjdou za ním.
Pavel Vlček
Generální Tajemník ODSpolu: Miloš Fiala alias Petr Jakeš !!! Němý Bobeš alias Dutý Kokeš: Ta-tí-nek je Bl-bec !!! Pre-mi-ér je Bl-bec !!! Ještě větší blbec, než jsme doufali: EuroHujer Bruselista Profesor Indigo Fialový Hnus Hňup Pitomec Trotl Lempl Manták Brouk Pytlik Baron Prášil Tydýt Nutella Kečup Signalista Máchal Fiasko ODSTAN Dozimetr Kampelička Bitcoin !!! Fašistická VšeProIslámská NeoMarxistická Progresivní Liberální Demokratura = Obamismus-Bidenismus-Merkelismus-Leyenismus !!! Fuj !!!
Marie Chrastinova
Fialová vláda je plná zlodějů a lhářů
Lada Langi
Petr Minář za tebe určitě ne ty fialový vemeno
epr3
@Frank51482 Franku, když se rozhlédneš jen v této diskusi, tak se obávám, že je jich pořád moc...
Anatolij Vasil
Doufám že tito VS tzv.vzd.lide,kteří chytrosti moc nepobrali se už ve vládě neobjeví.
Zdeněk Ryšavý
@Roman Jeschke Minář ani tak není kladeč min-na to je potřeba inteligence a aby sse netřássly ruce, Minář je totální pitomec. Ať mě smažu. Zdravím Zd.
Tomáš Struhala
A takovi jako ty by chteli vest tuhle zem? Co ses to za inteligenta? Chovas se jako posledni cigan. Hnus
Tomáš Struhala
@Petr Minář na to se neda nic jineho říct než jen že jsi pako ty fialový blazne. Tobe p. Babis nějak ublizil? Krom toho ze vytahl tuhle zemi jako prvni od dob Kočárnika z cervenych čisel??
Roman Jeschke
@Petr Minář palec dolů.
Roman Jeschke
@Petr Minář tobě palec dolů. Vláda neudělala nic dobrého. Kde je konsolidace veřejných financí , kde jsou adresné dávky. Ale daně zvýšili. Očesali penzijko i stavebko. Kde ty peníze jsou?
Zdeněk Ryšavý
@Petr Minář No na tebe fluse ne. Ty jsi zaprodaný dávno.
Zdeněk Ryšavý
@Jirina Faberova Nevím co mají společného děti v Gaze s naší neschopnou vládou,ale jinak souhlas.
Lubomír Čech
@Petr Minář Vzchop se a udělej lepší.
Anatolij Vasil
@Petr Minář To je slovník hodný Mináře .
Uživatel_5221781
@Petr Minář Kdyby naše soudy měly jasno o víně, či nevině, bylo by ušetřeno peněz....A jsou jiní borci, kteří udělali víc škody než užitku, v této zemi...K volbám určitě půjdu a volit nebudu ani ODS, ani Spolu...
Petr Prejzek
Většina lidí je znechucena 4 koalici. Je pro Ano.
Uživatel_5223968
Žádné kdyby... Ať tito nekompetentní žabaři upadnou co nejrychleji do zapomnění. Nejhorší "vláda" od praotce Čecha. Totál bizár zamrzlého brněnského dogmatisty Fialy, který si asi nevšimnul, že EU a NATO jsou diametrálně odlišné instituce, než do kterých jsme vstoupili...
Tomáš Struhala
@Petr Minář ano diky tobe a tobě podobnym inteligentum ma tahle země z ostudy kabat.
Roman Jeschke
@Zdeněk Ryšavý Minář je kladeč min. Životu nebezpečné.
Zdeněk Ryšavý
@Anatolij Vasil Minář je naprostý trotl, zoufalec a hlupák. To fakt nemá cenu komentovat.
Zdeněk Ryšavý
@Petr Minář A už je tady zas.Podpalovač Minář. Nech ssi opravit klávessnici,nebo sse ti tak klepou ruce z chlasstu? To ale pak ty idiotiny vysvětluje. Havle.
