Komentáře
Sezemský: Červená karta pro ministra Blažka kvůli bitcoinové kauze a festival předvolebního pokrytectví
69 komentářů
Uživatel_5582660
0
Ano,stát běžné zabavuje výnosy z trestné činnosti. Ale to je něco než přijmout výtěžek jako dar. Ministr měl pckat na otevření peněženky a poté obsah zabavit za asistence Policie. A důvod zabavení pokus o úplatek .
Tak jsem si názorně ověřil, což už dávno vím, jací pokrytci jsou voliči anofertu. Ten jejich svatej Bureš by měl chodit kanálama, ale jakmile se dostane k soudu nebo se na něj neco provalí, tak je to kampaň.
Neznám skutečného volíče Spolu, který bý podobně postupoval například u této kauzy. Blažek měl odstoupit, stalo se, pokud se ukáže, že se stal trestný čin, tak ať ho soudí a klidně ať jde sedět, pokud se prokáže vina. ronit slzu po něm nebudu ani se ho nijak zastávat.
Ale ať koblihové mlčí, protože ti nemají žádné morální právo někoho kritizovat, dokud ten jejich Bureš nedoloží kde vzal prachy v 90 letech, jak získal Agrofert, jak získal další podniky. Protože všechno z toho smrdí na sto honů, že nějaký čapí hnízdo je proti tomu prkotina. Ale dokud se tohle nestane, tak voliči anofertu nemoralizujte a nekritizujte.
možná to zní až moc pesimisticky, když člověk vidí, že máslo na hlavě mají nakonec všichni. Ale tak to není. Strany, které nevlastní jeden člověk, tak se umí obrodit. Díky vnitrostranické demokracii je vedení ve funkcích jen tak dlouho, dokud to zbytku strany přijde výhodné. Strany jednoho muže to učinit nemohou a nemají k tomu žádné mechanismy, to je taky další důvod, proč by voliči takových stran měli mlčet. A nakonec, pokud nevolíme kult osobnosti, tak nás přeci nezajímá jestli je premiér Fiala nebo někdo jíný, ale jaké má ta strana směrování.
Neznám skutečného volíče Spolu, který bý podobně postupoval například u této kauzy. Blažek měl odstoupit, stalo se, pokud se ukáže, že se stal trestný čin, tak ať ho soudí a klidně ať jde sedět, pokud se prokáže vina. ronit slzu po něm nebudu ani se ho nijak zastávat.
Ale ať koblihové mlčí, protože ti nemají žádné morální právo někoho kritizovat, dokud ten jejich Bureš nedoloží kde vzal prachy v 90 letech, jak získal Agrofert, jak získal další podniky. Protože všechno z toho smrdí na sto honů, že nějaký čapí hnízdo je proti tomu prkotina. Ale dokud se tohle nestane, tak voliči anofertu nemoralizujte a nekritizujte.
možná to zní až moc pesimisticky, když člověk vidí, že máslo na hlavě mají nakonec všichni. Ale tak to není. Strany, které nevlastní jeden člověk, tak se umí obrodit. Díky vnitrostranické demokracii je vedení ve funkcích jen tak dlouho, dokud to zbytku strany přijde výhodné. Strany jednoho muže to učinit nemohou a nemají k tomu žádné mechanismy, to je taky další důvod, proč by voliči takových stran měli mlčet. A nakonec, pokud nevolíme kult osobnosti, tak nás přeci nezajímá jestli je premiér Fiala nebo někdo jíný, ale jaké má ta strana směrování.
Jako dlouholetý volič ods jsem nechápal, proč se Fiala Blažka nezbavil, dokud byl čas.
Co ale nechápu mnohem víc je, že si to celé dovoluje kritizovat majitel korupčního hnutí Babiš. Z tý jeho pseudostrany člověk může ukázát na kohokoliv, a bude to buď naprostý hlupák nebo korupčník. Najednou je ticho po pěšině, že borec z jejich strany zamoříl půdu azbestem. Přitom, to je přeci milionkrát horší než tahle pseudoaféra. A ty další lumeni Faltýnkem počínaje a Havlíčkem konče, ti toho mají na triku, že by se lidem protočily panenky.
