Komentáře

Zpět na článek

Putin severokorejského vůdce pouze využije a odkopne. Stejně jako nechal na holičkách Írán

49 komentářů

bella.
Jekatěrino,
já i myslím, že tobě může být úplně jedno zda Putin využije vůdce Severní Koreje.A hlavně, tvoje dohady nejsou schopné předvídat co udělá mozek Putina, protože ten se jeví v podstatě jako geniální.S tím nic nenaděláš.
----Mám plný zuby úvah redaktůrků, ba i " politologů " ražení Fialy anebo Pavla z Hradu.Zoufalství jsou jejich bláboly pro myslící lidi !
A co se týče těch rádoby magorů Putin, Kim , pak k nim přiřaď zelenýho mužíka z Ukrajiny.Sem patří v hodnocení taky ( až na to, že jeho mozek až tak chytrý není.).
A věz, že jeho heslo při volbách bylo, že urovná napjaté poměry : Ukrajinci x národnostní menšina Rusů a jejich práva na Ukrajině.
Hej, Kaťušo, co myslíš? Jak se to Zelenskýmu povedlo? Zajeď na místo a ptej se tamní ruské menšiny!!!
---------------------
Takže za mě jasný, Jekatěríno !
🖐️
Jan Carbol
@bella.
bello, neboj se příště vynechat slůvko "rádoby" (magorů). Magor je holt magor, a pozná se to po pár slovech. Páč stojí minimálně za starou belu.
bella.
@Jan Carbol
když už, tak vkaz měl znít, abych vynechala " RÁDOBY " u magorů .Nikoli, že abych se nebála.
Nevynechám ! Magor Zelenskyj je rozpoznatelný taky , v jeho případě se vůůůbec nebojím to "rádoby " vynechat! Jak jsitě víte na Západě mu ještě před Trumpem začali žíkat diktátor s nejasnou formou vlády po skončení války!
Alois Rudý
Spíše myslím, že Putin po ukončení konfliktu na Ukrajině bude hledat uplatnění vracejících se vojáků a pošle je pomoci Kimovi vyhnat USA okupanty z Jižní Koreje a sjednotit Korejský polostrov.😎
Losina
@Alois Rudý Dobrej matroš🤪
Jiosef Tyl
Co by se asi událo v Koreji. kdyby ta Jižní nebyla dobře a moderně vyzbrojená?
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..Sjednocení Korejského poloostrova , jako u Vietnamu?😎
Jiosef Tyl
Vše je to o tom, že v zemích , jako Rusko, Čína, S.Korea, Kuba a já nevím které ještě, jsou lidé zvyklí žít v bídě. A proto si tam vůdčí teroristé mohou pořizovat drahé zbraně platit hackery platit sebe oslavování (self promotion) a já nevím co ještě. Zbytečné vypisovat.
Jiosef Tyl
A to si ještě platíme "mírotvorce" jako OSN. Ti např. odsoudí člověka který se brání vraždícím sviním, které pak staví do pozice obětí. Nebudu ty všechny jejich excesy vypisovat vždyť je také znáte.
našinec
@Jiosef Tyl Jj, chudák Putin a Rusko.
Jiosef Tyl
@našinec - ty jsi napitý, nebo ses jen spletl, žes napsal pravdu. jjj jen upřesním chudák je Rusko.
našinec
@Jiosef Tyl A proto potřebuje silného lídra, který národ spojí a povede k lepším zítřkům. Měl by si vzít příklad z Izraele a zabíjet alespoň tisíc ukrajinských civilistů denně. Putin je moc k Ukrajincům ohleduplný.
Alois Rudý
Ekaterina dobře doplňuje proukrajinské ideologické dezoláty REXLEXu. Jo kde jsou ty časy, kdy byl REXLEX nositelem pravdivých a objektivních informací😉
lug70
@Alois Rudý Ekatěrina patří mezi zkorumpované novináře, kteří se zaprodali cizí moci, co na zakázku cizí moci házejí špínu na svou vlastní vlast. Už to, že u nás zakotvila v nejprolhanější a nejsmradlavější provládní mediální žumpě Forum 24 soudně uznaného opilce Šafra, hovoří jasně o jejim charakteru. Tam fakt zapadla. Ale jak je u nás zvykem, čím větší a prolhanější šmejd, tím víc je oslavován a dostává víc prostoru ve zkorumpovaném liberálním mainstreamu.
B.O. Hodlak
@Alois Rudý divím se, že Putina nenapadlo verbovat v Čechách. Někdo by mu měl přeložit ty nadšené komentáře z češtiny, až dojdou Severokorejci, tak ať ví kam sáhnout
King I
@B.O. Hodlak By chcípl hned u odvodu
Jiosef Tyl
@B.O. Hodlak - Rudý se hlásí!
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..no pokud přijede určitě se dohodneme a první půjdou takový jako ty😉
Pavel Nyklíček
@B.O. Hodlak
Musel jsem se zasmát za naprosto trefný komentář 👍
našinec
@B.O. Hodlak Tak Ukrajina je zatím ještě ve větší nouzi a když čtu tu obrovskou podporu u vládních stran, tak se divím, že již tam členové a příznivci dávno nebojují.
