Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Nahý král Donald Trump II. Kde je ten slibovaný mírotvorce?

58 komentářů

misazak
Pane Bartkovský,
Jsem čtenářka Reflexu už od založení, poslouchám Kecy a politiku pravidelně, neb jsou perfektní. Ovšem tento článek mě poprvé přivedl k myšlence o zrušení předplatného. Jsem i v Respektu, možná s ním zůstanu. Kde se to ve vás vzalo? I Petros s tím souhlasil?
Uživatel_5919578
Je škoda, že se tehdy ten shooter netrefil... Už mohlo to oranžové prase bivakovat šest stop hluboko.
našinec
Tak Íránci zasáhli nemocnici. Jak jsem nedávno řekl, tak když někdo židům udělá to, co oni dělají zcela běžně, tak se hned čílí a jsou hrozné chudinky. Trump vyhrožuje útokem na Írán. Samozřejmě. Za akci s drony v RF a Íránu bych viděl CIA. Izrael nyní dělá americkou práci a Izrael je zbrojně závislý na USA. Zbraně budou docházet a tak buď musí USA navýšit židům zbrojní dodávky nebo musí zaútočit přímo.
A útok na Írán bude přímá výhružka Dánsku a potažmo EU kvůli Grónsku.
Ivo Hanuška
Z toho článku je nejvíc šílená hned jedna z jeho prvních vět: "Vím, že ho nesmím brát vážně, ale ten muž je už 150 dní v čele nejmocnější země světa." Je otázka, jestli to bude na konci jeho mandátu pravda.
Já vím, asi jsem moc depresivní (a nestydím se to přiznat), ale pokud to takto půjde dál, budou se Američanům smát, kamkoliv páchnou, ty největší veličiny americké vědy a techniky se z USA odstěhují (místo aby to bylo naopak), univerzity budou krachovat a turisti budou raději jezdit do Severní Koreje (s nadsázkou). Ono totiž dnes nejde být jen tak Great. Země musí najít ten správný kurz, jak být na čele světa a při tom požadovat po spojencích aby plniíli své závazky. Místo toho Trump dělá to, že se snaží ublíženě shlížet na všechny kolem a vzdychat, jak je ostatní ožebračují - když si to USA tak nastavili hned po druhé světové válce - a snaží se uzavřít dealy (ježiš, jak já jsem na tohle slovo alergický), které vůbec nejsou v souladu s podmínkami v dané části světa. On snad nepřemýšlí, co má jaké dopady. Kolem sebe má hromadu amatérů s nulovými zkušenostmi, co se mu budou snažit nic neříct. Tak se nedivte, že jsem skeptický.
Gabina Rychtarova
@Ivo Hanuška no Vance je taky dost výživný 🙋ten by potřeboval zfleku přesdržku nevymáchanou 😁
Singleton Mosby
@Ivo Hanuška

Hlavne bys mel byt depresivni z toho, ze blbe placas o zemi o ktere nevis ani kulovy a jen opakujes, co ti nalejou do hlavy ve zpravach.

Treba Bidenovy ctyri roky byly skutecne pro USA pruserovy, daleko horsi nez skandaly zatizenych osm let Obamy - ale zadnej cechacek, jako ty, se nad tim nerozciloval, protoze mu nikdo nerekl, ze se rozcilovat ma.
Singleton Mosby
Jeste dodam, ze americke ozbrojene sily soucasneho prezdidenta miluji.
Plan naboru do US Army byl prekrocen o ctyri mesice drive nez se cekalo.