A kde vzal sám Babiš peníze do podnikání? Jeho báchorka o tom, jak mu půjčili nějací spolužáci, které 30 let neviděl, když s nimi strávil rok ve škole, to je opravdu směšné. Doposud se ani jeden k tomu nepřihlásil! Já bych někomu takovému penize nepůjčil a to ani pár stovek, natož desítky milionů. Také valná hromada Petrimexu, která mu za půl darma darovala Agrofert, když někteří podepsaní neměli fyzicky možnost to podepsat... Prostě lež od začátku do konce, a to zdá se nevadí. A podezřelý počet podivných úmrtí kolem něj, to je taky ok. Vadí miliarda v bitcoinech do státního rozpočtu, ale nevadí naprosto podezřelé peníze, které byly na začátku podnikání Babiše? Mohly být klidně od Rusů a Babiš je teď vydíratelný. Prostě ten který má největší máslo na hlavě se teď nejvíc rozčiluje. Zloděj křičí chyťte zloděje.
Co ale nechápu mnohem víc je, že si to celé dovoluje kritizovat majitel korupčního hnutí Babiš. Z tý jeho pseudostrany člověk může ukázát na kohokoliv, a bude to buď naprostý hlupák nebo korupčník. Najednou je ticho po pěšině, že borec z jejich strany zamoříl půdu azbestem. Přitom, to je přeci milionkrát horší než tahle pseudoaféra. A ty další lumeni Faltýnkem počínaje a Havlíčkem konče, ti toho mají na triku, že by se lidem protočily panenky.
A kde vzal sám Babiš peníze do podnikání? Jeho báchorka o tom, jak mu půjčili nějací spolužáci, které 30 let neviděl, když s nimi strávil rok ve škole, to je opravdu směšné. Doposud se ani jeden k tomu nepřihlásil! Já bych někomu takovému penize nepůjčil a to ani pár stovek, natož desítky milionů. Také valná hromada Petrimexu, která mu za půl darma darovala Agrofert, když někteří podepsaní neměli fyzicky možnost to podepsat... Prostě lež od začátku do konce, a to zdá se nevadí. A podezřelý počet podivných úmrtí kolem něj, to je taky ok. Vadí miliarda v bitcoinech do státního rozpočtu, ale nevadí naprosto podezřelé peníze, které byly na začátku podnikání Babiše? Mohly být klidně od Rusů a Babiš je teď vydíratelný. Prostě ten který má největší máslo na hlavě se teď nejvíc rozčiluje. Zloděj křičí chyťte zloděje.
@adamhoubar jasne muze za to babis 

@adamhoubar tak dlouhý příspěvek a přitom taková blbost.
@seng proc nenapises rovnou, ze jsi volic anofertu a tudiz pokrytec. protoze tebe preci zlodejiny Babise a jeho kumpana Faltynka nezajimaji.
@adamhoubar nikdy jsem Ano zatím nevolil, vždy ČSSD nebo socdem. Už třicet let. Ale letos asi udělám prvně vyjmku, rozhodnu se jestli bude naděje dle preferencí nad 5%. Jinak prvně ANO,nechci nechat propadnout hlas.
@seng
V tom pripade nemas take zadne pravo nekoho kritizovat, protoze cssd za Zemana, to by se daly psat dlouhe elaboraty. a volit Bureše, když je jasný co to je zač? A ne není to nějaká stará historie. to kdo si ho tenkrat penězi zavázal ho nejspíš bude ovlivňovat i dnes. Ani jeden z tech bájných švýcarských spolužáků se nikdy nepřihlásil, dokumenty z té švýcarské školy se nedají dohledat, neexistuje žádný důkaz, že to co o tom vyprávěl je pravda. A pokud to byly prachy od Rusů, tak poteš.
