Prostor X

Zpět na článek

Maláčová: Jurečka? Pokrytec, který dříve stropoval důchody a teď mluví o odvaze. Měl by se chytit za nos

25 komentářů

našinec
SOCDEM má plno kostlivců ve skříni, viz Altner. Za Covidu uplácela důchodce, kteří byli de facto postižení Covidem nejméně. Na druhou stranu stále lepší vyhazovat peníze z okna našim občanům než cizím.
Mibus
Jestlipak už ČSSD-SOCDEM zaplatilo potomkům pana Altnera odměnu za vysouzený Lidový Dům?
seng
Maláčová má s Jureckou 100% pravdu. Když mel koryto,tak mu bylo jedno,že byl ve vládě s Babisem.Nyni je hrozný moralista a kritik Babiše.
Mibus
@seng Toho Babiše alias Bureše? Ta Maláčová, jejíž strana pořád dluží peníze potomkům pana Altnera? Tahle kauza je obrovský skandál. Ale která vláda neměla skandál? O stranách ani nemluvím.
Michal Bednárek
Názor téhle tety tady chyběl.
Frank51482
Jurečka je jen klasický černop*delnický zmetek, kterých je v této tmářské straně povícero.
Gabina Rychtarova
Anatolij Vasil
14. června 2025 • 189

0
Gábina Rychtářovi vaše příspěvky číst kde jen sprostá slova lítají vy snad ani nejste žena!Ale prase.A to jsem k vám ještě shovívavá.
Prase nazyvejte svoji maminku a ne mě 😁
Daniel Je
Občas žasnu, co dokáží přítomní uživatele napsat za hnusné urážky. Myslím, že politika sama o sobě je jedna velká hra, možná i divadlo. V každém případě je jasné že se teď bude kydat hnůj. Přesto si může člověk udělat obrázek o působení současné vlády. A kdy zmiňovaný pan Jurečka sliboval že se nebude posouvat důchodová hranice a nakonec ji samozřejmě posunul. Tak nevím no. V minulosti byly také chyby a byl tam Covid. Přesto jsme to nějakým způsobem ustáli . Současná vláda nastoupila do funkce a začala tím že říkala že za všechno může vláda minulá a že musí všechno napravit. Každý přešlap hájili tim, že za všechno mohla předchozí vláda. Nikdo z nich neměl koule přiznat chybu a postavit se k tomu čelem. Asi nikdo z nich nebyli dost chlap!😂 Pak přišla Ukrajina a na český národ se zapomnělo. Všechno pro Ukrajinu. Chápu humanitární pomoc a pomoc v nouzi, ale kolik z nich se stalo jen vyžírkami využívající nabídky naší vlády. S porovnáním kolik dostávala česká rodina podporu, jsem nechápal ten nepoměr. Pak jsme se zadlužovali u ČNB nebo u EU, abychom nakupovali zbraně pro válku. Válku, která bohužel nemá konce. Není pochyb o tom že Putin je nemocný člověk a jeho přisluhovači chtějí prostě válčit. Ale to už je na jinou debatu. Věřím, že lidé nezvolí znovu ODS, která nikdy pro obyčejné lidi nic skvělého nepřinesla. Protože je to strana podporující hlavně podnikatelskou sféru. To se třeba o ANO říct nedá, i když v čele je velký podnikatel. Což je na jednu stranu zajímavé. Uvidíme, co si lidé zvolí.
Anatolij Vasil
Gábina Rychtářovi vaše příspěvky číst kde jen sprostá slova lítají vy snad ani nejste žena!Ale prase.A to jsem k vám ještě shovívavá.
Irena Charvátová
Taky neumíte nic jiného než z eráru rozhazovat a druhé kritizovat.
Gabina Rychtarova
Richard Šebesta
14. června 2025 • 134

