Komentáře

Zpět na článek

Plaga za covidu školy nezavřel. Kampaň SPOLU působí jako převzatá od dezinfo scény

53 komentářů

Míla Král
Už jen "osobnosti hnutí ANO" je protimluv. V hnutí Andeje Bureše ANO nemůže být osobnost. Kdo jde s tímto naprosto amorálním "člověkem" do "holportu", nemůže být v pravém slova smyslu osobnost. Jdou s ním jen ti, kteří jdou za příležitostí a nehledí na morálku, čest a spravedlnost. Je to sice u politiků vždy problém, ale u Bureše 100%ní.
Míla Král
@Míla Král
seng
@Míla Král hlavně,že Fiala má ve vládě samé osobnosti.
Baboon
SPOLU se chová, jak umírající kobyla. Ta také kolem sebe kope.
seng
Za Vojtěcha už se postavili doktoři, že antikampan SPOLU je úplný nesmysl. Vojtěch byl mezi lékaři oblíbený ministr,začal se používat velmi oblíbený erecept a eneschopenka,což je super věc, posílat léky digitálně, ušetří to mnoho času lidem.
Pavel Nyklíček
@seng
Tak proč ne?
Babiš už jeho šéfem nebude, tak si ministerstvo může vést po svém a premiér Havlíček nemá naturel babiše.
Problém malinko je, že Vojtěch není politik.
To že nemá medicínské vzdělání vem čert, ale ta politika je značná nevýhoda.
seng
@Pavel Nyklíček také si myslím,že kdyby byl premiér Havlíček a sestavil dobrou vládu,že to žádná tragédie nebude.
Jiosef Tyl
Na ten Šebesta to vopravdu dokonal! Odvolává se tady na zprávy z "Novinek". To by se rovnou mohl odvolávat třeba na zprávy z Trnky brnky.
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Já vím ty dezoláte,kdyby to bylo pro tvou dezoláční vládu něco dobrého tak by jsi to taky obhajoval. Když to je ale něco proti nutelákovi tak to dehonestuješ. Jsi falešný šmejd .
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta když dochází argumenty tak se u tak se začne urážet, že jo. Jenže ty mě urazit nemůžeš protože ty tady dostáváš samé negativní odpovědi, kdežto já mívám plno palečků nahoru. Takže nevím proč bych se s tebou měl špinit. Jinak novinky jsou medium Rudého Práva a Seznamu, což je skoro totéž.
Jan Macharacek
Článek nepůsobí jako převzatý od dezinformační scény. On je od dezinformační scény. Brrr.
Frank51482
Proč úderníci z redakce nenapíšou něco o tom, jak dopadl Stanjura v Kopřivnici? To se nehodí do krámu provládní hlásných trubek?
Uživatel_5734171
@Frank51482
jeden dezolát na něj hodil síťovku s nákupem. Opravdu si myslíš, že by tohle měla být zpráva dne? Pokud si to opravdu myslíš, kupuj si Blesk... Fascinují mě pitomci, co jiným radí, co mají dělat...
Jiosef Tyl
@Uživatel_5734171 tuto tvou odpověď bych klidně ofrankoval.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Dobrý muži.
Děkujeme za tvůj příspěvek. Potěšil, ale pokud přestaneš psát, budeme dokonce i raději.
Byl hloupějši, než kolo od trakaře.
Petr Minář
@Frank51482
Také jsi člen Okamůrových fašistických SA ? Chtěl by ses rvát? Doufám, že takové sprosté lůze se lidé postaví a pak třeba dostaneš, o co si koleduješ. Já jsem připraven.
epr3
Ale tak my víme kdo tady neustále lže, tak proč by to mělo být v předvolební kampani jiné?
King I
Hezky budem znovu volit ty, co máme, vedou to dobře, cítíme se svobodně, volně, nemusíme poslouchat narušené osobnosti typu kadel, hranolka a konečníková.. A máme rádi sadismus k hloupým důchodcům.
OldMonkey
@King I vy pouzivate plural majestatikus?
King I
@OldMonkey Samozřejmě, My, King I, řečený K sežrání.
Pavel Nyklíček
@King I
Také bych pokračoval. Snaha tam byla a zrovna včera jsem procházel plány hnutí a plány SPD a to je jak v panoptiku o polární zdravovědě...
