Komentáře
Rusové uzavřeli smlouvu s ďáblem. Volby jsou svátek, který se v zemi Vladimira Putina nekoná
49 komentářů
Jiosef Tyl
3
@Anatolij Vasil - to psali ve vaší Pravdě že jo. No jo, vy Rusové tomu věříte, jako jsme my někteří věřili rudému právu.
Přejít do diskuze
S poulicniho zlodeje se stal valecny zlocinec, ktery ted zase krade a drancuje svobodne staty.Stat, ktery napadne svobodny stat je valecny zlocin a taky ho odsoudilo 134 statu v OSN.Putin je Hitler s cervenou hvezdou na cele.
@Richard Sebesta Těch co chápou ruské vraždění je tu dost. Ale není to málo Richarde Šebestoviči?
@Anatolij Vasil Chtěl bych podotknout že NIC na světe není horší jak rusák tvého typu blb bez elementárních znalostí 🤮
@Jiří Hybeš a to http si nech pro své děti.Ty ještě těm vaším lžím věří.Jojo pravda se nese tezce že ty vaší nacistický Ukacka jsou horší než Rus
@Uživatel_5518285 Spakuj se ty!Už tady otravuješ dlouho a je to trapný.Ja russak pro tvou informací nejsem,ale na rozdíl od Tebe vlastenec Český
@Jiosef Tyl Minulost tím že budete blábolit nezmenite.S tím se musíte smířit.Co je horší než Rus?Ukrajinec a vy se asi za něj považujete.
Karma osudu se otočila.Kdyz Ukacka na svém území vraždili etnickou ruskou menšinu upalovali je a bylo jedno starý,mladý, žena, muž nebo děti.To bylo podle vás v pořádku?A teď,když se karma otočila tak se někteří mohou zbláznit.A p.redaktorko prosím nepodsouvejte nikomu svůj úhel pohledu.
@Pavel Nyklíček - Pavle, to už jsem zde napsal dříve. Ale protožes to možná nečetl, tak tě nemohu považovat za plagiáta. 

Ad Richard Šebesta: proč nadáváš jenom mě? Musíš být spravedlivý a osočit všechny, kdo tě tady označují za kolaboranta. Jen jestli vydržíš tak dlouho psát.
A když píšeš že ty moje příspěvky jsou debilní, tak nechápu jak tě mohou takhle vytočit?
A když píšeš že ty moje příspěvky jsou debilní, tak nechápu jak tě mohou takhle vytočit?
@epr3 - nezapomínáš si vždy dát sám sobě paleček. Ať si ostatní myslí, že snad tady s tebou někdo souhlasí.
@Jiosef Tyl Kajetáne, kdybys pozorně četl mé příspěvky tady, tak už jsem nesčíslněkrát napsal, že jsem Babiše nikdy nevolil a ani se k tomu nechystám.
Mezi politikou Fialy a Babiše je jen minimální rozdíl, Babiš je jen o něco menší ňouma než Fiala, ale EU bude podlézat stejně snaživě.
Mezi politikou Fialy a Babiše je jen minimální rozdíl, Babiš je jen o něco menší ňouma než Fiala, ale EU bude podlézat stejně snaživě.
@epr3 už se těšíš na Babiše co? No, o tom se ještě určitě popovídáme později. Po pár jeho činech.
@Asatin
Jakási postarší ruska vyprávěla jak se Pyta choval v jejich čtvrti jako adolescent.
S takovými vlastnostmi se většinou v dřívějších dobách končilo na šibenici.
No a stejně vidíme, že i v řadách českých prispěvovatelů se najde pár zazracenych duší, kteří Pytu obdivují.
V jeho přítomnosti by si vlastním životem ale jisti nebyli, tak proč to dělají?
Jakási postarší ruska vyprávěla jak se Pyta choval v jejich čtvrti jako adolescent.
S takovými vlastnostmi se většinou v dřívějších dobách končilo na šibenici.
No a stejně vidíme, že i v řadách českých prispěvovatelů se najde pár zazracenych duší, kteří Pytu obdivují.
V jeho přítomnosti by si vlastním životem ale jisti nebyli, tak proč to dělají?
@Richard Sebesta
Kolaborant Šebesta RuSSko už dávno chápe. Jde ve stopách těch, co ho chápali od dob vraha Lenina: komunistických zločinců, kteří si na chápání založili zločineckou organizaci KSČ - Gottwaldů, Slánských, později Husáků a Bil'aků. Dnes Konečné s kriminálníka Skály, se kterými je za účelem pochopení v jednom kriminálním gangu kolaborantů.