Jirina Faberova
Lidé mějte rozum a tuhle skvadru už prosím nikdy nevolte.Ostudy máme až v Austrálii a Kanadě se nám smějí, právem,jsme naivní,Podívejte se co se tady stalo od roku 89.Stále se jen vyhazují peníze na zbraně do ciziny a děti v Gaze nemají ani jídlo a léky a umírají na podvíživu a hlady.😭
Richard Sebesta
@Petr Minář Jsi prostě lhář a debo takové primitivní kecy může vypustit jen pomatenec tvého kalibru.Totez co tu blabolis o Iracanech mohu já říct o Ukrajincích ať si oni Putina označí za válečného zločince .Jsi jako Konečná a ani lhát neumíš
Táhni k certu
Petr Minář
@lug70
Za koho "nás" tu sprostě štěkáš, hnuse?
Petr Minář
@Jitka Urbankova
Dobře děláš, babi, třeba na tebe zbyde i kobliha. Ňam, z Agrofertu.
Petr Minář
@Jitka Urbankova
A ví ti lidé, co pro ně vlastně dělá?
Krade, dává z kradeného na charitu a ještě mu zbyde dost za nehty.
Je to chytrý člověk - ví, že Slunce a Měsíc jsou planety a mléko že vzniká krávě v žaludku.
Jen mi není jasné, proč se k těm čtyřem jazykům pořád nenaučil ten pátý, český, když chce vládnout ČECHŮM.
Jitka Urbankova
p.Babiš dává svůj plat na charitu podporuje samoživitelky a postižené děti 👏 ve své knize popisuje jak reprezentoval naši zem 🇨🇿 umí čtyři jazyky a je chytrý člověk který ví co dělá pro lidi 🇨🇿
Jitka Urbankova
volím vždy jedině ANO André Babiš 👍👍👍
Bubák Bubák
@Petr Minář souhlasím, takovým tvorům jako jsi ty, mináři, by se měl zakázat pohyb v ČR. Patříš do fialové bruselské klece někde v panoptiku zrůd.
Petr Minář
@Jirina Faberova
Ty máš ostudu? Bodejť by ne, když tu tak slabomyslně pindáš, to ostudné opravdu je.
Já žádnou osrudu nemám, po létech se k vládě, pro kterou jsem hlasoval, mohu hrdě přihlásit.
Jdi raději krmit děti do Gazy (za své), když budeš dobře krmit, ony tě možná i vyhodí někde do luftu nebo podříznou. Cestou, ty "podvíživo", si opakuj český pravopis.
Mila Riha
@Pavel Vlček Vlčku, vy jste tedy ale do sebe zahledenej zoufalec !!!
Richard Sebesta
@Petr Minář Překvapim te.Uznávám že Konečná je částečně proruská .Viděl jsem s ní jeden rozhovor kde se jí moderátor zeptal zda je Putin válečný zločinec. ? Neodpověděla jen opakovala že je oligarcha .Rovněž popřela že by jeho režim byl vyloženě diktá­torský­.Zvlas­tni je že na adresu presidentu USA není tak smířlivá a označila je za válečné zločince.Poznavas se mameluku ? Ty jsi to samé jako ona a s tebou všichni vy dezolati co tu píšete a taky naše vláda jen v obráceném garde.Ja říkám Putin je válečný zločinec souhlas ale stejně tak i Bush mladší.Presto nejede vlak.Fakta jsou jasná.Ty a celá vláda by jste taky nevypustil z úst větu že Bush je válečný zločinec. Proč. ? Jste stejně falešní jako s.Konecna stačí si sní podat ruku.
Milan Líška
@Pavel Vlček Pane jo, pane Vlčku! Na čem to fičíte. To je dobrý matroš.
Pavel Nyklíček
@Jiří Nový
Každý názor nás obohacuje.
Lares
@Petr Minář tvl co to meleš za hovna. Sám neumíš psát.
