Komentáře

Zpět na článek

Jak Václav Neckář po mrtvici zboural hitparádu

15 komentářů

ajdo
1. prosince 2011 • 18:42
Vůbec jsem netušila,že je p.Neckář po CMP,asi nesleduju média.Hned při prvním poslechu jsem cítila a viděla jeho prožitou bolest,tušila jsem,že si prošel bojem a našla jsem si článek nad touto diskuzí...Myslete si co chcete,at se vám písnička líbí nebo ne,pro mě má prostě zvláštní kouzlo,líbí se mi a pan Neckář,který se mi vždy zdál tak trochu "slizkej",(omlouvám se všem),je úžasnej.A kdo to necítí, nemá srdce nebo je divnej.
evelynen
15. října 2011 • 02:06
O tom, co jste, nerozhoduje ani tak váš názor, jako způsob, jakým ho podáte, a to, musím říct, docela hnus je. Ohánět se celkovým stavem Reflexu je trochu ubohé, protože to s názorem pana Hamšíka na jednu píseň opravdu nesouvisí. Ale když už tady chcete něco hodnotit, tak to, co píše pan Hamšík do každého úvodníku Reflexu, úroveň rozhodně má. Jeho názory a postřehy mě zajímají a baví mě to číst. To je obrat o 180° oproti úvodníkům za šéfredaktorování pana Šafra. A teď k té písni, je krásná, je to srdeční záležitost. Jestli to na vás nepůsobí, prosím, ale neurážejte ji. Mě ten text dojal, hudba mi přijde geniální, necpe se dopředu, naopak vytváří intimní atmosféru a jako celek je to jednoduše krásný. Já za sebe tleskám a děkuji za upozornění na takový krásný počin. K doporučení přečíst si nějakou poezii, to je určitě přínosné, ale v tomto případě mi to přijde spíš jako kárání zapřísáhlého posluchače ČRo Vltava.
hosana
11. října 2011 • 19:21
Sem napište váš vzkaz!
Půlnoční- Václav Neckář & Umakart - text

Jedu domů po trati, jedu přes kopce
Za okny padá, padá sníh, budou Vánoce
Chmury, trable, starosti, nechal jsem ve městě
Už slyším lidi na půlnoční zpívat v kostele
Aleluja, aleluja

Ježíš na kříží ztrápený občas se usměje
Na ty, co v zázrak uvěří, na ty co zpívají
Aleluja, aleluja

Beránku náš, na nebesích
Stůj při nás, až přijde tma
Aleluja, aleluja

Stojím v prázdném kostele, hvězdy nade mnou
Z kříže zbyl jenom stín, ale přesto slyším
Aleluja, aleluja

Beránku náš, na nebesích
Stůj při nás, až přijde tma
Beránku náš, na nebesích
Neopouštěj nás, až začnem se bát, bát

Aleluja, aleluja
Aleluja, aleluja
Aleluja
jeldajjj
10. října 2011 • 20:32
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=cl21­CEa8K­Fc tady nakonec mate dole ohlasy lidi tkze asi na tom neco bude ...
jeldajjj
10. října 2011 • 20:18
Tento článek mi mluví z duše je to super písnička ... vy co si to nemyslite neberu vam to ...me je 16 a je to podle me super pisnicka .. navic kouknete na youtube a na facebook komenty jen pozitivni
atreides
10. října 2011 • 17:40
Neckářovi nemám, za svoji karieru nazpíval několik opravdu dobrých písní. Tahle hrůza mezi ně ale rozhodně nepatří. Rádoby romantický srdceryvný text je násilný, těžkopádný a jedním slovem špatný. S hudbou je to ještě větší průser. Pakliže ator článku hudbě nerozumí, ať o ní laskavě nepíše. bude to lepší jak pro čtenáře Reflexu tak i pro autora který tu nebude za blbce. Pane Hamšíku, nejdříve zajděte na ušní a poté si přečtěne, možná poprvé v životě, nějakou poezii. Určitě Vám to prospěje.
sevenjetc
10. října 2011 • 12:05
Osobne jsem si zadne hitovosti mezi Facebookovou generaci nevsimla, max. to nekdo poslal s odkazem na Reflex, ze by chctel videt, kde na to v Reflexu prisli. Ze by vam tvurci zaplatili pivo za vytvoreni dojmu, ze se jedna o hit?

Osobne mi pisnicka prijde nudna, nemastna, neslana.
atreides
10. října 2011 • 17:41
Sem napište váš vzkaz!
blue_coffee
9. října 2011 • 23:16
A který svatý arbiter to prohlásil za špatnou věc, na kterou se nesmí mít kladný názor?
promirul
9. října 2011 • 10:08
Mám veliké obavy,abyste Neckářovi nevlezl do zadku,ale na druhé straně byste se tam krásně vyjímal.