Divoký kačer

Zpět na článek

Konečná vrací úder. Na zákaz komunismu reagovala zákazem kapitalismu a demokracie

19 komentářů

Asatin
@Alois Rudý debile zalez do toho ruskeho sveta.U putlera budes doma.
King I
@Alois Rudý nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti je OnlyFans. Zabloudils.
Ladislav Soukup
@porucik Ještě kdyby dezoláti volící tyto populistické strany pochopili, že tento článek je jenom recese. Ale co chtít od takových tupců..
Gabina Rychtarova
@King I šetřím čas i peníze než bych zbytečně rozmlouvala se středoasijskou pasteveckou ovci 😁
Asatin
@Alois Rudý debile ,ta diskuze je pro cechy a ne pro ruske valecne zlocince.Tak tahni za putlerem.
Tonsta
@Zdenek Illichmann a Co doma? Ostatní jsou zdrávi?
Jenda Studnař
@porucik
A ty jsi poručík PS a nebo LM? Vlastně LM poručíka neměli.
Jana Anastasie Prachařová
Pane Landsmane, už dlouho jsem se tak s chutí nezasmála. Super článek 👍
Tonsta
@Jiri Koudela 🤣🤣🤣🤣
Alois Rudý
@Asatin---- Klid vždyť je to jenom diskuze a ta předpokládá různé názory, jinak se z toho stane jednotvárné všeobjímající ukapávání slizu jako v diskuzi na iDnes. To by jsi mohl pochopit i ty potomek ofčí babičky a stepního ukrajince. 😎
Alois Rudý
Demokracie je pouze nezbytná přestupní stanice ke skutečnému komunizmu, který je nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti. Vyhrabme se ze žumpy lživé demokracie, cíl je ještě daleko, ale cesta je jasná. A kdo jiný by měl stát v čele většinové části slušných lidí na této cestě než současná nezkorumpovaná KSČM.😎
BudhaS
Skvělá satira
Ladislav Soukup
@Tonsta Oni chudáci už tu nemoc mají zanesenou v příjmení - ill.
Alois Rudý
Jsi zřejmě jednudušší člověk, když to mám napsat velmi slušně, abych nemusel použít slovo hlupák🤣😂
King I
@Gabina Rychtarova Vypadala smutně
Tonsta
@porucik dej si pohov.
Zdenek Illichmann
Mimochodem, komunisti nikdy a nikde demokracii nezničili. Vždycky to udělala pravice a jako první pronásledovala právě komunisty. Zatím naposledy k tomu došlo na Ukrajině.
Jiri Koudela
Vtipný je, že Konečná je mnohem větší demokratka, než ti dnešní ***i ve vládě..
porucik
Konečná je chytrá a má pravdu. Já znám pouze mafiánskou demokracii ala modrá junta a minulý režim. Takže fialovy fašismu jsou proti lidem.