V tom pripade nemas take zadne pravo nekoho kritizovat, protoze cssd za Zemana, to by se daly psat dlouhe elaboraty. a volit Bureše, když je jasný co to je zač? A ne není to nějaká stará historie. to kdo si ho tenkrat penězi zavázal ho nejspíš bude ovlivňovat i dnes. Ani jeden z tech bájných švýcarských spolužáků se nikdy nepřihlásil, dokumenty z té švýcarské školy se nedají dohledat, neexistuje žádný důkaz, že to co o tom vyprávěl je pravda. A pokud to byly prachy od Rusů, tak poteš.
V kauze exministra Blažka je mnoho nejasného a osobně mne překvapuje že tak vzdělaný člověk udělá takovou kravinu.Pokud se prokáže že šlo o praní špinavých peněz,může to znamenat i jeho tr.stihání. I když na druhou stranu,proces se potáhne 15 let jak je u nás zvykem a pak už bude všechno zbytečné.
No Don Pablo Blažek je jako málokdo mistr intrik, s jak špičkový šachista vítězným výhledem na řadu tahů dopředu. A to i za cenu dílčích ztrát. Třeba i pěšce Fialy, kterého on zplodil a celou dobu řídil.
A tak nelze předpokládat, že Blažek s bitcoiny udělal chybu. Nejspíš je za tím pro Blažka zisk, proti němuž je na pár měsíců ministerské křeslo ve Fialově vládě úplné prd. Ať už finanční nebo i politický, když tímto krokem udělal řadě lidí v politice radost.
Já v tom vidím oboje. Jak pořádný balík za přikrytí a vyprání špinavých peněz (prý až 12miliard), tak politický tah směřující k povolebnímu vládnutí ODS - Babiš a jeho sekty ANO. V němž pro Fialu není místo. A tak je potřeba ho oslabením u voleb odstavit ... byť svým přechodným sebeobětováním ... inu Don Pablo Richelieu Blažek!
A tak nelze předpokládat, že Blažek s bitcoiny udělal chybu. Nejspíš je za tím pro Blažka zisk, proti němuž je na pár měsíců ministerské křeslo ve Fialově vládě úplné prd. Ať už finanční nebo i politický, když tímto krokem udělal řadě lidí v politice radost.
Já v tom vidím oboje. Jak pořádný balík za přikrytí a vyprání špinavých peněz (prý až 12miliard), tak politický tah směřující k povolebnímu vládnutí ODS - Babiš a jeho sekty ANO. V němž pro Fialu není místo. A tak je potřeba ho oslabením u voleb odstavit ... byť svým přechodným sebeobětováním ... inu Don Pablo Richelieu Blažek!
Frank51482
Nebude nakonec Donu Pablovi postavena socha v nadživotní velikosti? Vždyť to je křišťálově čistý politik, který nic špatného neudělal a má takovou zodpovědnost, že rezignoval, aby nepošpinil tu křišťálovou bandu z ODS. Akorát je mi divné, že Don Pablo je inteligentní člověk, určitě inteligentnější, než autor článku, a pochybuji, že by to udělal z nevědomosti či nerozvážnosti. Třeba se to jednou dozvíme. Mimochodem, Fialenko může děkovat právě Blažkovi za svůj post. Horší je ale na tom ta skutečnost, že se stále najde dost velká množina lidí, kteří tuto zločineckou bandu budou volit. A navíc kulizrak slibuje zadarmo vložky a eutanazii. No neberte to.
Takže nejen, že nás ti sviňáci okradli o 1/3 úspor, všechno nám zdražili a zadlužili na 100 let! Mafioso Rakušan - kauza dozimetr, hromada mrtvol. Mafioso Fiala - kauza kampelička, praní špinavých peněz ODS, mrtvola. Mafioso Bartoš - ukradené miliardy na stavební řízení. A teď majstrštyk ODS - Don Pablo pere prachy drogového dealera
Tohle může volit jen stejný imbecil, co volil bolševického sviňáka na hrad - debil!
