Divoký kačer
Všechno pro na naše lidi! Babiš slíbil po volbách Čechům ukrajinské samoživitelky a ukrajinské zbraně
45 komentářů
Ludek Dub
0
Bohužel, i tato parodie u toho k..... může nastat.Vychcaný primitiv. Brrrrr.
Počkejme si na volby,snad se národ probudí a zvolí si schopný materiál.
@Jana Nováková
Národ a jeho politici jsou odrazem svých voličů.
Když vidíme probíhající podporu extremismu, podporu o vystoupení z EU a NATO, kdyz vidím, že politik zchudne pokud není ve vládě a když vidím, že každý tvrdí, jak se má špatně, tak nevím, proč bychom měli vúbec volit.
Snad jen pro pocit, že populismus nám vadí....
Pak tedy půjdeme a můžeme žít v domění, že jsme blbce přehlasovali.
Národ a jeho politici jsou odrazem svých voličů.
Když vidíme probíhající podporu extremismu, podporu o vystoupení z EU a NATO, kdyz vidím, že politik zchudne pokud není ve vládě a když vidím, že každý tvrdí, jak se má špatně, tak nevím, proč bychom měli vúbec volit.
Snad jen pro pocit, že populismus nám vadí....
Pak tedy půjdeme a můžeme žít v domění, že jsme blbce přehlasovali.
Babiš slibí vše, jen aby byl zvolen. Ze ti nedodrží, je mu úplně jedno. Všem se nám vysmívá.
Pánové a možná i dámy. Můžete se bavit trochu na úrovni! Tohle je divoký kačer, zaručený fake News. Tak neobtěžujte vážnými úvahami.
Me by zajimalo, kde na to všechno vezme pan Babiš penize. Divim se lidem co mu to veřo
Koukám že Reflex Babiše nemá moc rád, každý kdo si článek přečetl z něho jisté pousmání vycítí!
Před náš panelák jezdí Ukrajinci v Mercedesech a Bavoracich a tahají nahoru, dolů tašky k neunesení.
Ti jistě neplatí daně!
Ti jistě neplatí daně!
Upocená snaha novinářského nádeníka ukazuje nejen hlkoubku jeho stresu a zoufalství, ale ukazuje také odhodlání škodit Česku, protože přeci nevyhraje ten jejich. Proto dávejme na ně pozor, sledujme je a včas jim zabraňmě páchat škody na naší společnosti. Braňme naši demokracii a její hodnoty proti těmto škůdcům již teď a nečekejme až po volbách.😶
A tie kalašniké také rozdám těm samoživitelkám .
Len čo sa Alené staně ministerkou financií v Ruské federácié.
U nás chuděré žijů len z mého platé a sám mám málo.
Len čo sa Alené staně ministerkou financií v Ruské federácié.
U nás chuděré žijů len z mého platé a sám mám málo.
Všecky Ukrajince pošle domů, aby se zaměstnaly armády našich nezaměstnaných. To bude radosti v Chánově. 🤗
Jsem ročník 1970 a vyrůstal jsem v Praze na Žižkově.Jako děti jsme v zimě chodili pravidelně s kárkou a dvěma kanystry pro naftu do kamen a někteří z mých spolužáků žili v jedné místnosti s koupali se v neckách.Je proto hrůzostrašné, že na jedné straně jsme za půl století dokázali jako myslící druh vyvinout všechny moderní vymoženosti,ale do politiky jsme schopni delegovat takovou veteš jako je Babiš,Okamura a v médiích je poskytován prostor např.Konečné a Malačové..
@Jarda Petarda
Naprosto souhlasím. S nastupujícím blahobytem je zde silný pokles schopnosti třetiny národa zdravě uvažovat .
Natahování ruky a sezení na pérdeli doma je zlozvykem národa českého a jinak tomu nebude ani za případné hrůzovlády trestně stihaného člověka, který se rozhodl vydrancovat naší zem a úplným excesem hlouposti našeho národa by bylo spojení dvou nejznámějších imigrantů Japonce a Slováka a ti by nám pak vládli...🙄
Pak už bude vše jedno a může klidně začít válka, protože horší už to nebude.
Naprosto souhlasím. S nastupujícím blahobytem je zde silný pokles schopnosti třetiny národa zdravě uvažovat .
Natahování ruky a sezení na pérdeli doma je zlozvykem národa českého a jinak tomu nebude ani za případné hrůzovlády trestně stihaného člověka, který se rozhodl vydrancovat naší zem a úplným excesem hlouposti našeho národa by bylo spojení dvou nejznámějších imigrantů Japonce a Slováka a ti by nám pak vládli...🙄
Pak už bude vše jedno a může klidně začít válka, protože horší už to nebude.