Ale to se domocesi z jejich obyklych srackometu a od slovnim prujmem trpicich srackaru typu Bartkovskeho sotva dozvedi.
Gabina Rychtarova
@Singleton Mosby nevím kteří Američané Trumpa miluji ale byla tu minulý týden spolužačka z Ameriky a poprvé ho volila a teď říkala jsou všichni jeho voliči zklamání a naštvani a tipuji že to jsou hlavně us dezoláti a většina z nich věří na mimozemšťany chemtrails apod 🙋 pokud jste stejný jako oni tak chápu vaše rozhořčení 😁
Jarek Musial
@Gabina Rychtarova
Asi ti, kteří nechcou poslouchat bláboly o nesmyslné kolektivní vině a na povel poklekávat kvůli 8x trestanému, zdrogovanému násilnickému hovadu. Ale jo, to byl vlastně ***, tak to je třeba brát jinak 😁
Gabina Rychtarova
@Jarek Musial vy tomu tak rozumíte 🙋pochytáte rozumy někde v domě důchodců a pak to tu papouškujete 😁
Singleton Mosby
@Gabina Rychtarova
Psal jsem o ozbrojenych silach, ze ho miluji. Prectete si to znovu.

Ale volici jsou s jeho politikou take spokojeni, omezeni imigrace, zatykani nelegalnich imigrantu...ty idiotske demonstrace levicaku v sobotu mu take hodne pomohly.

Normalni, pracujici americane skutecne nestoji o "mostly peaceful" projevy v ulicich, pri kterych se rabuje a hori auta.
Gabina Rychtarova
@Singleton Mosby http­s://ww­w.sez­namzpr­avy.cz­/cla­nek/zah­ranic­ni-americane-si-za-sve-chovani-pozdeji-vyberou-dan-rika-ukrajinsky-exministr-obrany-oleksij-reznikov-2794­59#dop­_ab_va­rian­t=0&do­p_sou­rce_zo­ne_na­me=zpr­avy.sz­nhp.bo­x&sou­rce=hp­&seq_n­o=1&ut­m_cam­paig­n=&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz
Toto si přečtěte celé a dejte koment děkuji 😁
Singleton Mosby
Bartkovsky opet nezklamal a v soutezi o nejhloupejsiho novinare boduje jako nikdy predtim.

V USA byl kdysi s Cedokem na tydennim zajezdu, zpravodajske zdroje jsou pro nej omezeny na Communistic News Network (CNN) ale rozumi prakticky vsemu.

Ani mi nestoji zato rozebirat vsechny lzi, kterych se v tomto paskvilu dopustil. Snad jen, ze vojenska prehlidka k vyroci zalozeni US Army byla schvalena pred rokem presidentem - tenkrat to byl jeste Biden, pokud bys ani tohle nevedel, Bartkovsky.
Gabina Rychtarova
@Singleton Mosby Fox News Is thé best 😁
Jana Anastasie Prachařová
@Singleton Mosby Neber si pana Bartovského do huby ty primitive
Singleton Mosby
@Jana Anastasie Prachařová