Tohle může volit jen stejný imbecil, co volil bolševického sviňáka na hrad - debil!
@Uživatel_5577504 v dozimetru je namočen Faltýnek a ta chudá duchem Wildumetzová.
Nejvtipnejší je jak se nejvíc rozčilujíé lidé, kteří volí babiše, který ukradl i agrofert a prachy na podnikání měl bůhví odkud, takže ho ti kdo mu je dali mohou v pohodě vydírat. nebo ještě voliči okamury, který svou předešlou stranu vytuneloval, že ho stranící vyhodili. proto má v současné straně samé hlupáky, kteří mu nemohou koukat pod ruce.
Nejvtipnejší je jak se nejvíc rozčilujíé lidé, kteří volí babiše, který ukradl i agrofert a prachy na podnikání měl bůhví odkud, takže ho ti kdo mu je dali mohou v pohodě vydírat. nebo ještě voliči okamury, který svou předešlou stranu vytuneloval, že ho stranící vyhodili. proto má v současné straně samé hlupáky, kteří mu nemohou koukat pod ruce.
Já tomu opravdu nerozumím..
Buďto jsem blbej já nebo oni. Ministr Blažek neudělal nic špatného vše je v pořádku
zasloužil se tudíž... sláva mu.
Blazek na hrad.😂
Buďto jsem blbej já nebo oni. Ministr Blažek neudělal nic špatného vše je v pořádku ...
zasloužil se...a bude okamžitě rezignovat všichni mu poděkují a budou rádi že zmizí.do Paďous.😂😂😂🔥😂
Buďto jsem blbej já nebo oni. Ministr Blažek neudělal nic špatného vše je v pořádku
zasloužil se tudíž... sláva mu.
Blazek na hrad.😂
Buďto jsem blbej já nebo oni. Ministr Blažek neudělal nic špatného vše je v pořádku ...
zasloužil se...a bude okamžitě rezignovat všichni mu poděkují a budou rádi že zmizí.do Paďous.😂😂😂🔥😂
@Saša Krach Souhlas. Já tomu taky nerozumím. On neudělal nic špatného,nespáchal žádný zločin (tr.čin) ale pak proč odstupuje ? To nemá logiku. Buď jsem něco udělal a proto odstupuji nebo jsem nic neudělal a nemám důvod odstoupit. Takže oni nám asi stále lžou tedy naše celá vláda. Nebo si hrají na blbé ? Asi jo.
To se nám ta politická kultura krásně vybarvuje.
Don Pablo získal do rozpočtu miliardu, čímž možná legalizoval zisk z trestné činnosti.
Proti tomu se ohradila paní poslankyně, která svůj vysokoškolský diplom získala díky opsání dizertační práce.
Přizvukuje jí její kolega, místopředseda parlamentu, který se dodnes neomluvil za strašení lidí, že bez ruské ropy bude stát litr benzínu stovku, bez ruského plynu v zimě zmrzneme a bez Rosatomu nebude možné rozšíření jaderné energetiky.
Spolu do toho přijde s naprosto lživou a zavádějící tabulkou, která jí určitě sebere ve volbách nějaká procenta.
Hotovej divokej kačer.
Don Pablo získal do rozpočtu miliardu, čímž možná legalizoval zisk z trestné činnosti.
Proti tomu se ohradila paní poslankyně, která svůj vysokoškolský diplom získala díky opsání dizertační práce.
Přizvukuje jí její kolega, místopředseda parlamentu, který se dodnes neomluvil za strašení lidí, že bez ruské ropy bude stát litr benzínu stovku, bez ruského plynu v zimě zmrzneme a bez Rosatomu nebude možné rozšíření jaderné energetiky.
