Prostor X

Zpět na článek

Pavel Novotný míří za mříže: Dcery před nástupem do vězení už neuvidím. ODS škodím, ale ne fatálně

27 komentářů

Jan Kocián
Bývalý starosta Pavel Novotný je můj kamarád. Ale on je demokrat a milovník Václava Havla.

Já demokrat nejsem! A nesnáším Václava Havla. Takže možná kamarádi vlastně nejsme. 😁
Anna Ondryhalová
Pan Novotný to vše pojal jako prázdninový letní dětský tábor, s prodlouženou měsíční lhůtou.
A nyní už by se to mohlo klasifikovat jako,, navádění,,já být jeho dcerami, zažaluji tatínka pro veřejnou ostudu a újmu na jejich psychice s tučným odškodným. A holky ať jedou tak na půl roku k moři, vydýchat tatínka a ať na dcery tak rok nemluví, protože já bych ho jako svýho taťku nechtěla vidět do konce života. Ať si jde dělat opičárny do lesa a nechá svou rodinu v klidu žít, jako slušné lidi.
janzo
Ještě jednou se pokusím o komentář,první komentář jste mi vymazali.
Divím se,že věnujete pozornost a čas tomuto "hulvátovi".Je to další příklad bulvarizace médií.Nejste jediní,ale u Reflexu mě to o to víc mrzí,protože ho čtu 30 let.Bohužel to vypadá,že svět se mění a hulvátství se stává (po vzoru Trumpa) přijatelným chováním.Možná až pana Novotného propustí z vězení ,dostane šanci ve vysoké politice .Lituji naše děti.
Marek Martinec
Pan Novotný je jedna z osobností, co ODS polidšťují. Jinak je ta strana samej zkur...haj..a podvodník. Za panem Novotným je reálná práce pro veřejné blaho. On by mohl být, ideálně, putovním krizovým starostou. V ODS nemá co dělat. Ta patří do kárného tábora celá.
Saša Krach
Znám Ringo Čecha kamaráda Novotného a Ringo by určitě nekamarádil s panem co donášel STB....Ale u nás je možné vse .
Za druhé...Znám jednoho pána co lovil pro STB a od něho vím že se někdo stal spolupracovníkem a neměl o tom tušení...jo výsledky a plnění plánu....😂😂😂😂😂😂
lug70
Fotr Novotného byl veden u StB pod krycím jménem "Tragéd". Dotáhl to až na "Kandidáta tajné spolupráce". To už byl z politicko-ideologického hlediska pevně ukotvený kádr, který po nějakém čase sledování a prověřování byl patřičně zformován k aktivní spolupráci s StB. Loajální slouhové režimu si předávají geny. Jsou ochotni sloužit každému režimu. Kdyby válku vyhrál Hitler, tak celá rodina dnes nadšeně zvedá pravici. Fotr Novotný StBák, syn kovaný ODSák a jeho dcery budou jednou taky z politicko-ideologického hlediska dobře zformovány ke službě liberálnímu režimu. Možná to dotáhnou i do EU, jako dcera jiného agenta StB Oldřicha Peslara s krycím jménem "Pes", Danuše "blbuše" Nerudová, či dcera agenta StB Jiřího Špaka s krycím jménem "Kontrolor", Věra Jourová.
starypc
@lug70 To si prostudujte historii, když byl někdo vedený jako kandidát tajné spolupráce, tak to bylo bez jeho vědomí, stačilo když se jednou bavil s někým od STB, o kterém to samozřejmě nevěděl a ten si udělal čárku. Lidi se to dověděli až z Cibulkových seznamů a vzpomínali, kdy se s kým podezřelým bavili nebo jak se tam mohli dostat. Mohl je tam taky nechat napsat jejich nadřízený na pracovišti. Ale už tehdy se vědělo, že jedině záznam "Agent" má význam. Ti, kteří byli vedeni jako agent, podepsali vázací akt a pak museli donášet.