Je to blbec, tak se vam dobre cte, co?
Richard Šebesta
Rád bych autorovi vzkázal Trump má aspoň snahu něco dělat a jeho angažovanost v rusko-ukrajinské válce ztroskotala,protože jak Putin tak Zelensky se nechtějí dohodnout na nějakém kompromisu. To je pak těžké docílit míru,když se sejdou dvě tvrdohlavé palice. Navíc si myslím,že snad jsme aspoň v rusko-ukrajinské válce míru trochu blíž.Putin podle včerejších zpráv projevil taky ochotu jednat se Zelenským.Já si dovolím to otočit jak by situace vypadala kdyby byl u moci Biden nebo Harrisová ? Pokud jde o válku na Ukrajině žádné náznaky mírové dohody ani pokusy o to by se určitě nekonaly. Válčilo by se " vesele" dál a žádné mírové návrhy by vůbec nebyly. No a pokud jde o Izrealsko-Iránký konflikt tam to platí stejně,válka by vypukla tak jako tak.
Takže ? Uznavám,Trump je tak trochu slibotechna,ale projevil aspoň jakous takous snahu, to ti dva mnou jmenovaní by neprojevili ani to.
King I
@Richard Šebesta Divnej svět, viď? Myslím ten tvůj...
Richard Šebesta
@King I Pokud je můj svět divnej tvůj je divnější aspoň 10 x tolik.
Gabina Rychtarova
@Richard Šebesta ty stará ruská profláklá hnído kolik máš roků že nevíš že Putin nechce mír ale kapitulaci Ukrajiny?co tu pořád Vališ srajdy které nikoho nezajímají 😁
King I
@Richard Šebesta Ale vážně, Richarde. Za tři roky u tebe nevidíme žádný posun. Nejsi trochu zabržděnej?
Ivo Hanuška
@Richard Šebesta Trump je člověk, který si o sobě myslí, že má na všechno recept, protože to je easy (jednoduché). Není! Na každou jednoduchou otázku existuje nejmíň jedna špatná jednoduchá odpověď a jedna složitá správná odpověď. Trump vybírá zásadně ty jednoduché a špatné. Churchill napsal, že Američani udělají vždy správnou věc, poté, co nejdřív udělají všechny možné nesprávné věci.
Otázka za milion dolarů: jakou motivaci měl Putin se domluvit s Trumpem? Žádnou. Trump mu ničím neškodil. Zatímco Zelenský stojí v čele země, která se brání Ruské invazi, a připouští, že asi přijde o území, snaží se dospět do stavu, že nebude stát proti Rusku sama a bude po této válce s Ruskem a před tou budoucí válkou s RUskem v nejlepší možné pozici, Rusovi to je jedno. Vojáků má dost, aby je hnal do pole, zbraně jakési má taky, Iránci mu zvyšují cenu ropy, takže s klidem bude mít dost peněz.... Tak co? Ostatně, Rusko postupuje. Sice málo, ale postupuje a Ukrajině dochází síly. Protože spojenci z Evropy pomáhají jen omezeně a Američani už vůbec.
Mír se nevyjednává s tím, že se o agresorovi říká, že to je fajn hoch. Mír se vyjednává s klackem v ruce a jasnou představou, kdo je zlý a kdo dobrý. A ten velký klacek v ruce se musí občas i použít. Evropa ho zatím nepoužila a Američani se dík Trumpovi už do ničeho nechtějí hrnout. Žádný voják se nechce nechat vyhodit z práce.
Gabina Rychtarova
@Ivo Hanuška řekla bych že toto čtení Šebestí rusácká hnida zajisté nepřebere 😁
OldMonkey
@Richard Šebesta presne tak, navic si vsimnete, ze se kritikum nezavdeci, kdyz rikal ze chce zaridit mir, je to spatne, kdyz se mu to nedari, je to taky spatne
Gabina Rychtarova
@OldMonkey to je zařizování míru?🙋 páky má velké a už mohli ležet špinavé Rusko na kolenou 😁
Anton Augustin
Trump má alespoň snahu, ostatní jenom čumí a zbrojí.
King I
@Anton Augustin Třeba Vajgl??
Anton Augustin
@King I
Třeba.
Ivo Hanuška
@Anton Augustin Trump nezbrojí? Zbrojí a jak. Jen to neinzeruje. Amerika je a bude ještě dlouhou dobu nejvíc zbrojící země na světě. Už jen proto, že zisk jde řástečně ve formě daní do rozpočtu USA. Trump si je vědom, že zbraně jsou jednou z nejvýnosnějších položek US výroby a tak se podílí mohutně na platbách danění.
Gabina Rychtarova
@Anton Augustin můžete tu snahu popsat podrobněji?to je asi stejné jako snaha Putina o mír ☮️😁
Jarek Musial
Miki Diabol
Jasně, velitel, který žádá o palebnou podporu, bude muset vědět, že "na druhé straně drátu" je nějaké nebinární TO, které, když ho osloví v špatném rodě, tak se přinejlepším psychicky zhroutí, v horším pak dostane hystericky záchvat. V každém případě, vojáci v 1. linii budou mít prostě smůlu. A že jich tam spousta zařve?To nic, hlavně, že budou splněny libretardní kvoty. To fakt nevymyslíš.
King I
@Jarek Musial Se budu smát celý den.
Jarek Musial
@King I
No u normálních lidí smích pomáhá, u vás jako u vypatlané libretardní ovce, viditelně nepomáhají ani sedativa. Takže pro vás je vhodná pouze ústávní péče.
King I
@Jarek Musial Ahá... a to jsem si původně myslel, že se směju kvůli vaší skvělé trefě
Pavel Nyklíček
Trump to je takový neřízeny Big Beat.
Rychle sólo, vše nahlas, červená hučka na palici a po mě potopa.
Když jsem včera viděl večer prohlášení strhaneho babiše, ty jeho ķnů kňů, oči mrtvoly, vytahaný ksich a zvracení negace, tak jsem si uvědomil tu podobu s Trumpem.
Akorát Trum necuká hlavou!
Tenhle srdeční neklid za pětiminutové prohlášení zopakoval Babiš 165 x !
To je stará hromádka neštěstí.
A může si za to sám. Sám si vaří, sám si pere, že se na to nevy...
A dluhy rostou jak houby po dešti.
Taky bych cukal palicí...
King I
kolaboranti oslavují Trumpa, který bere rusku Irán. Židé si myslí, že Irán je primárně akcí Izraele. Vajgl si myslí, že je Trumpův úplně nejvíc přítel (kdyby to o mně Trump řekl, zdrhal bych do sousední galaxie. Jak dopadl "nejlepší přítel" orbán?).

