Divoký kačer

Zpět na článek

Na Jarmarku SPD prodával klobásy řezník z dovozu. Okamura se omluvil a osobně ho deportoval do Afghánistánu

32 komentářů

Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Zablokoval jsem ti je. Sorry. Už se to nedalo 🤣
Uživatel_5734171
Bylo by vtipné na tom "Jarmarku" chtít daňový doklad a další náležitosti. A pak se zeptat Okamury, jak dlouho by zemědělec přežil s takovými výkupními cenami. Přitroublí voliči SPD a ANO vůbec neřeší to, že nelze zároveň mít nízké ceny při prodeji zákazníkům a zároveň vysoké ceny producentů. Plus musí ten rozdíl ještě pokrýt DPH, náklady na přepravu, prodej, skladování atd...
Jaromír Škubal
@Pavel Nyklíček Vtipné. Rozesmál jsi mě, thank you.
Petr Minář
Skvělé. Celá zhovadilost a až nepříčetná nenávist SPD pár slovy. Jen těm SPDtupcům to nedojde, na 100% ne.
Pavel Nyklíček
Okamůra má docela pecháček.
Nebude ve vládě i kdyby se postavil na hlavu (hrad avizoval, že to blokne), ale on tam stejně nikdy nechtěl.
Shrábne za 10 % pár desítek milionů od danových poplatniků ( i vaše prachy využije) a může zas škodit, byť jen virtuálně jakoo doposud.
Problém je, že teď se k burešovi lísá a koho pak bude chtít pomlouvat, když premiéra Havlíčka nebude možno kritizovat...
Ale buďme v klidu ani ten Havlíček nebude premiérem.
Teď má zas ANO průšvih jako nohu a to už lidi jen tak nedaji.
Jedná se již podruhé o životní prostředí.
Nejdříve babišův benzen v rybníku, škoda za miliardu a teď babišův azbest, škoda 2,2 miliardy....👈
No není ten babiš k zulibání?
Dát mu hlas a odstěhovat se na Mars!
King I
@Alois Rudý Děláš tady divný humory a zdržuješ odjezd tanku s přestupem na frontě, brzdo.
Eva Soskova
Poslední dva Kačeři byli slabší, ale tenhle se fakt povedl!
Pavel Nyklíček
Copak Okamúra, ten už je mimo hru, ale nad Babišem se začíná smrákat.
Bečvu uhráli přes Brabce, pak přišel jeho benzen a škoda za miliardu, následoval azbest jeho koně co udělal opět přírodní katastrofu za 2,2 miliardy a teď akce Dozimetr rozjela chapadla a ejhle Faltýnek namočen v dalších korupčních miliardách...🙏
Nemáme už dost informací, které by nám tohoto gangstera české politiky mohly označit jako zcela nevhodného, zkorumpovaného a ještě zadluženého?
Babiš je stará vystřilená puška a ta už střilet nebude nebo tak za roh.
Michal Kelner
@Saša Krach volič opozice není hňup?
Výbornej vtip, směju se nahlas.
Michal Pinc
@Saša Krach loool 😁😁😁. Volic opozice veri tomu, muze klidne dneska snist, co ma na zitra, a nejakej hodnej strejda to za nej vyresi. A kdyby ne, tak co, stejne tady ut dlouho nebude a stejne se tu zije strasne. Tam se fakt nedaji ocekavat nejake uvahy.
Petr Minář
@Miloslav Sodoma
A co tu nečíst vůbec a jít si číst svému rozumu přístupnější Parlamentní listy?
Vitezslav Vrany
@Uživatel_5734171 Tohle je přece pod rozlišovacími schopnostmi těch "voličů." Stát to přece nějak zařídí. Přídělový systém, potravinové lístky a podpultové zboží, to už tu bylo. Jistě by se něco takového těm "voličům" mohlo líbit.
Saša Krach
Škoda jen že jarmark narušili zamaskovaný muži, kteří měli na zádech velké plné pytle, jídla. Po zadržení a vyslechnutí vyšlo najevo....
Jednalo se o podporovatelé vládních stran kteří nakupovali pohoštění na jejich chudou volební kampaň. 😝😂😂😂😂
Petr Minář
@Alois Rudý