Lares
Tak těmi německými platy zřejmě myslel Fiala platy politiků, protože si stihli ještě přidat. Ukrajinská vláda Fialovic s Elektrikářem na ministerstvu financí by měla přenechat okamžitě vládu někomu kdo nemá v hlavě jen Ukrajinu a vlastní koryta. Někomu kdo nekšeftuje s bitcoiny, drogami. Někomu kdo nemá na krku kauzu Dozimetr nebo Kampelička a kdo si nepostavil vládu na jediném programu antibabiš. Už tu zničili co mohli. Je čas vzít si žlutomodrou vlajku a táhnout do své zaslíbené a milované země jménem Ukrajina.
Petr Minář
@BUBLAVA
Vrozená blbost tu zabublala.
Uživatel_5221781
@Petr Minář Vy jste soudce všech lidí, kteří nejsou spokojeni s naší, bohužel, vládou? Oni vás asi platí za vaše názory. Dejte pozor ať vám nepraskne cévka, z tolika neávisti vůči lidem. Nu, myslete si dál, že vaše pravda je ta pravá. V diskusi zde jste očividně v menšině, proto ty nenávistné výlevy. Skoro je mi vás líto, vy bojovníku za pravdu!??
Roman Jeschke
@Uživatel_5221781 na co máme 5 stupňů soudů ? Za 200 000 by měli soudci pracovat ve dne v noci o víkendu a svátcích na směny a ne jim to trvat 8 let.
BUBLAVA
A co všechny ty neskutečné, zatím neodsouzené, korupční aféry za miliardy během vlády p. Fialy? 🤔🤫🤭👎
Frank51482
Neskutečné žvásty provládního poskoka z redakce.
Petr Minář
@Uživatel_5221781
A co je mně do toho? Za svou volbu neseš odpovědnost ty. Kdybychom se osobně znali, tak takového blba (co asi můžeš volit?) budu nadále zcela ignorovat, ale zde nemám na tvou volbu žádný vliv. Na hlupáky zde uvedené argumenty neplatí. A na mne zase neplatí takovéto "vyhrožování".
Bubák Bubák
@Petr Minář tebe, mináři, nelze přirovnat k nikomu, taková super hloupá kreatura se ve světě nevyskytuje. A nauč se česky - ale to bude pro tebe neřešitelný problém!
Petr Minář
@Tomáš Struhala
Pro Struhaly jistě málo: nebyl jsem komunista ani estébák, nelžu, nepřísahám křivě, nekradu a nepodvádím. Nejsem "úspěšný" kriminálník. Zato jsem si uchoval čest, což Struhadla natož Babišové ani neví, co to je.
Petr Minář
@Tomáš Struhala
Budeš se divit (jako zlodějský pacholek), ale mně vadí volit ZLODĚJE. Já jsem holt ještě ze staré školy. Jestli tenhle lump okradl stát, okradl i mne, neboť i já, jeden občan, jsem stát. Estébácký a komunistický grázl mi škodil už před rokem 89, samozřejmě ne sám a ne osobně. Nebýt ale takového lidského svinstva ... A teď bych tomu měl svobodně a dobrovolně dát hlas? Já pro něj NEHLASUJI každý den při nákupu: když z regálu vezmu v samoobsluze zboží z jeho Agrofertu (se kterým ovšem nemá nic společného), ihned letí zpátky do regálu. Asi tak: zloděje a estébáckého lumpa si volí jen zloději a estébáci a jejich potomci.
Jen pitomec může argumentovat nějakým vytažením. Na můj život to nemělo sebemenší vliv.
Tomáš Struhala
Synku bež cosi robit a nemel tady blbostě.
Tomáš Struhala
Proti tobe je i ten makak frajer. Asi jsi toho v zivote dokazal kdyz tady takhle blijes špinu..
Petr Minář
@Zdeněk Ryšavý
Neraď, RyŠŠavý, leda bys byl v RuSSku.
Petr Minář
@Tomáš Struhala
Tvoje (TVOJE) země má ostudu, RuSSko.