:

btw nejlepší strategie je ta, do které nikdo cizí nevidí. Nebo dominantní. Trump má oboje. A ta je nalinkovaná ještě před ním.

Sledujeme rozpad ruska v přímém přenosu a kolaboranti tomu ještě tleskají tpč...
Pavel Nyklíček
@King I
Rusko opravdu dohání, že válka nebyla domyslená a díky soustředění sil na UA se.mu vymyká vše ve světě včetně špatných recenzi na jeho za
zázračně zbraně.
Viděl jsem dokument o podzemních fabrikách na .
UA
To nemá Pyta šanci ukočirovat a pořád mu bude lítat do ruska něco co bude rusko likvidovat a kde jsou ruské zisky z této války ví opravdu Bůh.
King I
@Pavel Nyklíček Vajgl má možná na to vést husy na rogale, ale ne na světovládu
Richard Šebesta
@King I Co akorát sledujeme je to že jsi čím dál větší dezolát a primitiv. Rusko se rozpadá, je ale zvláštní,že stalé určuje ton války a není to Ukrajina která Rusy vytlačuje ze svého území,ale spíše naopak. Navíc Rusko stále silně útočí . Tak se chová země která se začíná rozpadat ? Jestli se náhodou tobě nerozpadá mozek ?
King I
@Richard Šebesta Nevyměnil sis s putinem hlavu? 🤦‍♂️
Michal Kelner
@Richard Šebesta naprosto s Tebou souhlasím. Jsi čím dál větší dezolát a primitiv.
Rusko na frontě každý den získá pár metrů, to je fakt, moc Ti k tomu gratuluju.
Tímto tempem anektuje zbytek Ukrajiny za 120 let.
Ruská ekonomika jde do kopru, mezinárodní spolupráce Ruska a vyspělých zemí se limitně blíží nule.
Mezinárodní význam RF v ekonomice, kultuře, sportu je velká nula.
Takže se nedivím, zapáchající kremelskej kolaborante, že Ti z toho praská žilka.
Richard Šebesta
@Michal Kelner Kelnere DEBIL A NON PLUS ULTRA JSI TY !!!. Lžeš v každém slově. Pokud máš zbytky mozku v té svojí pale tak přece nejde o to kdy Rusko obsadí Ukrajinu ale kdy Ukrajina vytlačí Rusy ze svého uzemí,což já jim přejí ! To bude kdy co myslíš ? Proč se ptám vždyť ty mozek nemáš ty tam máš asi Scheisse !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Mimochodem pokud jde ruská ekonomika do kopru což může být ukrajinská 100 x rychlejí a nebýt EU už tam je.
Já jsem realista primitive ne jako ty.
Michal Kelner
@Richard Šebesta nerozčiluj se, nebo ti praskne žilka.
Jsi ruská smradlavá hnida, ale v diskusích bys chyběl...
King I
@Michal Kelner Já už fakt nevím, co s ním, kolego. Zmlátit ho nemůžu, do pakárny to dobrovolně nepůjde...
Jaroslava Halamková
Souhlasím s autorem.
Trump je nebezpečný kašpar a svět za jeho vlády je mnohem složitější a smutnější místo. Přitom sám Doník je zřejmě mnohem jednodušší, než jsou jeho voliči ochotni připustit - velké ego, ještě větší ego, poklonkování silným, urážky slabším ... a nic. Názor změní klidně i třikrát za noc. Srábek.
A to nic je na tom celém to nejhorší. Rozkolísá ekonomiku USA i mezinárodní vazby, koketuje s diktátory, straní ve své velké zemi těm nejbohatším, zatímco po vrstvě těch nejslabších šlape, zkouší alespoň slovně anektovat jiné země a na vlastní nespokojené lidi pošle Národní gardu, vojáky.
Amíci, pošlete už ho někam!
Jarek Musial
@Jaroslava Halamková
Roskolísaná ekonomika USA nám zajistila levnější benzín a naftu. Vrchní Pablovec Fiala se nám v tu chvíli nezapomněl vyfotit u benzinky
Ale jinak dobré
Singleton Mosby
@Jaroslava Halamková