Jejich volič.je samozřejmě v kategoriích, kde agentury uvádějí lidi nevzdělané.
Dát jim každému 5 tisíc a oni se za ně vydají volebního práva bo politice stejně nerozumí a peníze na prvním místě.
King I
@Pavel Nyklíček Jsou to čubky Prvoci
epr3
@King I Jen vol, vole.😂
Jiosef Tyl
@King I zapomněl jsi na Šílenovou.
Richard Šebesta
Kampaň spolu působí jako převzatá od dezinfo scény. Autor se mýlí. Spolek spolu je dezinfo scéna. Třeba hned Fialova lež ohledně emisních povolenek. Kdy nutelák tvrdí něco,co prokazatelně právníci kteří rozumí právu EU hned vyloučili.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Co je ale dobré a na čem se shoduje, že když jsem před rokem prvně vytáhl trumf o neúčasti babiše ve vládě, natož jeho premiérování, tak teď už se bavíme o tutovce.
Andy dojel a jeho poslední volby jsou opravdu poslední.
Premiérem bude Havlíček a ten se musí doslova zetelit, bo jestli si on někdy něco přál, tak být premiérem.
Hlavně, že už nebudeme muset sledovat v televizi ten ksicht makaka.👍
Petr Minář
@Richard Šebesta
Místo blbých a s věcí nesouvisejících blábolů Svatopluku Šebesto komentuj zde http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/kri­mi-pochazeji-z-normalnich-rodin-zalobkyne-promluvila-o-petici-teenageru-poblouznenych-dzihadem-40527820.
Ty, podporovatel fašisty Okamůry tu máš pole ke komentování: být vrahem není nějaká výlučná vlastnost nějakých imigrantů. Nakonec ti chlapci budou Okamůří dorost. U fašisty Okamůry je násilí doma.
Richard Šebesta
@Petr Minář Minář lhář a dezinformátor a dezolát NON PLUS ULTRA. Pravda tě NIKDY nezajímá jen tvoje nesmysly a lži. Neplácej nesmysly a přečti si o tom něco. Psaly to dnes novinky. . Nebo že by i ony byly proruské dezoláte ? U tebe bych tomu i věřil že to napíšeš.
Uživatel_5456407
Nevíte někdo kam se poděl starý dobrý Reflex?
Saša Krach
Plaga je odborník...a bude dobrý ministr za ANO.
Marek Dvorský
@Saša Krach Pobavilo
Petr Minář
Nenápadná pomoc komunisticko-fašistickému bloku v kampani? Samozřejmě v zájmu naprosté objektivity informování... Objektivity a fair play za situace, kdy denně kriminálník Babiš a fašista Okamůra (o teroristce a ruSSké agentce Konečné nemluvě) štvou davy do násilí, vyvolavaji nenávist ke svým "třídním nepřátelům" i vůči celému stále demokratickému režimu, už i otevřeně volaji po procesech (zločinkyně Konečná). A jejich štvani začíná nést ovoce, procesy požadují i bestie mezi diskutujícími, fašistický pohůnek seng si pochvaluje "világoš", který prý kdesi dostal pan premiér demokratické vlády, a v titulcích si i nekomunistického, nefašistického, nebabišova tisku titulek, jak demokratický ministr šel z mítinku s vajíčky na zádech... KDY vyhecuji kriminálníci Babiš a podobná "opozice" násilé střety s použitím svých SA bojůvek? A za této situace - hlupáček redaktor řeší křivdu, která se děje exministrovi Plagovi....
Richard Sebesta
@Petr Minář Pravda tě nikdy nezajímala.Nic nového.Nadavas na Konečnou dodám oprávněné ale ve lhaní si s ní stejný
Petr Minář
@Richard Sebesta
Stále jsi nedodal Šebestovu pravdu o ČEŠÍCH, co se chovají
jako imigranti. A co s nimi.
Anton Augustin
@Petr Minář
Si byl v kočárku, když modrý tým házel vejce na socanské volební shromáždění, když házel vejce na setkání prezidentů se Zemanem, nebo zapaloval volební stánky? Kde jsi byl "staříku", lidi jen kopírují modrý hnůj nenávisti, odesákům se vrací jako bumerang.
Petr Minář
@Anton Augustin Kde jsem byl? Házel vejce na ožralého hulváta.