King I
@našinec Bohatě stačí, že jim posíláš zbraně.
bella.
@B.O. Hodlak
👍👍👍😂😂😂
Gabina Rychtarova
@Alois Rudý nedělej že jsi chytrá středoasijská pastevecká ovce 😁
epr3
...na památku svých padlých krajanů, které Kim Čong-un poslal do války na Ukrajině??? Nemohla by madam Ekaterina pojmenovat oblast na Ukrajině, kde byli Korejci nasazeni do boje?
Já že nic takového se nestalo. Korejci válčili u Kurska, tedy na ruském území, které se pokusili ovládnout Ukrajinci. Podle našeho tisku mastrštyk kterého výsledkem jsou ale tisíce zmrzlých mrtvol, které se ukrajinská strana cuká si převzít
Pavel Nyklíček
Zneužití se, ale dle zákona trestá..
Rasputina zas trestali málo 🤣.
Vyberte si.
King I
@Pavel Nyklíček Doktore, dokázal bys rasputinovi srovnat tu jeho křivou tlamu? Nebo věda není ještě tak daleko?
Pavel Nyklíček
@King I
V poho. To se vezme akupukturní jehla, něco delšího, a pichne se rasputinovi do voka nešikovně tak, že huba bude to poslední co ho bude trápit...🤣
King I
@Pavel Nyklíček doktore...
bella.
@King I
Nyklíček jako ostraha objektu co " má i policii" zaměstnanou asi sotva! 😂
Miroslav Zita
A já se domníval, že po předešlých a stoprocentně zaručených a ověřených informacích Reflexu, je severojorejský vůdce už asi 120x po smrti. 🙄
Pavel Nyklíček
@Miroslav Zita
Jen 119 x . Jednou to bylo plané, bo Kim, po přečtení tvým mouder, jen sebou sekl smíchy.🤣
Alois Rudý
Že Putin podporuje myšlenku Kima na vyhnání amerických okupantů z Jižní Koreje a následném sjednocení Korejského poloostrova není nic nového ani nelogického.😎
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - sjednocení se tou říká v Rusku v česku to znamená násilné obsazení.
Anton Augustin
Jenom kecy. Kdyby nenechal na holičkách Irán, tak je světová válka. Ekaterina Kanakova po ní asi touží.
King I
@Anton Augustin Toho by se skvěle dalo využít ke zničení ruska.
Alois Rudý
@King I .. Ať s tím souhlasíme nebo nesouhlasíme, náš Slovanský bratr Rusko je nezničitelný. To však neznamená, že prostoduší "kingové" nemohou snít své vlhké sny o jeho zničení, jako tak činil Hitler.😋
King I
@Alois Rudý Kdybys neměl strach, neřešil bys to v sobě. Cítíš úzkost?
Alois Rudý
Janička před volala, že mi přijde ulevit. 😉
King I
@Alois Rudý chudák holka, na tobě je práce jak na kostele. Jestli ji zklameš...
Frank51482
Jekaterina už asi redaktorkou není není-liž pravda.
bella.
@Frank51482
Já tomu nerozumím!
Např. sportovci Ruska, kteří se namakali v životě mnohem víc, než Jekatěrína nesmí na Olympijské hry apod,. a tady si nějaká Kaťuša kldně otvírá hu-bu na špacír v Česku a může.A taky Ruska.No né ? 😂
PEtr Tobes
@bella. no jasne..kritizuje russky vrazedny rezim, tak sup z okna co, to by se ti libilo ty russka stetko!! nepatris do nasi civilizace, tahni do russka!!
našinec
Z Ruska přišel zrádce,
Kanakova Katka,
už hnije na zahrádce,
rostou na ní jabka.
King I
@našinec mám to brát tak, že vděčíš demokracii za svůj život? Tak to ji potom miluješ. Necítíš teď v sobě schizofrenní bordel?
Losina
@King I Myslím, že ani tak nejde o pomoc Rusku, ale spíše Korejci potřebují získat bojové zkušenosti.
King I
@Losina to dává větší smysl. Zatím je to jen partička, co umí pochodovat a potápět svý loďky hned při prvním styku s vodou.
bella.
@Losina
---------
Spíš, než Korejci potřebují bojové zkušenosti zběhové z Ukrajiny.
Po Evropě se jich courá v našem Schengenu ( který jim už Němci zavřeli ) okolo 8 milionů.To by byla pane nálož Rusku, co ?
Nojo, ale když je holt musí Zelenskyj doma nahánět na ulicích a dělat šťáry v domech, to je pak jasný, jak to mají v hlavě s tou svou láskou k vlasti ( neříkám k svému národu, protože to žádný národ není) . No a co zbylo je jen partička co akorát tak kydat hnůj a zasít umí.😂😂😂
B.O. Hodlak
@našinec Úplný Dušan Jasánek. Soudružka Skabajevová vzkazuje, že ti přiděluje funkci nástěnkáře. Je to pro tebe veliká čest, soudruhu. Tak ji nezklam!
Losina
@našinec Zatím sleduji, že "jabka" hnijí na mnoha Putinových věrných. Viz dnes.