Komentáře

Zpět na článek

Kampaň vládních stran: Politik by neměl dělat z lidí blbce

59 komentářů

seng
Fiala lze a je to velký populista.
Alois Rudý
Vykládejte Fialovi, že nemá dělat z lidí blbce, když chce aby lidé byli jako on.😉
Martin Jiras
@Alois Rudý ??? Jedna část Vaší věty popírá druhou část.
Alois Rudý
@Martin Jiras ..no u tebe se mu to zřejmě povedlo😉
Martin Jiras
@Alois Rudý Fiala není blbec a proto když budou lidé chtít být jako on, bude to jen dobře. Když někdo dobrovolně je a chce být dále blbcem, ani pan Fiala s tím nic nenadělá. Je to svobodná volba toho blbce, s tím jistě máte vlastní zkušenost.
Uživatel_5577504
Fialový blb z nás dělá blbce skoro 4 roky. Lže, podvádí, krade. Ovšem za vlastizradu je jen jeden trest!!!
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Estébák Babiš se teď z komunistické rudé přebarvil na fialovo? Asi podle nějakého průzkumu, že jeho koblihovití voliči raději fialovou? Stejně se ale zdá, že skončí u fašisty oblíbené hnědé. Ostatně, na barvě nesejde: podvodníkem, zlodějem a soudně uznaným lhářem zůstane.
Uživatel_5577504
@Petr Minář
Bývalý estébák je pro mnohé milejší, než současný fialový gangster, vlastizrádce a zloděj. Úplatek 1 mega, zapomenutý v kampeličce a mrtvola k tomu - cajk? Státní kasa podojená o 50 mega na ziskovku Barmské ženy - cajk? Úvazek na univerzitě k premiérování za mega - cajk? Vyprané miliardy z bitcoinů - cajk?!?

Nebuď trapný s estébákem Babišem. Co hradní bolševický hovadoid, školený GRU v Moskvě? To jako nevadí?!?