Jak to bylo se starším Novotným nevím, ale pokud byl veden jako KTS, není možné o něm říkat, že je estébák. Ale možná to víte a hodilo se vám to do vaší nenávisti k ODS.
lug70
@starypc nežvaň 3,14čoviny. KTS byl už hotový agent, dlouhodobě prověřovaný, ideologicky zpracovaný a ochotný k vědomé možné spolupráci. Jen ještě čekal na příležitost vyniknout. V žargonu dnešní rozvědky se takový jedinec nazývá spící buňka, čekající na kontakt a instrukce. Někteří se k tomu aby posloužili přímo hrnuli, protože jim to přinášelo výhody, třeba v profesní kariéře. Jejich děcka se dostávali na prestižní studia apod. Bez vědomí byli jako agenti vedeni akorát tzv. PO prověřované osoby. Ty si StB vytipovala, jako zájmové osoby a sledovala je tajně. StB je kontaktovala až po delším procesu prověřování a to jen některé. Buď je přiměla ke spolupráci a vedla je jako KTS, Důvěrník nebo přímo Agent anebo když se neosvědčili či spolupráci odmítli, skončili jako NO nepřátelské osoby.
starypc
@lug70 ty jsi asi u té STB byl v řídící funkci, když to tak dobře víš. V devadesátkách když vyšly Cibulkovy seznamy, tak KTS nikoho nezajímali, právě proto co jsem napsal. Nikdo se nesoudil, že byl veden jako KTS neoprávněně. Na rozdíl od agentů.
Saša Krach
.Toto je ukázka správně naladěného člena ODS. A kritika Čapiho hnízda ...😛😛😛😛🐷
Uživatel_5734171
Tohle je přesně ukázka nefunkčnosti systému. Novotný je pako, ale ne pako, co má jít do kriminálu. Měl dostat nějaký velký peněžitý trest v řádu milionů, měl dostat nějaký alternativní trest typu náramek na nohu, měl dostat nějaké veřejně prospěšné práce atd. Ale za tento trestný čin nesmí dostat kriminál natvrdo. Neprospěje to nikomu, jen to zatíží systém. Spousta morálních bonsají se nyní bude radovat, ale cílem trestu nesmí být msta...ODS neškodí, pro mě jako voliče je to naprostá marginalita. Poškodil snad ANO chebský zastupitel za ANO estébák Chmelarčík, který bodákem v holi na poli zavraždil chlapa, co venčil psa? Ne, takhle to opravdu nefunguje...
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 tak to je..trest je urcite na miste, ale tahat ho do krimu je k nicemu..je to posuk a na lokalni urovnii to zas tak nevadi
Richard Sebesta
@PEtr Tobes Oba lžete až se vám kouří od řítí .To je spisovné.Vsadim všechen svůj majetek že být to někdo od SPD nebo PRO budete psát něco zcela jiného.Jste falešní až na půdu
Uživatel_5734171
@Richard Sebesta
jsi hlupák a tímto na to dáváš razítko. Vsaď si co chceš...
Bruno Ferari
@Uživatel_5734171 Nesouhlasim. Novotny dostal podminku....ve svem zavadnem chovani pokracoval. Dostal penezity trest....ve svem zavadnem chovani pokracoval....dalsi forma trestu je jit sedet.
Tedy system postupoval spravne, jen pan N. se nepoucil...az skoncil, jak skoncil.
Miroslav Zita
Pan Novotný si vězení rozhodně nezaslouží. Zasloužil by si podporu od nejbližších a rodiny, kteří by mu zaopatřili odbornou zdravotní pomoc a léčbu.
Jana Anastasie Prachařová
@Miroslav Zita Nejlépe v blázinci, na dlouhou dobu a HLAVNĚ... péči logopeda. Tomu debilovi není rozumět ani slovo.
Ubožák, který si jistě prská i na bradu.
epr3
Jó Pavlíku, všem si popřál smrt, tak já ti přeji hodného, dvoumetrákového cikána, kterému tam budeš ty tři měsíce dělat holku. A jestli se ti to zalíbí, tak můžeš časem zajít za Jiřinou Pospíšilem.....
našinec
@epr3 Stačí nějaký kriminálník nebo dozorce, co v tom umí chodit a Novotný do konce života z basy nevyleze.
jir-ka
Myslím , že Pavel Novotný je pro ODS menší problém , než někteří jiní členové kteří minimálně měli už dávno jít pryč z této strany . A to jsem hódně slušný .
Pavel Nyklíček
@jir-ka
Zase ale jako loajální politik můze babisovi podržet celu s výhledem na moře.....
odpadků 🤣
Richard Sebesta
Novotný vzorový příklad ODS.Kam až muze člověk i strana jejíž byl nebo je členem klesnout
Lidský odpad
jir-ka
@Richard Sebesta Jsou tam mnohem horší , i když vzletně mluví . Hlavně tzv. dinousauři , kteří by měli vyfičet .
Pavel Nyklíček
@Richard Sebesta
A kam by měl klesnout popelář Oky, když dna už dosáhl.
Zoro Mstitel
Jenom on ?
Alois Rudý
A doufám, že Novotného budou po volbách následovat další funkcionáři ODS.😑
Uživatel_6045133
@Alois Rudý Komárů je celý zástup.