@Jarda Petarda Já jsem starší o 11 let a Konečnou taky nesnáším ale chlape žijete v iluzích .Svět není černobílý .Jsou i věci které za totace byli lepší a to je bez diskuse.Napr.bezpecnost v ulicích byla o mnoho menší kriminalita .No a těch věcí by se našlo víc.Jinak tahle banda co je nyní u moci je nejhorší od listopadu 89 a mám k ní stejný odpor jako ke Konečné
@Richard Sebesta Dnešním úhlem pohledu Vám s čistým svědomím mohu uznat jen jedinou oblast, která za minulého režimu byla lepší.A to školství.A to je bez debat..A jenom to,že spolu můžeme tahle diskutovat a jmenovat konkrétní osoby bez obav,co to v budoucnu může přinést za problémy nejen nám,ale i našim blízkým a třeba jednou i našim potomkům je něco, čeho si v tom konzumním světě přestáváme vážit a to se nám může vymstít.Vzhledem k mé rodinné historii vím,o čem mluvím.Za dědu jsem "pykal" ještě po čtyřiceti letech.Skutecně.A pods*** demokracie nespočívá v tom, že při volbách volíme ty nejlepší,ale naopak.Hodíme ten lístek tomu,kdo slíbí ve svém programu, že bude "NEJMÉNĚ ŠKODIT"!!!!
@Jarda Petarda
Zdraví a rozum.slouži?Neuvěřitelné co s tebou udělali novináři.
Zdraví a rozum.slouži?Neuvěřitelné co s tebou udělali novináři.
A nikdy neodstůpim.
Ani do politké som něchcel.
Aj toho vašeho prezidenta som něchcel.
Já vlastně nic něchcem.
A laskavo ma něchtě na pokoji.
Žena ma opustila, děti ma opustili, múj pes Fido ma hryznul a finačák prý, že platím málo daní...já dotačný král 🙏🙄
Já su jen obyčejný chalan, čo chcel byť kosmonavtom , ale místo letu do vesmíre som pristál v pekle.
A za všetko može Kalůsok !!
Ani do politké som něchcel.
Aj toho vašeho prezidenta som něchcel.
Já vlastně nic něchcem.
A laskavo ma něchtě na pokoji.
Žena ma opustila, děti ma opustili, múj pes Fido ma hryznul a finačák prý, že platím málo daní...já dotačný král 🙏🙄
Já su jen obyčejný chalan, čo chcel byť kosmonavtom , ale místo letu do vesmíre som pristál v pekle.
A za všetko može Kalůsok !!
@Pavel Nyklíček ...pohádky ofčí babičky od bývalého přednášejícího ve VUMLu. A nestyď se za to niklíčku, vždyť jsi přednášel i dnešnímu prezidentovi. 🤣😂
Nikdo vám nedá tolik, kolik já Vám mohu slíbit....
Díky Andy. Jen ty a nikdo jiný. Jen ty a žádný druhý. Jen ty žádný jiný makak.
Love vole.
Díky Andy. Jen ty a nikdo jiný. Jen ty a žádný druhý. Jen ty žádný jiný makak.
Love vole.
Konec podpory Ukrajiny je rozumný signál pro návrat pohody do Česka.😎
@Alois Rudý Ty nejsi. v pohodě, vole? Co děláš v době míru, že jsi na tom mizerně? Píšeš sra čky do diskuzí? 

@King I
Rasputin je v přrdeli pane hrábě.
Ten fakt není v pohodě.
Tohle jsou jeho chvilky, kdy trochu vypustí páru, ale jinak zůstává makak.
Rasputin je v přrdeli pane hrábě.
Ten fakt není v pohodě.
Tohle jsou jeho chvilky, kdy trochu vypustí páru, ale jinak zůstává makak.
Gabina Rychtarova
@Pavel Nyklíček soudruch Rasputin je středoasijská pastevecká ovce 😁
Navrhuji exportovat české samoživitelky na Ukrajinu, když si neumí udržet chlapa, Ukrajinci nebudou mít problém jít raději na frontu. Sem importovat Ukrajinky, ty se s svou vagínou nemají problém.
@King I
To mi připomíná, že Makak tvrdil, když se ho novináři ptali z čeho žije, když má zastaveny svěřenecké fondy, tak říkal, že žije z platu poslance a ten dává samoživitelkám...🙏
To mi připomíná, že Makak tvrdil, když se ho novináři ptali z čeho žije, když má zastaveny svěřenecké fondy, tak říkal, že žije z platu poslance a ten dává samoživitelkám...🙏
Bohužel, čím dál slabší. Odvar, smutné.
Gabina Rychtarova
@Jaromír Škubal vy jste oškubaný odvar psího lejna 😁