Vy fialoví maniaci zasloužíte do blázince.
Miroslav Gregorovič
@Uživatel_5577504 jste magor!!
Alois Rudý
@Petr Minář ....Zdá se ? No tak se ferdo probuď😂🤣
Miroslav Gregorovič
@Alois Rudý vy jste taktéž magor , ale komunistický
Martin Jiras
@Uživatel_5577504 a) pan Fiala je moudrý a vzdělaný člověk. b) nikdo z Vás nemůže dělat to co evidentně jste.
epr3
@Martin Jiras 😂😂😂Tak to vzdělání naznačuje ta řada titulů před i za jménem, ale pořád to není patent na rozum. Fiala je jako politik mimořádně neschopný bez špetky intuice, slepě se lepící na stranu, z které tuší osobní prospěch a dožití v dobře placených, naprosto zbytečných funkcích. Takhle blbej a neschopnej nebyl ani Sobotka.
našinec
Dneska jsem viděl mladé ukrajinské holky demolovat soukromý majetek. A nejen já. Nikdo však nechtěl mít kvůli nadlidem problémy. Skoro se mi chtělo zavolat na státní Policii, aby to přišli po nich uklidit.
Petr Minář
@našinec Ty budeš tedy odvážný flastenec. S takovými to ta tvoje flast - RuSSko - těžko vytrhne. Jen jestli jsi přo tom vidění nebyl ožralý jako ruSSký mužik. A nedemoloval ty sám. To je totiž ta ruSSká kultura a civilizace, demolovat a ničit.
našinec
@Petr Minář Inteligent jako ty samozřejmě neví, že Ukrajinci jsou Rusi stejně jako Rusové. A nejsem tak hloupý, abych bouchal hlavou do zdi, když ji nemohu prorazit. Nadlidi jsou pod ochranou státu. Ještě větší než za komunistů.
Petr Minář
@našinec A bohužel, někteří "češi" (našinec) jsou Russi jako nějaký ožralý primitiv zpoza Uralu. A český národ je zatím ze svých řad nevykopal...
našinec
@Petr Minář To vypadá, že odtamtud jsi přišel s Kanakovou a dalšími Rusáky. Fakt miluji, když cizijinec nás poučuje.
Martin Jiras
@našinec je hloupé, když se ruský fašista skrývá za našince a zneužívá státní vlajku
našinec
Koalice dělá z druhých blbce celé funkční období, takže nic nového a Reflex s F24, včetně dalších, jim v tom pomáhali.
Saša Krach
Každý národ má takového vůdce,,,, jakého si zaslouží. No a vyčůraný našinci narazili na mantinely....😂😂😂😂
Uživatel_5518285
@Saša Krach Na jaké mantinely jsme ty i já narazili? Tedy předpokládám, že jsi našinec a ne cizinec.
Gabina Rychtarova
@Saša Krach máte pravdu nic jineho jako zloděje Babiše si nezasloužíte 😁
Pavel Maleček
No to dělá každý politik, protože to co většina z nich slibuje nikdy splnit nemůže. Důležité při tom však je, aby ho jeho voliči při tom neprokoukli. V čemž mají výhodu politici cílící na tu méně rozumem obdařenou polovinu voličstva, tedy Babiš, Okamura či Konečná s Turkem. Kteří i když mu to dojde jen mávne rukou.
Horší to mají politici oslovující tu víc přemýšlivou část voličstva. Ta ty neplněné volební sliby rychle prokoukne a osobně si je - dělají ze mě blbce - bere. A jen tak neodpouští. A tak pak k volbám nechodí, či volí někoho jiného.
Což se právě Fialovi stalo, když po energo a válečné krizi nedokázal se před své voliče postavit a říct, že řadu slibů nejde v této situaci plnit a bude nutné utáhnout daňové šrouby.
Čím dřív tohle Fiala byť dodatečně udělá, svým voličům se omluví, tím spíš větší počet volebních hlasů získá. Zvláště když by oznámil, že přes vítězství ve volbách - sestavení vládní koalice už dál premiérovat nebude.
Saša Krach
@Pavel Maleček to je tak chytrý člověk,,,,až závidět. Prostě je tak genitální že číselně se to nedá vyjádřit.....😂😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Pavel Maleček Chlape,Fiala je trumbera a nesplnil nic z toho co sliboval. Jeho vládni grupa se rozpadla a teď ho stíhá jeden problém za druhým. Tato vláda je NA ODPIS !
porucik
Mafiánský systém modré junty je nastaven tak, že nic nezmůžem. Sebranka může si dělat do voleb co chtějí a už teď víme, že ty příští volby budou cinknute. Katastrofa.
Pavel Nyklíček
Neměl, ale dělá!
Již od revoluce pořád to stejné a volič volí a pak bulí.
Neboli Nespokojených blbců budou vždy plné urny.
Pak se čtyři roky počká a systém se opakuje.
Ale je to marný, je to marný je to marný.
epr3
Zajímavý vývoj v Polsku. Polský Ústavní soud prohlásil, že energetické a klimatické předpisy Evropské unie jsou neslučitelné s polskou ústavou a porušují národní suverenitu při určování energetické politiky.
Neplatí tedy automaticky to, že když EU, tak se souhlasí, nediskutuje a nepřemýšlí...jen to chce mít trochu koule.
Někdy Polákům a Maďarům závidím....
Pavel Nyklíček
@epr3
Já jim nezávidím, ale každý má.možnost vyrazit do země, kde zítra znamená již včera...
King I
@Pavel Nyklíček na to nemá koule
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Myslíš země na západ od nás ? Kde kobylky z řad migrantů dělají denně bordel a atentáty ? Tak tam ani náhodou.
epr3
@Pavel Nyklíček Kdybys ty vyrazil tam, kde údajně včera znamená zítra (poznámka pro blbečky: tzv.Západ), tak ani nevíš, kde se tam můžeš vychc.t.....
Richard Šebesta
@epr3 Přesně tak,to já taky a dodám i SLovákům.
Radka Truhlářová
@Richard Šebesta
Tak to nechápu, proč a co zavidite Slovákům a Maďarům. Jejich odklon od politiky Západu a orientace na Rusko? To je moje noční můra. Podle mě je premiér Fiala nejlepší v naší polistopadové historii. Co mu zálibám, to je zrušení superhrubé mzdy, kterou ovšem prosadilo hnutí ANO v předvolebních slibech. Státní rozpočet přišel o 100 miliard. V minulém předvolebním boji Babiše byl nejhorší Kalousek, nyní Fiala. Po Kalouskově vládě zrušil Babiš druhý pilíř důchodové reformy. To byla velká škoda, bylo by pro pracující lidí výhodné.
Radka Truhlářová
@Radka Truhlářová
Oprava - zazlivam
Uživatel_5577504
@Radka Truhlářová
Maďaři a Slováci mají v čele svých zemí politiky, kteří místo liberálně fašistické zelené ideologie dbají na zájmy svých zemí a národů. Což u prodejné fialové vlastizrádné *** nehrozí.

