Prostor X

Zpět na článek

Jana Maláčová o boji s onemocněním: Nechci, aby syn četl kruté komentáře. Teď se rozhoduje o konci léčby

9 komentářů

Sand Pit
Přeji Vám i rodině, aby vše dopadlo dobře 👍
Gabina Rychtarova
Saša Krach
13. června 2025 • 080

0
Přeji brzké uzdravení a co nejméně ošklivích průvodních jevů léčby.
Česka politika vás potřebuje, jste určitě pro lidi lepší varianta než motáci co dnes účinkují.
Kdybych byla dezoid jako vy tak bych raději spoléhala na paní na pracáku která by mi poradila jak co nejvíc podojit sociálku...tato kreatura je pro mě zbytečná 😁
Saša Krach
Přeji brzké uzdravení a co nejméně ošklivích průvodních jevů léčby.
Česka politika vás potřebuje, jste určitě pro lidi lepší varianta než motáci co dnes účinkují.
seng
Rozhodně mám raději Malacovou a socdem než prolhanou ODS.Preji plné uzdravení a ve volbách alespoň 5%.
Gabina Rychtarova
@seng socani jsou daleko prolhanejsi ale vy dezoidi to tak máte divně nastavené 😁
seng
@Gabina Rychtarova uvidíte po volbách jak vás dezolati prevalcujou. To nalepkovani lidi s jiným názorem to vám jde dobře.
Gabina Rychtarova
@seng nám jde dobře všechno umíme i sami vydělat peníze..ale klidně seďte a čekejte na slíbené peníze a dárky od Babiše 😁
Uživatel_5734171
Lidsky je mi to líto, ale je to JEJÍ VOLBA. Dávno mohla z politiky odejít, její syn by nic nečetl. Bude to číst (a mnohem horší věci), protože se rozhodla jít touto cestou. Je to jak u herců, kteří si stěžují na bulvár, ale přitom ho sami potřebují a využívají. Maláčová se nějak rozhodla, zcela záměrně provokuje, aby o ní vůbec bylo slyšet a pak se diví, že vzbuzuje emoce a dočítá se nepříjemné věci...
bedřich zabranský
Přeji paní Maláčové hodně zdraví, ať se jí dobře daří, ale ne v politice!