Spolu do toho přijde s naprosto lživou a zavádějící tabulkou, která jí určitě sebere ve volbách nějaká procenta.
Hotovej divokej kačer.
@Michal Kelner
A v tom je ta politika krásná.
Proto ji věnují několik hodin denně.
Televizi nesleduji, ale politické dění přes své oblíbené redaktory a rozhovory miluju.
Politická lež je tu dlouho jak lidství samo a kdo více klame, více má.
Trošku nám vzrůstá politická nekultura.
Tu máme od dob Zemana, jako politiku hrubou na hranici zákona, ale pořád je to zábava.
Největší šoumen pro mě a naprosto neopakovatelný, skoro zaraditelný do čitanek přihlouplé dnešní mládeže, je Andrej Babiš.
On jako korunní princ svého nevlastniho otce Zemana dokázal nemožné : Nikdo ho ještě nezastřelil a za to mu dík.
A v tom je ta politika krásná.
Proto ji věnují několik hodin denně.
Televizi nesleduji, ale politické dění přes své oblíbené redaktory a rozhovory miluju.
Politická lež je tu dlouho jak lidství samo a kdo více klame, více má.
Trošku nám vzrůstá politická nekultura.
Tu máme od dob Zemana, jako politiku hrubou na hranici zákona, ale pořád je to zábava.
Největší šoumen pro mě a naprosto neopakovatelný, skoro zaraditelný do čitanek přihlouplé dnešní mládeže, je Andrej Babiš.
On jako korunní princ svého nevlastniho otce Zemana dokázal nemožné : Nikdo ho ještě nezastřelil a za to mu dík.
@Pavel Nyklíček Jo, Andy je génius neschopnosti, s tím se nedá nesouhlasit.
Ale proč ho začínají napodobovat i ti schopní?
Ale proč ho začínají napodobovat i ti schopní?
K této kauze asi toto. ODS byla vždy mafiánská strana ( kmotrovská). Kdo pamatuje devadesátky jistě si pamatuje soudruha Kočárnika ministr financi v 1.Klausově vládě. Před listopadem komunista po převratu klausista a odesman. Už on začal s těmi praktikami když mu nevadilo jak nová mafie vydělává na LTO těžké milióny přičemž na to poukazovala opozice i žurnalisté. Bylo přitom mnoho mrtvých a útoky na novináře (Lorencová) ale nic se dlouho nedělo. Kolik z toho měl Kočárnik se už nedovíme a to byla jen jedna kauza další psát nebudu byl bych tu do rána. Topolánek a Nečas to byli taky " demokraté " jako noha. Topolánkův poskok Dalík skončil na krymu pro podezření z korupce a Topolánkova vláda nevládla ani 4 roky. Potopili jí sami odesmani. Nečas a jeho šéfka Nagyová , která si z BIS dělala soukromou firmu a chovala se jako královna. Dnešní ODS jak vidno není o nic lepší a jsem zvědav jaký závěr z této kauzy bude ? Nejlepší bylo když Fialovi před 4 léty v debatě před volbami řekl někdo z novinářů že ODS byla mafiánská strana. Reagoval na to dost zvláštně. Jeho odpověď zněla: já tehdy nebyl v ODS. Tím že to nerozporoval to vlastně uznal a navíc se zachoval jako Konečná,když jí předhazují minulost ksč ona tvrdí, že tehdy v ksč nebyla. Zvláštní , Konečnou nevolím jen u ní to vadí u Fialy ne, přičemž jak vidno i dnešní ODS má stejné praktiky jako ta z devadesátek.
@Richard Šebesta
Ty.jo. To ale musela být nebezpečná doba....
Ty.jo. To ale musela být nebezpečná doba....
@Pavel Nyklíček No kdyby ti někdo zabil někoho z rodiny takové legrácky by tě ani nenapadly. Ale chápu tě jsi takový falešný člověk který dodržuje onu zásadu všech falešných lidí : Z CIZÍHO KREV NETEČE,že ?
