Padni komu padni

Zpět na článek

Macinka ztrácí nervy. Toxický kult Filipa Turka se rozpadá

41 komentářů

Gabina Rychtarova
@našinec vemte rodinku a můžete jít bydlet na velikou rus ...where Is problem?😁
Uživatel_5734171
Motoristé jsou projekt uhlobarona Tykače. Ten převzal po nebožtíku Kellnerovi sponzorování Institutu Václava Klause, jehož je Macinka mluvčím. A protože se Macinka utrhl ze řetězu, museli mu marketéři Tykače výrazně omezit jeho projevy. Macinka je buran a hulvát, pokud se někdo chce přesvědčit, nechť se podívá na jeho Twitter. A Motoristé se takhle chovají všichni, včetně svým podporovatelů. Arogantní burani...
King I
@našinec Tak co se ti kur va furt nelíbí??
Gabina Rychtarova
@epr3 rusácká špíno ty můžeš proruskemu čurkovi akorát tak pucovat boty😁
Pavel Nyklíček
Chudák Klaus. Za chvíli mu bude devadesát a čtvrtý projekt jeho stařecké politické kariéry od do hradu padá.....
Už si dej klid Venco. Politika už tě, jak sám vidíš, nepotřebuje.
Petr Minář
Jestli to nechce zase trochu zahajlovat na veřejnosti a na dálnici v ČR šlápnout více na plyn. Víc Turek nikdy nabídnout neuměl.
Uživatel_5734171
@Richard Sebesta
nezávidím vám, dezolátům. Jedinou motivací je nenávist a to není dobrý rádce. Takže váháte mezi soft ruskými zmetky z SPD a hard ruskými zmetky ze Stačilo. Jedni i druzí jsou pak připraveni spojit se s estébákem Babišem, což bude mít za následek, že příští vláda bude o dva levely horší, než tato a vaše frustrace vystřelí do nebes. Já s tím počítám, takže nijak překvapen nebudu. Dva roky to vydržíme, SPD a ANO se požerou navzájem, jejich voliči dostanou suchý z nosu, odejde Babiš, ANO se rozpadne, k dalším volbám dezoláti nedorazí...
Uživatel_5919578
Copak Čurek, ten se za chvíli rozpadne celej, jak je blbej...
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Mele se v tom kluk slušně. Úspěch v eurovolbach byl čistě náhodný, jelikož voliče eurovolby nezajímají a sem tam jedno místo pro komouše či vejfuky dopadne.
Toť ale vše.
Klaus tedy mimo hru. Ještě toho burana Zemana - nevlastniho otce Andyho.
Tam to zas začíná totálníma politickýma prasárničkama...👎
Petr Minář
@Richard Sebesta
Ale může, Šebestíku. Blbci bez mozku, charakteru, paměti, co bohužel mají také volební právo a půjdou k volbám a jediným jejich argumentem je nenávist, nejen k vládě (drze a hovadsky označované za "válečnou"!), ale k celému polistopadovému politickému systému. Prostě pozůstatky komunistických předlistopadových zločinců (kteří nebyli nikdy bohužel stíháni ani za své prokazatelné zločiny), dnes okořenění fašismem. Vše samozřejmě proruSSké a prtizápadní (tak, jak ti to natloukli Šebesto do tupé hlavy komunisti před listopadem 1989).
Tuto sběř je třeba zarazit. Lidé bděte! A hlavně myslete!
Blitz
Turek je holt Turek.
Petr Pidrmann
@Saša Krach Současná vláda neni dobrá, ale té, která zřejmě nastoupí po ní se děsím.
Frank51482
Od začátku jsem motoristům moc nevěřil. Je to takový slepenec a Turek to nezachrání. Pro normálního jedince zlrátka nevolitelná strana. Je ale s podivem, že jsem v tomto redakčním plátku nikdy nečetl nic o kritice té zločinecké bandy, která nám bohužel ještě stále vládne. Tak kolik dostávají intervjuci z redakce dotací? Osobně se mi nezamlouvá ani Babiš, ale koho volit proti té zločinecké sebrance, aby to mělo nějaký výsledek?
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Věřím této vládě, nevěřím tobě...💪
epr3
@Uživatel_5734171 No vidíš, už jen dva roky a zavládne zelenomodrý ráj. Tak se těš, opravdu máš na co....😂
epr3
Reflex nějak uvadnul v popisování slavných ukrajinských vítězstvích, tak to udělám za něj:
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­07/kam-se-podela-ukrajinska-armada-sokujici-zjisteni-vesti-putinovi-brzke-velke-vitezstvi-analyza
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­07/z-cele-armady-kyjevskeho-generala-drapatyje-zbyly-posledni-2-obklicene-roty-valecnici-batalionu-azov-se-uz-boji-chodit-i-na-zachod-jednotky-rubikon-viteze-od-kursku-generala-solodc
