Divoký kačer

Zpět na článek

Po bitcoinové kauze stouply SPOLU preference. Fiala v rámci kampaně převezme bitcoiny od Al-Káidy

23 komentářů

Eva Boudová
Tato vláda nás vede zase o hodně let zpátky místo jít dopředu zničili vše co tady trochu fungovalo dělají jen zlé celá vláda
Richard Horak
Fiala je zlo pro CR
Richard Horak
To si děláte z lidí srandičky
Jana Anastasie Prachařová
Ještě že je to fake news, protože ať se stane cokoliv a lidé budou znovu komunisty nebo NEDEJ BOŽE Babiše tak, jak jsem stará, si balím kufry.
Richard Horak
@Jana Anastasie Prachařová nazdar na Ukrajine
Richard Horak
@Jana Anastasie Prachařová senilita????
Rostislav Bouda
Tak stoupající preference SPOLU po BTC aféře je zcela pochopitelný. Většina voličů tohoto spolku žije, aspoň částečně z různých pochybných finančních zdrojů, krácení daní apod. Proto to, že se není třeba bát takových příjmů využívat jim hodně přidalo na oblíbenosti u různých zlodějíčků.
antonin varga
A nejsi na Boudu? Teda budku?
Ondřej
@Rostislav Bouda Tohle už je celkem silné tvrzení, to obviňujete přes milion lidí
Pavel Nyklíček
@Rostislav Bouda
Hlavně, že to sype. Z historie známe kauzy, kde se stát okradal a tady je to mnohem příjemnější 👍
Richard Horak
@Rostislav Bouda to je ta zlodejska politika ODS
Richard Horak
@Rostislav Bouda nech se vysetrit
denisz
Vládní garnitura a spolek SPOLU už toho nemá zemi co nabídnout, takže rozjeli proti ANO na sítích ostrou kampaň, že je aspoň tyto jejich pomluvy, dehonestace, normalizační slovník zachrání před volením debaklem.
Mibus
@denisz Asi Vám uniklo, co Divoký Kačer je. Přečtěte si slova, která jsou napsané.
A ohledně pláče nad Fialou. Zato Bureš je hotový Mirek Dušín. Jeho vědomé veřejné lhaní a pletení páté přes deváté je směšné
Tomek Josef
Ano Babiš si měl udělat výlet do věznice v J A R a domluvit se s RK aby mu řekl kde má archiv a ulité peníze. Výměnou za lepší celu nebo přeložku do ČR. Lump nebo hrdina vždyť jsme jedna rodina.
Pavel Nyklíček
@denisz
Právě tohle vždy na politice miluju.
Všichni ví, kde je pravda, víme vše o chycenxch zlocincich, zadržených, trestně stihanych a přesto ty soudy nějak prapodivné rozhodují...😢
A za to může Kalůsok !
King I
Al Kaida nemá bitcoins, Al Kaida je delegace.
Mibus
@King I Zase někdo, kdo bere článek vážně.
King I
@Mibus Vážně?
Mibus
@King I Jo. Vážně. Divoký Kačer je přece fake news o situaci, která se nestala.
King I
@Mibus já jsem ale kráva, viď?
Jana Anastasie Prachařová
@King I ANO
Pavel Nyklíček
@Mibus
Skutekně?
Taky jsem začínal od píky 🤣