Divoký kačer
Vy jste h***a, já jsem king! Turek v závodě šlapacích aut porazil školačky a dokázal, že je opravdový závodník
17 komentářů
Viděl jsem fota ze závodů. Ta jistota v očích "vitězneho" Turka je pohled Bohů.
Vedle stojí chlapeček z rozvojové země a Turek přebírá palmu vítězství nad tímto chlapečkem
Upřimná gratulace. Lauda by zbledl závistí.
Udělat z čehúňů národ blbců se panu Vejfukovi jistě povedlo.
Ještě měl držet v ruce tubus s diplomem tříletého vysokoškolského soukromého studia ze školy, kde jeho jméno ani profesoři neznali...
Přejme mu hodně úspěchů v Bruselu. U nás ho opravdu nepotřebujeme a jeho ztvořitele seniora Klause už vůbec ne.
Vedle stojí chlapeček z rozvojové země a Turek přebírá palmu vítězství nad tímto chlapečkem
Upřimná gratulace. Lauda by zbledl závistí.
Udělat z čehúňů národ blbců se panu Vejfukovi jistě povedlo.
Ještě měl držet v ruce tubus s diplomem tříletého vysokoškolského soukromého studia ze školy, kde jeho jméno ani profesoři neznali...
Přejme mu hodně úspěchů v Bruselu. U nás ho opravdu nepotřebujeme a jeho ztvořitele seniora Klause už vůbec ne.
Ano, zákon umožňuje využívat občansky zodpovědný akt volit i právo být zvolen věkovou hranicí, která by měla zaručovat duševní zralost dotyčného. Co ale s blby věkem bohatě za touto hranicí ale mentálně hluboko pod ní? Co s Turky, ale i jejich voliči, volícími podle kriteríí fešné hranaté lebky a chlapáckých řečí i nedospělého hlupáčka?
Poněkud infantilní sarkasmus autora, jenom znovu potvrzuje intelektuální úpadek kdysi chytrého a štiplavého.reflexu. Nejde o Turka ,tam je asi všem jasno.
Jenom nevím proč pan autor píše, když to vůbec neumí .
Jenom nevím proč pan autor píše, když to vůbec neumí .
Pokud liberální slečinky vřískaj tak člověk ví, že je vše v pořádku a Motoristy je velmi moudré volit. S každým ubohým článkem v novinách, každou reportáži, každým rádoby vtipným reflextrusem je všem jasné, že Turek nedá všem bezpáteřním lidem spát. Kydá se špína a kydá, ale výsledek bude opačný. 😎 Tak zkuste ještě zabrat liberální žumpo.

P.S. Přesně proto ANO schovává Babiše, nepouští ho do debat, natož do základních škol...