Komentáře
Pokuty za homosexualitu v knihách a teď už i za Pride. Jak se z Maďarska stal anti-LGBT stát?
16 komentářů
Richard Šebesta
2
@lug70 To bych podepsal. Pohlaví už tisíce let jsou pouze dvě. Ale ono člověk je schopen vymyslet nesmyslů mnohem více a právě tam kde neplatí zákony ale totální rozklad společnosti jako v zahnívajíci EU kde je těch nesmyslu mnohem více. Navíc je dobře vidět jak Brusel ořezává práva jednotlivých zemí. Bude to dělat dál a tak dlouho až se to celé rozpadne. Už aby to bylo
Přejít do diskuze
Je vidět, že v Maďarsku je svět ještě normální. Jinak pozastavili jste se někdy nad tím, kdo ty nesmysly LGBT, gender vymýšlí a co to má za smysl? Kdo a proč se nejvíc s tím zaměřuje na naše děti? Proč se to tlačí do škol? Kdo chce aby naše děti si měnili pohlaví jako ponožky, aby kluci byli bukvice a holky lesby? Ty úchylné agendy jsou svinstvo, stejně jako ty duhové pochody. Proč asi ty duhové pochody všude financují Sorosovy fondy a Brusel? O menšiny a jejich práva tu rozhodně nejde. To je těm co v pozdí tahají za nitky neprosto u zádele. Za těmi agendami vždy čekejte nečisté zájmy úzké skupiny šmejdů, namířené proti lidem.
@Bořivoj Zelený To upada hlavne Madarsko, protoze tam vladne Orban. Uz tam moc svobody neni.
Orbán, to je alespoň politik! Takových by Evropa potřebovala jako sůl a byla by zachráněna před totálním úpadkem.
Co je divného nad tím, že Maďaři mají rozum? Obdivovat úchyláky je totiž úchylné.
@thomas2 Za to u nás to je ještě horší. Proč třeba ČT nezve do televize oponentní názory (mimo opozičních politiků,které zvát musí ) ?
@Richard Šebesta Ovsem nekteri lide jsou intersexualni, cili maji castecne muzske a castecne zenske genitalie. Ovsem nemuzou mit oboje dobre vyvinute, to by byli hermafrodite, a to je u lidi nemozne. Ovsem u nekterych zvirat je to normalni, treba zizaly a hlemyzdi. Takze nemuzou byt muzske nebo zenske zizaly, ale zizaly, ktere jsou hermafroidni, takze dohromady muzske a zenske. To ovsem autor pohadky v Bibli o svetove potope nevedel, tak psal, ze Noe vzal na lod zvirata po dvou, jeden samec a jedna samice. Coz je ovsem nemozne v pripade zvirat jako zizaly a hlemyzdi. No ta pohadka nepise, jak v te svetove potope byly zachraneny rostliny. No presto nekteri nabozni lide veri te pohadce.
@Bořivoj Zelený Tak kdyz ma aspon 5 deti, tak nemuze byt homosexual, ale muze byt bisexual. Ovsem jestli je bisexual, tak to taji.
@lug70 Homoxesualove jsou vsude. Je to videt u mnoha zvirat, a take u lidi, at je to zakazane nebo ne. Ovsem zakazat to, to je proti svobode. Svoboda je dulezita, i kdyz diktatori ji nechteji.
Na těch otázkách v referendu nevidím nic návodného. Podle mě jsou položené naprosto správně. Podporujete tu a tu věc - ano nebo ne? Co je na tom návodného?
Zažil jsem naopak místní referendum, kde byla otázka položená naprosto idiotsky. Iniciátor referenda byl proti využití rumiště po zbourané fabrice pro vystavbu nákupního centra. Otázku položil takto: "Souhlasíte s dodržením předchozího územního plánu?" Co na takovou blbost odpovědět, ať už jsem pro nebo proti nákupnímu centru?
Zažil jsem naopak místní referendum, kde byla otázka položená naprosto idiotsky. Iniciátor referenda byl proti využití rumiště po zbourané fabrice pro vystavbu nákupního centra. Otázku položil takto: "Souhlasíte s dodržením předchozího územního plánu?" Co na takovou blbost odpovědět, ať už jsem pro nebo proti nákupnímu centru?
@Richard Šebesta nejhorší, je když do některé odborné záležitosti vstoupí hlupák. Ano pohlavní orgány jsou ten ven a ten dovnitř. Ale to není celé, protože někteří lidé mají vyvinuté oba orgány. Podstatné ale je ke komu ten má dotyčný romantickou či sexuální orientaci. Ostatní dělení je podle mne spíš věc pocitů, než fyzické.
Já osobně nejsem proti žádné slušné demonstraci. Ovšem tahle moc slušná nebývá. Někteří se tam chovají tak, že si pak nemůžeme nemyslet, že jsou úchylní.