Komentáře
Nuda v Pardubicích: SPOLU sonduje terén po bitcoinové kauze. Fiala se snaží upevnit své malověrné příznivce
47 komentářů
Vzpomínáte si, jak komunistický aktivista říká jednomu pánovi. Tomu, na co se ptáte nerozumím, ale mohu vám to vysvětlit.
Sorry, jako, ale řadím se mezi těch cca 400 000 exvoličů koalice, co k volbám nepůjdou. Je to zmar 🤦
@Radfie Raddie
To tomu pomůžeš. Díky takovým blbům tu bude zase estébák Babiš. I já takovým jako ty děkuji. Naštěstí jsem ve věku, kdy už mi to může být jedno. Ti mladí, kterým by to v jejich vlastním zájmu být jedno nemělo, snad jednou takovým pomahačům Babiše dají po hubě (místo zvonění klíči).
To tomu pomůžeš. Díky takovým blbům tu bude zase estébák Babiš. I já takovým jako ty děkuji. Naštěstí jsem ve věku, kdy už mi to může být jedno. Ti mladí, kterým by to v jejich vlastním zájmu být jedno nemělo, snad jednou takovým pomahačům Babiše dají po hubě (místo zvonění klíči).
Nová doba: doteď jsme mnohdy řešili a odsuzovali rozkrádání státního rozpočtu. Teď řešíme přínos do státního rozpočtu - no asi stejný zločin. Zatím vítězí Babiš - ten jen čerpal.
To není možné jak se jich reflex zastává. On Blažek zprostředkoval miliardu státu a pro sebe z toho nic nemá. To můžete vyprávět tak malým dětem. Normální lidi už mají celé ODS plný zuby.
Jak článek podtrhuje, koalice v čele s předsedou vlády a předsedou ODS Fialou má už pouze malověrné příznivce, tedy ten tupější a hloupější zbytek z původního celku příznivců, jako třeba zde takový Minář.😉
Lhali od začátku...Trapné od začátku ..A není to konec. Jinak ,řečeno chudák volič ODS.Rakušan čeká s otevřenou náručí...Číhá za bukem.😝😂😂😂😂
Dělá mi věru dobře ta zuřivá, až nepříčetná, třídní nenávist dezolátů a podobné lůzy k panu premiérovi.
Kdyby ho takový duševní a morální odpad chválil, nebylo by něco v pořádku. Jen se tu předveďte, soudruzi, je to vlastně anonymní, takže můžete být odvážní.
Kdyby ho takový duševní a morální odpad chválil, nebylo by něco v pořádku. Jen se tu předveďte, soudruzi, je to vlastně anonymní, takže můžete být odvážní.
@Petr Minář Dezolat jsi sám a jen imbecil může opět volit tuto válečnou a zločinnou bandu spolu a stan.Napachali tolik škod a faulu a mají za sebou tolik kauz jako agend Bureš .
@Richard Sebesta
Tobě Šebestíku "tahle banda" způsobila nějakou škodu? Přímo tobě? To víš, jestli jsi čekal více do koryta bez jakéhokoliv vlastního přičinění (jak jsi asi jako bývalý komouš byl zvyklý, žrát na úkor nestraníků), tak tomu rozumím. Já od žádné vlády nečekám, že se o mne bude starat, já jí o to dokonce ani nestojím. Nejsem blbšebestovitý. Chci ale od ní, aby vedla stát tak, že návrat lůzy k moci, lůzy s RuSSem v zádech, se už konat nikdy NEBUDE, i když se o to zločinné spolky jako Svatopluk či otevření kriminálni fašističtí zločinci jako SPD a KSČM velmi snaží. Ty o tom víš sám dost. Takže tato vláda toto, co od ní chci, zatím PLNí, důkazem je zuřivost Šebestů. Proto ji VOLÍM.
Tobě Šebestíku "tahle banda" způsobila nějakou škodu? Přímo tobě? To víš, jestli jsi čekal více do koryta bez jakéhokoliv vlastního přičinění (jak jsi asi jako bývalý komouš byl zvyklý, žrát na úkor nestraníků), tak tomu rozumím. Já od žádné vlády nečekám, že se o mne bude starat, já jí o to dokonce ani nestojím. Nejsem blbšebestovitý. Chci ale od ní, aby vedla stát tak, že návrat lůzy k moci, lůzy s RuSSem v zádech, se už konat nikdy NEBUDE, i když se o to zločinné spolky jako Svatopluk či otevření kriminálni fašističtí zločinci jako SPD a KSČM velmi snaží. Ty o tom víš sám dost. Takže tato vláda toto, co od ní chci, zatím PLNí, důkazem je zuřivost Šebestů. Proto ji VOLÍM.
tam ty fanaticky duchodci: ste nejlepsi premier historie, zachrante nas pred babisem!!!

