Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: Tři zlaté vlasy Děda Babiše aneb Jak zařídit mír na celém světě a zabránit v Česku blackoutu
21 komentářů
Pane Vladimíre, skvělý článek jako vždy. Vždy se při čtení velmi pobavím (i když na konci se občas skoro rozpláču, když si uvědomím o jak vážné věci tu běží ... - že téhle krásné zemi bude možná vládnout japonský popelář se slovenským STB-ákem
)
)
Pane Mertlíku, neměl byste se týrat a měl byste svoji nenávist vůči Babišákovi léčit. Nicméně Foltýnová reakce na hloupost Blbé blondýny je vtipná a správná. Jste hodný politování.
Koukněte na pořad Napřímo na stanici TN live, host Andrej Babiš. Bez komentáře, názor ať si každý udělá sám...
Tak když už byl v nadpisu zmíněn blackout, čekal jsem od Reflexu, že na místo pádu fázového vodiče vyšle redaktorkou úderku, která bude průběžně glosovat příčiny pádu a skvělý zásah při kterém byl vodič opraven dříve, než dopadl na zem. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, proč ani jedno médium hlavního proudu neukázalo ono místo pádu ani průběh opravy.
Že vono to s tím blekautem bylo trošku jinak?
Že vono to s tím blekautem bylo trošku jinak?
@epr3
A přesně takhle se vytváří spekulace.
Myslet někdy znamená ho.no vědět a to, že rupne drát může být zajímavé tak pro spekulanta baniše, ale ty se tím zbytečně neponižuj.
V mladi jsem tyhle věci dělal sice na nižším napětí do 110 KV, ale princip je stejný.
Různorodé je jen myšlení nevědomých.
A přesně takhle se vytváří spekulace.
Myslet někdy znamená ho.no vědět a to, že rupne drát může být zajímavé tak pro spekulanta baniše, ale ty se tím zbytečně neponižuj.
V mladi jsem tyhle věci dělal sice na nižším napětí do 110 KV, ale princip je stejný.
Různorodé je jen myšlení nevědomých.
@Pavel Nyklíček V masmédiích denně vidíme pohotově zaznamenané havárie mopedů, každé zakopnutí na schodech a podobné blbiny. Proč najednou žádnému z redaktorů jakéhokoli média, nestálo za to navštívit místo poruchy?
Pád fázového vodiče, podle všeho 400kV, znamená v tomto ročním období alespoň lokální požár. Kde to je?
Jsem z oboru, vím o čem píšu. Daleko pravděpodobnější jsou masívní přetoky náhle mocně vyrábějících občasných zdrojů energie, tedy těch, které to podle vládní věrchušky "rozhodně nezpůsobily".
Pád fázového vodiče, podle všeho 400kV, znamená v tomto ročním období alespoň lokální požár. Kde to je?
Jsem z oboru, vím o čem píšu. Daleko pravděpodobnější jsou masívní přetoky náhle mocně vyrábějících občasných zdrojů energie, tedy těch, které to podle vládní věrchušky "rozhodně nezpůsobily".
@epr3
Není důvod přesycenemu publiku dělat další díru do hlavy.
Prostě porucha bez větších následků s krátkodobým výpadkem.
Vzpomínám jak v mládí nešla.elektrika každou chvíli a teď?
Je to opravdu jen vzácný jev a vysvětlovat lidem bez technického vzdělání detaily je stejně tak zbytečné, jako když jim Babiš nutí myšlenku, že systém neni zdvojený, když za jeho vládnutí právě systém zdvojeni vedení byl právě u něj požadován bez odezvy...👌
Hlavně Agrofert, dluhy, soudya dotace!
Tam je budeš doma, ale když vypráví o vedení VBN je zcela směšný a ještě směslšnějsi jsou blbci v publiku, co mu to žerou.
Není důvod přesycenemu publiku dělat další díru do hlavy.
Prostě porucha bez větších následků s krátkodobým výpadkem.
Vzpomínám jak v mládí nešla.elektrika každou chvíli a teď?
Je to opravdu jen vzácný jev a vysvětlovat lidem bez technického vzdělání detaily je stejně tak zbytečné, jako když jim Babiš nutí myšlenku, že systém neni zdvojený, když za jeho vládnutí právě systém zdvojeni vedení byl právě u něj požadován bez odezvy...👌
Hlavně Agrofert, dluhy, soudya dotace!
Tam je budeš doma, ale když vypráví o vedení VBN je zcela směšný a ještě směslšnějsi jsou blbci v publiku, co mu to žerou.
@Pavel Nyklíček Jenže když dříve nešla elektřina, znamenalo to maximálně že si neposvítíš ve sklepě nebo na hajzlu, elektromechanické kasy v obchodech se daly ovládat klikou. Když nejde elektřina dneska, je to fatálka, která naprosto znehybní společnost a vznikají škody v řádu miliard. Při euroidiotské energetické politice se nejspíš časy častých výpadků zase vrátí, jsem zvědavý, jak se budeš bavit.
Je otázkou, zda sama otázka k prezidentovi nebyla s nadsázkou urážkou hlavy státu, neboť s ohledem na obsah vyjádření obou politiků měla být formulována spíše takto:
„Jaký máte, pane prezidente, jako komunistický funkcionář, agent s krycím jménem Pávek a sovětský kolaborant názor na......
„Jaký máte, pane prezidente, jako komunistický funkcionář, agent s krycím jménem Pávek a sovětský kolaborant názor na......
Na těch fotografií jsem zjistil, proč ho zbožňují jeho voliči. On se totiž umí tvářit, jako chlapeček kterému na pískovišti jiný chlapeček sebral kyblíček.
Kdyby nebyl bureš polodebil, agrofert by místo hnojiv najel na výrobu napalmu.
@King I
Docela jsem plesal radostí, když nedávno bureš doplatil podíl ve fabrice na hnojiva v Rakousku za 19,5 miliardy, vzal si na to úvěr a ejhle fabrika padla na hubu i s burešem, úroky narostly, musela se prodat Mafra cca za 10 mld, ale pořád to je málo a vrcholem cynismu bylo , že ukáčka, které on bytostně nesnáší, mu vzali kšeft dodáním levnějších hnojiv a bylo vymalováno.
Říkám ty dluhy mu sice nikdo nevezme, ale 50 miliard není už schopen splatit! Ten musí mít hlavu jak balón..
.
Docela jsem plesal radostí, když nedávno bureš doplatil podíl ve fabrice na hnojiva v Rakousku za 19,5 miliardy, vzal si na to úvěr a ejhle fabrika padla na hubu i s burešem, úroky narostly, musela se prodat Mafra cca za 10 mld, ale pořád to je málo a vrcholem cynismu bylo , že ukáčka, které on bytostně nesnáší, mu vzali kšeft dodáním levnějších hnojiv a bylo vymalováno.
Říkám ty dluhy mu sice nikdo nevezme, ale 50 miliard není už schopen splatit! Ten musí mít hlavu jak balón..
.
ODS volební agitaci dělat nemusí, ta si ji zajistila bitcoiny.
Mertlík se také snaží,ale ve vlastní hlouposti se smaží!
Po volbách bude k mání,
jistě ne k sež ání!!