Téma
epr3
2
@King I Kecy, nikdo nikam nic hodit nechtěl. Putin pouze banderovce opakovaně varuje, že pokud budou útočit na ruské vnitrozemí, že odpoví. Už jednou poslal Orešniky, ale bez nálože, dokonce i té konvenční, jenom aby jim předvedl, čím disponuje, když to nechtějí chápat verbálně.
Přejít do diskuze
@Gabina Rychtarova Díky za poklonu kosmonaute. Dnešní dezolát, zítřejší disident, dnešní dezinformace, zítřejší informace.
Když tady budu tvrdit, že to Ukrajina má do švestek, je to v hodnocení blbečků tvého typu dezinformace, nicméně v čase švestek se může ukázat, že to byla v době mého tvrzení cenná informace kterou jsi trestuhodně promrhal.
Když tady budu tvrdit, že to Ukrajina má do švestek, je to v hodnocení blbečků tvého typu dezinformace, nicméně v čase švestek se může ukázat, že to byla v době mého tvrzení cenná informace kterou jsi trestuhodně promrhal.
@King I Víš co říkali Slováci, když jsem sloužil na vojně? "Takých generálov nas.rem kýbel, keď dobre potľačím, tak aj dva".
Nesmíš věřit všemu, co má na rameni hvězdičky ani když je to z Ameriky. To je totiž to, co nemáš díky tomu, že jsi nezažil minulý režim. Neumíš vytřídit informace, nepoznáš, když tě někdo oblbuje. Máš to holt těžký a nedáš si říct. Já Protiproud a ještě asi desítku alternativních serverů nečtu proto, protože bych jim slepě věřil, ale jako korekci těch mainstreamových informací a vycházím z jejich srovnání. Pak už je snadnější poznat, kdo víc ochc.vá.
Dám ti zadarmo jeden příklad. V mainstreamu jsme se mohli dočíst opakovaně tyto informace:
-ruští vojáci nemají co jíst
-ruským jednotkám chybí munice
-ruským jednotkám chybí PHM
-ruští vojáci jsou ozbrojeni pouze polními lopatkami
-ruské armádě dochází obrněná technika
-ruské armádě se nedostává letadel
-ruští vojáci jezdí na oslech
Ale faktem je, že poslední rok už postupuje kupředu, byť pomalu, jen ruská armáda. Tak myslíš, že ty mainstreamové kecy jsou pravdivé? Já vím, že jim rád věříš, protože fandíš Banderovcům, ale realita je skutečně jinde.
Nesmíš věřit všemu, co má na rameni hvězdičky ani když je to z Ameriky. To je totiž to, co nemáš díky tomu, že jsi nezažil minulý režim. Neumíš vytřídit informace, nepoznáš, když tě někdo oblbuje. Máš to holt těžký a nedáš si říct. Já Protiproud a ještě asi desítku alternativních serverů nečtu proto, protože bych jim slepě věřil, ale jako korekci těch mainstreamových informací a vycházím z jejich srovnání. Pak už je snadnější poznat, kdo víc ochc.vá.
Dám ti zadarmo jeden příklad. V mainstreamu jsme se mohli dočíst opakovaně tyto informace:
-ruští vojáci nemají co jíst
-ruským jednotkám chybí munice
-ruským jednotkám chybí PHM
-ruští vojáci jsou ozbrojeni pouze polními lopatkami
-ruské armádě dochází obrněná technika
-ruské armádě se nedostává letadel
-ruští vojáci jezdí na oslech
Ale faktem je, že poslední rok už postupuje kupředu, byť pomalu, jen ruská armáda. Tak myslíš, že ty mainstreamové kecy jsou pravdivé? Já vím, že jim rád věříš, protože fandíš Banderovcům, ale realita je skutečně jinde.
Opět zvrácený, slabošský pohled. Putin chtěl hodit atomovku na Ukrajinu a bylo mu důrazně vysvětleno, že by to udělal jednou... Takže můžeš mít atomovek plnou pr del a stejně ti napřímo k ničemu nejsou.
Já už nevím, komu věřit. Americký generál informoval o reálné hrozbě útoku ruska na Ukrajinu atomovkou, že bylo varováno, že pak NATO smete celou ruskou přítomnost z Ukrajiny včetně černomořské flotily, a pak přijde epr, že to není pravda. Tak jo, epr má víc hvězdiček na výložkách, navíc to má načtený z protiproudu.