Chápat RuSSko podle Šebestů = uznávat, že vražda, agrese proti sousedům, letitá praxe válkou rozšiřovat území, zaostalost a primitivnost obyvatel, kterým to RuSSko (jak řekl jeden moudrý muž) za celou existenci nezajistilo ani dostatek bot pro všechny občany, zato vždy dostatek hesel proti nepřátelům, které tento gangsterský stát má neustále dost. A když zrovna ne, tak si je zajistí. Jak bylo řečeno jinde: RuSSko není stát, je to zločinecká organizace. Tohle musí pochopit Západ a podle toho důsledně jednat. nejen mezinárodně, ale i v domácím prostředí proti všem chápavým Šebestům, agentům a pomahačům ruSSkého zla.
P.S. Kolaborace je spolupráce, s negativní konotací se tak označuje zpravidla spolupráce s nepřítelem proti vlastní zemi (Wikipedie).
Kolaborant Šebesta RuSSko už dávno chápe. Jde ve stopách těch, co ho chápali od dob vraha Lenina: komunistických zločinců, kteří si na chápání založili zločineckou organizaci KSČ - Gottwaldů, Slánských, později Husáků a Bil'aků. Dnes Konečné s kriminálníka Skály, se kterými je za účelem pochopení v jednom kriminálním gangu kolaborantů.
Chápat RuSSko podle Šebestů = uznávat, že vražda, agrese proti sousedům, letitá praxe válkou rozšiřovat území, zaostalost a primitivnost obyvatel, kterým to RuSSko (jak řekl jeden moudrý muž) za celou existenci nezajistilo ani dostatek bot pro všechny občany, zato vždy dostatek hesel proti nepřátelům, které tento gangsterský stát má neustále dost. A když zrovna ne, tak si je zajistí. Jak bylo řečeno jinde: RuSSko není stát, je to zločinecká organizace. Tohle musí pochopit Západ a podle toho důsledně jednat. nejen mezinárodně, ale i v domácím prostředí proti všem chápavým Šebestům, agentům a pomahačům ruSSkého zla.
P.S. Kolaborace je spolupráce, s negativní konotací se tak označuje zpravidla spolupráce s nepřítelem proti vlastní zemi (Wikipedie).
@Jiosef Tyl Táhni k čertu primitive. Na debilní kecy si vyber třeba Minaře nebo Kinga.
@Jiosef Tyl Kajetáne, ruské vraždění přišlo až po tom ukrajinském.
Jinak to, co provedli Ukrajinci včera bylo co? Ty vlaky byly čistě civilní cíle a ty drony, které tak úspěšně zasáhly letecké základny v Rusku, byly vypuštěny z civilních lodí.
Vím, že nedokážeš logicky uvažovat, ale drtivá většina těch Rusy trefených mateřských školek a nemocnic, byly ve skutečnosti vojenské štáby nebo vojenská řídící centra.
Jinak to, co provedli Ukrajinci včera bylo co? Ty vlaky byly čistě civilní cíle a ty drony, které tak úspěšně zasáhly letecké základny v Rusku, byly vypuštěny z civilních lodí.
Vím, že nedokážeš logicky uvažovat, ale drtivá většina těch Rusy trefených mateřských školek a nemocnic, byly ve skutečnosti vojenské štáby nebo vojenská řídící centra.
@epr3 Ano to bude zkouška demokracie přímo v srdci Evropy .Uvidíme jak jsme na tom s demokracií.Foltynove a Rakušanová ji moc nefandi
@Richard Sebesta demokratická.To co píše autorka je jistě pravda ale ať Evropa chce nebo ne dříve nebo později s ním musí jednat a spolupracovat. Problém EU je že musí akceptovat i režimy které nejsou podle její chuti .Navíc když ve světě už nehraje dávno první housle.Ono ani Erdoganovo Turecko není vzor demokracie .Přesto je v NATO a dokonce se jednalo o přijetí do EU. Rusko má diktaturu .EU má demokracii i když i zde jsou trhliny.Az západ Rusy začne chápat bude vše lepší pro obě strany
Jestli je to skutečně tak, jak popisuje paní Jekatěrina, tak tzv. Západ v tomto Rusko úspěšně a rychle dohání. Uvidíme už na podzim při Parlamentních volbách u nás....
@Anatolij Vasil Všechno co ty blbě píšeš a osočuješ tu z toho ostatní sám děláš ale holt chybí kapacity na to to pochopit a přitom by stačilo být intelektuálně zdatnej alespoň jako čerstvě narozený štěně ale bohužel touhle schopností vy kolaboranti nedisponujete
@Anatolij Vasil Že vy kolaboranti co blábolíte rusácký nesmysl máte pocit že jste vlastenci 🤦♂️ne nejste jste jen ustrašení kolaboranti .
@Anatolij Vasil Jistě to máš natočený jo vlastně to jsou jenom rusácký notičky který intelektuální mrzáci neustále opakují .
@Anatolij Vasil Ty jsi ten poslední co budeš někoho vyhazovat!Tak ještě jednou nejsem russak!A to že mám Anatolij Vasil je záměr a tobě do toho nic není.Vubec nevíš s kým píšeš!!Ale jako natočen na Budejice není polehčující okolnost.
