Komentáře
Začal proces s atentátníkem na Roberta Fica. Snad rozsoudí i špinavou politickou kampaň
14 komentářů
Miroslav Zita
1
Předpokládám, že tak jak se blíží katastrofický scénář volebních výsledků pro grupu SPOLU, tak už asi nebude ani stačit strašení lidí Babišem a kluci, kteří vymýšleli odstranění prezidenta Zemana, budou muset v zájmu jediné pravdy obětovat někoho, za kterého samozřejmě ponesou odpovědnost šílenci z těch dezolátních politických stran. To by mohlo některé voliče přesvědčit k volbě těch politických stran, kterým jde jak píšou,.... o všechno.
Frank51482
Jsem zvědav, až se jednou budou soudit aktéři Dozimetru, kampeličky a bitcoinů, jestli úderníci z redakce budou psát sáhodlouhé úvahy. Zatím je toto téma pro ně tabu.
Jen si představuji situaci u nás v Česku. Atentát na premiéra Fialu a atentátnik by byl viděn na akci SPD (jednou). Co by udělaly provládní media ? Není třeba dlouze uvažovat. Je to akce SPD a česká Fialova vláda by neváhala označit SPD za teroristickou ! Už vidím ty ty titulky. TERORISTA Okamura vyzývá lidi k vraždění opozičních politiků. Lhaní je devízou většiny stran,zvláště před volbami.
@Richard Šebesta Já si představuji naši ekonomku na stole bez kalhotek. Můžeš mi prosím tě předat tvoje fantazie, ať můžu konečně pracovat?
@Richard Šebesta přesně takhle by to dopadlo. Jinak bych tě poopravil, že lhaní je hlavní devízou především liberálně-progresivních stran a jejich spřízněných médií. To je vidět po celém tzv. západním světě. Jeden unifikovaný proud lží a manipulací.
Uživatel_5919578
@lug70 Je dobře, že se máš blbě, mamrde. A tak dlouho si budeš otvírat svůj prasečí rypák, až přes něj dostaneš...
@Uživatel_5919578 to neumíš napsat nějaký slušný názor. ? Je vidět co jsi za smrada
Richard Šebesta už jsem ti víckrát radil abys na arogantní magory vůbec nereagoval. Tyhle sprosté vypatlance je třeba prostě ignorovat ať si plkají třeba do stěny. Já třeba vůbec nemám potřebu jim odpovídat. Považuji diskusi s takovými ignoranty bez názoru pod mou úroveň a tím to pro mně hasne.
@lug70 Nezdržujte se na prolhaném dekadentním a liberálně progresiisttickém západě a vyražte na pravdomluvný a konzeravtivní východ anonymní lugu70. Pokud nemáte v té bídě na západě prostředky tak vám rád na jízdenku do Moskvy přispěju, ale ne na zpáteční. Jen se podívejte co je to ten progresivismus budete překvapen a najdete se tam jako ten zapšklý hledající odvetu.
Progresivismus je politická filozofie, která zdůrazňuje potřebu společenského pokroku a reforem založených na racionálním myšlení a vědeckém poznání. Progresivisté věří, že společnost se může neustále zlepšovat prostřednictvím vědeckého a technologického pokroku a inovací v sociálních a politických strukturách. Opakem progresivismu je v mnoha ohledech konzervatismus. Konzervatismus se zaměřuje na zachování tradičních hodnot, institucí a společenského uspořádání, zatímco progresivismus se snaží o změnu a pokrok. Další protipóly progresivismu mohou zahrnovat reakcionářství (usilující o návrat k minulosti) a revanšismus (zaměřený na odvetu a revizi minulých křivd)
Progresivismus je politická filozofie, která zdůrazňuje potřebu společenského pokroku a reforem založených na racionálním myšlení a vědeckém poznání. Progresivisté věří, že společnost se může neustále zlepšovat prostřednictvím vědeckého a technologického pokroku a inovací v sociálních a politických strukturách. Opakem progresivismu je v mnoha ohledech konzervatismus. Konzervatismus se zaměřuje na zachování tradičních hodnot, institucí a společenského uspořádání, zatímco progresivismus se snaží o změnu a pokrok. Další protipóly progresivismu mohou zahrnovat reakcionářství (usilující o návrat k minulosti) a revanšismus (zaměřený na odvetu a revizi minulých křivd)
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Pitomio je pablb, který je rád, když se sám nají. Lhaní je především tvojí devizou. Už jen to, že považuješ lhaní za devizu, ukazuje, jaký jsi křivý chcípák...