Rozhovory

Zpět na článek

Lipavský: Situace v Gaze žádá urgentní řešení. Přesun ambasády do Jeruzaléma nepodpořím

18 komentářů

Richard Šebesta
Jsem stoupenec Izraele je v právu,ale Lipavský je falešný až na půdu. Jeho politika dvojího metru je obecně známa.
našinec
@Richard Šebesta Izrael není v právu. Okupant nemůže být v právu, zvláště, když provádí genocidu.
epr3
Otázka zní, jestli se ho bude ještě někdo ptát....
seng
@Jan Bejšovec a co alej andělů v Dombasu? Ty děti zabil kdo?
seng
Jsem tu psal nedávno,že naše loutky otočí,kam vítr(Brusel),tam plášť ( Fiala,Lipavsky a spol)
epr3
@Jan Bejšovec Dostuduj si to trochu. Ukrajinští náckové vraždili na východní Ukrajině 8 let. Počet obětí jejich řádění se odhaduje na 14 000.
Richard Sebesta
@Jan Bejšovec A co vraždění na Majdanu únor 2014. ? Něco přes 80 zabitých tajnými střelci .Vrazi byli Ukrajinci prozápadni orientace .Viz kniha ukrajinsko-kanadskeho autora Ivana Katchanovskeho .Dost podrobné o tom píše
epr3
To je schíza, co? Jak to okecat? Války na Ukrajině a v Gaze jsou si podobné a mají stejnou příčinu. Jak Ukrajinci, tak Arabáši v Gaze je v provokovali násilnostmi a vraždami civilního obyvatelstva. Teď ze sebe dělají ubližovaná, přepadená bebíčka.
I Rusové a Izraelci jsou v něčem stejní. Nenechají si to líbit a chtějí konflikt dotáhnout k řešení, ne jen oddechovému času pro ty vysírky, aby za čas začali dělat to samé. Příměří jen se zárukami, že se to, co vyvolalo válku, nebude opakovat. A jestli nechtějí....tak to budou mít blbý a hlad je to nejmenší, co je bude trápit.
epr3
@Michal Labuda Lesní panny? Já bych řekl, že bachyně.
Michal Labuda
Tento potrat lesní panny , ať raději zaleze ...👺
CZca5per
@našinec genocidu provádí Hamás a jeho sympatizanti v levicových kruzich. Ti skutečně skanduji genocidní hesla a při svém omezeném IQ to ještě považuji za oprávněný boj.

Jinak si můžete ty hamasacke bludy opakovat třeba milionkrát a stále budete lhát.
Ad. Humanitární pomoc -tu vždy zabral Hamás a následně je prodává plebsu, čímž financuje svou činnost a rakety a tunely.

Vám a vám podobným nejde o nějaké řešení a už vůbec ne o pomoc plastelínum. Pouze o virtue signaling a zatajovány antisemitismus jak před 100 lety.
Milan Metzl
Už tam dávno měla být....
Jan Bejšovec
Tak když poslal piráty do zádele, zdál se být dobrým ministrem. Nyní to zas vypadá, že začíná opět levicovaťet...
Jan Bejšovec
@epr3 Lžete. Ukrajina žádné russáky cíleně nevraždila. Od roku 2014 je russák ten kdo vraždí na Ukrajině. A nejenom Ukrajince, ale i Nizozemce v letadle.
Pavel Nyklíček
@Michal Labuda
Co si Dlužena porodila, to má 🤣
Pavel Nyklíček
@epr3
Lipavského máma je Alena.
Jen názorově jsou diametrálně odlišní.
Jasama
Tak už nebudeme kamarádi s Izraelem ??
Richard Šebesta
@epr3 V podstatě souhlasím i když za válku na Ukrajině může podle mne Ukrajina i Rusko tak každý z 50 %. Obě strany používaly unfair zákroky řečeno sportovně.