Festival Karlovy Vary
Poslední role Jiřího Bartošky: S parťákem Polívkou, nad skleničkou „žita“ a s cigárem dojal diváky
16 komentářů
Alois Rudý
4
Myslím, že nejlépe by Bartoškovu památku bylo možné uctít definitivním ukončením Karlovarského filmového festivalu a věnovat se opravě kolonády a ostatních významnějších míst Varů.😎
Přejít do diskuze
Dojímat se nad pochlastávajícími snobskými vyžírky z šoubyznysu, jimž ty opulentní mejdany platíme my, dezoláti, může jenom blbec! Jsou mi ukradení i s tím jejich trapným festivalem marnosti.
@Alois Rudý ...no a ty , ***....opět jsi nezklamal.Už aby šel rudoch od válu.
..😤
..😤
@Lilith Černá to víte samozvaná smetánka lepšolidí se předvedla, nažrala a ožrala za peníze lidí. Víte, že Aňa Gaislerová je dcerou agenta StB Petra Geislera s krycími jmény Petr, Eda, Karel? Nebyl to žádný chudák, který by o tom, že je veden u StB nevěděl, ba naopak byl to vědomý spolupracovník. Taky jedna z největších komunistobijek a havloidka Bára Štěpánová, která snad nevynechala jedinou demonstraci proti Zemanovi, Babišovi či komunistům je dcerou agenta StB Václava Štěpána s krycími jmény Dominik, Filosov. Jak se ty dětičky komunistů a StBáků lehce uchytily v politice či showbyznysu a znovu věrně režimu slouží a čerpají jeho výhody, stejně jako jejich rodiče za minulého režimu. Rodiče jim pěkně umetli cestičku a oni zase umetají cestičku svým dětičkám. Kdybychom se podívali na předky většiny lepšolidí ze schowbyznysu i politiky, nestačili bychom se divit. Předci některých už v roce 1939 zvedali pravice a v roce 1948 slibovali věrnost komunistické straně a Sovětskému svazu a v roce 1968 vítali tanky spojeneckých vojsk. Někteří ještě stačili potom podepsat antichartu. A dětičky takových si dnes hrají na velké liberální demokraty.
@Lilith Černá tak i já jsem dezolátem, ale aktéry, bartošku a polívku, bych z toho neobviňoval. i když polívka na vlně jede. spíš mě přijde směšné, jak někoho adorují a třeba heřmánek, pro mne nejlepší herec z této kohorty, navíc i v podnikání úspěšný a zodpovědný, byl celkem rychle zapomenut. jako jo, správci střelnice těžce zavařil. ale nechodím v jeho botách. i kurt...