ty sou bud zaplaceny nebo maj uz vyhucenou diru do mozku od SPOLU ze kdyz tu bude babis, sezere nas ruskej kostej nesmrtelnej
to je jak nejaka sekta....

ty sou bud zaplaceny nebo maj uz vyhucenou diru do mozku od SPOLU ze kdyz tu bude babis, sezere nas ruskej kostej nesmrtelnej
to je jak nejaka sekta....
@OldMonkey
Prosím tě o čem jsi psal?
Prosím tě o čem jsi psal?
@Pavel Nyklíček reportaz z toho setkani:
"Během samotného setkání v Pardubicích vystoupil jeden z účastníků – starší muž, který u mikrofonu nešetřil slovy podpory. S velkým důrazem řekl: „Dovolte, abych vám ze svého celého srdce – a možná všech, co jsou tady – poděkoval. Vy jste nejlepší premiér, kterého jsme kdy měli. Druhá polovina, která tady dnes není, ta usiluje jenom o moc a chce vrátit věci do rukou Vladimira Putina.“
Pak pokračoval výčtem toho, čeho si na současné vládě váží: „To, jak bráníte svobodu, naši svobodu, jak se chováte k válce na Ukrajině – včetně pana Marka, pana Karla a všech vládních odborníků – děkuji vám. Zbavte nás Andreje Babiše.“ Jeho vystoupení vyvolalo potlesk publika."
"Během samotného setkání v Pardubicích vystoupil jeden z účastníků – starší muž, který u mikrofonu nešetřil slovy podpory. S velkým důrazem řekl: „Dovolte, abych vám ze svého celého srdce – a možná všech, co jsou tady – poděkoval. Vy jste nejlepší premiér, kterého jsme kdy měli. Druhá polovina, která tady dnes není, ta usiluje jenom o moc a chce vrátit věci do rukou Vladimira Putina.“
Pak pokračoval výčtem toho, čeho si na současné vládě váží: „To, jak bráníte svobodu, naši svobodu, jak se chováte k válce na Ukrajině – včetně pana Marka, pana Karla a všech vládních odborníků – děkuji vám. Zbavte nás Andreje Babiše.“ Jeho vystoupení vyvolalo potlesk publika."
Frank51482
Toho prolhaného zlodějského šmejda mohou volit jedině duševní mrzáci.
Fiala hraje divadlo sám pro sebe a pozvanou klaku. Je to opravdu ubohé. Kalkulovat s tím, že k volbám přijde o tolik lidí míň, kolik jsem jich nasr.l, to může vymyslet jen akademik. Docela se na ty volby těším.
Podobné výmluvy a kecy jako Nečas, ODS se nikam Fialou za ty léta neposunulo. Jenom plnit partajní a privát kapsu, to jim jde na jedničku.
Bolševická mumie, kterou ANO vykopalo snad někde na mrchovišti komunistických zločinců a jejich poskoků, soudružka (Ur)Válková projevila dojemnou péči i to, že nová ministryně spravedlnosti nebude nestranná a jeji jmenování "nevzbuzuje důvěru". Jistě, soudružko, tu důvěru, kterou jsi měla jako blízká podržtaška komunistického zločince a justičního vraha Urválka od něj a všeho pracujícího lidu ČSSR už hned tak někdo v tomhle liberálním režimu, co přímo volá po změně, mít už nebude. Soryjako.
@Petr Minář
Modro-bolševická mumie ODS pere špinavé miliardy, zakladatelé komouš jeden vedle druhého, vy to nepamatujete staříku?
Modro-bolševická mumie ODS pere špinavé miliardy, zakladatelé komouš jeden vedle druhého, vy to nepamatujete staříku?
@Petr Minář
Válková je před osmdesatkou už opravdu vyschla treska.
Tyhle postkomunistické kreatury, které kolem sebe Babiš soustředí jsou názorově za zenitem a těžko u nich hledat svěží vítr v potřebných reformách.
Prostě to tihle starci opět zazdí a kolem babiše jsem jich napočítal ve věku 70 až 82 let včetně dědečka babiše 14 ks.
To je už spíše LDNBAND.
Válková je před osmdesatkou už opravdu vyschla treska.
Tyhle postkomunistické kreatury, které kolem sebe Babiš soustředí jsou názorově za zenitem a těžko u nich hledat svěží vítr v potřebných reformách.
Prostě to tihle starci opět zazdí a kolem babiše jsem jich napočítal ve věku 70 až 82 let včetně dědečka babiše 14 ks.
To je už spíše LDNBAND.
Řekněme, že už za poslední roky tu bylo tolik kauz politiků, kde se kradlo a jak říkal sám vrchni zloděj, všeci kradnů, tak dnešni voliči jsou již zcela imunní.
Jak se tu zase těší dezolátní blbci na konec ODS. Jejich tupost je ovšem až dojemná. ODS pohřbívají už nejméně tucet let, od roku 2012, a stále znovu větří její brzký konec. A on ne a ne přijít. Že si ta lůze dělá takovou starost...