Vypni televizi, leze ti to na mozek. To jsou tak pitomy kecy, ze nema cenu to komentovat.
Asatin
Bohuzel je to pravdive.Nejhorsi je na tom ta bezmocnost neco zmenit.
Jarek Musial
Jasně, Bartovský- Trump dá do kupy za 150 dní armádu zdevastovanou desetiletkami let provozovanou politikou diverzity a inkluze.

Vstříc větší inkluzi. USA mají první transgender čtyřhvězdičkovou admirálku
Autor: jhr
20. října 2021 16:57
Bývalá americká náměstkyně ministerstva zdravotnictví Rachel Levineová znovu vstoupila do historie. Je první transgender osobou, která se stala čtyřhvězdičkovým činitelem jedné z osmi uniformovaných složek. Tvrdí, že její jmenování je krok k více inkluzivní společnosti.
Zdroj: http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/zah­ranic­ni/tran­sgen­der-armada-usa.A2­11020_­153803­_zah­ranic­ni_jhr

To se pak nediv, že jsou všem uvažujícím lidem pro srandu.
Miki Diabol
@Jarek Musial Celý svět ať jde do ......, hlavně že v armádě nebudou vojáci s odlišnou sexuální orientací, tím se všechno vyřeší 😅
Frank51482
Chytrák Bartkovský by to dělal samozřejmě všechno zcela jinak. Oni ti slaboduší pisálci mají na všechno geniální recepty. A jenom blbec připodobňuje přehlídky v USA a Rusku. Ten Bartkovský by jinak šlapal do rytmu.
Ladislav Soukup
@Frank51482 "Chytrák Bartkovský" se především nevytahoval, že za něho nezačínají žádné války a že válku na Ukrajině ukončí do 24 hodin.
OldMonkey
@Ladislav Soukup tak za 1 trumpova mandatu usa zadnou valku nezacala a s tema 24 hodinama si proste veril no, nepovedlo se, to ale neni jeho ostuda, EU s Bidenem uz tak doje**li, ze uz to neslo bohuzel
Alois Rudý
"Mír" se Trumpovi opravdu moc nedaří a zejména proto, že mu klacky pod nohy házejí židé a proukrajinští váleční štváči.😐
Jiosef Tyl
@Alois Rudý Už v práci, ne na značkách, ale za klávesnicí. Na 5 adresách současně, z nichž 3 jsou protistátní.
Ladislav Soukup
@Alois Rudý Alois Rudý, duchem chudý.
Miki Diabol
@Alois Rudý Jo s zapomněl jste zmínit "Soros" 🥳