Petr Minář
@Roman Jeschke
Když se zkusí "konsolidovat" finance, tak Jeschkové řvou jak raněné s*ině. Fyjalo octup! Jeschkové budou spokojeně kvičet, jen když se budou zvyšovat mzdy, penze, dávky, a současně snižovat daně, ceny, poplatky, úroky u hypoték atd. Tak to umí zařídit jen kriminálník Babiš. Je tu ovšem už ověřené nebezpečí, že veškerý profit skončí v kapse Agrofertu, se kterým Babiš nemá nic společného. Tak si to zkus, Ježku, budeš valit Ježkovy bulvy, jak to dopadne.
Petr Minář
@Uživatel_5221781 Těš se, kriminálník Babiš všem přidá, jezdit se bude zadarmo a daně se sníží!
Petr Minář
@Richard Sebesta
Protože u tvého blábolu, kde zase píšeš jak "lžu" chybí tlečítko "Odpovědět", tak tedy zde:
nejprve definice: "Lež (též dezinformace) je typ klamu mající formu nepravdivého výroku, zpravidla s vědomým záměrem oklamat druhé za účelem získání nějaké výhody či vyhnutí se trestu".
Po několikráté jsem ti vysvětlil svůj zásadní politický postoj, který zastávám celá desetiletí, je tedy trvalý, konzistentní a nehodlám na něm ani v budoucnosti nic měnit: RuSS je můj nepřítel a politiku Spojených států jsem po celá ta desetiletí plně a bez zásadních výhrad podporoval.
Co je na tom lživého, ty hlupáku? Snad že trvrdím, že vrah Putin je válečný zločinec a ty si myslíš, že ve skutečnosti ho, jako ty, považuji za bojovníka s fašisty a banderovci z Kyjeva? Pak bych jistě lhal, ale takový blbec nejsem, Šebestíku, abych si tohle myslel. Vrah je vrah. Stejně tak si snad myslíš, že Bushe si chválím, ale ve skutečnosti, jak to tobě natloukli komunisti do tvé blbé hlavy, vím že za všechno zlo mohou "vrazi v vólsrýtu"? Tak tohle jsem si do hlavy JÁ natlouci nenechal. Tak je to s mou "lží" a asi tedy stejně to bude, jak tu zhovadile neustále také opakuješ, se lží Fialy.
Bohižel, i hlupák jako ty z řad těch, co věří, že "ANO bude líp", že polojaponský popelář je největší český vlastenec, že komunistka soudružka Konečná je nějaká nová, jiná lepší komunistka atd., že Šebesta "vůbec není proruský" má volební právo.Takoví hlupáci by neměli mít vůbec mít - ne proto, že se mi jejich "názor" nelíbí, ale že jeho zastáváním, tím, čemu věří (třeba zde Šebesta blábolu nějakého luga70) jasně prokazují duševní nedostatečnost. A blbí by neměli mít možnost ovlivňovat život druhých. Ani rodina se neřídí názorem slaboduchého blbce, který k ní bohužel patří. Tím méně, ve větším, by se tím neměla řídit celá společnost.
Petr Minář
@Paul Seiler
RuSSácky vtipný nebo jen uboze blbý? Co sám myslíš?
Petr Lavička
Za mříže ne, ale z vlády pryč určitě
Petr Minář
@Richard Sebesta
Jsi skutečně retardovaný chudák, Šebestíku. Už nejméně 2x (slovy dvakrát) jsem ti vysvětlil své stanovisko, je ale zřejmě nad schopnosti tvé hlavy to pochopit. Zkusím to přesto ještě jednou: s RuSSem jsem, dá se říci, ve válce (v nepřátelství, které vyhlásil on mně) prakticky od jeho ničemného "osvobození" (i když mne shodou okolností, jaká ironie, osvobodili Američani). V nepřátelství, neboť RuSS (ať se skrývá pod jakýmkoliv dresem, SSSR nebo dnes fašistán RuSSko) mi celý život škodil, ničil můj život (jistě za pomoci svých českých pacholků - jeden z nich jsi asi i ty Šebestíku,ale hybatelem všeho svinstva byl a zůstává RuSS!). A zločinec, co to dnes vede, Putin (ale nejen on) je pro mne VRAH a válečný zločinec (stejně jako byl Hitler pro mího tátu).