0
Rychtarová diskutovat s tebou nebudu ale pro mně jsi absolutní lidský ODPAD nejhrubšího zrna.Vysmívat se někomu,kdo je vážně nemocný může je ZRUDA což jsi TY.
Já se lidskému odpadu nevysmivam jen konstatuji... zbytečně to stará hloupá ruská seschlá hnido nedramatizuj 😁
Jiosef Tyl
seng: Maláčová je mnohem lepší politička, než ministři současné vlády. Já: No, do postele určitě.
seng
Maláčová je mnohem lepší politicka, než ministři současné vlády. Má lidské empatie a ve vládě jako ministryně hodně pomohla potřebným .
Jiosef Tyl
šebesto, ty Gábinu tituluješ jako absolutní lidský ODPAD. Seš tady ale jediný. Zato většina tady přítomných označuje za absolutní lidský odpad tebe. Tak jen dodám po Havlovsku: to jsou ale paradoxy!
Jiosef Tyl
Pokud si strana zvolí do vedení takového člověka jako je Maláčová, je to podobné, jako když se člověk rozhodne pro eutanazii.
Richard Šebesta
Rychtarová diskutovat s tebou nebudu ale pro mně jsi absolutní lidský ODPAD nejhrubšího zrna.Vysmívat se někomu,kdo je vážně nemocný může je ZRUDA což jsi TY.
Gabina Rychtarova
Šebesta ty určitě ruská hnido nic nevíš jen se tu ztrapňuješ dezoide hloupý 😁
Gabina Rychtarova
Být taková hloupá a opravdu tak nemocná jako ona tak raději z ostudy nevystrkuji čumák a raději se věnují rodině...kdo ví co jí vůbec je a naslibovat peníze které neexistují umí každý hlupák 😁
Richard Šebesta
Rychtarová Co je tobě do toho co sleduji ? Starej se o sebe. Ty jsi poslední komu se budu svěřovat. Já diskutuji s INTELIGENTY a ty jsi jen primitivní slepka. Tak zalez do kurníku.
Gabina Rychtarova
Šebesta Ruská hnido ty tak rozumíš ekonomice... hlavně že je pro tebe ČT stoka a hlavně že ji cituješ ubohý hlupáku ty máš stejné metastáze jako ta slepice 😁
eva27
Maláčová? Proč, proboha? Za trest? Koukat se na ty její úšklebky nedá, poslouchat se to nedá, kloudnou práci neodvedla vůbec žádnou, jen řeči a arogance. Děkuji, ale už ji znám natolik, že si to nechám ujít. Kdyby se radši věnovala synovi a pokud je nemocná, šetřila se.
Richard Šebesta
Masata ty jsi dobré prase když toto dovedeš napsat !
Richard Šebesta
Volič soc.dem.nejsem ovšem nyní má Malačová pravdu. Jurečka je totální pokrytec a svou práci absolutně nezvládá.,ovšem nejen on ale celá vláda.Jeden krátky důkaz.Odhaduje se,že mimo legální pracovní trh působí v šedé ekonomice něco okolo 500.000 lidí zejména cizinců. Stát tím přichází podle ekonomů o desítky miliard kč. O tom jak se to děje byl tento týden jeden dokument v pořadu Reportéři na ČT1. Cizinci často Ukrajinci jsou lákáni pracovními agenturami do ČR kde jim nabízí práci a ubytování . Realita je ovšem trochu jiná,praci sice mají,ale není podepsána řádná smlou­va,za­městna­vatel neodvádí řádné zdravotní ani sociální pojištění a zaměstnanci nemají ani nárok na dovolenou. Někdy nedostanou ani mzdu. Tak pracuje MP pana Jurečky ale pochopitelně že to věc i MV a dalších státních institucí. Prostě KATASTROFA. Dezolátní voliči současné vlády to budou pochopitelně obkecávat a házet vinu na jiné. Nic nového pod sluncem.
King I
Až moc padá do srdíčka a ještě nikdo jí toho démona nevyhnal z těla. Po takové brutální zkušenosti by se na čas na všechny duchny vys rala. Ale říká si o to hodně nahlas.
Vladimír Masata
To už má metastázy snad i na mozku.