@Jiří Hybeš Jasně kdo nejde s vámi a nemele ty vaše bludy o údajné západní demokracii tak je hned russak.Lzete tady jenom vy!
Lžeš takhle zadarmo, anebo za prachy - ruSSáku..???
https://czechia.representation.ec.europa.eu/dvanact-mytu-o-ruske-valce-na-ukrajine-2023-02-24_cs
https://czechia.representation.ec.europa.eu/dvanact-mytu-o-ruske-valce-na-ukrajine-2023-02-24_cs
@Richard Šebesta Historii sveta neresim,tu nezmenim,ja se jasne vyjadruji k valecnemu zlocinci putinovi.A to je problem nas vsech.
@Asatin Stát ,který napadne svobodný stát je válečný zločin. Dobře souhlas .Takže když USA a VB přepadly Irák to bylo co ? Uznávám, že Irák moc svobodný nebyl , vládl tam Sadam Husajn. Ovšem kdyby měl být přepaden každý stát který podle vůle západu (USA) není svobodný tak
to bychom už tu asi nebyli. Čili opakuji dotaz "moudrý muži " ? Byl to od USA a VB válečný zločin ? Mimochodem Francie a Německo byli proti.
to bychom už tu asi nebyli. Čili opakuji dotaz "moudrý muži " ? Byl to od USA a VB válečný zločin ? Mimochodem Francie a Německo byli proti.
@Pavel Nyklíček To je putinuv predvoj a cekaji ze dostanou taky cervenou hvezdu na celo.Nejlepsi bude jim to tam vypalit.
@Anatolij Vasil A ty hroby malejch dětí?.Jestli nejste vy náhodou natočen na Budejice?!
@Jiosef Tyl
Ten paleček hned po dopsáni textu mají zde dva pisálkové.
Je to určitě pozvednoutí ega či vyrovnání špatné životní situace, do které se propadli vlastním přičiněním.
Jeho příspěvky jsou vždy agresivní, útočné, ale z duševní úzkosti je nevytáhnou.
Jmenovat je nemusíme, ale početně jsou dva a zná je každý.
Úžasná je vždy chvilka, kdy se tito dva potentáti českého podsvětí dostanou jako první na příspěvek, nikde nikdo, ale oni už mají palec.👌👍
Mě kupříkladu palce nejdou. Zkoušel jsem to párkrát, ale nejsem schopen někomu palec přidat takže jsem z obliga, že bych si dal dokonce sám sobě ....
Technicky nevím kde je zádrhel.
Ten paleček hned po dopsáni textu mají zde dva pisálkové.
Je to určitě pozvednoutí ega či vyrovnání špatné životní situace, do které se propadli vlastním přičiněním.
Jeho příspěvky jsou vždy agresivní, útočné, ale z duševní úzkosti je nevytáhnou.
Jmenovat je nemusíme, ale početně jsou dva a zná je každý.
Úžasná je vždy chvilka, kdy se tito dva potentáti českého podsvětí dostanou jako první na příspěvek, nikde nikdo, ale oni už mají palec.👌👍
Mě kupříkladu palce nejdou. Zkoušel jsem to párkrát, ale nejsem schopen někomu palec přidat takže jsem z obliga, že bych si dal dokonce sám sobě ....
Technicky nevím kde je zádrhel.
@Jiosef Tyl
V pohodě.
Český jazyk s sebou přináší podobné podněty a doba minulá si žádá opakování chyb, jenž nás mládí "naučilo" 🙂....
Je tedy zcela přirozené, že se nám derou do popředí spojující textová prohlášení.
S burešem já věčné časy a nikdy jinak...🙏
V pohodě.
Český jazyk s sebou přináší podobné podněty a doba minulá si žádá opakování chyb, jenž nás mládí "naučilo" 🙂....
Je tedy zcela přirozené, že se nám derou do popředí spojující textová prohlášení.
S burešem já věčné časy a nikdy jinak...🙏
"Epr3@Jiosef Tyl Kajetáne, ruské vraždění přišlo až po tom ukrajinském."
- epráku trojko (to je odvozeno od ruské trojky? Jako když dva Rusové souloží a třetí hlídá džíny) Ty jsi nikdy neslyšel o úsloví: "jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá?"
- epráku trojko (to je odvozeno od ruské trojky? Jako když dva Rusové souloží a třetí hlídá džíny) Ty jsi nikdy neslyšel o úsloví: "jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá?"
@Richard Šebesta proč máš neustálou potřebu ze sebe tady dělat hlupáka. To bylo přeci jenom namátkou......co mě zrovna napadlo. A propos, Kajínka jsem napsal.
@Jiosef Tyl Zapomněl jsi ty mudlante na ty novodobé české. Kájinek,Mrázek,Kožený,Krejčíř a našli by se další. Máš asi děravou paměť,nebo to jsou zločinci demokratického polistopadového Česka a o nich se nemá moc psát ? Dokazují že jsme mafiánský stát a to se dnešním demokratům moc nehodí,že ?