@Pavel Nyklíček pan Šebesta to popsal naprosto přesně. Politici ODS a kmotři byla v devadesátých letech jedna ruka.
@Richard Šebesta každý kdo kritizuje by se měl především přiznat, koho volí, protože pokud třeba babiše, nemá na žadnou kritiku nárok. Je to totiž čistokrevné pokrytectví. Babiš dostal na podnikátní peníze bůhví odkud a doposud to věrohodně nevysvetlil, co se dělo dál je ale docela dobře zmapované, jak si přivlastnil agrofert (ukradl), jak podezřele levně získával cené podniky a dluhy pak platili danoví poplatnící a jak kolem něj umírali lidé na podezřelé náhody a nehody. Je to totální zločinec a každý kdo ho volí nemá žádné právo kritizovat nikoho jiného.
Voliči Okamury, který vytuneloval svou předchozí stranu také ne. Voliči komunistů, kteří přivedli náš stát téměř na buben a do ruského pozadí a teď se o to snaží znovu už vůbec. Takže se přiynejte koho jste volič abychom si mohli udělat názor, zda na kritiku máte právo nebo jste jen pokrytec.
Voliči Okamury, který vytuneloval svou předchozí stranu také ne. Voliči komunistů, kteří přivedli náš stát téměř na buben a do ruského pozadí a teď se o to snaží znovu už vůbec. Takže se přiynejte koho jste volič abychom si mohli udělat názor, zda na kritiku máte právo nebo jste jen pokrytec.
komouši se protézami a nehty snaží chránit morálku a druhým prasili životy. Měli jste je postřílet. Ony by je ty komedie rychle přešly.
@King I Dnešní opozice nejsou jen komunisté ty demokraté na baterky. Třeba i Piráti to kritizují jako i SPD ale to tvůj mozeček nepochopí,že jo ?
@Richard Šebesta
Máme hen len tu demokráciu a názorů je tudíž přehršel.
Skutečné prohřešky běžný občan netuší a nebo si je musí vymyslet.
Každopádně jsme naprosto svobodná země a žijeme si velice velice nad poměry.
To znamená, že lid je schopen fungovat za jakékoli vlády a má se dobře také za jakékoli vlády.
Kdo se chce mít ještě lépe musí více pracovat.
Za mě vše dobrý. Neměnil bych.
Máme hen len tu demokráciu a názorů je tudíž přehršel.
Skutečné prohřešky běžný občan netuší a nebo si je musí vymyslet.
Každopádně jsme naprosto svobodná země a žijeme si velice velice nad poměry.
To znamená, že lid je schopen fungovat za jakékoli vlády a má se dobře také za jakékoli vlády.
Kdo se chce mít ještě lépe musí více pracovat.
Za mě vše dobrý. Neměnil bych.
Bohužel někteří na zkorumpovanost Fialoví vlády upozorňovali už před 2lety.A bůhví kolik to doopravdy bylo oni nám to koukat nebudou.Je tu potřeba změna režimu.
Už jsme konečně na Ukrajině. Ministr spravedlnosti Don Pablo bere (nebo pere?) od drogového dealera prachy pro stát. Jako u banderovců.
Jsme nejlepší na světě, to ještě nikdo nikde nikdy neudělal!
Rakušanův dozimetr a hromada mrtvol. Fialová kampelička s mrtvolou. A teď drogové bitcoiny. Kdo tohle chce volit, zaslouží zbavit svéprávnosti!
Jsme nejlepší na světě, to ještě nikdo nikde nikdy neudělal!
Rakušanův dozimetr a hromada mrtvol. Fialová kampelička s mrtvolou. A teď drogové bitcoiny. Kdo tohle chce volit, zaslouží zbavit svéprávnosti!