Nejsem pán Bůh, abych soudil druhé, nehraji si ani na nějakého absolutně "nestranného" blba (v dnešním světě!). Jestli nějaký Bush udělal něco nějakým Iráčanům, Srbům nebo čert ví komu, ať si ho ONI označují jako "válečného zločince", já jim v tom pomáhat nebudu. Jednak tito Iráčané či Srbové mi nejsou VŮBEC symaptičtí, není mi po nich NIC, nikdy jsem je nijak nepodporoval, hlavně ale jsem se zásahy proti nim (v zájmu vlastním) SOUHLASIL. Považuji totiž, v předmětném sporu s Bushem, za zločince je.
Chápeš, Šebestíku? Nech si to třeba od někoho vysvětlit, ale už mě s tímhle blábolem neunavuj. Přirovnávat mne k teroristce a ruSSké agentce Konečné je od tebe nekonečná drzost a sprostota,
Mila Riha
@lug70 Co to tady melete za nesmysly za NÁS !? ZOUFALCE !!!
Petr Minář
@Lubomír Čech
Za něco, co zplodil Vlček, by se musel stydět až do hloubi řitě (jak praví lidové úsloví) každý, kdo má mozek a alespoň pár gramů sebeúcty. Jen dezolát se může takhle zostudit. Protože ubožejší lidská špína už není.
Petr Minář
@Pavel Vlček
Tohle by se mělo šířit po celé zemi, ke všem voličům: v kostce duševní úroveň pakáže, co chce po volbách vládnout a nahradit vládu současnou (Fyjalo octup!).
Otřesnější text snad nedá dohromady ani makak Babiš a to už něco znamená.
Milan Líška
@Pavel Nyklíček Pane Nyklíčku, dovolím si v tomto případě nesouhlasit. Někdo je opravdu jen náhodným generátorem slov a to Vám nic nedá. Jen to žere čas.
Petr Minář
Asi může obhájit a s vysokou pravděpodobností. Proto si fašisti a komunističtí zločinci cvičí pro takový připad své grázly pro ozbrojený boj.
Včetně možná i našeho milého spoludiskutujícího Šebesty, jinak člena spolku Svatopluk a stoupence i voliče česko-japonského fašistického parlamentního hnutí (viz výrok soudu) SPD. Takhle se totiž ta naše "opozice" česká chystá na to, až pro*ere volby, takhle má vypadat ta změna režimu, po které tu volá právě Šebesta a ovšem i jiní grázlové téže ráce: http­s://ww­w.fo­rum24­.cz/vyc­vik-muzu-se-zbranemi-slova-o-odboji-a-ukradenych-volbach-volebnim-lidrem-stacilo-se-zabyva-policie
nebo
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/doma­ci-stacilo-vyzva-k-odboji-neznamena-nasili-cviceni-se-zbranemi-to-s-tim-nesouvisi-40529714
Jiří Nový
Staci dve podminky.
ad1) Na pozemek P. Fialy dopadne asteroid slozeny ze zlata a diamantu.
ad2) Na pozemku P. Fialy v dusledku padu asteroidu vytryskne ropny pramen o sile 50 mil. barelu denne
Oboji cesky premier venuje statu a obcanum CR, nasledne ministr financi zrusi dane, zaplati statni dluh a kazdemu obcanu CR bude vyplaceno 10 mil. Kc. Soucasne od pana Jirikovskeho odkoupi veskere bitcoiny a premier pozve P. Blazka zpet do vlady jako staronoveho ministra spravedlnosti po nasem. Akorat Eva Decroix prejde na ministerstvo bez portfeje.
V tom pripade A. Babis a ANO budou naprosto bez sanci a Spolu vyhraje volby drtivym vysledkem 120 %.
Hloupost ze, ale ja jsem nezacal.