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­07/na­leha­ve-zpravy-ze-zony-svo-konstantinovka-v-polookliceni-mapa-bojovych-operaci-a-drsna-videa-likvidace-vojaku-osu-videa-18
našinec
@King I Samozřejmě, že podporuji naši protektorátní vládu a naše začlenění do Velké Ukrajiny.
našinec
@Gabina Rychtarova Člověk ví, že velká Rus je Ukrajina, Bělorusko a Rusko. Takže ve velké Rusi již díky vládní koalici jsem.
našinec
Jj, a takhle si žijeme v naší malé Ukrajině.
epr3
Kecy....
epr3
@Gabina Rychtarova Tak pod jakým jménem přiletí kosmonaut příště?
Jiosef Tyl
To je ten muzikant? macinko macinko ko ko ko ko, zahraj mi na........
epr3
@Pavel Nyklíček Pávek nikoho nikam posílat nemusí. Měl by pověřit sestavením vlády vítěze voleb, ale i když to neudělá a přihraje to akademikovi, ten už většinovou vládu neslepí a pro menšinový kabinet nesežene v Parlamentu podporu.
Takže ANO bude pověřeno a koho si vybere za koaličního partnera je už čistě na něm, Pavel do toho nemá co kecat.
Pavel Nyklíček
@Richard Sebesta
Vím koho budeš volit, jen tvůj hlas za japonského popeláře nebude mit živnou půdu a zůstane v tratolišti dějin, které tak rád vzpomínáš.
Ve vládě Okamůra nebude. Jednak ho tam nepošle Pavel a druhak pro babiše je Okamůra děsivý sen, noční okamůra 🤣 ( se slepencem v pozadí) a navíc už nyní si Okamůra zabírá konkrétni posty ve vládě na což babiš neslyší...
Babiš šíleně touží být jako první politik být dvakrát premiérem, ale ani zde to moc nevypadá a on by tak moc chtěl všem to vrátit...
epr3
@Uživatel_5919578 A nějaký důvod proč bych to měl dělat bys mi neporadil?😂
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Tady se tak chová většina voličů této dezolátní vlády .Takže co ?
Richard Sebesta
@Petr Pidrmann Omyl nic horšího než tato válečná a dezinformační vláda být nemuze
Richard Sebesta
@Frank51482 To je správná otázka .Vím koho určitě ne .Tuto vládní soldatesku
Uživatel_5919578
@epr3 Strč si nohu za krk, blbečku.
Losina
@našinec Oni su tak můdré......
Saša Krach
Věřím lidem ..věřím demokracii..
Nevěřím této vládě...
epr3
@Uživatel_5919578 Ale na tebe nemá, jsi bezkonkurenčně daleko blbější.
Uživatel_5710271
@epr3
Reflex popisuje skutečnosti, které existují. A těch není nekonečně mnoho. Na Novou republiku pak zbývá nekonečně mnoho alternativních skutečnosti, které neexistují a je potřeba si je vymyslet. Čtenáři pak zažijí blažený pocit poznání, že všechno je jinak a že za jejich blbý život může někdo jiný, třeba Fiala nebo Ukrajinci.
Ať žije Nová republika chudáků a hlupáků!
Baboon
@Pavel Nyklíček echtdem(ent)okrate Nyklíčku, Vy jste čistý xenofob a povýšenecký prevít! Já sice SPD a Okamuru nemůžu, ale vyčítat někomu, že je po otci poloviční Japonec, nebo že dělal jakoukoli práci (tady popeláře), to hodně chucpe! Oč jste lepší, než ten plácal Okamura? Máte v sobě stejně nízké pudy! Jste ostuda demokratů!!
Gabina Rychtarova
@ epr3
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/vol­by-do-poslanecke-snemovny-stacilo-se-obava-propadu-ve-volbach-a-laka-slachtu-ten-se-sterzikovi-vysmal-4052­9380#d­op_ab_­vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­novin­ky.sz­nhp.bo­x&sou­rce=hp­&seq_n­o=1&ut­m_cam­paig­n=&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz
Tu máš hlupáka vidláka 😁
Gabina Rychtarova
@epr3 http­s://ww­w.id­nes.cz­/vol­by/pe­tr-pavel-vlada-sestavovani-okamura-fiala-babis­.A2505­20_110­942_do­maci_­ikro
Ruská špíno budíček 😁
Gabina Rychtarova
@Richard Sebesta doufám že tě to pořádně spláchne tam na Moravě až do moře 😁
Gabina Rychtarova
@epr3 ruská špíno to by ti šlo tapetovat davidy vidláky a různé všíváky...polezeš zpátky do Ruska a po cestě budeš chrápat na poli 😁
Pavel Nyklíček
@Adam Tilhon
Už jako dítě, když jsem viděl škraloup jsem šel do vrtule...
I obilné mléko musím pít z neprůhledne sklenice nebo krabice, abych nezahlédl barvu pomyslného mléka....
Vždycky říkám, že mléko je pro telata.
Adam Tilhon
mňam škraloup, nejlepší je na kozím mlíku a na pudinku
Pavel Nyklíček
@Richard Sebesta
Je vidět, že se nezajímáš o dění v politice. Nechceš mi snad naznačit, že současná vláda je na úrovni burana Macinky.
Že ne?
Chápu zášť, ale tohle mi jistě nepotvrdiš!