@Uživatel_5577504 Tak v tom je pravda,že jsme nejlepší na světě v tom hnoji a ten hnůj tu zavedla Fialová vláda
@Uživatel_5577504 To je zajímavý názor,neřikám že zcela špatný.
@Richard Šebesta je korouhvička,vzor Babiš. Jesť tak ,tavárišč?
@Jan Macharacek Ty magore agenta Bureš nevolím ale když o tom čmaráš tak Bureš a ODS jedno jest ! Obě strany mají kmotrovskou minulost jak ANO tak ODS a jen pro připomenutí. V 90.létech když vládla ODS a Klaus byl premiér jezdil agent Bureš na jeho narozeniny. Čili vazby Bureš a ODS byly už tehdy,když přišla k moci soc.dem.Bureš jako správný ha...k začal kamarádit s Grossem a socany. Asi tak kecalisto.
Teď bude důležité, aby se pořilo dostat dokonce možných a avizovanych 12,5 miliardy do státního rozpočtu. Hloupý kdo dává, hloupějši, kdo nebere....
Prohraná soudní třicetiletá kauza s krevní plazmou bude stát následnou vládu šílených 17 miliard a těch 12,5 by byl doslova dar za všechny prachy.
Prohraná soudní třicetiletá kauza s krevní plazmou bude stát následnou vládu šílených 17 miliard a těch 12,5 by byl doslova dar za všechny prachy.
@Pavel Nyklíček
Jelikož je část těch praců na číslovaných kontech ve Švycarsku ( jedno pro Dona Pabla a druhé pro ODS), všechny prachy nikdy stát nezíská...
Jelikož je část těch praců na číslovaných kontech ve Švycarsku ( jedno pro Dona Pabla a druhé pro ODS), všechny prachy nikdy stát nezíská...
@Uživatel_5577504 ⁸
To je zatím neprokazaná spekulace.
Pokud by tomu tak bylo a zatím důkazy nemáme, jednalo by se o tak těžký nezákonný akt, že zrovna Blažek by tuto možnost neriskoval.
Ale rád příjmu od tebe nějaký sebemenší bod na tvé tvrzení.
Chápu, že vařit z vody je zajímavé, ale voda jen plyne a odteče.
Z tvého mraku nezaprši a ty to víš.
Tohle je obrovská hra a tu se nedozvíme.
To je zatím neprokazaná spekulace.
Pokud by tomu tak bylo a zatím důkazy nemáme, jednalo by se o tak těžký nezákonný akt, že zrovna Blažek by tuto možnost neriskoval.
Ale rád příjmu od tebe nějaký sebemenší bod na tvé tvrzení.
Chápu, že vařit z vody je zajímavé, ale voda jen plyne a odteče.
Z tvého mraku nezaprši a ty to víš.
Tohle je obrovská hra a tu se nedozvíme.
@Pavel Nyklíček buď to píšete naschvál nebo jste absolutně naivní. Až to v týdnu rozpytvaji novináři budete se ještě divit. A nebude v tom jen Blažek.
@seng mě by zajimálo, kdy ti novináři zjistí aspon jedno z těch Švýcarských spolužáků, kteří po 30 letech, co s Burešem rok chodili do třídy mu jen tak půjčili miliony do podnikání, doposud se žádný nepřihlásil. Pak to svádí k tomu si myslet, že si to Bureš vymyslel a celá jeho kariera je tak jedna velká lež. A odkud pak ty peníze byly skutečně, Rusko ? nebo snad prodej semtexu teroristům ? možností je hodně a žádná pěkná.
@adamhoubar tady má problém ODS a to velký. S tím Buresem už je to hodně ohrana písnička,ta už nikoho nezajímá.
@seng: takze pokrytectvi, jak jsem si myslel. bures mohl udelat cokoliv a ukrast cokoliv, ale to se resit nemusi, protoze to pry nikoho nezajima. ale to neni pravda, zajima to spousta lidi a dokud se jeho kauzy od revoluce dukladne nerozkryji, tak me zas nezajima nejaka usmolena bitconova kauza.