@Petr Minář
Už jednou málem byl, poplatky u doktora a ODS skončilo na 7%.
Nyní bude sardel znova, důchodcům se vzal při obří inflaci litr, jízdné šlo na 50%, doktor kterého potřebujete není, nebo čekáte půl roku na vyšetření. Vše bude staříku sečteno u voleb.
Už jednou málem byl, poplatky u doktora a ODS skončilo na 7%.
Nyní bude sardel znova, důchodcům se vzal při obří inflaci litr, jízdné šlo na 50%, doktor kterého potřebujete není, nebo čekáte půl roku na vyšetření. Vše bude staříku sečteno u voleb.
@Anton Augustin Že jsi nevystudoval medicinu, lopato! Mohlo být o jenoho lékaře více. Třídní původ jsi na to jistě měl, třídní uvědomění jakbysmet, co ti vlastně bránilo před 89. vystudovat? A po 89. už vůbec nic! Jen zřejmě ta blbá hlava...
Takže skučíš kvůli tisícovce penze. Kdyby tu nevládli 40 let komunističtí zločinci, tak ti starší měli dnes ty německé důchody a tisícovkou si mohli zapalovat doutníky. A ti mladší si na slušný důchod už mohli vydělat - kdyby ovšem nebyli lemplové jako jsi ty.
Takže skučíš kvůli tisícovce penze. Kdyby tu nevládli 40 let komunističtí zločinci, tak ti starší měli dnes ty německé důchody a tisícovkou si mohli zapalovat doutníky. A ti mladší si na slušný důchod už mohli vydělat - kdyby ovšem nebyli lemplové jako jsi ty.
Panu redaktorovi něco skřípe. A je mu divné, že voliči podporují svého kandidáta... Měl by tento jeliman navštívit předvolební akci ANO s estébákem Babišem, kde by jistě slyšel od shromážděných četné kritické dotazy na estébákovu minulost nebo jeho četné kauzy, samá účelovka a kampááň, vysvětlení by určitě neskřípalo, estébáci umí vysvětlovat ! A to nemluvím o shromáždění SPD, kde kritický tazatel by mohl být rád, že dotaz vůbec přežije.
@Petr Minář Ty nelži SPD je proti tě zkorumpované bandě spolu a stan svatá strana .
@Richard Sebesta
Neměl bys být tak blbý, když tu zasviňuješ veřejný prostor. Zvlášť ne ve snadno kontrovatelných detailech. SPD není strana, Šebestíku.
Nejvýše Svatá fašistická sekta vyvolených, uctívající boha Putina v Kremlu a jeho proroka Okamůru. Také jsi členem sekty, Šebesto? Jako jsi ve spolku vlasteneckých intelekuálů Svatopluk? Inteligenci na to máš.
Neměl bys být tak blbý, když tu zasviňuješ veřejný prostor. Zvlášť ne ve snadno kontrovatelných detailech. SPD není strana, Šebestíku.
Nejvýše Svatá fašistická sekta vyvolených, uctívající boha Putina v Kremlu a jeho proroka Okamůru. Také jsi členem sekty, Šebesto? Jako jsi ve spolku vlasteneckých intelekuálů Svatopluk? Inteligenci na to máš.
@Richard Sebesta
SPD nelze srovnávat s ničím. Tam se jede na příspěvky státu a nikdy SPD nevladlo, takze zkušenost nula, výsledek nula.
Jen zlámaná grešle.
SPD nelze srovnávat s ničím. Tam se jede na příspěvky státu a nikdy SPD nevladlo, takze zkušenost nula, výsledek nula.
Jen zlámaná grešle.
@Pavel Nyklíček
Spolek Mirka Dušína? Pak je třeba se ještě podívat, kdo byl ten Mirek. Že by byl ve spolku s odsouzeným komunistickým zločincem Skálou, se soudružkou Konečnou nebo ožralým RuSSákem Vondráčkem si jako průměrný znalec Foglarova díla dovolím pochybovat. Tuhle sběř by mezi sebe nevzalo ani Bratrstvo kočičí pracky.
Spolek Mirka Dušína? Pak je třeba se ještě podívat, kdo byl ten Mirek. Že by byl ve spolku s odsouzeným komunistickým zločincem Skálou, se soudružkou Konečnou nebo ožralým RuSSákem Vondráčkem si jako průměrný znalec Foglarova díla dovolím pochybovat. Tuhle sběř by mezi sebe nevzalo ani Bratrstvo kočičí pracky.
Pokud vláda hned odstoup, bylo by možné tento krok vyměnit za její beztresnost za škody které způsobila během své vlády Česku. 😎
Tohle je pro koalici SPOLU poslední ko. Politikům SPOLU co musí mezi občany tu kampaň fakt nezávidím.

To by byl ten nejlepší konec fialového teroru.