Tohle by se mělo šířit dál! Protivládní blb si ani neumí PŘEDSTAVIT, že může existovat politická strana nebo že jsou voliči, kterým není NUTNÉ před volbami nabízet koblihy nebo "levné české potraviny"... Takže vytáhne Nutellu.
Tohle je duševní úroveň tzv. opozice, tohle by chtělo vládnout. Lidé čtěte !
Pavel Nyklíček
@Miloslav Sodoma
Přiznám se bez mučení, že jsem divokého kačera nikdy nečetl.
Vždy jen reaguji na obrázek či titulek.
Teď mě zaujaly oteklé, opuchlé oči Okamury.
Tohle je vždy špatný signál z pohledu čínské medicíny.
On dělá politickou negaci a pokud se člověk příliš soustředí na negace, vždy tělo překyseluje a překyselé tělo je semeniště propukajících nemocí...🫤.
Vidím to denně v ordinaci mé ženy.
Ale je to marný, je to marný, je to marný.
Gabina Rychtarova
@Saša Krach ve vašem případě je 😁
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...Škoda Nyklíček, chtěl jsem ti dát plus bod😉
Pavel Nyklíček
@Jaromír Škubal
To kačer...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Tak jasný. Snaha tu je. Důchodce na jarmark stejně nedojde a když dojde, tahat s mrkví se nebude.
Problém Okamůry je v současném hradním prohlášení.
On je vlastně z kola ven. Jeho neustále prosazování referenda proti EU a NATO u Pavla narazilo do zdi.
Kunímu ksichtovi zbývá Vejfuk nebo Komanč a ani to nemusí Pavel skousnout a dokud nebude ustanovena vláda, tuším, že případné Pavlovo veto může zrušit jen pořád stará a současná vláda.
Alois Rudý
@King I ..omlouvám se, jeď😎
boubek58
....a kdyby prodával saké deportoval by ho také?
Jiří Hybeš
Ty jseš zase vtipnej rudochu, jako zEman po pěti becherovkách......
Jiří Hybeš
Kdyby se někdo zeptal průměrného voliče opozice, co pro něho znamená termín "budoucnost", patrně vám odpoví, že to je "počet knedlíků, který si tuto neděli naloží s vepřovým na talíř..."
Miloslav Sodoma
Když už je článek tak ujetý , že neprojde schválením, vydá se jako Divoký kačer a pan Mertlík se nepodepíše. Je tak dál, ale příště nebudu číst víc než nadpis.
Vlasta Hrdličková
Dávno jsem se tak nepobavila, no, možná mi stačí málo v dnešní době🤔... A o těch černejch, konkrétně z Chomutova, toho v poslední době slýchám dost, bohužel z příbuzenstva😠... A můžou to být třeba i doktoři...
Saša Krach
Na setkání příznivců pana Okamura 😂byli dva další záhadní muži...Mohu prozradit že to byli údajně ....dva prezidenti...a bylo zaslechnutu.vidíš a slyšíš...já jako poradce ti musím poradit....musíš ohýbat ústavu jak to jde...a referendum je sice v ústavě ale ty to dělej jako já....ohnout Wohnout rozcupovt opřít se o ty co ti pomohli....ale to rozdělí repu­bliku­....­...na­to se můžeš...a poslouchal a řekl mi to kačer...zdravim
A co na to pan Mertlík....tak to by zabilo. Kače­ra..­.😂❤️‍🔥­😂😂😂😂😂😂­😂😂😂😂😂😂­😂😂😂😂😂😂😂 Jsme a budeme chudáci a dle kačera hlupáci.
Frank51482
Redakční klaun se zase vyslintal.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Ha ha ha.
Alois Rudý
Nezobrazují se mi plusové body, smutné, poraďte😉
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Volič opozice není hňup..Ale oceňuji tvou snahu z něho hňupa udělat. 😂😂😂
Anton Augustin
@Uživatel_5734171
Volá zloděj, chyťte zloděje.
Alois Rudý
Předseda vlády a předseda ODS Fiala zase bude tuto sobotu na Karlovo náměstí v Praze rozdávat NUTELU koupenou v Německu, se slosovatelným kuponem, s možností výhry zájezdu do Kyjeva. Autobus bude připraven na místě. Přijďte podpořit ODS, vyhrajete a ještě dnes pojedete👍🤣