Zase, opakovaně se potvrdilo, že Fialova vláda je organizovaný zločin. Klidně podle plánu ty miliardy mohly být určeny na ochcání voleb, tedy na úplatky pro vlivné osoby a organizace, které mají schopnost nějakým způsobem ovlivnit výsledek voleb, třeba na statistickém úřadě nebo pro média aby nadržovala Fialově koalici. Opravdu velké prachy už dokážou u lidí překonat strach z možnosti provalení úplatkářského skandálu a potlačit i veškeré morální zábrany. Jak samotná Fialova koalice má slogan "Teď jde o všechno", tak jim opravdu jde o všechno, že jsou schopni použít černé prachy z podsvětí aby zůstali dál u moci a tím si i zachránili kůži. To co tu natropili za škody, je na dlouhá léta žaláře a oni to moc dobře vědí.
@lug70
A znáš nějakou vládu, která od revoluce nenapáchala škody a nezadluťila se?
Asi ne, že?
Takže během mé služby se vlastně nic zvláštního nestalo a během tvé, také ne.
Tys na to nedal ani korunu, já taky ne a tak můžeme být oba spokojeni.
Za mě dobrý 👍
A znáš nějakou vládu, která od revoluce nenapáchala škody a nezadluťila se?
Asi ne, že?
Takže během mé služby se vlastně nic zvláštního nestalo a během tvé, také ne.
Tys na to nedal ani korunu, já taky ne a tak můžeme být oba spokojeni.
Za mě dobrý 👍
@lug70 jestli vyhraje mafián Bureš tak bude jasný, že volby byly zfixlovaný. když vidím to vzepjetí všech, to rozčilení, tak by přeci takovýho zloděje, co ukradl i ten Agrofert, nikdo normální volit nemohl. nebo to pro jednoho z největších porevolučních tunelářů neplatí ? ten zlo páchat smí ?
Je tragické udělat takovou chybu, Babiš dostal dárek a bohužel toto ovlivní volby. Toto vzhledem k Čapímu hnízdu, reklamám....Babiš nepustí a bohužel mu to nahrálo. Pane Blažku asi to už víte, ale tohle jste pos..l
@Stanislav Nováček
Nějak v té "chybě"začínám vidět sachovou parti.
Mám už několik bodů a pokud si je pomalu skládám, byla to úmyslna chyba.
O post ministra tu nešlo. Za pár týdnů jsou volby, ale je tu určitý precedenc, na který se opozice chytla.
Doslova se těším na vyvrcholení, protože mi vše vychází opravdu jako ale dobře vykalkulovaný úmysl.
Politika je skvělá👍
Nějak v té "chybě"začínám vidět sachovou parti.
Mám už několik bodů a pokud si je pomalu skládám, byla to úmyslna chyba.
O post ministra tu nešlo. Za pár týdnů jsou volby, ale je tu určitý precedenc, na který se opozice chytla.
Doslova se těším na vyvrcholení, protože mi vše vychází opravdu jako ale dobře vykalkulovaný úmysl.
Politika je skvělá👍
V Kolumbii odmítli peníze od Pabla Escobara.
Fialová vláda přijala od drogového dealera prachy.
Celá vláda patří do kriminálu!
Fialová vláda přijala od drogového dealera prachy.
Celá vláda patří do kriminálu!
@Uživatel_5577504
nežvaň, jen lítáš v tom svém přiblblém komoušském světě s perverzní morálkou. Ty rozhodně nejsi čistej a sponzoroval jsi vlády daněmi. Takže bys podle své debilní logiky měl sedět doživotně. Jelito.
nežvaň, jen lítáš v tom svém přiblblém komoušském světě s perverzní morálkou. Ty rozhodně nejsi čistej a sponzoroval jsi vlády daněmi. Takže bys podle své debilní logiky měl sedět doživotně. Jelito.