Kéž bychom se v brzké době dočkali českého Orbána!
Richard Šebesta
@Radka Truhlářová No vidíte , to je demokracie a já to vidím naopak. Fiala je nejhorší premiér nebo jeden z nejhorších od listopadu 89.Fico a Orbán žádnou orientaci na Rusko nemají. To jen mainstream o nich lže a lže. Viděl jsem mimochodem Ficův novoroční projev, pozdrav řekl švéd­sky,rus­ky,an­glic­ky a italsky . Mělo ti znamenat že se chce orientovat na všechny strany.Takže žádný prorusky. Taky řekl,že chce zůstat v NATO a EU.
našinec
@Radka Truhlářová A to je vidět, že nepřemýšlíte a jen žerete propagandu. Druhý pilíř byl snad nejhorší bankovní produkt, který kdy existoval. Zřejmě nějaká malá domů. Nebo vy byste mi dávala každý měsíc část své mzdy a věřila mi, že za 40 let vám něco dám? A že si za ty peníze snížené o inflaci případně něco koupíte? Druhý pilíř by měl smysl, kdyby vklady byly garantovány státem a vklady navyšovány o inflaci. Logické by bylo i nějaké garantované navýšení vkladu(úroky).
V té době platilo, že pokud jste se ocitla ve finanční nouzi, tak jste musela zrušit tento produkt pod sankcemi a ve ztrátě, až poté jste mohla žádat o dávky. Tohle by měla řešit Jurečkova Superdávka. Tak uvidíme.
Bosnach Saurier
@Radka Truhlářová "Státní rozpočet přišel o 100 miliard." A kam se ty miliardy poděly? Zmizely? Ne, zůstaly lidem v peněženkách = za mne to je jen dobře. Lidé víc utráceli = firmy vydělávaly = stát dostal víc na daních ze zisku a z DPH, takže stát dostal část zpět. Navíc superhrubá mzda měla být jen dočasná (Také jste tenkrát protestovala, že stát sebere lidem o 100 miliard víc?) a měla být zrušena o několik roků dříve. Problém byl, že vláda nezakrojila víc do výdajů státu, i když 5koalice slibovala, že to dokáže. (Podle mne je skoro nemožné za rok ořezat 100 miliard.)
Gabina Rychtarova
@epr3 ruská špíno ani se ti nedivím že závidíš ostatním 😁
epr3
@Gabina Rychtarova Závidím Polákům, Maďarům a Slovákům a to pouze jejich politické představitele, těm ostatním ani to...
Běž setřít pavlač a nepokoušej se tu o intelektuální výpady, fakt na to nemáš a ta snaha si kopnout je kontraproduktivní. Víš co je to kontraproduktivní? Jéžiš, taková složitá otázka😂Tak já už nebudu. Byl/byla bys tu za blbku😂
Miroslav Gregorovič
@epr3 tak se tam odstěhuj, tady bude o jednoho blbá míň.
epr3
Miroslav Gregorovič Proč se ty neodstěhuješ na druhou stranu? Žijou tam jen samý Rychlý šípy. Staň se jedním z nich, blbečku.
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Not like Somebody
@Uživatel_5577504 drahé energie, emisní povolenky, kdopak to podepisoval za Českou Republiku Green Deal 🤔 no ono je to asi jedno co, člověk si prostě musí umět vytvořit nepřítele sám 😎
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Ještě, že jsi ho prokoukl...🙏.
Richard Šebesta
@Uživatel_5577504 Ano i takoví lidé mezi nám jsou.
King I
@Uživatel_5577504 ty si vystačíš sám, na to nepotřebuješ fialu
Not like Somebody
většinou to ani dělat nemusí 🥱
Anton Augustin
Politik by neměl dělat z lidí blbce
Na Fialu jako ušité.
epr3
Petro Blběnko Fialenko bylo v Partii na Primě. Samozřejmně zase samo, aby se mohlo opájet svými úspěchy a nikdo mu do toho nekecal. Daly se vydržet tak dvě, tři věty.
Hezky to shrnula paní Lhotská v článku na Neviditelném psu:
http­s://ne­vidi­telny­pes.li­dovky­.cz/po­liti­ka/spo­lu-vratilo-cesku-respekt-akorat-ze-vubec­.A2506­13_184­604_p_­poli­tika_­nef
Richard Šebesta
@epr3 Souhlasím zcela. Zdá se,že Fiala není schopen diskutovat s někým druhým kdo mu bude oponovat.Je to jeden z nejhorších premiérů od listopadu 89.
King I
@Richard Šebesta tvl ty se vyjadřuješ ke schopnosti diskutovat? Nedělej blbý vtipy...
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Ani Babiš už leta nechodi do duelů.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček . Souhlasím s tebou. Máš taky pravdu.
epr3
@Pavel Nyklíček Máš pravdu, nechodí tam vůbec, pořád lepší, než si vymínit studio bez oponentů a servilní přihrávky moderátora bez konfliktních otázek...
Miroslav Gregorovič
@epr3 tady je komunistická estráda, fuj.
Josef Mařík
Stačí když ho dělá ze sebe!