Komentáře
Frantisek Najman
0
Zase lež autora Párala, dostatek elektřiny máme víc než je potřeba, když zhruba 2/3 jí vyvážíme podle statistiky a na můj dotaz jsem dostal odpověď že se jedná o obchod.
Jan Bejšovec
1
@Frantisek Najman Buď záměrně lžete nebo tomu rozumíte jak koza petrželi. Že občas elektřinu vyvezeme, ještě neznamená že jí je dost. Protože někdy dovážíme a někdy vyvážíme. Záleží na momentální výrobě a spotřebě. Bez dovozu v momentě kdy je výroba menší než spotřeba bychom byli bez proudu. A bez nových jaderek se bude vývoz zmenšovat a dovoz zvětšovat.
K dostatku elektřiny pomůže jediné - poslat eurosojuz s jejich zeleným blouznění a povolenkami do ***e a dál používat uhlí - máme ho tu na 150 let. A Hitlera odříznout. Na férovku zvednout na hranicích odpojovače. Ať si vrtulky a panýlky užijou, magoři. Ale bez nás, soudruzi, bez nás!
Jenže to by musel vládu sestavovat Okamura. Babiš na to nemá koule.
Jenže to by musel vládu sestavovat Okamura. Babiš na to nemá koule.
Však nikdo z politiků nové jaderné zdroje nechce. To co předvádí je akorát komedie. Kdyby nové zdroje chtěli mohli smlouvu s Korejci podepsat hned jak UOHS shodil námitky ze stolu. Místo toho čekali týdny až do toho někdo hodí vidle. A já se ptám proč??? No protože jádro nikdo nechce. Na tom se totiž žádný solární baron napojený na politiky nenapakuje.