Anton Augustin
@Petr Minář
Co jiného od lempla tvého formátu čekat? Ten důchodce co praštil Stanjuru vejci, trefil síťovkou jen záda, škoda.
OldMonkey
ono vubec tahat kovid do kampane je ubohost a zjevna zoufalost
Milos Barta
@OldMonkey Je fakt, že mě to taky vadí. Na druhou stranu je to totéž, co Ukrajina u opozice.
OldMonkey
@Milos Barta nemyslim, podpora ukrajiny je volba, pandemie nebyla
Frank51482
Tak co ještě vytáhnete? To je soudruzi z redakce málo.
Jan Kolomazník
Kampaň SPOLU jen říká,co jsou makaci zač.Dnes již odsouzený agent stb a poslanci ANO,kteří mu patří,lžou a hází neustále špínu na všechny kolem sebe.Být na ně hodný a milý,dost dobře nejde.Na hrubý pytel,hrubá záplata.
Uživatel_5734171
@Jan Kolomazník
já bych byl ještě tvrdší. Spousta lidí žvaní, že je to přes čáru, ale není. Oblepil bych zemi zlodějinami a skandály Bureše a ANO, připomněl bych lidem zvěrstva za covidu. Třeba to, jak Bureš nechal umírat lidi v přetížené chebské nemocnici, přestože vedlejší německé nemocnice (Weiden) nabízely okamžitou pomoc. Z marketingových důvodů to Bureš odmítl a nechal některé pacienty převážet vrtulníkem do Jihlavy, ačkoli do Weidenu je to pár minut sanitkou... Desítky zbytečně zemřelých... Nebo jak nás hermeticky nesmyslně zavřeli v okresech. Na hranicích okresu zátarasy, policajti a vojáci. Opět jen nesmyslný marketing...
OldMonkey
@Uživatel_5734171 to se delo v kazde zemi behem kovidu vicemene takovy chaos....a navic tehdejsi opozice (dnesni vlada) jen hazela klacky pod nohy
Uživatel_5734171
@OldMonkey
To se dělo v každé zemi, že vláda odmítla pomoc sousedních nemocnic? O tom pochybuji. Navíc v těch bavorských nemocnicích je i český personál...
epr3
@Jan Kolomazník Nikdo ještě není odsouzený. Babiš odešel od posledního soudu s tím, že to vrací níž a ti ho mají (dokonce musí) odsoudit. A ty jsi Kolomazníku tak vymazanej, že ti to ani nepřijde divný, viď?
Marek Dvorský
@epr3 V klidu si dojez koblihu, utři si papulku umazanou od marmelády a nevzrušuj se
Uživatel_5734171
Plaga školy zavřel. Byl resortní ministr, byl členem vlády. Vláda rozhoduje ve sboru. Oni by to rádi teď hodili třeba na hygieniky, epidemiology, světovou zdravotnickou organizaci a bůhví koho ještě. Ale odpovědnost je jasná. Pokud s tím Plaga nesouhlasil, mohl odejít z vlády. A vzhledem ke kampani ANO, která je od samého počátku celá postavená na lžích, je tohle jen takový drobný šťouchanec. I když chápu, že to Plagovi vadí, ale do té tlupy šel DOBROVOLNĚ.
epr3
@Uživatel_5734171 Vida, jak se ti najednou hodí, že vláda je jedna tlupa. Tak co kdyby ta současná vodprejskla, protože jeden její člen jí zavařil bitcoinem? Vláda rozhoduje ve sboru, odpovědnost je jasná...tvoje slova.
Marek Dvorský
@epr3 A on teď byl někdo za ty bitcoiny obviněný, souzený, odsouzený, zavíraly se kvůli tomu školy a instituce? Rozviň to.
Richard Šebesta
@Marek Dvorský Obkecávat umíš, to vám dezolátům šlo vždy dobře. Já to otočím,proč odstoupil, DON PABLO když je vše ok nebo tedy se v podstatě nic nestalo ? Není odsou­zený,­obvi­něný,­neza­víra­jí se školy a instituce. Jeden důvod mne napadá, odstoupil pro srandu králikům, no jasně !
Uživatel_5734171
@epr3
to nejsou moje slova, kuliferdo, to je v Ústavě.
epr3
@Uživatel_5734171 No vidíš, ještě lepší, tak na co tlupa čeká?