Divoký kačer
Slovenský vizionář Robert Fico zrušil ministerstvo obrany, protože chce mír, a ne válku
24 komentářů
Bruno Ferari
12
Pobavilo, i kdyz na Slovensku je ted mozne vsechno. Hlavne ten levnejsi plyn, co ted maji, to jim vsichni zavidi.
Přejít do diskuze
Zpráva, že mentálně retardovaný, egoistický, autoritářský Robert Fico ruší ministerstvo obrany, by mě nijak nepřekvapila. Slovensko, po vzoru Trumpa, už tak značně poškodil: zdiskreditoval, znevážil, zneuctil, znedůvěryhodnil – učinil ho malým a izolovaným...
@Alois Rudý
Už to nehul. Úroveň demokracie v porovníní se Slovenkým štátom je na velmi vysoké úrovni.
Už to nehul. Úroveň demokracie v porovníní se Slovenkým štátom je na velmi vysoké úrovni.
@Jozef Kolek
To moje "bla bla bla" je korektně zdokumentované a lehce ověřitelné, tudíž prokazatelné.
Nechť žije rozum a zdravá demokacie!
A Bůh ochraňuj Slovensko, jestliže lůza chřestí vidlemi...
To moje "bla bla bla" je korektně zdokumentované a lehce ověřitelné, tudíž prokazatelné.
Nechť žije rozum a zdravá demokacie!
A Bůh ochraňuj Slovensko, jestliže lůza chřestí vidlemi...
@jccapek My už to ministerstvo máme! Vždy když slyším, co náš "ministr Válek" schválil a řekl, musí chcimírům naskakovat husí kůže 

Ano Fico tak učinil, ale je to málo, měl by si vzít příklad z Česka, kde současná vládnoucí koalice vedená ODS rozhodla, že bude zavedena přímá vládní demokracie, kde bude vládnout pouze předseda vlády bez ministerstev. Ta budou od 1.7. 2025 bez náhrady zrušena. Tak ať se daří😎
@jccapek JSi mimo capku. To by spíše slušelo Fialovi-nutelovi a celé české válečné vládě.
@Uživatel_5495417 Neměl jsi na tohohle idiota, kterého už snad ani na Nově nechtějí, reagovat.